سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

بیش از 5 هزار نفر برای حضور در انتخابات شوراها ی استان ثبت نام ک
نظرات (بدون)

 

با اتمام زمان ثبت نام کاندیداهای چهارمین دوره از انتخابات شوراهای اسلامی معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان اصفهان اعلام کرد:

 

ویلدا توکلی : ثبت نام کاندیداهای چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ،ساعت بیست شب گذشته به پایان رسید و در سطح استان اصفهان بیش از پنج هزار نفر برای شرکت در این انتخابات ثبت نام کردند.این خبر را دکتر محمد مهدی اسماعیلی معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان اعلام کرد و گفت: فرصت برای ثبت نام کاندیداها به پایان رسید و به سرعت بررسی های لازم به جهت تائید یا رد صلاحیت آنها انجام میشود.

 

انتخابات در 105 شهر و هزار روستا انجام میشود

 

 وی در ادامه با تاکید بر اینکه این تصور وجود داشت که انتخابات شوراها تحت الشعاع انتخابات ریاست جمهوری قرار گیرد اما ستاد انتخابات استان به عنوان اولین ستاد انتخابات استانی در سطح کشور تشکیل گردید .

 

وی با تاکید بر اینکه انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی در 105 شهر و هزار روستای استان برگزار خواهد شد افزود: در مقایسه با دوره گذشته که در 91 شهر برگزار شد در این دوره 14 شهر به مجموع شهر های استان اضافه شده و بیش از 5 هزار نفر نیز ثبت نام کردند .

 

حداقل سن برای ثبت نام 25 سال اما حداکثر ندارد

 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه حداقل سن کاندیداهای شرکت در چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا 25 سال است اما حداکثر ندارد در رابطه با میزان تحصیلات کاندیداها نیز گفت: در روستاهای زیر 1500 نفر کاندیدا باید سواد خواندن و نوشتن داشته باشد ، روستاهای بالای 1500 نفر تا شهرهای زیر 20 هزار نفر باید کاندیدا دیپلمه باشد و در شهرهایی که جمعیت بین 20 تا 50 هزار نفر و یا بیشتر است کاندیدا باید حداقل لیسانس داشته باشد. 

 

مدرک تحصیلی برای افرادی که سابقه عضویت دارند ملاک نیست

 

 دکتر اسماعیلی در رابطه با ثبت نام کاندیداها و داشتن مدرک تحصیلی یاد آور شد: یکی از شرایط ثبت نام داشتن مدرک تحصیلی است اما مجلس شورای اسلامی قانونی را تصویب کرد و فرصتی را در اختیار افرادی قرار داد که سابقه عضویت در شوراهای اسلامی را دارند تا بتوانند در این دوره نیز بدون در نظر گرفتن مدرک تحصیلیشان ثبت نام کنند .

 

تعداد اعضاء شوراها در استان از 3 نفر تا 21 نفر است

 

وی همچنین در رابطه با تعداد اعضاء شوراهای اسلامی خاطر نشان کرد: در روستاهای زیر 1500 نفر 3 نفر به عنوان عضو شورای اسلامی از میان کاندیداهای روستا انتخاب میشوند و در روستاهایی که بیش از این تعداد جمعیت داشته باشند اعضاء شورا به 5 نفر خواهند رسید.

 

وی افزود: در شهر های زیر 20 هزار نفر جمعیت 5 نفر انتخاب میشوند و در شهر هایی که تا 50 هزار نفر جمعیت دارند 7 نفر انتخاب خواهند شد ، شهرهای بین 50 تا صد هزار نفر جمعیت نیز 9 نفر انتخاب میشوند و در شهرهایی که بین صد تا دویست هزار نفر جمعیت دارند 11 نفر انتخاب خواهند شد.

 

اعضاء شورای اسلامی شهر هایی که بین 200 تا 500 هزار نفر جمعیت دارند نیز 13 نفر خواهند بود ، در شهرهای بین 500 تا یک میلیون نفر هم 15 نفر انتخاب میشوند ، در شهرهای بین یک تا دومیلیون نفر نیز 21 نفر انتخاب می شوند و شهرهای بالای دو میلیون نفر نیز25 نفر انتخاب میشوند ، در کلان شهر تهران نیز 31 نفر عضو شورای اسلامی شهر خواهند بود .

 

اسماعیلی در رابطه با تعداد اعضاء شورای اسلامی شهر اصفهان در این دوره نیز گفت: در حال حاضر جمعیت شهر اصفهان یک میلیون و 750 هزار نفر است که البته با الحاق خوراسگان به اصفهان در حال حاضر جمعیت این شهر به یک میلیون و هشتصد و پنجاه هزار نفر میرسد و با وجود اینکه زیر دو میلیون نفر جمعیت دارد اعضاء شورای اسلامی این شهر از بین کاندیداها 21 نفر خواهند بود .

 

در شهر کاشان، نجف آباد و خمینی شهر نیز اعضاء شورا 13 نفر خواهند بود.

 

وی همچنین در رابطه با تعداد اعضاء شورا بر اساس جمعیت شهر ها و روستاهای استان اذعان کرد: در سطح استان 884 روستا بر اساس جمعیت سه نفر عضو شورای اسلامی ودر 120 روستا 5 نفر عضو خواهند شد .

 

در سطح شهر های استان نیز بر اساس جمعیت در 81 شهر اعضاء شورا 5 نفر، در 12 شهر هفت نفره، در 7 شهر نه نفره، در 2 شهر 11 نفره، در دو شهر 13 نفره ، در سه شهر 3 نفره و در اصفهان نیز 21 نفره خواهند بود.

 

ثبت نام 296 نفر برای کاندیدا شدن در شهر اصفهان

 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان در ادامه گفت: از مجموع ثبت نام شدگان برای انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح استان ،921 نفر مربوط به شهرستان اصفهان است که از این تعداد 296 نفر مربوط به شهر اصفهان است .

 

هنرمندان و شخصیتهای سیاسی جزء کاندیداها هستند

 

وی افزود: در بین ثبت نام شدگان در شهر اصفهان میتوان شخصیت های سیاسی ، هنرمندان ، مسئولین استان ، چهره های جوان و اغلب اعضاء فعلی شورای اسلامی شهر را دید .

 

اسماعیلی در پایان نیز تصریح کرد: در بین افرادی که برای این دوره از انتخابات ثبت نام کرده اند میتوان گرایش های سیاسی زیادی را دید و تنوع حضور مردم نسبت به دوره های گذشته بسیار چشم گیر است .       

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/2/4
زمان : 5:50 عصر
ثبت نام 352165 نفر در انتخابات شوراها
نظرات (بدون)

مصطفی محمدنجار وزیر کشور عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مدت 7 روزه ثبت‌نام‌ برای انتخابات شوراها دیروز به پایان رسید، اظهار داشت: مجموعا 352 هزار و 165 نفر برای ثبت‌نام مراجعه کردند.

وی افزود: از این تعداد 18 درصد برای شوراهای اسلامی شهرها بودند و 82 درصد برای شوراهای اسلامی روستاها؛ تعداد نامزدهای خانم در شوراهای روستا 4 درصد و تعداد نامزدهای مرد 96 درصد در شوراهای روستا بودند.

وزیر کشور درباره ترکیب سنی داوطلبان نیز گفت: از 25 تا 35 سال 39 درصد، 36 تا 40 سال 18?5 درصد، 41 تا 45 سال 14?8 درصد، 46 تا 50 سال 10?5 درصد، 51تا 55 سال 7?9 درصد، 56 تا 60 سال 4?7 درصد، 61 تا 65 سال 2?2 درصد و 66 تا 70 سال 1?2 درصد برای ثبت نام مراجعه کردند، همچنین بالاتر از 70 سال 1?1 درصد بوده است.

نجار متذکر شد: جوان‌ترین نامزد دارای 25 سال سن و مسن‌ترین نامزد نیز 100 سال سن دارد.

وی در ادامه به ترکیب تحصیلی داوطلبان اشاره کرد و گفت: دکتری 2?3 درصد، فوق لیسانس 14?3 درصد، لیسانس 60?6 درصد، حوزوی 1 درصد و سایر هم 21?9 درصد بوده است که در واقع مراجعه کرده‌اند.

وزیر کشور درباره ترکیب تحصیلی نامزدها در روستاها هم توضیح داد: دکتری کمتر از 1 درصد، فوق لیسانس نیم درصد، لیسانس 6?7 درصد، حوزوی دو دهم درصد، فوق دیپلم 4 درصد، دیپلم 16?3 درصد، متوسطه 3?3 درصد، راهنمایی 5 درصد، ابتدایی 3?7درصد و سایر هم 61?4 درصد بوده‌اند.

نجار همچنین به ترکیب شغلی نامزدها اشاره کرد و گفت: فرهنگیان 6?2 درصد، کارمندان 9?7 درصد، پزشک دو دهم درصد، و استاد دانشگاه 7 دهم درصد، شورای قضایی 3 دهم درصد، روحانی 4 دهم درصد و کارکنان بازنشسته 4?5 درصد بوده است.

وی همچنین متذکر شد: با پایان یافتن کار ثبت نام روند رسیدگی به صلاحیت داوطلبان آغاز شده، مراجع استعلامی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، وزارت دادگستری و ثبت احوال 10 روز فرصت دارند نتایج استعلام ها که به آنها منعکس شده است به ما ارسال کنند.

محمدنجار اضافه‌کرد: هیئت‌های اجرایی نیز از تاریخ 12/2/92 ظرف 7 روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی و نتیجه را به هئیت نظارت ارسال کنند؛ هیات نظارت نیز ظرف مدت 7 روز صلاحیت داوطلبان را بررسی و از تاریخ 92/2/20 تا 92/2/26 فرصت دارند صلاحیت داوطلبان را بررسی و اعلام کنند.

 وی یادآورشد: آن دسته از داوطلبانی که صلاحیتشان تایید نشده باشد از تاریخ 92/2/28 فرصت دارند شکایت خود را به هیات‌های نظارت اعلام کنند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/2/4
زمان : 5:41 عصر
بدون شرح ... .
نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/2/4
زمان : 12:59 صبح
پایگاه اطلاع رسانی جبهه پایداری
نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/2/2
زمان : 7:38 عصر
سخنان مهم آیتالله مصباح یزدی در همایش بزرگ جبهه پایداری
نظرات (بدون)

سخنان مهم آیت‌الله مصباح یزدی در همایش بزرگ جبهه پایداری:
اگر به جبهه‌پایداری اعتماد دارید،تحقیق لازم نیست و الا، واجب‎شرعی است که تحقیق‌کنید/شناخت‌اصلح دلیل بی‌احترامی به دیگر کاندیدا‌ها نیست/ ما مرد وظیفه ایم و این که چه می شود به ما مربوط نیست

 عصر امروز یکشنبه، جبهه پایداری با بزرگزاری مراسم باشکوهی در سالن اجتماعات سیدالشهداء رسما حمایت خود از کاندیداتوری دکتر کامران باقری لنکرانی به عنوان چهرهای جوان، دانشمند، خوشنام و انقلابی را در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرد.

به گزارش رجانیوز در این مراسم که با حضور جمع کثیری از حامیان این جبهه سیاسی _ گفتمانی و حضور و سخنرانی علامه مصباح یزدی همراه بود، حجت الاسلام آقاتهرانی، حجت الاسلام بی ریا، حجت الاسلام روانبخش، دکتر سلیمانی، دکتر پرویز داوودی، دکتر حسین صمصامی، دکتر قاضی زاده، دکتر ضرغام صادقی و بسیاری دیگر از چهره های مطرح جبهه انقلاب اسلامی حاضر بودند.

در این مراسم، دکتر قاضی زاده، سخنگوی جبهه پایداری، رسما حمایت این جبهه از کاندیداتوری دکتر لنکرانی را اعلام کرد.

در بخشی از همایش امروز جبهه پایداری، آیت الله مصباح یزدی برای حاضرین به سخنرانی پرداخت. ایشان با بیان اینکه واجب شرعی این است که همه برای انتخاب نامزد اصلح تحقیق کنند، گفت:‌ اگر فردی کاندیدای بهتر و صالح‌تر از خودش را ببیند و کاندیدا شود خیانت کرده است.

به گزارش رجانیوز، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی در ابتدا با بیان اینکه «بنده با بهره‌ وجودی بسیار کم خود آمده‌ام تا در یک حماسه سیاسی که مقام معظم رهبری به آن تأکید داشتند، شرکت کنم»، گفت: شاید اکثر شما این روایت را شنیده باشید که مسلمانی که به امور سایر مسلمانان اهتمام ندارد مسلمان نیست؛ معنای این روایت این نیست که هرکس به امور مسلمانان اهتمام نداشته باشد کافر و مرتد است و باید حد ارتداد بر او اجرا شود بلکه معنایش این است که آن شخص بهره کافی از اسلام نبرده است.

علامه مصباح یزدی با طرح این سؤال که اسلام چیست؟ گفت: در یک جمله و به اختصار اسلام را تعریف می‌کنم؛ اسلام عبارت است از راه رسیدن به سعادت حقیقی انسان‌ها در دنیا و آخرت. عقیده ما این است خدا انسان را برای کامل شدن و کامل‌تر شدن آفریده است و پیامبر مکرم اسلام راه را برای رسیدن به سعادت تعریف کرده است. اسلام در واقع تمام جهات ایجاد وجود انسان است که انسان را به حقیقت سوق می‌دهد.

وی با بیان اینکه لازمه اهتمام انسان به امور دیگر مسلمانان ارتباط با انسانهای دیگر است و این همان بعد اجتماعی اسلام است،‌ تأکید کرد: مصداق آن روایت این است که انسان در بعد اجتماعی اسلام فعال باشد و با دیگر انسان‌ها ارتباط بگیرد. انسان باید هر روز که از خواب برمی‌خیزد به این فکر باشد که چگونه به دیگران خدمت کند و چگونه دیگران و خود را در مسیر سعادت هدایت کند. البته خدمت به انسان‌هایی که سعادت انسان‌ها را سلب می‌کنند و با سعادت انسان‌ها دشمنی می‌کنند، خدمت نیست بلکه دشمنی با انسان‌هایی است که می‌خواهند به سعادت برسند.

این استاد فلسفه با طرح این سوال که اهتمام به امور مسلمانان یعنی چه؟ گفت: انسان باید چه دغدغه‌ای داشته باشد. اینکه می‌گوییم انسان باید دغدغه داشته باشد آیا معنایش این است که انسان باید در تمام امور ماتریالیستی دغدغه داشته باشد؟

وی افزود: یکی از نیازهای انسان‌ها بحث غذا است. انسان نمی‌تواند نسبت به گرسنگی انسان دیگر بی‌تفاوت باشد. یکی دیگر از نیازهای انسان امنیت است، انسان نمی‌تواند نسبت به امنیت دیگران بی‌تفاوت باشد؛ بنابراین ما نسبت به نیازهای اقتصادی و مادی انسان‌ها باید دغدغه داشته باشیم.

«در دیگر کشورها بحث نیازهای انسان اصولا روی نیازهایی است که دوام و اعتبارش تا هنگام مرگ است. مثلا تا هفتاد یا صد سال. اما سوال این است آیا ممکن است انسان نیازی داشته باشد که اعتبارش به حیات جسمی او نباشد؟ بله می‌شود، این نیاز، نیاز دینی است. انسان به امنیت، غذا، مسکن و دیگر نیازهای مادی تا زمانی نیاز دارد که در این دنیا زنده باشد اما نیازش به دین این طور نیست.»

وی با بیان اینکه نیاز انسان به دین «الیوم‌الاخر» است و قرآن در این باره تاکید داشته است، افزود: ما از آن عالم تجربه‌ای نداریم و به عقل ما هم نمی رسد که در آن عالم چه خبر است اما خداوند تمام انبیا را مقدمه رسالت پیامبر اسلام (ص) قرار داد تا پیامبر ما از آخرت و عالم دیگر برای ما بگوید.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه باید دقت کرد که در صورت اشتباه در این دنیا در آن دنیا هیچ راهی برای جبران نیست، افزود: آن عالم جای توشه نیست. توشه برای این دنیاست. پس اگر کسی در آن دنیا دست خالی بود و گفت چه خاکی باید بر سرم کنم، هیچ راهی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه مقصود ما از تلاش برای سعادت انسان‌ها این نیست که تعداد مسلمانان را زیاد کنیم، خاطر نشان کرد: اینکه بگوییم مثلا یک میلیارد و نیم مسلمان بشود دو میلیارد، یعنی چه؟ آنچه برای ما مهم است سعادت انسان‌هاست و سعادت، همان چیزی است که دین نام دارد و ما آن را اسلام می‌گوییم.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه متناهی با نامتناهی هیچ نسبتی ندارند، افزود‌: حتی کسانیکه دوران دبیرستان را گذرانده‌اند می‌دانند که نسبتی بین متناهی و نامتناهی نیست. یعنی انسانی که برای دین مردم و سعادت آنها خدمت می‌کند، خدمتش نامتناهی است اما کسی که برای دنیای افراد خدمت می‌کند خدمتش متناهی است.

وی با اشاره به دوران قبل از انقلاب اسلامی گفت‌: در آن دوران که بزرگترها یادشان است، مراسمات دینی تعطیل شده بود، خبری از روزه‌خوانی نبود و اسلام اجرا نمی‌شد اما انسانی از تبار خاندان پیامبر و انبیا آمد که فریاد خداپرستی را در ایران بلند کرد و مردم را به اطاعت از خدا دعوت کرد و هر چه در دستش بود در طبق اخلاص گذاشت و برای خدا هدیه کرد.

این استاد اخلاق افزود: بعد از فریاد خداپرستی، یاران پاک که عده آنها کم بود به یاری امام (ره) شتافتند و امام را برای خدمت‌رسانی به اسلام کمک کردند.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه یاران امام برای همراهی با امام سر از پا نمی‌شناختند گفت: بنده شاهد هستم که حتی ما چاپخانه پیدا نمی‌کردیم تا بیانیه‌های امام را چاپ کنیم؛ یادم هست فردی که اکنون هم زنده است، نیمه شب به خانه ما آمد و گفت که می‌خواهد دستگاه چاپ بسازد. گفتم معلوم نیست که امام چنین تکلیفی برای شما تعیین کرده باشد و دوم اینکه چگونه می‌توان با این فرصت دستگاه چاپ ساخت؟ ایشان گفت بنده مامور به نتیجه نیستم و هر چه از دستم برآید برای امام انجام خواهم داد.

وی تصریح کرد: امام (ره) جمله‌ای در آن دوران گفتند که نمی‌دانم چه کسی به ایشان گفته بود آیا به ایشان این جمله الهام شده بود یا نه؟ امام فرمودند یاران من در گهواره هستند و اکنون ما گهواره‌ای‌های امام را می‌بینیم که چه کسانی هستند.

آیت‌الله مصباح یزدی گفت: اگر کسی ادعا کند که دست کم 50 درصد از کارهای خوبی که بعد از رحلت امام انجام شده، ثوابش برای امام است، حرف گزافی نزده است. بنده معتقدم اگر امام نبود شرایط طور دیگری رقم می‌خورد آنها تاریخ را عوض می‌کردند حجاب ممنوع می‌شد و چه بلایی سر اسلام می‌آمد. فکر می‌کنم کارهایی که بعد از رحلت امام انجام می‌شود نیمی از ثوابش برای امام باشد.

وی با بیان اینکه ما مامور به نتیجه نیستیم گفت: ما باید به وظیفه خودمان عمل کنیم. اینکه نتیجه چه می‌شود بحث دیگری است. مثلا در بحث تقلید از مراجع تقلید باید گفت هرکسی از یک مرجع تقلیدی تقلید می‌کند، آیا این اقدام به این معناست که همه مراجع در همه امور درست فتوا می‌دهند؟ نه اینطور نیست اما کسانی که تقلید می‌کنند وظیفه‌شان این است که اعلم را پیدا کنند و از او تقلید کنند، حالا ممکن است در فتاوا اشتباه هم باشد اما این دلیل نمی‌شود که افراد از مرجع تبعیت نکنند.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه ایران اسلامی اکنون به برکت انقلاب اسلامی معادلات جهانی را به هم ریخته و در امور علمی، فضایی و روابط بین‌الملل تا حدی تأثیرگذار است که آنها می‌گویند اگر ایران نباشد مسائل جهانی حل نمی‌شود، افزود: حالا اگر ما بخواهیم اهتمام به امور مسلمانان داشته باشیم فقط این نیست که اگر پول داریم به فقرا بدهیم بلکه مهم این است که به دین جوانان اهمیت بدهیم. همانطور که مقام معظم رهبری فرموده‌اند دشمنان به قلب جوانان ما حمله می‌کنند و می‌خواهند ایمانشان را از بین ببرند.

وی افزود:‌ باید کسانی سر کار بیایند که دغدغه دین مردم را داشته باشند و اجازه ندهند مسائل دینی کمرنگ شود و خدایی نکرده قوس نزولی داشته باشند. متأسفانه در برخی خواص ما خدمت و اهتمام به امور مسلمانان تنها در امور مادی و فیزیولوژی تعریف شده است در حالیکه برای سعادت انسان‌ها باید دین را به آنها عرضه کنیم.

این استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه خدمت به انسان‌ها نیازمند تخصص است، افزود: اگر کسی می‌خواهد به بیماری خدمت کند، باید پزشک باشد. اگر کسی می‌خواهد مسکن بسازد باید تخصص داشته باشد اما آیا ممکن است فردی بدون تخصص به انسانها خدمت کند؟ بله کسی که تخصص ندارد می‌تواند با رأی دادن به فرد اصلحی زمینه دین‌داری بهتر جامعه و سعادت بیشتر برای نه تنها 70 میلیون ایرانی بلکه ملت‌های سایر کشورها را هم فراهم کند.

آیت‌الله مصباح یزدی در بخش پایانی سخنان خود، گفت: اگر فرد صالحی سرکار بیاید و دلش برای دین مردم بسوزد می‌تواند خدمت زیادی به مسلمانان در همه ابعادی وجودش بکند.

وی به نیروهای مذهبی و مؤمنان توصیه کرد که برای انتخاب نامزد اصلح هوای نفسانی را کنار گذاشته و تحقیق کنند.

آیت‌الله مصباح یزدی افزود: اینکه کسی بگوید اگر فلانی سرکار بیاید پست من تضمین است، یا اینکه در انتخاب اصلح به دوستی و رفاقت اکتفاء‌ کند کار اشتباهی کرده است چرا که باید همه هوای نفس را کنار بگذارند و به اصلح رأی بدهند حتی اگر با آن فرد اصلح کدورت داشته باشند، هم دلیل نمی‌شود که به اصلح رأی ندهند.

وی با بیان اینکه عالم، عالم محدودیت‌هاست، افزود: با توجه به محدودیت‌ها، فشارهای داخل و خارج دشمن نباید این توقع باشد، کسی که سر کار می‌آید همه مشکلات را حل کند. چرا که باید گفت از اول حضرت آدم تا کنون آیا کسی فردی را سراغ دارد که همه مشکلات را حل کرده باشد؟ لذا ما باید توقع محدود و معقولی داشته باشیم تا دشمن سیاه نمایی نکند.

آیت‌الله مصباح یزدی افزود:‌ اینکه فردی برای یک دوره اصلح است، دلیل نیست که برای دوره‌های دیگر و یا پست‌های دیگر اصلح باشد و همینطور باید گفت فردی که برای ریاست‌جمهوری اصلح نیست دلیل نمی‌شود که بگوییم برای دیگر پست‌ها و جاها اصلح نباشد، ممکن است فردی برای تخصص دیگری اصلح باشد.

اگر به دوستانتان در جبهه پایداری اعتماد کامل دارید نیاز به تحقیق نیست

وی با اشاره به انتخاب گزینه اصلح توسط شورای مرکزی جبهه پایداری گفت:‌ اگر شما این دوستانتان را در جبهه پایداری کاملاً مورد اعتماد می‌دانید، نیازی به تحقیق نیست اما اگر غیر از این است واجب شرعی است که تحقیق کنید.

آیت‌الله مصباح یزدی خطاب به اعضای حاضر در سالن سید الشهدا گفت: شما موظف هستید که اگر فرد صالحی غیر از فرد منتخب این گروه را پیدا کردید به او رأی بدهید چون شرعاً باید این کار را بکنید.

وی همچنین گفت: البته اگر کسی فرد دیگری را بهتر از خودش می‌داند و اصلح می‌داند، اگر کاندیدا شود خیانت کرده است ولو اینکه همه مردم از او بخواهند کاندیدا شود.

این استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: این آقایان ماه‌ها مطالعه کرده‌اند و زحمت کشیده‌اند تا فرد اصلح را انتخاب کنند و به دیگران معرفی کنند اما شما باید تحقیق خود را انجام بدهید.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به دلیل محذوریت و جایگاهی که دارند صلاح نیست از فرد خاصی حمایت کنند و بر همین اساس است که ایشان از کسی حمایت نمی‌کنند،‌افزود: البته وظیفه ما اینطور نیست ما باید نامزد اصلح را بشناسیم و به دیگران معرفی کنیم تا بتوانیم زمینه خدمت به دین را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه انتخاب نامزد اصلح در یک گروه به معنای این نیست که در دیگر گروه‌ها فرد صالحی وجود ندارد، افزود: بنده اگر موفق به دعا کردن شوم تمام خدمتگذاران به انقلاب را دعا می‌کنم، حتی بنده برخی از خدمتگذاران را به اسم دعا می‌کنم چرا که این افراد، افراد صالحی هستند که به کشور و انقلاب خدمت می‌کنند. در کشور ما افراد صلاحی وجود دارند که دغدغه دارند و بنده به آنها احترام خاصی قائل هستم. مثلاً یک فرمانده ارتش که خدمت می‌کند و صالح است، مورد احترام است و ما باید آنها را دعا کنیم.

*شناخت اصلح دلیلی بر بی‌احترامی به دیگر کاندیدا‌ها نیست

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه شناخت اصلح دلیلی بر بی‌احترامی به دیگر کاندیدا و خدایی نکرده توهین به آنها نیست،‌ گفت:‌ بنده با عمق دل برای برخی آقایان دعا می‌کنم چرا که آنها خدمتگذار هستند پس باید بدانیم شناخت اصلح منافاتی با احترام به دیگران و عدم بی‌مهری به آنها ندارد.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه ولایت فقیه و تدابیر رهبر معظم انقلاب گفت: علت پیشگامی انقلاب، ولایت فقیه است. ببینید مردم مصر سالها تلاش کردند اما چون ولایت فقیه نداشتند موفق نبودند پس باید قدر ولایت فقیه را بدانیم.

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در پایان گفت: نکته آخر من این است که ما باید توسل به حضرت ولی‌عصر را به عنوان یک نکته مهم و اساسی فراموش نکنیم.

 اخبار مرتبط

 

عکس: همایش بزرگ اعلام حمایت جبهه پایداری از کاندیداتوری دکتر باقری لنکرانی




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/2/2
زمان : 10:39 صبح
انتخابات 92 | اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا
نظرات (بدون)

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22353/smpl.jpgگزیده بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا

[ورود به صفحه انتخابات http://farsi.khamenei.ir/entekhabat92]

1- مؤمنین کارهایشان را با مشورت انجام می‌دهند
اسلام در ضمن این‌که احکام الهى و اراده الهى را در هدایت و صلاح انسانها داراى کمال تأثیر مى‌داند، اراده انسان، حضور انسان و حضور آحاد مردم را هم در همه کارها پیش‌بینى کرده است. یک نمونه آن همین مسأله شوراست. خداى متعال در علائم مؤمنین مى‌فرماید: «و امرهم شورى‌ بینهم»؛ کارهایشان را با مشورت انجام مى‌دهند. البته مشورت، با شکلهاى مختلفى ممکن است انجام گیرد؛ این هم یک شکل از اَشکال مشورت است. در داخل شهر و در داخل بخش، مى‌نشینید و با هم مشورت مى‌کنید؛ نقصهاى موجود و مشکلات موجود و آن چیزهایى را که مربوط به شوراهاست - البته ممکن است نقصهایى هم باشد که به وظایف شوراها مربوط نشود - رسیدگى و به آنها عمل مى‌کنید؛ مثل این است که سرتاسر پیکر ایران اسلامىِ بزرگ، با نبضِ خون تازه انقلابى و اسلامى مى‌زند و حرکت مى‌کند. مسؤولان و شوراهاى هر شهر و روستا، براى رفع مشکلات مردم، در همان شهر و روستا فکر مى‌کنند. این خیلى فرصت خوبى است. 1378/03/04

2- انتخابات شوراها گامی بسوی تحقق کامل قانون اساسی است
خداى متعال را شکر گزاریم که در انتخابات شوراها یک نهاد دیگر براى خدمت به مردم تأسیس شد و ملت ایران یک گام دیگر به تحقق کامل قانون اساسى مترقى جمهورى اسلامى نزدیک گشت. اکنون که در سالروز پیام امام عزیز و در سالى که به نام گرامى آن یگانه‌ى دوران نامگذارى شده، این نهاد اصیل آغاز به کار مى‌کند، از صمیم قلب آرزو مى‌کنم که شوراهاى اسلامى شهر و روستا بتواند در سمت اهداف والا و انقلاب بنیانگذار نظام اسلامى تلاش و فعالیت کند و در چهارچوب تکالیف قانونى خود به رفع مشکلات مردم بپردازد. 1378/02/08
 
3-تحکیم پایه‌هاى انقلاب و استحکام قدرت انقلاب در کشور با تشکیل شوراها
مردم به این شوراها اقبال کنند، به این انتخابات توجّه کنند، در آن شرکت نمایند، آن را جدّى بگیرند و هدف هم عبارت باشد از این‌که اهدافى که در قانون اساسى براى تشکیل شوراها معیّن شده است - اهداف خدایى، اهداف انقلابى، اهدافى که در جهت تحکیم پایه‌هاى انقلاب و استحکام قدرت انقلاب و حکومت انقلابى در کشور است - تحقّق پیدا کند. من توصیه مى‌کنم که همه این انتخابات را جدّى بگیرند و مهم بشمارند و در آن شرکت کنند. 1377/10/18
 
4- شوراهای اسلامی در مقابل نظام‌های استبدادی
اصل ایجاد شوراهای اسلامی شهر و روستا در قانون اساسی، نشان‌دهنده اهتمام نظام جمهوری اسلامی ایران به مجموعه متنوع فکرها، مشورت‌ها و دیدگاه‌ها در اداره امور کشور است و این موضوع، نقطه مقابل نظام‌های ارتجاعی و استبدادی است.
افتخار جمهوری اسلامی ایران این است که از روز اول، آراء، افکار و خواست مردم، مورد توجه جدی قرار گرفته است.1390/02/10
 
5- حل مشکلات مردم توسط شوراها
هیچ عبادتى بالاتر از خدمت به مردم نیست؛ چه در شهر، چه در بخش و چه در روستا. وظایفى که براى شوراها در قانون ذکر شده، همان وظایفى است که اگر شوراهاى ما ان‌شاءاللَّه بتوانند این وظایف را به طور کامل به انجام برسانند، بسیارى از مشکلات جارى مردم برطرف خواهد شد و این موارد را قانون‌گذاران با دقّت در قانون اساسى و در قانون عرفى معیّن کرده‌اند. 1378/03/04
 
6- افزایش اعتماد عمومی
شوراها از مظاهر مشارکت مردمى و براى تسهیل امور مردم است. 1378/02/08
شوراها طبق قانون اساسی مدیریت شهر و روستا را بر عهده دارند و نمادی دیگر از اداره‌ی کشور به دست مردم را در برابر چشم همگان می‌گذارند.
توفیق شوراها در دستیابی به این هدف، سرمایه‌ی ارزشمند «اعتماد عمومی» را افزایش می ‌بخشد و زمینه‌ساز حضور پرنشاط مردم در همه‌ی عرصه‌های پیشرفت و توسعه‌ی کشور می‌شود. 1386/02/08
 
7- انتخاب برای حل مسائل جاری زندگی
انتخابات شوراها هم از این جهت مهم است که کار روزمره‌ى مردم و زندگى شهر و روستایى مردم، متوقف به این انتخابات است. اگر انسانهاى صالح، کارآمد، بانشاط، مؤمن، نجیب و امین در انتخابات شوراها انتخاب شوند، خیال مردم از لحاظ مسائل جارى روزمره‌ى زندگى - که با آن سر و کار دارند - راحت خواهد شد. شما اگر آن کسى را که مى‌پسندید و مى‌خواهید، انتخاب نکردید، آن کسى که شما نمى‌پسندید، انتخاب خواهد شد و رأى خواهد آورد. بنابراین، رأى خودتان را به میدان بیاورید. 1385/08/17
اگر مردم عادت کنند که براى اداره‌ى امورِ روزمرّه‌ى شهرى یا روستایى خودشان، کسانى را با شناخت انتخاب کنند، این خیلى کمک خواهد کرد؛ هم به پیشرفت امور کشور، هم به آشنا شدن مردم با وظایفى که بر عهده‌ى آنهاست و باید انجام گیرد و البته سودش هم به خود مردم برمى‌گردد. 1377/12/04
 بسیار بجاست که مردم بدانند هر کسى را انتخاب مى‌کنند، مسؤولیتهایى در مقابل این انتخاب بر دوش آنهاست؛ همچنان‌که اگر انتخابشان انتخاب خوبى باشد و ان‌شاءاللّه به‌وسیله‌ى آن شخصِ منتخب، کارهاى خوبى براى مردم و کشور انجام گیرد، ثوابها و اجرهایى هم به آنها منتقل مى‌شود. به همین علّت است که باید حقیقتاً دقّت کنند تا افراد دلسوز، متدیّن و کارآمدى را که متناسب با این کارند، انتخاب کنند؛ چون کارآمدى به حسب کارى که ما یک شخص را براى انجام آن در نظر مى‌گیریم، متفاوت است. کارآمدىِ این شورا با کار آمدىِ فلان شغل یا سِمَت دیگر تفاوت مى‌کند. مردم مى‌دانند که شوراهاى شهر و روستا براى چیست. پس کسى را که احساس مى‌کنند، فکر مى‌کنند، تشخیص مى‌دهند و احراز مى‌کنند، مناسب با این کار انتخاب کنند. البته دیانت او، تقواى او و دلسوزى او را حتماً تشخیص دهند. مردم نباید افرادى را که دلسوز، علاقه‌مند و متدیّن نیستند، به مراکز تصمیم‌گیریشان بفرستند؛ زیرا برایشان وزر و وبال درست خواهند کرد. این توصیه‌ى من به مردم است. 1377/12/07
شوراها، مشاورینی امین برای مسئولان دولتی مسؤولان محترم دولتى، شوراها را مشاور امین خود بدانند و تا سر حد امکان به آنها در عمل به وظایف خود کمک کنند. 1378/02/08
 
8- تأثیر شورای شهر تهران بر دیگر شوراها
شوراى شهر تهران بر روى شوراهاى اسلامى شهرها در سرتاسر کشور تأثیر گذاشته؛ این چیز مهمى است؛ این اثر مهمى است. به شما نگاه کردند؛ از شما فرا گرفتند و تأثیر کار و حرف و نیات شما را انسان در شوراهاى دیگر مشاهده مى‌کند. اینها اهمیت کار شوراى شهر تهران را نشان مى‌دهد.
تهران اگرچه یک شهر است - حالا به قول شماها کلان شهر - اما یک صورت کوچکى از کل کشور است در زمینه‌هاى مختلف؛ مسکن، راهسازى، محیط زیست، حتى مسائل سیاسى، اجتماعى و مسائل فراوانى که مبتلابه ماست در کشور؛ همه‌ى اینها در تهران به شکل واضح و برجسته‌یى دیده مى‌شود و وجود دارد. بنابراین، اداره‌ى شهر تهران را مطلقاً نباید دست کم گرفت و به نظر من خدمتى که شماها دارید در شوراى شهر تهران مى‌کنید، خدمت برجسته‌یى است؛ خدمت مهمى است، این خدمت را مغتنم بشمارید.
من هرچه به مسائل مربوط به شوراى شهر نگاه مى‌کنم، حقاً و انصافاً مى‌بینم که کار شوراى شهر کار بسیار مهمى است و مردم با انتخاب شماها احساس مى‌کنند که کار درستى انجام داده‌اند و تشکیل این شورا با این افراد، یک حرکت رو به جلو در کارهاى کشور و در کار عموم بود. حقاً مردم در میدان حضور پیدا کردند، شماها را انتخاب کردند و شما خوب عمل کردید و خوب انتخاب کردید. در آینده هم همین‌طور عمل کنید. من معتقدم حضور شماها در شورا و این فعالیت مثبتى که شماها در شورا داشتید، هرچه ادامه پیدا کند، به نفع مردم و به نفع کشور و به نفع حرکت انقلاب هست. کارهاى فرهنگىِ خوبى شده، کارهاى اجتماعىِ خوبى شده، کارهاى عمرانى و آبادسازى‌هاى خوبى شده، مشکلاتى از مردم برداشته شده؛ همین کارهایى که جلوى چشم مردم است و مردم مى‌بینند و اینها را حس مى‌کنند.
شماها هستید که شهردار تهران را معین مى‌کنید، انتخاب مى‌کنید، بعد او را پشتیبانى مى‌کنید، او را هدایت مى‌کنید در آن سمتى که لازم است. 




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/2/1
زمان : 12:2 عصر
بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا
نظرات (بدون)

بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا

رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت انتخابات شوراها فرمودند: مردم به این شوراها اقبال کنند، به این انتخابات توجّه کنند، اهداف خدایى، انقلابى و استحکام قدرت انقلاب و حکومت انقلابى در کشور در این انتخابات تحقّق پیدا کند.

خبرگزاری فارس: بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در صفحه ویژه انتخاباتی خود بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا را منتشر کرد. 

انتخابی برای حل مسائل جاری زندگی

سال 1377، بند ‌صد قانون اساسی محقق شد و جمهوری اسلامی در زنجیره تکمیل دولت‌سازی‌اش، شوراهای اسلامی شهر و روستا را به عنوان نهادی نوپا در اوایل دهه‌‌ی سوم انقلاب در جهت ارتقای سطح کارآمدی نظام تاسیس کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بارهای در مناسبت‌های مختلفی اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا را تبیین کرده‌اند و حل مسائل جاری و روزمره مردم به دست خود مردم را از اثرات تشکیل شوراها دانسته‌اند؛ امری که اگر رخ دهد سبب افزایش «اعتماد عمومی» خواهد شد.

انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا هم‌زمان با انتخابات ریاست جمهوری در خردادماه 92 برگزار می‌شود. از این رو، مجموعه‌‌ی سخنان رهبر انقلاب درباره‌ی اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا در دو قالب کتابچه و متن در اختیار شما قرار گرفته است که می‌توانید آن را از اینجا دریافت و مطالعه کنید.

اصول رقابت سالم

یکی دیگر از سلسله مطالبی که در صفحه‌ی ویژه انتخابات در اختیار شما قرار خواهد گرفت، مجموعه «توصیه‌های انتخاباتی رهبر انقلاب» است.

«اصول رقابت سیاسی» اولین بخش از توصیه‌های انتخاباتی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که KHAMENEI.IR آن را منتشر می‌کند:

 بازیگران عرصه سیاسی برای اینکه رقابت سیاسی سالمی داشته باشند باید به مجموعه‌ای از اصول توجه کنند و رهبر انقلاب اسلامی نیز اصول رقابت سیاسی سالم را طی بیست و دو سال اخیر تبین کرده‌اند. به عنوان مثال ایشان در نماز جمعه بهمن‌ماه سال 1390 درباره فضای رقابت در آستانه انتخابات فرمودند: «آنچه در انتخابات لازم است، رقابت سالم است؛ رقابتِ بدون تهمت‌زنى و بدگوئى به یکدیگر است. فضاى انتخابات باید سالم باشد. 1390/11/14»




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/2/1
زمان : 10:36 صبح
تحلیل سیره امام در باب وظایف مردم نسبت به حکومت در کلام رهبر انق
نظرات (یک)

وقتی دشمن فشار می آورد یعنی این حکومت حق است و چون حق است، مردم موظف به حمایت اند

 

گروه تاریخ رجانیوز: در بررسی نظری چگونگی رابطه حکومت و مردم در نظام اسلامی، نکاتی وجود دارد که گاه به دلیل مسائل دیگر تحت الشعاع قرار می گیرد. این مسائل (نظیر مواردی چون گرانی و مشکلات معیشتی مردم) گرچه بسیار بسیار حیاتی و مهم هستند ولی باید در بحث ها، ضریب خاص خودش را برای آن لحاظ کرد و از نادیده گرفتن مسائل مهم دیگر به این دلیل، پرهیز کرد. این مطلبی است که در اندیشه سیاسی حضرت امام و رهبر فرزانه انقلاب هم بدان تأکید شده است. حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه، تحلیلی خواندنی و کلیدی دارند:

«یک وقت در جریانی، امام بزرگوار (رضوان الله تعالی علیه) می فرمود که وقتی دشمن از انسان تعریف کند و دشمنی نکند، انسان در خودش شک می کند. وقتی بدگویی می کند و فشار می آورد، انسان خوشحال می شود و اطمینان پیدا می کند که راه درست است. اینکه دشمن فشار می آورد و الان هم با کمال شدت فشار می آورد، به خاطر درستی راه است. این حکومت –که راهش درست است و برای مصلحت مردم و در خدمت آنهاست- حکومت حق است. ملاک حق و باطل در اینجا معلوم می شود. لذا امام در تمام مدت دهساله [رهبری شان] اصرار داشتند که مردم باید از دولت و مسئولان دولتی و قوه ی مجریه و قوه قضائیه حمایت کنند. این به معنای آن نبود که قوه قضائیه یا قوه مجریه یا مسئولان دولتیِ آن روز هیچ خطا ویا اشتباهی نداشتند. خیر، هیچ انسانی خالی از خطا نیست. این به معنای آن بود که وقتی خط و راه درست است و حکومت در جهت صحیح حرکت می کند، دشمن فشار می آورد و بنابراین، آحاد مردم به حمایت و پشتیبانی از کسانی که این کاروان عظیم را پیش می برند و هدایت و پشتیبانی می کنند، موظفند.» [1]
 
پی نوشتها:
1-بخشی از بیانات در دیدار با جمعی از مسئولان و کارمندان نهادها و سازمان های خدماتی و حمایت کننده از مستضعفان و محرومان، 12 مهر 1368.




نویسنده : لبیک
تاریخ : جمعه 92/1/23
زمان : 6:26 عصر
اطلاعیه شماره 4 ستاد انتخابات کشور صادر شد
نظرات (بدون)

اعلام زمان و نحوه ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات شوراها

ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره 4 خود که دقائقی پیش صادر شد،‌ زمان و نحوه ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا را اعلام کرد.

خبرگزاری فارس: اعلام زمان و نحوه ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات شوراها

 

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور؛ متن کامل اطلاعیه شماره 4 ستاد انتخابات کشور بدین شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

اطلاعیه شماره (4)

به آگاهی عموم ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند، ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از روز دوشنبه مورخ 26/1/1392 در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ 1/2/1392 ادامه خواهد یافت.

همچنین به منظور تسهیل در امر ثبت‌نام، داوطلبان گرامی می توانند از روز شنبه مورخ 24/1/1392 تا پایان مهلت ثبت‌نام با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات دولت و دفاتر ICT روستایی، اقدام به پیش ثبت نام نموده و از دفاتر مزبور شماره رهگیری دریافت و از تاریخ 26/1/1392 شخصاً با در دست داشتن اصل مدارک زیر و شماره رهگیری به فرمانداری یا بخشداری مربوطه مراجعه و ثبت‌نام خود را تکمیل و نهایی نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت‌نام به شرح زیر است:

1- اصل شناسنامه عکس دار و دو نسخه تصویر کلیه صفحات آن

2- اصل کارت ملی و تصویر آن

3- اصل کارت پایان خدمت یا مدرکی دال بر مشخص بودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی و تصویر آن

4- چهار(4) قطعه عکس جدید 4 × 3

5- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی معتبر

6- اصل و تصویر گواهی پذیرش استعفا از سمت یا شغل جهت مشمولین ماده 28 قانون.

7- اصل و تصویر مدرک معتبر ایثارگری جانبازان، آزادگان و فرزندان شهدا جهت برخورداری از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر

در پایان اعلام می گردد، داوطلبان می توانند جهت ثبت نام مستقیماً به فرمانداریها یا بخشداری ها مراجعه نمایند.

ستاد انتخابات کشور




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 92/1/22
زمان : 12:49 صبح
با دستور وزیر کشور
نظرات (3)

 

با دستور وزیر کشور
فرآیند اجرایی چهارمین دوره انتخابات شوراها رسماً آغاز شد+ جزئیات زمان بندی

با دستور وزیر کشور، فرآیند اجرایی انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در ساختمان وزارت کشور آغاز شد.

خبرگزاری فارس: فرآیند اجرایی چهارمین دوره انتخابات شوراها رسماً آغاز شد+ جزئیات زمان بندی

 

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، مراسم صدور دستور شروع انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا صبح امروز چهارشنبه در ساختمان وزارت کشور با حضور وزیر کشور آغاز شد.

بر این اساس در این مراسم وزیر کشور از طریق ویدئو کنفرانس در روند شروع انتخابات در سایر استان‌ها قرار گرفت که می‌توان به استان خراسان رضوی و لرستان اشاره کرد.

جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا

وزیر کشور 25 آذر سال گذشته در حاشیه همایش معاونین سیاسی، امنیتی استانداری‌های سراسر کشور جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را تشریح کرد.

طبق برنامه ریزی های قبلی ثبت نام از نامزدهای انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از تاریخ 26/1/92 تا 1/2/92 به مدت 7 روز خواهد بود و زمان برگزاری انتخابات آن 24 خرداد ماه 92 همزمان با یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری است. 

روستاهای بالای 20 نفر خانوار و 100نفر جمعیت، روستاهای واجد شرایط  شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند.

سطح تحصیلات کاندیداها در روستاهای تا 200 نفر جمعیت خواندن و نوشتن و روستاهای بالای 200 خانوار نیز تا دیپلم می‌توانند کاندیدای انتخابات شوراهای شهر و روستا باشند.

همچنین سطح تحصیلات کاندیداهای انتخابات شوراها در شهرهای تا 20 هزار نفر جمعیت فوق دیپلم و بالای 20 هزار نفر جمعیت نیز لیسانس و یا معادل آن باید باشد.

 تعداد اعضای شوراهای روستا در روستاهای تا 1500 نفر جمعیت سه نفر اصلی و دو نفر علی‌البدل، روستاهای بالای 1500 نفر، پنج نفر اصلی و سه نفر علی‌البدل خواهند بود.

 تعداد اعضای شوراهای شهر با جمعیت 20 هزار نفر شامل پنج نفر عضو اصلی و دو نفر علی‌البدل و جمعیت تا 50 هزار نفر هفت نفر عضو اصلی و سه نفر عضو علی‌البدل خواهند بود.

تعداد اعضای شوراهای شهر در شهرهای تا 100 هزار نفر جمعیت 9 نفر اصلی و چهار نفر علی‌البدل و شهرهای تا 200 هزار نفر جمعیت 11 نفر اصلی و پنج نفر علی‌البدل هستند.

تعداد اعضای شورا در شهرهای تا 500 هزار جمعیت، 13 نفر عضو اصلی و شش نفر علی‌البدل و تا یک میلیون نفر جمعیت 15 نفر عضو اصلی و هفت نفر علی‌البدل و شهرهای تا دو میلیون نفر جمعیت نیز 21 نفر عضو اصلی و هشت نفر هم علی‌البدل خواهند بود.

در شهرهای بیش از دو میلیون نفر جمعیت هم 25 نفر عضو اصلی و 10 نفر علی‌البدل خواهند بود.

شهر تهران در بین شهرهای کشور استثناست و 31 نفر عضو اصلی و 12 نفر علی‌البدل خواهد داشت.

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/1/21
زمان : 10:45 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ