سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

از یارانه انصراف دهید که در ریاستجمهوری سونا و جکوزی بسازند!
نظرات ()

سرویس اقتصادی بی باک؛ مهدی صاحبی: این روزها هرآنچه که رسانه ملی بر شیپور انصراف از یارانه‌ها می‌دمد و عده ‌ای از حامیان دولت کمپین انصراف از دریافت یارانه تشکیل می دهند تا دولت محبوبشان زودتر از موعد مقرر به زمین نخورد، جمع زیادی از جوانان و منتقدان دولت یازدهم نیز با تعبیر یوم الله 20 فروردین پیرامون روز دفاع از حقوق محرومان و مستضعفان و ملت شریف ایران با حضور در راهپیمایی مجازی ثبت نام برای اخذ یارانه سخن به میان می آورند.

به گزارش بی باک، در این ایام هر آنچه دولتی‌ها از ابزار تشویق و تهدید برای انصراف مردم از اخذ یارانه می گویند، عده ای هم تا می توانند در شبکه های اجتماعی و از طریق نرم افزارهای ارتباطی مشوق مردم برای ثبت نام برای اخذ یارانه می شوند.

مشوقان یارانه معتقدند که دولت یازدهم هیچ توانی برای اداره کشور و رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعارهای انتخاباتی‌اش ندارد و تنها سعی دارد با لبخندهای مکرر و کرنش در مقابل غرب و بستن دهان منتقدان و رسانه‌های داخلی و پلمپ تاسیسات هسته ای و بابهای علم و پیشرفت کشور و اخراج دانشمندان و نخبگان و عزل و نصبهای سیاسی و اتوبوسی و در یک کلام بازگشت به دوران شوم عقب‌ماندگی قبل از انقلاب، از فشارهای خارجی و داخلی بکاهد و حالا که چند ریالی هم به برکت دولت خدمتگزار قبلی نصیب مردم می شد را قرار است بگیرد تا هزینه‌های سفر کیش و احداث استخر و سونای 7 میلیاردی در ریاست جمهوری و دهها خدمت و بریز و بپاش بر سر سفره خودی‌هایشان تامین گردد!

در هیمن راستا عده‌ای با طراحی پوستر و تصاویری در فضای مجازی آورده‌اند: اختصاص هفت میلیارد برای احداث سونا، جکوزی و استخر در ساختمان ریاست جمهوری! روحانی مچکریم! اون وقت میگه یارانه نگیرید، نگیریم که بدیم به تو تا سونا و جکوزی بزنی!"

برخی هم نوشتند: یارانه را تا تهش می گیریم که پول کم بیارید و نتونید برید کیش و شمال و این طرف و اونطرف تا دل زن و بچه ما بسوزه!

از این دست پیامها و اخبار و بعضا تحلیلها و نقدها هر آنچه دلتان بخواهد در این روزها تولید و منتشر شد. جدای از اینکه متن کدام خبر و مطلب مخالفان انصراف از یارانه صحیح می باشد و کدام کذب و از روئی اغراض سیاسی است، بدلیل عدم اطلاع دقیق از اصل برخی از این نوع اخبارها، هیچ قضاوتی نمی کنیم اما با این حال، فرض را به صحت و درستی تمامی اخبار و پیامهای از این دست می گذاریم و نکاتی را در این میان که حائز اهمیت است، در ادامه گوشزد می کنیم.


1- قطعا دولت یازدهم در قبال دولتهای نهم و دهم کاستی‌هایی داشته که برخی از آنها هم اکنون مشخص شده است و برخی نیز در صورت ادامه همین راه در آینده شفاف‌تر خواهد شد.

2- بی شک سیاست لبخند به دشمنان نظام و اخم به دلسوزان و جوانان انقلابی و فشار بر رسانه‌های داخلی محکوم و منفور است کما اینکه این سیاست در همه ادوار از دوران خفقان آقای هاشمی تا به امروز همواره محکوم بوده و برای متولیانش نتیجه عکس داشته و خواهد داشت که امیدواریم دولت یازدهم از گذشته عبرت بگیرد و راه شکست خورده سازندگی و اصلاحات را طی نکند.

3- برخی سفرها، رفتارها و منشهای دولت جدید بر خلاف روحیه ساده‌زیستی، انقلابی‌گری، مردمی بودن و عکس شعارهای انتخاباتی آن می باشد که دولتمردان باید در برنامه‌های خود دقت لازم را داشته باشند.

4- بسیاری از عزل و نصبهای غیرمدبرانه و اخراج دانشمندان هسته‌ای چنانچه امام جمعه موقت تهران حضرت آیت الله جنتی هم فرمودند؛ به هیچ وجه به صلاح کشور و مردم نیست که دولت محترم باید اقداماتی عملی در این راستا انجام دهد.

5- دشمنان نظام برنامه هسته‌ای را تنها بهانه ای برای فشار بر این ملت و انقلاب مطرح کرده بودند و قطعا بعد از توافقات هسته ای و توقف پیشرفتها در این زمینه، همانگونه که مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای فرمودند؛ موضوعاتی چون حقوق بشر و ... بهانه خواهد شد. بنابراین نباید به این مذاکرات خوشبین بود و تنها راه نجات کشور اقتصاد مقاومتی و اجرای دقیق فرامین ولی امر مسلمین می باشد.

6- واریز یارانه به حساب محرومان جامعه، به اصطلاح چندین سال نوری عزت و احترامش از نحوه اعطای ذلیلانه و تحقیرآمیز سبد کالای دولت یازدهم بیشتر می باشد و نباید آنرا گداپروی و غیرعزتمندانه تلقی کرد.

7- یارانه بگیران نه نیازمند و ذلیل و بی‌عزت و مسائلی از قبیل می باشند و نه برخی تعابیری که بعضا از سوی دولتمردان یازدهم عنوان می شود بلکه یارانه بگیران واقعی کسانی هستند که سالهای سال بخاطر بی تدبیری برخی مدیران و مسئولان در دوران سازندگی و اصلاحات، حقوقشان پایمال شده است و دولت قبلی بنایش بر این بود تا قدری از حقوق پایمال شده محرومان و ملت را به آنان برگرداند تا بتوانند بخشی از مشکلات زندگی‌شان را با مدیریت و تدبیر خود حل کنند.


8- با همه این اوصاف اگرچه انصراف از یارانه، یکی از راههای نجات و دوام دولت فعلی می باشد و عدم انصراف از یارانه می تواند بهترین راه اثبات ضعفهای دولت جدید در قبال دولتهای نهم و دهم باشد و پاسخی عملی به سیاه‌نمایی‌های زشت و زننده برخی مقامات دولتی در قبال خدمتگزاران قبلی تلقی شود اما با همه این اوصاف همگان باید در این زمینه دولت یازدهم را یاری کنند. زیرا موفقیت این دولت، موفقیت کشور و مردم است و ما نباید اشتباهاتی که برخی برای رسیدن به قدرت انجام می‌دهند را مرتکب شویم. بدیه است که بخشی از جامعه صلاحیت دریافت یارانه را ندارند و باید با انصراف از دریافت یارانه به هم نوعان خود و قشر آسیب‌دیده و محروم شده جامعه خدمت کنند. اینکه همه را برای دریافت یارانه تشویق کنیم نه تنها خلاف حکمت و مصلحت است بلکه خلاف موازین اخلاقی و شرعی می باشد و بنابرتوصیه بزرگان دینی و انقلابی، سفارشمان به دوستان انقلابی‌مان این است که علی رغم همه بداخلاقی‌های صورت گرفته از سوی برخی دولتمردان یازدهم، مصالح کشور و نظام و مردم را بر همه این مسائل زودگذر ترجیح دهند و مشی حکیمانه و مدبرانه با قدمت خود را جایگزین این رویکرد احساسی و بعضا ناشی از غضب و خشم نمایند و  البته همه خوب می دانند که دولت فعلی برای رسیدن به تحقق شعارهای انتخاباتی خود را زیادی در پیش دارد که نه توافقات هسته‌ای در این عرصه برایش درمان خواهد بود و نه تنها انصراف مردم از اخذ یارانه، بلکه تنها را موفقیت دولت و پیشرفت کشور در عمل به فرامین ریز و درشت مقام معظم رهبری می‌باشد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : جمعه 93/1/22
زمان : 11:12 عصر
در باشگاههای زنانه چه میگذرد؟
نظرات ()

 مشرق- در سالی که قرار است مسئولین با مدیریت جهادی و عزم ملی"فرهنگ" جامعه را در مسیر تحقق آرمان های انقلاب با سرعتی دو چندان به پیش برند، لزوم توجه به ریزه کاری هایی که به صورت نرم فرهنگ جامعه را تحت الشعاع قرار می دهند دو چندان می شود.


مسائل مربوط به زنان در این بین از حساسیت ویژه ای برخوردار است . با توجه به دو نقش مهم همسری و مادری بانوان، هرگونه کم کاری و یا کار غیر کارشناسی مسئولان به غیر از تاثیر منفی بر روی زنان، بر نسل های آینده نیز تاثیر مخربی خواهد گذاشت. 

بیماری های روحی، افسردگی، عدم رضایت از خود و ناامیدی بانوان می تواند تاثیر فاجعه باری در آرامش خانواده داشته باشد. تحقیقات مختلف ثابت کرده‌ است که ورزش و فعالیت‌های جسمانی صحیح، نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی بانوان به عنوان همسر، مادر و حتی یک عضو مفید برای جامعه دارد.

ورزش کردن نیز همانند هر فعالیت مفید دیگری در صورتی که به شکلی صحیح انجام نشود می تواند مضر باشد. اگر قرار است ورزش کردن را به عنوان جزئی از  فرهنگ در جامعه نهادینه کنیم، پس باید فرهنگ ورزش و آداب رسوم آن را در کشور اسلامی رعایت نماییم. آداب و رسومی که برگرفته از فرهنگ ایرانی – اسلامی باشد. 

عدم رعایت این اصول در صورتی که به حرام منجر شود نه تنها همراه با آرامش روانی نخواهد بود بلکه می تواند آسیب های دیگری که نتیجه فعل حرام است را به همراه داشته باشد.

اگر از کنار ورزش های مختلط بانوان و آقایان در پارک ها بگذریم و به محیط زنانه باشگاه ها ورود پیدا کنیم با ناهنجاری‌هایی مواجه می شویم که می تواند در دراز مدت به نظام خانواده آسیب وارد کند.

با شروع فصل جدید و بلند شدن طول روز افراد بیشتری به باشگاه های ورزشی رجوع می کنند و همین موضوع باعث افزایش تبلیغات باشگاه ها شده است. "چاغی و لاغری تضمینی با هیپ هاپ"، "آب کردن شکم فقط در 90 روز با زومبا"، "کلاس ورزش بادی بالانس ، زومبا ، پیلاتس و ماساژ لاغری با 50 درصد تخفیف" بخشی از انبوه تبلیغاتی است که این روزها در فضای مجازی مشاهده می شود.

افزایش این روند باعث شده نهادهای نظارتی دست به اقدامات جدی تری بزنند و فقط در یکی از استانها 25 باشگاه ورزشی به دلیل عدم رعایت موازین اخلاقی و شرعی در ماه گذشته پلمب شده است.  

از شادی رقص گروهی با موسیقی تند تا اعتیاد به داروهای لاغری

شادی رقص گروهی با موسیقی تند

ایروبیک، پیلاتس، زومبا، اسپینینگ، ایروکامبت، یوگا و... از جمله اسامی سردرگم کننده ای است که باشگاه ها در تبلیغات خود برای جذب زنان استفاده می کنند. «مریم نوری»، «کارشناس تربیت‌ بدنی» در گفتگو با دخت ایران به تبیین ماهیت این اسامی پرداخت:

ایروبیک: ورزش‌های ایروبیک در واقع ورزش‌های هوازی هستند. ورزش‌های هوازی به ورزش‌هایی گفته می‌شود که به طور منظم انجام‌شده و عضلات بزرگ بدن را درگیر می‌کنند و از نظر شدت و مدت هم در حدی هستند که روی سیستم قلبی عروقی و تنفسی فشار می‌آورند و آنها را وادار به فعالیت بیشتر می‌کنند؛ به عبارت دیگر، ورزش‌های ایروبیک باید به نحوی انجام شود که قلب و عروق و سیستم تنفسی فعالیت بیشتری انجام ‌دهند. این ورزش معمولا با آهنگ‌های تند و با ریتمی تند اجرا می‌شود؛ در دو نوع معمولی و پیشرفته است که در نوع معمولی آن از وسیله خاصی استفاده نمی‌شود.

زومبا: زومبا ورزشی کاملا هوازی است، ورزشی ریتمیک که ترکیبی از رقص و حرکات ایروبیک است. ریتم تند این ورزش، تمرکز شما بر تنفس را بالا می‌برد و موجب کاهش وزن در هر سنی و زیبایی اندام با هر نوع اسکلت بدنی می‌شود.

زومبا ترکیبی از رقص و حرکت است در کنار آهنگ‌های ریتمیک و تند و نیاز به کار با دستگاه خاصی نیست.

اسپینینگ: هم جزء ورزش‌های هوازی است. که با یک دوچرخه ثابت و همراه با موزیک انجام می‌شود. اسپینینگ یک برنامه منحصر به فرد با دوچرخه سالنی است که می‌تواند با توجه به شرایط جسمی و بدنی شما، نسبت به قد و سایز اندام‌های شما تنظیم شده و به کمک موسیقی فضای شبیه به دوچرخه‌سواری در جاده و یا کوهستان را برای شما آماده کند. 

ایروکامبت:  تلفیقی از ایروبیک با هنر‌های رزمی مانند، کاراته، تکواندو، کیک بوکسینگ، کونگ‌فو و به صورت موزیکال است.

در شیوه تمرینی ایروبیک دفاعی عناصر اصلی آمادگی جسمانی نظیر قدرت، سرعت، استقامت و هماهنگی چابکی توسعه می‌یابد و همچنین خلاقیت ذهنی افزایش می‌یابد. این ورزش کاملا هوازی است و استفاده از دمبل در تمرینات ایروبیک آن دیده می‌شود.

باراسل عبارتست از بخشی از تمرینات باله شامل حرکات قدرتی- کششی که بصورت مداوم بر روی عضلات نزدیک شونده و دور شونده کار می‌کند. بدلیل تداوم حرکات می‌توان از آن تعبیر تمرین استقامتی کرد. تمرینات باراسل باعث افزایش انعطاف‌پذیری، کاهش سایز و تناسب اندام می‌شود. این ورزش چون ورزشی ریتمیک، قدرتی، استقامتی و کششی است علاوه بر حفظ تناسب اندام و کاهش سایز موجب بهبود هماهنگی‌های عصبی_عضلانی می‌شود.

نکته مشترکی که در اکثر این به اصطلاح ورزش ها مشاهده می شود  ایجاد فضای "شاد و مفرح" با استفاده از موسیقی تند و رقص گروهی است . 

از شادی رقص گروهی با موسیقی تند تا اعتیاد به داروهای لاغری


حکم رقص و موسیقی از دید مراجع

در خصوص حرمت موسیقی و رقص مراجع نظرات متفاوتی دارند و مکلف باید به مرجع خود رجوع کند. 

حضرات آیات عظام امام (ره)، خامنه ای، سیستانی، فاضل لنکرانی (ره) و مکارم شیرازی، می فرمایند: گوش دادن و یا نواختن هر نوع موسیقی که مطرب باشد جایز نیست. [و] ملاک در حرمت شاد یا غمناک بودن موسیقی نیست بلکه ملاک مطرب بودن یا نبودن آن است.

گلپایگانی: شنیدن موسیقی و یا نواختن آن مطلقاً [چه لهوی و مطرب باشد یا نباشد] حرام است.

صافی گلپایگانی: آن چه عرف مردم موسیقی می دانند. استماع آن و ساخت و تعلیم و تعلم و فروش آلات آن [مطلقا] حرام است.

نوری همدانی: گوش دادن به هر آهنگی که مطرب و لهوی و مناسب مجالس گناه و خوش گذرانی است جایز نیست.

وحیدخراسانی: گوش دادن به هر آهنگ لهوی که مناسب مجالس گناه و خوش گذرانی است جایز نیست.

بهجت: استعمال [نوازندگی با] آلات مختص به لهو در غیر لهو بنابر احتیاط واجب جایز نیست و استعمال آنها در لهو مطلقاً حرام است و موسیقی مطرب استماع آن هم حرام است.

تبریزی: موسیقی مناسب مجالس خوش گذرانی موسیقی لهوی است و نواختن و گوش دادن به آن حرام است.

بنابراین به اتفاق هم? مراجع اگر موسیقی از نوع حرام آن باشد، تحریک یا عدم آن، غمگین یا شاد بودن آن مرکز پخش آن نیز هر کجا باشد و … هیچ اثری در حرام بودن آن ندارد.

بر این اساس هر چند ورزش فی نفسه اشکال ندارد، اما گوش دادن به موسیقی حرام در همین ورزش ها هم جایز نیست هر چند هدف از ورزش تندرستی و امثال آن باشد.

اما در بار? حرکات ورزشی و رقص باید گفت، اگر این حرکات ورزشی مصداق رقص محسوب گردند حکم رقص را دارند و حرمت موسیقی جدای از حرمت رقص است و رقص حکم خاص خود را داراست.

براین اساس، اگر در جایی رقص صدق کند، حکم آن از دیدگاه مراجع عظام تقلید به شرح زیر است:

امام خمینی (ره): بنابر احتیاط واجب رقصیدن خانم ها در هر کجا اعم از مجلس عقد و عروسی و یا مولودی ها جایز نیست مگر رقصیدن زن برای همسر خود.

 گلپایگانی: فقط رقصیدن زن برای شوهرش جایز است و در غیر این مورد حرام است.

 اراکی: رقص اشکال دارد.

 بهجت: رقص مطلقاً اشکال دارد.

 صافی گلپایگانی: فقط رقص زن برای شوهرش جایز است و در غیر این صورت حرام است.

وحید خراسانی: رقصیدن مطلقاً ـ با قطع نظر از ترتب هر گونه خلاف شرع و عنوان محرم دیگری ـ بنابر احتیاط واجب جایز نیست.

 سیستانی: به احتیاط واجب جایز نیست به جز رقص زن و شوهر در جایی که دیگری نباشد.

 مکارم: تنها رقص زن برای شوهرش جایز است و بقیه اشکال دارد.

مقام معظم رهبری: اصل رقصیدن اشکال ندارد مگر این که مستلزم فعل حرامی باشد. [مانند تحریک شهوت حرام، استماع موسیقی و ...] و در این مسئله فرقی بین انواع رقص ها نیست.

ایشان می فرمایند: به طور کلی اگر رقص به گونه ای باشد که منجر به تحریک شهوت شود یا مستلزم فعل حرام یا ترتب مفسده ای باشد، حرام است. اگر رقص زن برای شوهرش یا بر عکس، همراه ارتکاب حرامی نباشد، اشکال ندارد.

هم چنین پاسخ مراجع عظام به این سؤال که آیا زن یا مرد می تواند به تنهائی و به دور از چشم دیگران (حتی از نگاه همسر خود) برای ورزش بدن برقصد؟ به این شرح است:

آیات عظام امام، تبریزی، خامنه ای و سیستانی: اشکال ندارد ولی سزاوار است مؤمن از لهو اجتناب کند.

آیات عظام بهجت، فاضل، نوری و وحید: بنابر احتیاط واجب جایز نیست.

آیات عظام صافی و مکارم: حرام است.

نتیجه این که اگر عنوان رقص یا استماع موسیقی حرام بر حرکات ورزشی صدق کند اشکال دارد و الا اشکالی ندارد و در این گونه امور لازم است هر مکلفی به مرجع تقلید خود رجوع نماید.

از شادی رقص گروهی با موسیقی تند تا اعتیاد به داروهای لاغری

اضافه شدن مواد مخدر به این معجون حرام

حضور در این مراکز ورزشی که صرف فعال بودنشان نشان از عدم نظارت بر فعالیت آنها دارد آسیب های دیگری را نیز به همراه دارد.  یکی از این آسیب ها که شاهد نتایج نامبارک آن هستیم توزیع و پخش انواع مواد مخدر نوین است که متأسفانه آمارها نشان می دهد یکی از مراکزی که جوانان با این گونه مواد آشنا شده و یا برای نخستین بار به آن دست یافته اند مراکز غیرموجه و باشگاه های لاغری اندام است.

مجید ابهری در گفت و گو با تهران پرس در رابطه با ارائه و فروش پودرها و قرص های حاوی مواد مخدر در باشگاه های فعال غیرقانونی تهران اظهار داشت: بیش از 80 درصد از دارو هایی که در ماهواره ها تبلیغ و در باشگاه های زنانه برای لاغری و رفع چین و چروک فروخته می شوند، دارای مواد مخدر به خصوص شیشه هستند.

این آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری افزود: تقویت عضلات، آماده سازی بدن برای پذیرش انواع ورزش های مناسب برای بدنسازی، ایجاد انرژی و مقابله با چین و چروک پوست و…از جمله تبلیغات کاذب و فرینده ای هستند که توسط سودجویان در سالن های بدنسازی زنانه مورد استفاده قرار می گیرند.

دین مبین اسلام اهمیت ویژه ای برای ورزش و سلامتی جسم و روح قائل است تا جایی که  رسول اکرم(ص) آموزش تیر اندازی و شنا را حقی می داند که فرزند بر گردن پدر دارد. اسلام به هیچ عنوان مخالفتی با شادی ، تفریح و ورزش ندارد ولی به هیچ عنوان اجازه نمی دهد برای شادی آنی و زیبا شدن تن، روح را که گرانبهاترین امانتی خداوند به انسان است آلوده شود.




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 93/1/21
زمان : 2:22 عصر
قرآن آمریکایی رونمایی شد
نظرات ()

کتاب "فرقان الحق" یا "مثلث توحید" توسط دو شرکت‌ انتشاراتی‌ آمریکا به‌ نام‌های ‌Winepress و Omega2001 چاپ‌ شده‌ و شامل‌ 77 سوره‌ از جمله‌ سوره‌هایی‌ به‌ نام‌ الفاتحه‌، الجنه‌ و الانجیل‌ است‌ .
 
به گزارش مشرق، قرآن کریم این کتاب آسمانی ویژگی‌ها و امتیازاتی دارد، از جمله این که از آغاز نزول تا کنون از تحریف مصون مانده، و قرآن فعلی بدون کم و زیاد همان قرآنی است که بر پیامبر نازل شده، چرا که حافظ و پاسدار قرآن، خدای قادر و توانا است: «إنّا نحن نزّلنا الذکر و إنّا له لحافظون؛ ما قرآن را نازل کردیم و ما خود نگهدار آن خواهیم بود» در این آیه خدا خویشتن را ضامن نگهداری قرآن معرفی کرده است.
 
از این جا معلوم می شود که اگر جن و انس و تمام قدرت‌ها بر ایجاد تحریف در قرآن متحد شوند، هیچ کاری از پیش نخواهند برد. از این رو خدا فرمود: «همانا این قرآن، کتابی نفوذ‌ناپذیر است که نه از پیش رو و نه از پس، باطل به آن راه ندارد و از جانب خداوند حکیم و ستودنی نازل گشته است».
 
امت اسلام، با تکیه بر این منبع الهی راه خود را در جهان پیدا کرده و پیش می برد و هرگونه کوتاهی و تعلل در این باره می تواند ملت را به سوی مسیری غیر از مسیر حق سوق دهد، دشمنان ما نیز که خوب متوجه این موضوع هستند، بارها درصدد برآمده اند که با تحریف در این کتاب آسمانی در زندگی مسلمان خلل ایجاد کنند تا بتوانند بهتر به مقاصد خود دست یابند زیرا این قرآن است که نقطه اتحاد امت اسلامی است و هر گونه آسیب رسانی به این نقطه می تواند این امت را دچار آسیب کند و این از اهداف دشمن در طول فعالیت های استعماری خود بوده است.
 
از طرفی هم دشمنان اسلام نیز می دانند که یکی از نقاط برتری که قرآن کریم نسبت به سایر کتاب آسمانی دارد همین ویژگی تحریف نا‌پذیری این کتاب است از این رو به دنبال تحریف برآمدند.
 
به تازگی یکی از مجلات اسلامی که در کشور کویت منتشر می شود خبر از ظهور کتاب خطرناکی نموده که توسط انجمن های تبشیری و برای مبارزه طلبی با قرآن به چاپ رسیده است. در این کتاب ضمن دعوت به شرک به خدا، با آیاتی شیطانی تخریب عقاید مسلمانان هدفگیری شده است.
 
"فرقان الحق" (The Truefurgan) در واقع  کتابی است مذهبی که‌ در آمریکا تألیف گردیده‌ است. عده ای این کتاب را ‌نسخه‌ای‌ تحریف‌ شده‌ از قرآن‌ به‌ نام‌ میدانند.
 
این کتاب به‌ شخصی‌ به‌ نام‌ "المصطفی‌الهام‌" منسوب‌ شده‌ است‌ و توسط فردی‌ به‌ نام "المهدی‌" به‌ انگلیسی‌ ترجمه‌ شده‌است‌.
 
گفتنی‌ است‌، این‌کتاب‌ توسط دو شرکت‌ انتشاراتی‌ آمریکا به‌ نام‌های ‌Winepress و Omega2001 چاپ‌ شده‌ و شامل‌ 77 سوره‌ از جمله‌ سوره‌هایی‌ به‌ نام‌الفاتحه‌، الجنه‌ و الانجیل‌ است‌ و بسیاری‌ از عقایداسلامی‌ در آن‌ مردود شمرده‌ شده‌ و یا وارونه‌ جلوه‌ داده‌ شده‌اند. 
 
این‌ به‌ اصطلاح‌ قرآن‌ 366 صفحه‌ای‌ که‌ به‌ زبان‌های‌ انگلیسی‌ و عربی‌ چاپ‌ و منتشر شده‌ است‌ در مدارس‌ خصوصی‌ کویت‌ دردسترس‌ دانش‌آموزان‌ قرار گرفته‌ است‌.
 
این کتاب در آمریکا با نام "مثلت توحید" توزیع و پخش می‌شود.
 
نویسندگان این کتاب در مقدمه ای که در اول کتاب نوشته اند مدعی شده اند که این کتاب را برای جهان اسلام و مخصوصا اعراب نوشته اند! گفتنی‌ است‌ در این‌ کتاب‌ به‌ جای‌بسم‌الله الرحمن‌ الرحیم‌ در ابتدای‌ سوره‌ "بسم‌الله" آمده‌ که‌ در برگیرنده‌ عقاید مسیحیان‌ درمورد تثلیث‌ است‌.
 
در مقدمه‌ این‌ کتاب‌ چنین‌ آمده‌ است‌: تقدیم‌ به‌ ملت‌ عرب‌ و همه‌ مسلمانان‌ جهان‌، در عمق‌ وجود هر انسانی‌ اشتیاق‌ فراوان‌ برای‌ رسیدن‌ به‌ ایمان‌ حقیقی‌، آرامش‌ درونی‌، آزادی‌ معنوی‌ و زندگی‌ ابدی‌ وجود دارد.
 
پایگاه‌ اینترنتی "آمازون‌" که‌ آخرین‌ عناوین‌ کتاب‌ها در موضوعات‌ مختلف‌ را به‌ فروش‌ می‌رساند به‌ تبلیغ‌ این‌ کتاب‌ پرداخته‌ است‌ و آن‌ را قرآنی‌ نوشته‌ شده‌ به‌ شیوه‌ جدید و منحصر به‌ فردخوانده‌ است‌.
 
قرآن
 
موارد زیر گوشه ای از تحریفات و در واقع ساخته‌های بیان شده در این کتاب است: 
 
بسم الأب الکلمة الروح الإله الأوحد... مثلث التوحید..موحد التثلیث ما تعدد.
 
سپس با سوره فاتحه روبرو خواهیم شد که در واقع تقلیدی است از قرآن جهت فریبکاری و به دنبال آن سوره های نور سپس سلام و غیره..
 
همچنین در سوره ساختگی "سلام" که دستکاری در آیات قرآن می باشد و تلفیق آن به نحوی است که مطابق با اهداف مؤلفان این کتاب است، به چنین دروغ پردازیهایی بر می خوریم:
 
"و الذین اشتروا الضلالة و أکرهوا عبادنا بالسیف لیکفروا بالحق ویؤمنوا بالباطل أولئک هم أعداء الدین القیم و أعداء عبادنا المؤمنین." 
 
"و کسانی که گمراهی را برای خویشتن خریده و بندگانمان را با شمشیر مجبور کرده اند تا به حق کفر ورزند و به باطل ایمان بیاورند اینان دشمنان دین استوار و دشمنان بندگان مؤمن ما هستند."
 
و در همین سوره بر خداوند دروغ بسته شده که:
 
"یا ایها الناس لقد کنتم أمواتا فأحییناکم بکلمة الإنجیل الحق... ثم نحییکم بنور الفرقان الحق."
 
"ای انسانها ما شما را با انجیل حق زنده گردانیدیم... سپس شما را با نور فرقان الحق زنده می گردانیم."
 
و بدین ترتیب تحریف و دستکاری در آیات خداوند در تمامی آیات به چشم می خورد.
 
از اهداف مشخص در رابطه با این اقدام می توان به این نکته اشاره کرد که با ایجاد شبهه در ذهن مسلمان و تخریب عقاید و دیدگاه آنان نسبت به اسلام، این افراد درصدد تخریب دین اسلام و ترویج مسحیت از سوی دیگر و سوق به سوی ادیانی غیر از اسلام اند و حرکتی است در ادامه روند استعماری غرب در مقابل موج بیداری اسلامی که توسط مسحیان و  صهیونسیت ها رو به انجام است.
 
این اولین باری نیست که دشمنان اسلام در صدد چنین کاری برآمده اند بلکه این کار از صدر اسلام تا به امروز ادامه داشته است، به طور مثال به اقداماتی مشابه در این زمینه می توان اشاره کرد:
 
چندی پیش کمیته وابسته به مجمع پژوهشهای اسلامی در مصر از توزیع قرآن های تحریف شده ازسوی رژیم صهیونیستی در کشورهای آفریقایی خبر داد، رژیم صهیونیستی این قرآن‌ها را که برخی از آیات درباره قوم یهود و جهاد در آنها حذف شده، با جلدهایی گران‌قیمت و زیبا چاپ و درکشورهای آفریقایی ازجمله کنیا و نیجر توزیع کرده است.

 

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 93/1/10
زمان : 11:8 عصر
درسهایی که از بحران اوکراین باید آموخت
نظرات ()

سید‌یاسر جبرائیلی
درس‌هایی که از بحران اوکراین باید آموخت

هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند آمریکا در سیاست خارجی خود در حال فریب دادن دیگران از طرقی چون پنهان‌کاری و مخفی‌کاری یا مانند آن است. اتفاقا برعکس، واشنگتن درباره راهبردها و تاکتیک‌های سیاست خارجی خود کاملاً صراحت دارد.

خبرگزاری فارس: درس‌هایی که از بحران اوکراین باید آموخت
توضیح: این یادداشت پیشتر در تاریخ 27 مارس 2014 با عنوان «Let"s Add "Power" to the Sources of International Law» در سایت انگلیسی خبرگزاری فارس منتشر شده است.

اگر انقلاب رنگی را بتوان به خیابان کشاندن «اقلیت فعال»‌ برای تحمیل خواسته هایشان بر «اکثریت خاموش»ی که به دولت مستقر رای داده و در خانه نشسته اند،‌ تعریف کرد، می توان نام تحولات اخیر اوکراین را «نافرمانی مدنی خشونت آمیز» گذاشت؛ نوع جدیدی از انقلاب‌های رنگی که طی آن، اقلیت فعال این بار با سلاح در خیابان ها حاضر شده و خواسته خود را تحمیل کرده است.

پاسخ این سوال که طراحان و حامیان انقلاب نارنجی 2005 اوکراین «چه کسانی» بودند، با پاسخ همین پرسش درباره بحران اخیر این کشور یکی است. در هر دو مورد، اسناد و شواهد فراوان و متواتری وجود دارد که نشان می‌دهد آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در پشت و البته روی صحنه این کودتاها بوده‌اند و جالب اینکه به هیچ رو قصد پنهان کاری در این باره را نیز ندارند. از طراحی تا اقدام، «دست مرئی» مجموعه‌ای که اصطلاحا غرب خوانده می شود، به وضوح قابل مشاهده است. در یادداشت حاضر قصد نداریم این اسناد و شواهد را لیست کنیم چرا که با جستجوی چند کلیدواژه مرتبط در اینترنت، همه این اسناد قابل دسترسی است؛ منتهی برای خوانندگانی که فرصت کافی برای جستجو ندارند، شاید خواندن مقاله مشهور «ایان ترینور» در روزنامه گاردین که از اینجا قابل دسترسی است، کفایت کند.

در ادبیات روابط بین الملل، هرچند اقدامات یک کشور خارجی در امور داخلی کشور دیگر، مداخله (Intervention) خوانده می شود که از نظر حقوق بین الملل امری ممنوع و مردود است، اما بحث مداخله گرایی آمریکا در جهان را نمی توان به دو بحران فوق الذکر در اوکراین محدود و خلاصه کرد.

ژوئن 1999 «ویلیام بلوم» ‌طی مقاله ای با عنوان «تاریخ مختصر مداخلات آمریکا از سال 1945 تا‌کنون»، 31 مورد را لیست کرد که ایالات متحده با استفاده از «همه گزینه ها»یش، سعی کرده بود برای تامین منافع خود، در امور دیگر کشورها مداخله کرده و وضعیت را به نفع خویش تغییر دهد. اما اگر میزان این مداخلات آمریکا در نیمه دوم قرن بیستم را با دوران کوتاه 14 ساله قرن 21 مقایسه کنیم، خواهیم دید که در قرن جدید تعداد مداخلات واشنگتن به ازای هر سال افزایش قابل توجهی داشته است. طراحی و اجرای انقلاب های رنگی در برخی اقمار شوروی سابق و بالکان، حمله به عراق و افغانستان، حمایت از تجزیه سودان، طراحی و حمایت از یک کودتای –نافرجام- رنگی در ایران(2009)، کمک به فرانسه در حمله به مالی، اعزام نیروهای نظامی به چاد، حمایت و تسلیح تروریست‌ها در سوریه، حملات پهپادی به پاکستان و... تنها مواردی هستند که می توانند به ما کمک کنند سیاست ها و اقدامات مداخله گرانه آمریکا در قرن جدید را به یاد بیاوریم.

با داشتن این پرونده در ذهن، شاید عجیب و تعجب برانگیز باشد که ببینیم آمریکا درباره تحولات اخیر کریمه چگونه رفتار می کند. آقای جان کری وزیر خارجه آمریکا رفراندم ماه مارس کریمه برای جدایی از اوکراین و پیوستن به روسیه را «نامشروع» خوانده است؛ اتحادیه اروپا و آمریکا روسیه را تحریم کرده اند؛ عضویت مسکو در گروه جی 8 به حالت تعلیق درآمده است و... و همه این اقدامات با این عنوان انجام می گیرد که روسیه باید به دلیل «مداخله» در امور اوکراین و نقض حقوق بین الملل مجازت شود.

«ریاکاری»‌ نخستین واژه ای است که برخی تحلیل گران مستقل از آن برای توصیف مواضع آمریکا در قبال رفراندم کریمه بهره برده اند. این تحلیل گران حمایت واشنگتن از تجزیه سودان را با تلاش های آن برای جلوگیری از استقلال کریمه و واکنش هایش به رفراندم اخیر را مقایسه کرده اند تا استانداردهای دوگانه در سیاست خارجی واشنگتن را به نمایش بگذارند (همین بحث از قضا درباره برخوردهای دوگانه آمریکا درباره «حقوق بشر» نیز مطرح است). اما حقیقت آن است که شاید «ریاکاری» واژه مناسبی برای توضیح و تبیین رویکرد آمریکا در قبال کریمه نباشد؛‌ چرا که مفهوم ریاکاری متضمن «فریبکاری»‌ است و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که آمریکا در سیاست خارجی خود در حال فریب دادن دیگران از طرقی چون پنهان کاری و مخفی کاری یا مانند آن است. اتفاقا برعکس، واشنگتن کاملا درباره راهبردها و تاکتیک‌های سیاست خارجی خود صریح و روشن عمل می کند. لذا باید گفت آنچه باید امروز مورد مداقه قرار بگیرد، نه بحث ریاکاری، که مفهوم «حقوق بین الملل» و ضرورت بازتعریف آن است. 

ما باید یک بار دیگر به خود یادآوری کنیم که در حال زندگی در یک جامعه آنارشیک بین الملل هستیم که در آن، انباشت ثروت و بیشینه سازی قدرت، هدف تعریف شده تمامی دولت ها و بازیگران است؛ و در این میان آنچه حقوق بین الملل خوانده می شود، نتوانسته، نمی تواند و نخواهد توانست که از حقوق اعضای جامعه جهانی به معنی واقعی کلمه حراست کند و لذا کاملا «غیرقابل اطمینان و اتکا» است.

شاید بحران اوکراین بتواند به ما کمک کند که در منابع حقوق بین الملل تجدید نظر کرده و اصلی ترین منبع فراموش شده حقوق بین الملل را که «قدرت» نام دارد، به لیست این منابع اضافه کنیم. عرف، معاهدات، اصول کلی حقوقی و سایر منابع حقوق بین الملل در مقایسه با قدرت بازیگران بین المللی برای ایجاد یک «حق» به صورت نامشروع و ممانعت از تحقق حقی دیگر در این عرصه جنگ گونه بین الملل، در درجه دوم قرار دارند.

آمریکا قدرت تجزیه سودان را داشت، توانست دولت مشروع اوکراین را سرنگون کند؛‌ اما توان این را نداشت که بر نظام سیاسی ایران لرزه ای وارد کند، قدرت سرنگون کردن نظام مشروع سوریه را نداشت، و نتوانست کریمه را برای منافع خود حفظ کند. در تمامی این رویدادها، حقوق بین الملل یا سکوت پیشه کرد یا خود را تغییر داد تا با شرایط جدید سازگار شود.

سیدیاسر جبرائیلی

معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 93/1/10
زمان : 11:17 صبح
توهین آشکار به اسلام در نشریه دانشجویی
نظرات ()

توهین به دین مبین اسلام در نشریه دانشجویی دانشگاه یاسوج در حالی صورت گرفته است که رئیس دوم خردادی این دانشگاه تا کنون جلوی انتشار این اکاذیب درباره اسلام در این نشریه را نگرفته است.
به گزارش  دانا، نشریه افق یکی از نشریات دانشجویی دانشگاه یاسوج است که توسط انجمن علمی جامعه شناسی این دانشگاه منتشر می شود.
 
این نشریه در مطلبی با عنوان «که دل به دست کمان ابرویست کافرکیش» به قلم احسان خان محمدی اسلام را یک به عنوان دین معرفی نکرده و تنها آن را یک مذهب دانسته است.
 
وی در این مطلب با اشاره به مبانی بنیادگرایان اظهار داشته است دین ویژگی هایی دارد که اسلام شامل آن ویژگی ها نمی شود پس اسلام دین نبوده و تنها یک مذهب است.
 
وی در ادامه با زیر سوال بردن اقدامات نواب صفوی که یک  شهید و مبارز انقلابی است وی را یک فرد خود سر دانسته که سعی داشته با ترورها خود را اثبات کند و خودی نشان دهد.
 
در ادامه این مطلب آمده است: ترورهایی که نواب انجام می داده خشونت آمیز بوده و بیشتر این ترورها برای هدف های شخصی انجام می گرفته است.
این اقدامات تأمل برانگیز در این نشریه دانشجویی در حالی انجام گرفته است که رمضانی، سرپرست این دانشگاه تا کنون در برابر اقدامات ضد ارزشی این نشریه موضعی نگرفته است.
 
یکی از سایت های محلی در مورد رمضانی گفته که وی در اولین روز مدیریت دانشگاه یاسوج در اقدامی غیر قانونی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه که به عنوان مامور به تحصیل در مقطع دکترا در حال تحصیل بودند را قطع کرد.
 
در گام بعدی از سوی زیردستان او مشخصات تحصیلی و شناسنامه ای عده از اعضای هیئت علمی دانشگاه که بورسیه گرفتند در رسانه های استان به صورت غیر قانونی منتشر شد.
 
این اقدامات رمضانی در این حا متوقف نشد و در روز دانشجو الگوهای جدیدی را به دانشجویان معرفی کرد که جای شبهات زیادی را در اذهان مطرح کرد.
 
اتفاقات روز دانشجو و 18 آذر امسال؛ پخش شبنامه و روزنامه در حمایت سران فتنه در دانشگاه و سکوت سرپرست دانشگاه؛ انتصاب و عزل های عجیب و … نیز از چشم ناظرین دانشجویی و غیر دانشجو پوشیده نماند.
 
سابقه این عضو هیئت علمی در سال 88، سابقه او در دانشگاه بوشهر در دوران دانشجویی و اقدامات سیاسی و طایفه ای طی مدت سرپرستی بر دانشگاه یاسوج از جمله سایر مواردی است که در مورد رمضانی مطرح است.
 




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 92/11/29
زمان : 8:8 عصر
مشاور روحانی کراواتی شد
نظرات ()

رئیس‌جمهور باید پاسخ دهد مشاوری که هنوز پروتکل‌های ابتدایی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را در پوشش اسلامی - ایرانی رعایت نمی‌کند، چگونه می‌تواند حافظ منافع مردم ایران باشد؟

سایت مشرق نوشت: چندی پیش چهل و چهارمین اجلاس اقتصادی داووس در کشور سوئیس برگزار شد و رئیس جمهور به همراه هیئت همراه و برای استفاده از فرصت‌های بوجود آمده در عرصه بین المللی، در این اجلاس شرکت کردند.

اما آنچه بیش از همه و در فضای ایستادگی ملت ایران مقابل زیاده‌خواهی‌های غرب و نظام استکبار سبب حیرت می‌شود، پوشش ظاهری مشاور امور بین‌الملل رئیس جمهور در اجلاس داووس است.

"محمود سریع‌القلم" که بر اساس شنیده‌ها سه روز پیش از شروع اجلاس داووس، به سوییس سفر کرده بود، با پوششی غربی در این اجلاس شرکت کرده است که تأمل برانگیز است.

 

 

حال باید از آقای روحانی پرسید که چگونه از مشورت‌های چنین مشاوری، استقلال ملی، عزت ملی و روح ایرانی - اسلامی قابل استخراج است؟

 

آقای روحانی باید پاسخ دهد مشاوری که هنوز پروتکل‌های ابتدایی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را در پوشش اسلامی - ایرانی را رعایت نمی‌کند، چگونه می‌تواند حافظ منافع مردم ایران باشد؟ 

 

 

 

آیا قرارگرفتن چنین اشخاصی با طرز تفکر غربی، به نفع رئیس‌جمهور و مردم ایران است یا در کوتاه و بلندمدت به ضرر حسن روحانی و منافع ملی تمام خواهد شد؟




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/11/20
زمان : 5:29 عصر




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ