سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

www.estemrar.parsiblog.com
نظرات ()

باسمه تعالی

وزارت کشور با انتشار بیانیه ای اعلام کرد در اجرای ماده 60 قانون انتخابات ریاست جمهوری اسامی نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران که صلاحیت آنان مورد تایید شورای  محترم نگهبان قرار گرفته است به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر اعلام می گردد :
1-سعید جلیلی
2-غلامعلی حداد عادل
3-محسن رضایی
4-حسن روحانی
5-محمدرضا عارف
6-محمد غرضی
7-محمدباقر قالیباف
8-علی اکبر ولایتی

*********************************************************************************

به نظر شما پیروز میدان خدمت گذاری به مردم کدامیک از این افراد می باشند ؟

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.estemrar.parsiblog.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.estemrar.parsiblog.com




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/3/1
زمان : 11:55 صبح
اعلام اسامی نهایی نامزدهای احراز صلاحیت شده ریاست جمهوری
نظرات ()

 

وزارت کشور اسامی نهایی نامزدهای احراز صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان را اعلام کرد.
خبرگزاری فارس: اعلام اسامی نهایی نامزدهای احراز صلاحیت شده ریاست جمهوری

 

به گزارش خبرگزاری فارس وزارت کشور با انتشار بیانیه ای اعلام کرد در اجرای ماده 60 قانون انتخابات ریاست جمهوری اسامی نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران که صلاحیت آنان مورد تایید شورای  محترم نگهبان قرار گرفته است به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر اعلام می‌شود:

1- سعید جلیلی

2- غلامعلی حداد عادل

3- محسن رضایی

4- حسن روحانی

5- محمدرضا عارف

6- محمد غرضی

7- محمدباقر قالیباف

8- علی اکبر ولایتی

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 92/2/31
زمان : 10:28 عصر
سناریوی فتنه و بازی هاشمی در نقش یک «قربانی»
نظرات ()

یادداشت/ حسین شریعتمداری
سناریوی فتنه و بازی هاشمی در نقش یک «قربانی»

شریعتمداری تصریح کرد: تمامی شواهد نشان می‌دهد مجموعه هماهنگ اصحاب فتنه در داخل کشور و مدیران بیرونی آنها در ماجرای پیش روی به آقای هاشمی فقط «نقش یک قربانی» را داده‌اند.

خبرگزاری فارس: سناریوی فتنه و بازی هاشمی در نقش یک «قربانی»

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، حسین شریعتمداری امروز سه شنبه 31/02/92 طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: «شرایط سنی من به گونه‌ای است که توان لازم برای مسئولیت سنگین ریاست جمهوری و اداره امور اجرایی کشور را ندارم و معتقدم رئیس جمهور شدنم خلاف شرع و به زیان نظام خواهد بود». این دیدگاه و نظر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، چند ماه قبل و در حالی ابراز شده بود که علاوه بر اصرار اصحاب وطن‌فروش فتنه 88، برخی از مقامات و مراکز آمریکایی و اروپایی نیز ایشان را برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تشویق و ترغیب می‌کردند. همان روزها- 15 مهرماه 1391 یعنی 7 ماه قبل- مرکز استراتژیک «شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا- U.S. NATIONAL SECURITY COUNCIL- طی گزارشی درباره انتخابات ریاست جمهوری ایران از ابراز تمایل آمریکا به نامزدی آقای هاشمی خبر داده و آورده بود «از نگاه غرب آقای رفسنجانی به‌عنوان یک شخصیت میانه‌رو بهترین گزینه برای ریاست جمهوری آینده ایران است». در این گزارش آمده بود «اگرچه رسانه‌ها و تحلیل‌گران آمریکایی و اروپایی تاکنون در چند نوبت پایان عمر سیاسی آقای اکبر رفسنجانی را اعلام کرده‌اند که ناکامی وی در بازگشت به مقام ریاست جمهوری در انتخابات ژوئن 2005- خرداد 84- خروج از امامت جمعه تهران و برکناری از ریاست مجلس خبرگان از جمله این موارد بوده است ولی حضور پررنگ وی در اجلاس سران عدم تعهد در کنار رهبر ایران و خوشامدگویی وی به مقامات عالی‌رتبه میهمان و جایگاه تعیین شده برای او در کنار «بان کی‌مون»، میهمان ویژه اجلاس را باید یک رنسانس برای این بازمانده سیاسی بزرگ ایران تلقی کرد که نشان می‌دهد این شخصیت هفتاد و چندساله با رویکردی میانه‌رو نسبت به غرب این امکان را دارد که یک بار دیگر در کانون قدرت ایران ایفای نقش کند (به‌تاکید این اندیشکده آمریکایی روی قید «یک بار دیگر» یعنی آخرین فرصت برای بهره‌گیری از آقای هاشمی توجه کنید)».

رصد رسانه‌ها و مراکز استراتژیک آمریکایی و اروپایی و مقایسه آن با تحرک انتخاباتی مدعیان اصلاحات در داخل کشور حکایت از آن دارد که بعد از گزارش تحلیلی مرکز آمریکایی یاد شده، تلاش گسترده اصحاب فتنه با محوریت- البته ظاهری- آقای خاتمی و تلاش پیرامونی، اما پررنگ جریاناتی نظیر مجمع روحانیون، برخی از فتنه‌گران زندانی و یا پناهنده به کشورهای آمریکایی و اروپایی با هدف راضی کردن آیت‌الله رفسنجانی به نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم آغاز می‌شود. نکته درخور توجه آن که اصحاب فتنه نیز همخوان با شورای آمریکایی مورد اشاره، از نامزدی آقای هاشمی با عنوان «آخرین شانس» و «تنها فرصت باقیمانده» برای بازگشت رانده‌شدگان فتنه 88 به نظام یاد می‌کنند. ولی پاسخ آقای هاشمی رفسنجانی همچنان منفی است و این پاسخی هوشمندانه است چرا که بازگشت به نظام، آرزوی برباد رفته اصحاب فتنه است و حال آن که آقای هاشمی رفسنجانی با حکم رهبر معظم‌انقلاب در جایگاه برجسته «ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام» قرار دارد بنابراین بیرون از حلقه نظام نیست که برای ورود به این حلقه ریسک کند و در مقابل اصرار جریانات یاد شده توضیح می‌دهد که مجمع تشخیص یک مرکز مستشاری است و ایشان می‌تواند تجربیات چند ده ساله خود را به عنوان رئیس مجمع به نظام ارائه بدهد ولی ریاست‌جمهوری و کشیدن بار سنگین آن با سن و سال ایشان مناسبتی ندارد. این چالش مطابق شواهد موجود نزدیک به 2 ماه ادامه می‌یابد و در این فاصله الف: چند گروه مختلف- و در برخی از موارد با اعضای مشترک- به دیدار آقای هاشمی می‌روند و با سخنان تکراری و مشابه از آمادگی جامعه برای پذیرش ریاست‌جمهوری ایشان خبر می‌دهند و این که مردم از آقای هاشمی انتظار دارند به عنوان منجی وارد گود شود!

ب: رسانه‌های خارجی در تفسیر و تحلیل‌های پی در پی و با توهم‌پراکنی درباره آماده بودن زمینه‌ها برای نامزدی و نهایتا پیروزی ایشان، آقای هاشمی را به کاندیداتوری تشویق می‌کنند.

ج: سایت‌های اینترنتی و روزنامه‌ها و نشریات زنجیره‌ای در اقدامی هماهنگ بیشترین مقالات، مصاحبه‌ها و گزارش‌های خود را به ضرورت نامزدی آقای رفسنجانی اختصاص می‌دهند.

د: مدعیان اصلاحات و عوامل فتنه‌گری که پیش از این بی‌ادبانه‌ترین اهانت‌ها نظیر عالیجناب سرخپوش! عامل اصلی قتل‌های زنجیره‌ای! سیاستمدار تاریک اندیش! دیکتاتور! و... روا می‌داشتند در یک چرخش یکصد و هشتاد درجه‌ای به تعریف و تمجید از ایشان می‌پردازند!

هـ: تمامی جریانات ضد انقلابی که در فتنه 88 با یکدیگر ائتلاف کرده بودند در اقدامی بی‌سابقه از ادعاهای قبلی نظیر تقلب در انتخابات دست کشیده و به استقبال از نامزدی آقای هاشمی برمی‌خیزند.

و: نکته درخور توجه این که تمامی جریانات داخلی و خارجی یاد شده و مراکز استراتژیک آمریکایی و اروپایی از کاندیداتوری آقای رفسنجانی با کلید واژه‌های مشابهی نظیر «آخرین پنجره»! «آخرین شانس»! «فرصت غیرقابل‌تکرار»!، «بازی‌آخر» و مانند آن یاد می‌کنند و...

و سرانجام آقای هاشمی رفسنجانی تحت تاثیر عوامل یاد شده و مخصوصا اصرار نزدیکان خود که از یکسو با اصحاب فتنه در ارتباط پیوسته هستند و از سوی دیگر آقای هاشمی بارها نشان داده است تاب مقاومت در برابر اصرار آنها را ندارد، تسلیم می‌شود و چند روز قبل از ثبت‌نام، موافقت خود را اعلام می‌کند و بدین ترتیب «قربانی» برای قربانی شدن چند باره- و این دفعه برای آخرین بار- آماده می‌شود!

آقای خاتمی در حالی که از خوشحالی در پوست خود نمی‌گنجد، خبر اعلام آمادگی آقای رفسنجانی را به نشستی که به طور پی‌درپی با حضور تعدادی محدود از اصحاب فتنه و بدون حضور آقای هاشمی تشکیل می‌شود می‌رساند و در همان نشست تصمیم گرفته می‌شود که؛

از معرفی آقای هاشمی به عنوان کاندیدای اصلاح‌طلبان به شدت اجتناب شود تا اولا؛ حساسیت مردم نسبت به اصلاح‌طلبان مانع رویکرد به ایشان نشود. ثانیا؛ شکست وی در انتخابات به حساب شکست اصلاح‌طلبان نوشته نشود. ثالثا؛ برای جلب نظر هواداران داخلی و بیرونی فتنه حمایت اصلاح‌طلبان از نامزدی ایشان به صورت پررنگ و علنی مطرح شود. درباره این بند از تصمیم یاد شده، اختلاف نظری پدید می‌آید و آقای «م» می‌گوید: باید حمایت اصلاح‌طلبان از هاشمی به گونه‌ای باشد که گروه‌های اصلاح‌طلب مخالف ایشان انگیزه بیشتری برای فعالیت به نفع نامزدی وی را داشته باشند و جای اصلاح‌طلبان را در این حرکت خالی احساس نکنند. آقای «م» می‌افزاید؛ حمایت پررنگ اصلاح‌طلبان از هاشمی، این تلقی را نیز پدید می‌آورد که اصلاح‌طلبان- منظورش اصحاب فتنه است و نه همه اصلاح‌طلبان- مجوز ورود به نظام را یافته‌اند! در پی این تذکر، تصمیم گرفته می‌شود که از نامزدی آقای رفسنجانی با عنوان گزینه هاشمی- خاتمی یاد شود. تصمیم‌های اتخاذ شده در آن نشست بلافاصله به تیم رسانه‌ای فتنه در داخل و خارج کشور ابلاغ می‌شود و فردای آن روز آقای خاتمی در مصاحبه‌ای این جمله از قبل توافق شده را مطرح می‌کند که «خدا‌کند هاشمی بیاید»!

تمامی شواهد یاد شده که فقط اندکی از بسیارهاست کمترین تردیدی باقی نمی‌گذارد که مجموعه هماهنگ اصحاب فتنه در داخل کشور و مدیران بیرونی آنها در ماجرای پیش روی به آقای هاشمی فقط «نقش یک قربانی» را داده‌اند، چرا که علی‌رغم هیاهوی این روزها به خوبی می‌دانند آقای هاشمی در صورت تایید صلاحیت هم شانسی برای پیروزی ندارد چرا که حمایت تمام‌قد ایشان از فتنه 88 بر کسی پوشیده نیست و تبلیغات این روزها که هاشمی در پی نجات اقتصاد کشور است نیز با توجه به حامیان و اطرافیان وی و سابقه ناموفق اقتصادی ایشان در دوران 8 ساله دولت سازندگی جایی برای باور اینگونه تبلیغات باقی نگذاشته است، ضمن آن که تجربه پی‌درپی این سال‌ها نشان داده است توده‌های مردم وفادار به اسلام و انقلاب در بزنگاه‌ها با بصیرتی مثال‌زدنی به صحنه می‌آیند و حماسه‌های به‌یاد ماندنی می‌آفرینند. بنابراین با استناد به مختصات صحنه کنونی می‌توان بدون کمترین تردیدی گفت؛ اصحاب فتنه و مدیران بیرونی آنها برای هاشمی یک بازی دو سر باخت تدارک دیده‌اند. اول؛‌اعلام نامزدی با توجه به آن که پیش از این به صراحت از کاندیداتوری خود با عنوان «اقدام خلاف‌شرع و زیان به نظام» یاد کرده بود و دوم؛ باخت ایشان در وزن‌کشی انتخابات و اگر رد صلاحیت احتمالی نیز به آن اضافه شود می‌توان این بازی را «سه سر باخت»! تلقی کرد. و از سوی دیگر اصحاب فتنه برای خود- به خیال خام- بازی دو سر‌بُرد در نظر گرفته‌اند، چرا که از یکسو آقای هاشمی را بی آن که وی را نامزد جبهه اصلاحات معرفی کنند به قربانگاه باخت در انتخابات برده‌اند و از سوی دیگر در پوشش حمایت از وی، وارد عرصه‌ای شده‌اند که مطابق قانون و به دلیل وطن‌فروشی و خیانت، مجاز به ورود نبوده‌اند.

و اما، در این میان وظیفه الهی، خطیر و سنگینی بر عهده شورای محترم نگهبان است. این وظیفه خطیر در یک کلمه نجات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از دام خطرناکی است که دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها پیش پای ایشان پهن کرده‌اند. شورای محترم نگهبان اسناد و دلایل قانونی قابل توجهی برای رد صلاحیت ایشان در اختیار دارد و با استناد به آن می‌تواند چرخه فریبی که برای وی تدارک دیده‌اند را مختل کند. حالت آقای هاشمی را بعد از پایان این بازی دو سر باخت در نظر بگیرید، آیا به ایشان حق نمی‌دهید که آرزو کند کاش نامزد نشده بود و یا کاش شورای نگهبان صلاحیت وی را احراز نکرده بود؟! تا از این دام نجات پیدا می‌کرد؟! آیت‌الله هاشمی در صورت احراز صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان حق دارد فردای قیامت از اعضای محترم این شورا شکایت کند که چرا ایشان را از دامی که پیش روی او گسترده بودند، نجات نداده‌اند؟!




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 92/2/31
زمان : 11:24 صبح
لنکرانی به نفع جلیلی از کاندیداتوری انصراف داد
نظرات ()

اختصاصی فارس/ پس از جلسه مشترک عصر امروز
لنکرانی به نفع جلیلی از کاندیداتوری انصراف داد

باقری‌لنکرانی پس از جلسه مشترک عصر امروز، انصراف خود را از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری به نفع «سعید جلیلی» اعلام کرد.

خبرگزاری فارس: لنکرانی به نفع جلیلی از کاندیداتوری انصراف داد

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، کامران باقری‌لنکرانی داوطلب یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از جلسه مشترک با سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات، از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف داد.

جلیلی و لنکرانی عصر امروز و ساعتی پیش جلسه مشترکی داشتند.

به گزارش فارس، سعید جلیلی،‌کامران باقری لنکرانی و پرویز فتاح سه گزینه‌ای بودند که جبهه پایداری به منظور انتخاب اصلح با آنها برای کاندیداتوری رایزنی کرده بود.

 

متن بیانیه کامران باقری لنکرانی درخصوص کناره گیری وی به نفع سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر مبارک خواهران و برادران مومن و انقلابی

با تبریک میلاد با سعادت امام جواد علیه السلام و در آستانه طلوع خورشید علوی علیه السلام در خانه ربوبی، با فروتنی و تواضع در برابر عظمت ملت بزرگ ایران به ویژه خانواده های معظم شهدا ، جانبازان و ایثارگران ، اکنون که در آستانه ورود به انتخاباتی حماسی قرار گرفته ایم ، لازم دانستم نکاتی را به محضر شما ، عرضه نمایم.

انقلاب اسلامی میراث گرانسنگ امام المجاهدین و قدوه السالکین خمینی کبیر رضوان الله تعالی علیه و ودیعه ای الهی است و همه ما موظف به حفظ و پاسداشت آن هستیم. انقلاب ما اکنون در مصاف با مستکبران در مرحله ای حساس قرار گرفته است.دشمنان دین خدا تمام توان خود را برای به زانو در آوردن این انقلاب به میدان آورده اند و از هیچ تلاشی در به عقب راندن و مهار این نهضت الهی مضایقه نکرده و نمیکنند. از دشمنی دشمن ، تعجبی نیست. اما خوش خیالی برخی از دوستان که مشت چدنی را در زیر دستکش مخملین دشمن نمیبینند و با توهم حل منازعات ، سیاست لبخند را توصیه میکنند ویا دیگرانی که چسبندگی به قدرت تحلیل هایشان را به انحراف کشانده و یا کسانی که درگیر و دار انانیت ، بیراهه را به جای مسیر اصلی گرفته اند ویا آنانی که حزب گرایی را به جای اصولگرایی واقعی مبنا قرار داده اند، جای تعجب دارد که در این کشمکش حق و باطل ، به جای منافع ملی و مصلحت نظام ، جور چین دشمن را تکمیل میکنند و در جستجوی قدرت ، هر کاری را مجاز میشمرند .

در چنین شرایطی بصیرت ، درک صحیح از شرایطی که در آن به سر میبریم ، از خود گذشتگی ، اعتماد به مردم و رهبری الهی این انقلاب و از همه بالاتر ایمان به خدا ، بالاترین سرمایه های ما هستند.

موسم کنونی ، موسم لجاجت ، تصمیم گیری های فردی ، بی توجهی به مصالح کشور و بی اعتنایی به وظیفه همگانی در دفاع از این نظام مقدس نیست ، ولو این اهمال ها به خیال عمل به تکلیف و با پوشش ادای دین به وطن باشد.

همه ما موظفیم همصدا و همگام در برابر فتنه آفرینی فتنه گران و انحراف منحرفان قیام کنیم و نگذاریم این انقلاب برخلاف وصیت امام رضوان اله تعالی علیه به دست نااهلان و نامردمان بیفتد.قبلا هم گفته بودم حضور من در این انتخابات گفتمانی است و رقابت درون گفتمان انقلاب اسلامی را نا صواب میدانم. برهمین اساس ضمن تشکر از همه عزیزانی که در سراسر کشور نسبت به این جانب ابراز محبت و بزرگواری نموده اند به خصوص دانشگاهیان ، نخبگان ، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ، علمای اعلام و به ویژه حضرت علامه آیه الله مصباح یزدی دامت برکاته ، با توجه به حضور قطعی برادر انقلابی و مومن جناب آقای دکتر جلیلی ، با کسب نظرمشورتی از جبهه پایداری انقلاب اسلامی ، برای دفاع از گفتمان امید ، عدالت و استقامت ،این جانب با انصراف از داوطلبی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری ، حمایت خود را از جناب آقای دکتر جلیلی اعلام میدارم. این حمایت برای دفاع یک پارچه از گفتمان انقلاب اسلامی است و به ایشان دعا میکنم تا انشالله همواره در همین خط اصیل در تمسک به اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله ، با رهبری ولی امر مسلمین جهان حضرت آیه الله العظمی امام خامنه ای ادام الله ظله العالی و همراه با روحانیت متعهد دامت برکاتهم باقی بمانند و بتوانند خدمتگزار خوبی برای این مردم مومن و نجیب باشند.

وما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب

دکتر کامران باقری لنکرانی




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/2/30
زمان : 11:15 عصر
مهمانپرست از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف داد
نظرات ()

رامین مهمانپرست، سخنگوی سابق وزارت خارجه طی بیانیه‌ای از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.
خبرگزاری فارس: مهمانپرست از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف داد

 

به گزارش خبرگزاری فارس، متن بیانیه مهمانپرست به شرح زیر است:

اکنون که ملت بزرگ ایران به مناسبت برگزاری انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در آستانه خلق حماسه‌ای پرشکوه قرار دارد و عزم خود را برای تداوم قدرتمندانه حرکت الهی در جهت نیل به اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و دسترسی به پیشرفت و عدالت و عزت سعادت جزم نموده است، همگی وظیفه داریم تا در این رویداد سرنوشت‌ساز به ویژه در این مقطع حساس تاریخی حضوری هوشمندانه و براساس جلب رضای خداوند تبارک و تعالی داشته باشیم و با حفظ وحدت و انسجام ملی و فرمانبری از مقام عظمای ولایت در مقابله با فتنه‌ها و هجمه‌های دشمنان این مرز و بوم، نمایشی از اقتدار و عظمت ملی را در معرض دید جهانیان بگذاریم.

از این رو اینجانب که در پاسخ به فرموده رهبر معظم انقلاب و با هدف توجه و اولویت به نسل جوان و آینده‌ساز کشور و تامین نیازهای اساسی آنها پا به عرصه انتخابات گذاشتم، با توجه به حضور چهره‌های مختلف از گروه‌ها و سلیقه‌های متنوع و شور به پا خواسته در این مسیر، به منظور رقابت هرچه پرشورتر میان برگزیدگان نهایی و کاستن از تعدد داوطلبین همفکر و همسو، انصراف خود را از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری اعلام می‌نمایم.

به لطف و عنایت الهی رجاء واثق دارم و همچنان با افتخار در حد توان در خدمت رهبر فرزانه و مردم عزیزمان خواهم بود.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/2/30
زمان : 1:11 صبح
داوود احمدی نژاد به نفع جلیلی از کاندیداتوری انصراف داد
نظرات ()

با انتشار نامه‌ای
داوود احمدی نژاد به نفع جلیلی از کاندیداتوری انصراف داد

داوود احمدی نژاد به نفع سعید جلیلی از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.

خبرگزاری فارس: داوود احمدی نژاد به نفع جلیلی از کاندیداتوری انصراف داد

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، داوود احمدی نژاد برادر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور که برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم کاندیدا شده بود، با انتشار نامه‌ای خطاب به شورای نگهبان به نفع سعید جلیلی از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.

 

متن نامه مذکور به شرح زیر است:

 

حضور محترم فقها و حقوقدانان ارجمند شورای نگهبان

 

سلام علیکم ؛

 

   از آنجا که شورای نگهبان در نظام جمهوری اسلامی ایران حافظ قانون اساسی ، شرع مبین اسلام و یکی از مهم‏ترین نهادهای حکومتی به حساب می آید لذا تردیدی نیست که  بایستی تمامی قوانین و مقررات،منطبق بر قانون اساسی و احکام شرعی باشد.

 

عزم ما در جهت این کلام دلنشین از شهید مظلوم بهشتی بود که فرمود ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت ، لذا اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از زحمات اعضای شورا ، انصراف خود را از نامزدی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام و کما فی السابق آمادگی هر گونه همکاری و خدمت را در مسیر این امر مهم با تدبیر شما دارم.

 امید است با اتکال به خداوند متعال و  استعانت از امام زمان روحی فداه  و با بهره مندی از فرمایشات مقام معظم رهبری یکبار دیگر با حسن تدبیر و نظارت عام، گسترده و جاری در کلیه امور مربوطه توسط شورا، انتخاباتی پرشور ،حماسی و باشکوه برای ملت سرافراز و شهید پرور کشور عزیزمان ایران رقم بخورد.

 

و من الله توفیق ...




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/2/30
زمان : 1:10 صبح
بدون شرح
نظرات ()

وبلاگ امام منهای خط امام، امام بی هویت است، پوستر جدیدی درباره تقابل اصلی انتخابات ریاست جمهوری 92 (مقاومت- سازش) منتشر کرده است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/2/25
زمان : 10:17 عصر
بیا حاج همت...
نظرات ()

ای کاش حاج همت بودی امروز؛ نزدیک انتخابات است

ای کاش بودی تا برایت ستاد میزدیم؛ رنگ خاکی را دست بند و شال گردن میکردیم می انداختیم روی دوشت
با یک چفیه و عکس انتخاباتی میشدی کاندیدای اصلح
شورای نگهبان تو را ندیده تایید میکرد؛ کسی را که خدا تایید کرده مگر میشود بنده اش قبول نداشته باشد؟
بیا و احساس وظیفه کن، تو هم مثل خیلی ها شعر و شعار تعریف کن
از خاطرات جنگ بگو؛ از هم رزم هایت بگو؛فخر بفروش که در فلان عملیات بودی و فلان فرماندهی برای تو بود!
بگو فلان درصد جانبازی داری و ترکش های بدنت چه وفا دارند....میدانم از این حرف ها بلد نیستی؛ تو صاف و خاکی هستی؛مثل لباست...
چفیه اگر می اندازی برای خداست نه خلق او،برای ریا و ریاست نیست...
بیا و کاندیدا شو؛ این انتخابات احساس وظیفه کن؛ بیا و بگو یک روز جنگ شد و مرد میدان شدی؛بیا بگو امروز اگر بودی باز چفیه می انداختی و میامدی...
بیا بگو برای تو فرقی بین صندوق مهمات و صندوق رای نیست، هرجا حرف امام باشد تو آنجایی
فرقی ندارد امام خمینی یا امام خامنه ای...
بیا بگو این روزها صدای خمپاره ها بیشتر شده است؛بگو خون به دل امام میکنند؛بد تر از جام زهر میدهند این نانجیب ها....
بیا بگو حاج همت، پشت بیسیم صدایت ضعیف است...
بیا بگو اگر بودی تاریخ جنگ را برای خودت نمینوشتی؛بیا بگو تا حرف در دهانت نگذاشته اند
بیا بگو که اینجا خیلی ها از ترکش های نخورده ناله میکنند؛بیا بگو میزان اعمال را با کارت و گزارش مینویسند
بیا و بگو که بسیجی میدان را خالی نمیکند؛بیا بگو حرف امام نباید زمین بماند!
امروز اگر اینجا بودی؛ به همرزم هایت رای میدادی؛به پلاک های گمنام رای میدادی؛به بسیجی های گمنام رای میدادی؛
بگو اگر اینجا بودی به شهادت رای میدادی؛ به شهید خرازی ها ؛به باکری ها؛به زین الدین ها؛به کاظمی ها
اصلا به امثال خودت رای میدادی...
تو مگر چه کم از کاندیدا های دیگر داری؟!
ریاست جمهور؛ مرد میخواهد، نه ادعا، درد میخواهد؛ نه دلیل؛
ترکش های تو، برای تایید شدنت کافی است...
نیاز به بنیاد شهید ندارد
کارت فعال هم نمیخواهد
شورای نگهبان هم تو را تایید نکند؛ نزد خدا تایید شده ای...
امروز اگر بودی؛ انقلاب و میدانش تنها نمیشدند...
خیابان های تهران را بوی عطر لباست پر میکرد؛
بیا همت؛ همتی کن...
به امثال تو نیاز دارد این انقلاب
اینجا مرد میخواهد؛ یکی مثل تو...
بیا حاج همت
تو هم مثل خیلی ها احساس وظیفه کن...




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/2/23
زمان : 9:2 صبح
نظر شما چیست ؟
نظرات ()

 

باسمه تعالی

 

به نظر شما رقابت نهایی بین کدامیک از کاندیداهای ریاست جمهوری می باشد؟  کدام شخصیت خدمتگذار مردم در سنگر ریاست جمهوری دوره یازدهم خواهد شد ؟

1. صادق واعظ زاده (معاون سابق ریییس جمهور - اصولگرا)

2. حسن روحانی (رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت - کارگزاران)

3. کامران باقری لنکرانی (وزیر اسبق بهداشت - اصولگرا)

4. خسرو نصیری زاده (دبیر کل مجمع متخصصین ایران - مستقل)

5. مصطفی کواکبیان (نماینده سابق مجلس - اصلاح طلب)

6. محمد سعیدی کیا (وزیر سابق مسکن - مستقل)

7. حسن سبحانی (نماینده سابق مجلس - مستقل)

8. محمود مظفر (رییس سازمان امداد و نجات کشور - دولت)

9. سید محمد باقر خرازی (دبیر کل مجمع حزب الله - مستقل)

10. علی فلاحیان (وزیر اسبق اطلاعات - مستقل)

11. روح الله احمد زاده کرمانی (معاون سابق رییس جمهور - دولت)

12. سید محمد غرضی (وزیر دولت موسوی و هاشمی - کارگزاران)

13. محمدرضا عارف (معاون اول دولت اصلاحات - اصلاح طلب)

14. غلامعلی حداد عادل (نماینده مجلس و رییس مجلس هفتم - اصولگرا)

15. علیرضا زاکانی (نماینده مجلس - اصولگرا)

16. محسن رضایی (دبیر مجمع تشخیص مصلحت - اصولگرا)

17. اکبر اعلمی (نماینده سابق مجلس - اصلاح طلب)

18. علیرضا علی احمدی (وزیر سابق آموزش و پرورش - دولت)

19. داوود احمدی نژاد (رییس سابق بازرسی ریاست جمهوری - اصولگرا)

20. جواد اطاعت (نماینده سابق مجلس - اصلاح طلب)

21. محمدباقر قالیباف (شهردار تهران - اصولگرا)

22. پرویز کاظمی (وزیر دولت نهم - مستقل)

23. سیدمحمد حسن ابوترابی فرد (نایب رییس مجلس - اصولگرا)

24. محمدعلی ایزدی (معاون وزیر نفت دولت سازندگی - کارگزاران)

25. علی اکبر جوانفکر (مشاور رییس جمهور - دولت)

26. ابراهیم اصغرزاده (عضو سابق شورای شهر تهران - اصلاح طلب)

27. ابوالحسن نواب (رییس دانشگاه ادیان - مستقل)

28. طهماسب مظاهری (رییس کل اسبق بانک مرکزی - مستقل)

29. مسعود پزشکیان (نماینده مجلس و وزیر اسبق بهداشت - اصلاح طلب)

30. علی اکبر ولایتی (دبیر کل مجمع بیداری اسلامی - اصولگرا)

31. سید احمد کاشانی (فرزند آیت الله کاشانی و استاد دانشگاه - مستقل)

32. منوچهر متکی (وزیر سابق امور خارجه - اصولگرا)

33. محمد شریعتمداری (وزیر اسبق بازرگانی - اصلاح طلب)

34. رامین مهمانپرست (سخنگوی وزارت خارجه - دولت)

35. سعید جلیلی (دبیر شورای عالی امنیت ملی - اصولگرا)

36. صادق خلیلیان (وزیر جهاد کشاورزی - دولت)

37. محمدحسن قدیری ابیانه (سفیر سابق ایران در مکزیک - اصولگرا)

38. اکبر هاشمی رفسنجانی (رییس مجمع تشخیص مصلحت - کارگزاران و اصلاح طلبان)

39. اسفندیار رحیم مشایی (مشاور رییس جمهور - دولت)

40. محمدرضا رحیمی (معاون اول رییس جمهور - دولت)

***

نظر شما چیست ؟




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/2/22
زمان : 10:54 صبح
ساعات پایانی ثبت نام نامزدها قطب بندی اصلی انتخابات یازدهم را رو
نظرات ()

دو قطبی مقاومت - سازش؛ تعیین کننده سرنوشت انتخابات/ حضور جدی و امیدوارکننده چهره‎‎های معتقد به مقاومت در انتخابات یازدهم/ یک سوم تیری دیگر به کاندیداها اضافه شد

 

 همین دو ساعت پایانی ثبت نام انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، کافی بود تا آرایش سیاسی این انتخابات روشن شود و قطب بندی حقیقی نهفته پشت صحنه دعواهای سال‎های اخیر سیاسی کشور، به صورت عریان خود را به نمایش بگذارد.

به گزارش رجانیوز، درحالی که صبح امروز محمدباقر قالیباف و با چند ساعت اختلاف علی اکبر ولایتی دو عضو ائتلاف 1+2 در ستاد انتخابات وزارت کشور حاضر شده و برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند، حضور چند چهره خبر ساز در دو ساعت پایانی ثبت نام، بگونه‎ای معادلات سیاسی پیش رو را تغییر داد که بلافاصله، خبر ثبت نام قالیباف و ولایتی به حاشیه رفت.

خبر اول حضور دکتر سعیدجلیلی، دبیر انقلابی و خوشنام شورای عالی امنیت ملی بود که بلافاصله با اقبال جریان انقلابی مواجه شد، تا با حضور وی و ثبت نام دکتر کامران باقری لنکرانی و چهره‎هایی همچون علیرضا زاکانی و غلامعلی حداد عادل، خط حامی مقاومت در رویکردهای سیاسی داخلی و خارجی تقویت شده و این خط سیاسی با جدیت هر چه تمام‎تر خود را در این انتخابات به رخ کشید.

این در حالی است که ساعتی بعد و در آخرین دقایق زمان رسمی ثبت نام ریاست جمهوری، حضور اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر سابق و حاشیه‎ساز محمود احمدی‎نژاد بهمراه رئیس جمهور  و شماری از وزرا و بصورت همزمان حضور اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نشان داد که خط مقابلی که قرار است در قطب بندی با جریان انقلابی و مقاومت خودنمایی کند، از چه مختصات و مشخصاتی برخوردار است.

اسفندیار رحیم مشایی که پیش از این از دوستی با مردم اسرائیل سخن گفته بود و این روزها از مذاکره با امریکا سخن می‎گوید، در کنار هاشمی رفسنجانی که به تازگی گفته بود با اسرائیل سر جنگ ندارد و آرمان فلسطین را از یک آرمان اسلامی به یک موضوع عربی تقلیل داده بود، نیز به صورت همزمان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ثبت نام کردند تا پازل این انتخابات تکمیل شود.

این در حالی است که از ابتدای سال 91 دشمنان ملت ایران با طراحی یک پروژه پیچیده سیاسی و اقتصادی و با همراهی جریان سازش داخلی، به دنبال فشار اقتصادی از خارج و همراهی حامیان داخلی خود بوده و بر این اساس، منتظر درو کردن محصول این بذرپاشی در انتخابات 92 بودند و حال آنکه حضور گرم تر و پررنگ تر مردم در راهپیمایی 22 بهمن 91 حقیقت دیگری را به نمایش گذاشت.

با این حال به نظر می‎رسد این طراحی به متن انتخابات 92 نیز سرایت کرده و با به میدان آمدن چهره‎هایی همچون هاشمی‎رفسنجانی، حسن روحانی و اینک اسفندیار رحیم مشایی، این جریان و عقبه خارجی آن به شدت در حال پیگیری رویکرد مورد نظر خود در انتخابات یازدهم هستند و این درحالی است که حضور جدی حامیان جریان مقاومت در این انتخابات نیز از جدیت این جریان گفتمانی و انقلابی برای پیگیری تلاش‎های صورت گرفته در سال‎های اخیر حکایت دارد، موضوعی که ثمرات آن در مذاکرات اخیر آلماتی بخوبی قابل مشاهده بود.

در این میان تکلیف جریان معتقد به مقاومت در عرصه داخلی و خارجی کاملا روشن به نظر می رسد به دلیل تکلیف گرایی موجود در آنها، هیچ انگیزه‎ای برای رقابت در این جبهه مشاهده نمی‎شود، چنانکه دکتر باقری لنکرانی دقایقی پس از اعلام خبر ثبت نام دکتر جلیلی، در گفتگویی اعلام کرد: « من با حضور جلیلی در انتخابات مشکلی ندارم، ‌آنچه برای جبهه پایداری اصل است ما در این انتخابات رقابت درون‌گفتمانی را صلاح نمی‌دانیم. »

اما آنچه سوال جدی را به وجود آورده است آنست که آیا دیگر کاندیداهای مدعی اصولگرایی که به دلیل مواضعشان در این جبهه بندی گفتمانی جا نگرفته و در برخی موارد به جریان سازش هم نزدیکی و قرابت نشان داده‎اند، حاضر به رقابت با جریان اصیل مقاومت در انتخابات پیش رو خواهند شد و یا با منطقی که پیش از این بارها از آن در مناسبات سیاسی خود استفاده کرده‎اند، به دلیل وجود یک طرف قوی و مشترکی در خط سازش، خود را به جبهه مقاومت متصل کرده و به سود این جبهه کنار می‎روند؟




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/2/22
زمان : 12:51 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ