این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

کارشناس سازمان اطلاعات سپاه تشریح کرد
نظرات ()

جزئیات فعالیت و دستگیری عوامل نفوذی در رسانه‌های کشور/ آلودگی برخی از نشریات داخلی

یکی از کارشناسان اطلاعات سپاه، بازداشت برخی عوامل نفوذی در رسانه های داخلی را حاصل 2 سال کار مستقیم بر روی اعضای این شبکه عنوان کرد.

خبرگزاری فارس: جزئیات فعالیت و دستگیری عوامل نفوذی در رسانه‌های کشور/ آلودگی برخی از نشریات داخلی

به گزارش خبرگزاری فارس، یکی از کارشناسان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به بیان جزئیاتی از دستگیری برخی عوامل نفوذ در رسانه ها پرداخت.

* مجموعه ای از مجرب ترین فعالان  رسانه ای اپوزیسیون

عاصف در این برنامه گفت: در این پرونده مجموعه ای از مجرب ترین فعالان  رسانه ای اپوزیسیون  خارجی و داخلی در یک  فرآیند  پیچیده و هرمی چند لایه با شبکه سازی از خبرنگاران  داخلی در راستای ادراک سازی تلاش می کردند. 

تلاش برای جذب مجموعه ای از روزنامه نگاران و فعالان  رسانه ای

وی با بیان  اینکه نکته مهم  این پرونده ادراک سازی و اولویت سازی برای افکار عمومی است، ادامه داد: آنها تلاش کردند در داخل ایران مجموعه ای از روزنامه نگاران  و فعالان  رسانه ای را جذب کنند.

* ویژگی های خاص این پرونده

عاصف با اشاره به  اینکه این پرونده  ویژگی های خاصی داشت، افزود : آنها عناصر و ساختار به ظاهر پیچیده و غیر قابل  شکستی را برای خود ایجاد  کرده بودند زیرا کاملاً نکات حفاظتی را رعایت می کردند و پوشش مختلف و نام های مستعار متعددی را برای خود ایجاد کرده بودند.

وی اضافه کرد: مبالغ و پول هایی از خارج از کشور برای این افراد از طریق صرافی ها، عناصر محدود و برخی افراد خاص برای این افراد  تزریق می شد.

* ایجاد شبکه های سازماندهی شده در ایران

عاصف ادامه داد: آنها تلاش می کردند که توسط نظریه پردازان امنیتی سرویس های اطلاعاتی غرب این شبکه را برای ادراک سازی افکار عمومی و تشکیل شبکه های سازماندهی شده در داخل کشور ایجاد کنند.

* ردپای سرویس های جاسوسی امریکایی - اروپایی

کارشناس سازمان اطلاعات  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود : این فرایند با طراحی و بودجه ریزی پنهان ازطریق سرویس های جاسوسی آمریکا  وهدایت  سیاسی و دیپلماتیک  انگلستان  انجام می شد.

عاصف با اشاره به اینکه آنها در کار رسانه ای مهارت بالایی داشتند، گفت : آنها با تمرکز، هماهنگی و پشتیبانی اطلاعاتی و دیپلماتیک برخی از کشورهای اروپایی با محوریت هلند و از طریق  بنیادهای وابسته به وزارت  های امور خارجه هلند ، انگلستان  و سوئد برای شبکه  سازی در داخل ایران و جذب برخی از نخبگان  رسانه ای تلاش کردند.

وی افزود : این نکته قابل توجه است  که آنها برخی از جوانان  جویای نام  و برخی از عناصر رسانه ای که تلاش می کردند  به کشور خدمت کنند  با فرایند  بسیار پیچیده ای به استخدام  خود درآوردند.

عاصف ادامه داد: آنها تلاش کردند  با صرف هزینه های هنگفت  این نیروهای متخصص را  در داخل کشور با هماهنگی های سیاسی سنگین  و سازماندهی اپوزیسیون  رسانه ای که  در داخل کشور در گذشته  فعال بودند و اکنون به خارج از کشور رفته اند  و علیه جمهوری اسلامی  ایران فعالیت می کنند ، سازماندهی کنند.

* فعالیت هرمی این شبکه

کارشناس سازمان اطلاعات  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره  سرشاخه های این پرونده   گفت : این شبکه  بیشتر به صورت  هرمی فعالیت  می کرد و عناصر آن به یک  سرشبکه  وصل بودند  و از ارتباطات  یکدیگر  هم هیچ اطلاعی نداشتند.

* قلم فروشی و مزدوری 

عاصف ادامه داد: نکته قابل توجه  در این عناصر ، قلم فروشی  و مزدوری  بود یعنی عناصر به راحتی با تطمیع و دریافت مبالغ هنگفت  قلم خود را  فروخته بودند  و  مطلب علیه  کشور و منافع ملی  و ارزش های انقلاب اسلامی با دستور و  هدایت سرویس های خارجی منتشر می کردند.

* آلوده کردن برخی از نشریات داخلی

وی با بیان اینکه یکی از کارهای این شبکه  در داخل  کشور، آلوده کردن  برخی  از نشریات داخلی بود، افزود: آنها  تلاش کردند برخی از خبرنگاران، مدیران و مسئولان  روزنامه های داخلی را به صورت کاملاً هوشمند در اختیار بگیرند و بیشتر تیترها و برخی مقالات را به صورت  همسو و مشترک منتشر کنند و در برخی موارد  فشار بر دولت  ایجاد کنند.

عاصف اضافه کرد: شاید برخی از کار خود آگاه نبودند اما این کار را انجام  می دادند و حتی هجمه علیه برخی نهادها را در دستور کار خود داشتند.

وی گفت: بزک کردن چهره آمریکا، جریان سازی جعلی حقوق بشری و زمینه سازی برای حضور رسمی آمریکایی ها در ایران، برخی محورهای فعالیت آنها  برای ادراک سازی  افکار عمومی بود.

* 2سال کار مستقیم روی این شبکه 

عاصف با تاکید بر اینکه این شبکه ، گسترده است  افزود : حدود 2 سال است بر روی  این شبکه بصورت مستقیم کار می کنیم و کشف و دستگیری عوامل آن حاصل تلاش دو ساله همکاران مان است.

* هدایت افکار عمومی داخلی و تغییر سبک زندگی، دستور کار شبکه

وی گفت: آنها در این شبکه هدایت  افکار عمومی داخلی و تغییر  سبک زندگی را در دستور کار خود داشتند.

کارشناس سازمان اطلاعات  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: روزنامه نگاران  فراری، شبکه ای را در خارج از کشور طراحی و تلاش کردند  برخی از روزنامه نگاران جوان را بافریب و وعده های توخالی جذب کنند تا از آنها اطلاعات خارج کنند و برخی اقدامات خرابکارانه  انجام دهند.

عاصف با بیان اینکه برخی از آنها را شناسایی کردیم گفت: برخی از موسساتی که مستقیما در این زمینه فعالیت می کردند و عناصر آنها کاملاً شناسایی شدند.

وی افزود: اقدامات بعدی و جزئیات فعالیت این شبکه ها در دستگاه قضایی برای افکار عمومی ارائه خواهد شد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 11:11 صبح
«نزار زکا» جاسوس بازداشت شده در ایران کیست؟
نظرات ()

الاخبار: جاسوس بازداشت شده در حال تدارک برگزاری تظاهرات در ایران بود

«زکا» در کنفرانس‌هایی درباره اینترنت در ایران شرکت کرده بود و گفته می‌شد که به همراه برخی چهره‌های مخالف نظام ایران در حال تدارک برنامه‌هایی برای ایجاد موج تظاهرات ضد دولتی بود.

خبرگزاری فارس: الاخبار: جاسوس بازداشت شده در حال تدارک برگزاری تظاهرات در ایران بود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در پی انتشار خبر بازداشت «نزار دکا» فرد متهم به جاسوسی برای آمریکا در ایران، منابع خبری از ارتباط وی با سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا خبر دادند.

به گزارش روزنامه «الاخبار»، گرچه نزار زکا در ظاهر عضویت نظامی ندارد، ولی اندک جستجویی نشان می‌دهد که وی فارغ التحصیل آکادمی نظامی «ریورساید» آمریکا در سال 1985 و عضو شورای فارغ التحصیلان این آدکادمی نظامی است.

این روزنامه با بیان اینکه دو تن از فرزندان نزار زکا در همان آکادمی ریورساید آمریکا درس خواندند، تاکید کرد که متهم بعدها تحصیلات خود را در ریاضیات و «آی‌‌تی» (IT) در برخی از دانشگاه‌های آمریکا ادامه داده بود.

بر اساس اسناد منتشر شده در سایت «ویکی لیکس» نزار زکا از اهل شهرک «قلمون شمالی» (شرق لبنان) از فعالان سیاسی و اجتماعی در زمینه «آزادی اینترنت» بوده و قبلا از طرفداران حزب مسیحی «جریان ملی آزاد» لبنان بود تا اینکه در سال 2009 مسؤلیت کمپین انتخاباتی حریان «14 مارس» (جریان متحد با آمریکا) در منطقه «زحله» لبنان را بر عهده گرفت.

این گزارش حاکی است که نزار زکا در محافل غیر دولتی به نزدیکی به کابینه آمریکا معروف بوده و همزمان با آغاز اعتراضات مردمی اخیر در لبنان با برگزاری نشستی مطبوعاتی حمایت خود از تظاهرات را اعلام کرد.

این گزارش حاکی است که در پی دستگیری نزار زکا در ایران، خانواده‌اش با مقامات لبنانی تماس گرفته و مشخص شد که برخی مقامات لبنان با طرف‌های ایرانی تماس برقرار کرده و ایرانی‌ها نیز به گفتن اینکه «این قضیه به "امنیت ملی" بر می‌گردد» اکتفا کردند.

«زکا» پیش از این در کنفرانس‌هایی درباره اینترنت و «آی تی» در ایران شرکت کرده بود و شایعه شده که به همراه برخی چهره‌های مخالف نظام ایران در حال تدارک برنامه‌هایی برای ایجاد موج تظاهرات ضد دولتی در ایران به منظور مقابله با طرح دولت برای تشکیل اینترنت ملی جدا از شبکه اینترنت جهانی بود.

بر اسناد ویکی‌لیکس، زکا یکی از افرادی است که با سفارت آمریکا در بیروت در ارتباط بوده و نکته قابل توجه این است که زمانی که در سال 2007 از او به عنوان طرفداران «جریان ملی آزاد» لبنان یاد می‌شد، در حضور دیپلمات‌های آمریکایی از «جبران باسیل» وزیر فعلی خارجه لبنان انتقاد می‌کرد و حتی زمانی که دو سال بعد به جریان «14 مارس» منتقل شد، «سعد حریری» رئیس حزب «المستقبل» را به افزایش اختلافات بین شیعه و اهل سنت و نداشتن شخصیت کاریزماتیک متهم کرد.

اسناد ویکی‌لیکس نشان می‌دهد که زکا پیش از این از آمریکا خواسته در اجرای طرح شبکه اینترنت برای مناطق شمال لبنان کمک کند. سند دیگری نیز نشان داد که مقامات واشنگتن در تماس با زکا، نظر وی به عنوان یک سنی درباره سخنرانی «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا در دانشگاه قاهره را پرسیدند.

«الیزایت ترودو» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شب گذشته تاکید کرد که «زکا به صورت دائم در آمریکا اقامت داشت» و این امر به معنی این است که وی گرین کارت داشته و «گذرنامه آمریکایی ندارد». سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرده که قضیه زکا بر عهده مقامات کشور لبنان است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 11:10 صبح
رمزگشایی از ساختمان شمس
نظرات ()

کیهان: با وجود گذشت 36 سال، بافت اصلی خیابان طالقانی و مفتح تقریبا هنوز مانند آن روزها باقی مانده است. هنوز روبه روی ساختمان سفارت سابق آمریکا در خیابان طالقانی بورس صنایع دستی است و هتل مشهد و هتل صحرا سر جای خود هستند. هتل صحرا جایی است که به آن هتل آمریکایی هم می‌گفتند. گفته می‌شود آمریکایی‌ها قبل از حمله نافرجام طبس از اتاق‌های این هتل به جاسوسی و دیدزنی و مراقبت سفارت ـ محل نگهداری جاسوس‌ها ـ می‌پرداختند.
از نکات قابل توجه اینکه سفارت آمریکا تا منطقه بازار تهران حدود 10 دقیقه و تا سفارتخانه‌های روسیه و بریتانیا و فرانسه حدود 5 دقیقه فاصله دارد. روشن است که مکان یابی سفارت هوشمندانه بوده تا بتوان درک دقیقی از ساختار اجتماعی و مردم، فارغ از تبلیغات حکومت پهلوی پیدا کرد. 
ساختمان سفارت از دیوارهای کوتاهی برخوردار است. بالای در اصلی، لاشه بخشی از هلی کوپترهای آمریکایی جامانده از عملیات طبس گذاشته شده تا نشانه‌ای از پوشالی بودن ابرقدرت جهان باشد.
سفارتخانه حدود 1000 متر در خیابان طالقانی امتداد دارد و در این 1000 متر، 4 در تعبیه شده است. در اصلی در میانه قرار گرفته است و در کنار آن، هنوز هم نشان ایالات متحده دیده می‌شود. البته رنگ و رو رفته و کمی هم تخریب شده است.
دبیرستان آمریکایی ها
سفارت آمریکا در تهران را معماری به نام «ایدس وان در گراکت» بنا کرده است. وی سفارت آمریکا در آنکارا و کپنهاگ و مهم‌تر از این دو، ساختمان پنتاگون را هم ساخته است. گفته می‌شود طرح ساختمان به دلیل شباهت به طرح دبیرستان‌های آمریکایی در دهه 1930 و 1940 آمریکا، توسط کارکنان آن «هندرسون های» (دبیرستان هندرسون) لقب گرفت. لوی هندرسون  نام نخستین سفیر آمریکا در ایران پس از ساخت سفارتخانه است.
سفارتخانه نسبت به سال 1358 تغییرات چشمگیری را به خود دیده است. بخشی از قسمت شمالی سفارت در حال حاضر تبدیل به باشگاه ورزشی شده و در بخش جنوبی هم کتابفروشی تاسیس شده است. دیوارها هم فرق اساسی با قبل پیدا کرده و روی آنها شعارهای انقلابی و ضد آمریکایی نوشته شده است. همان دیوارهایی که یکی از محبوب‌ترین چشم اندازها برای عکاسان رسانه‌های خارجی است و نسبت به کوچک‌ترین تغییر در آرایش و شعارهای حک شده روی آن حساس هستند و معروف‌ترین رسانه‌های آمریکایی درباره آن تحلیل و تفسیر می‌نویسند.در محوطه  داخل سفارت نیز تغییراتی دیده می‌شود؛ به‌عنوان مثال  تعدادی سوله و ساختمان ساخته شده که کاربری آنها از سالن اجتماعات گرفته تا رستوران و نمازخانه است.
از مهم‌ترین ساختمان‌های قدیمی در سفارت می‌توان به یک ساختمان دوطبقه در میانه سفارت اشاره کرد که خانه سفیر بوده و مدتی ویلیام سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران در همین ساختمان زندگی می‌کرده که البته در حال حاضر متروکه و بسته است.
ساختمان شمسی؛ چشم فتنه 
ساختمان اصلی سفارت به «شمسی» معروف است که 3 طبقه دارد؛ 2 طبقه اصلی و یک طبقه زیرزمین. برای ورود به این ساختمان، هم می‌توان از در مقابل خیابان استفاده کرد و هم از در پشتی. به نظر می‌رسد در پشتی صرفا برای استفاده کارکنان سفارت و در جلویی برای مراجعین بوده است. در کنار درها مجسمه‌هایی از نماد کاریکاتوری مجسمه آزادی و دیپلمات‌های دستگیر شده آمریکایی دیده می‌شود.
با وجود آنکه سال‌ها از تسخیر سفارت آمریکایی‌ها در تهران می‌گذرد اما هنوز هم وقتی در محوطه اش قدم می‌زنی می‌توانی با تمام وجود  غیرت و خروش انقلابی دانشجویان پیرو خط امام(ره) را حس کنی. 
در اسناد به‌دست آمده از لانه جاسوسی در مورد  نحوه ورود دانشجویان به سفارت آمده است: 
«در ساعت 11 پیش از ظهر گروهی از تظاهرات کنندگان وارد محوطه سفارت شده‌اند و به طرف درب ورودی طبقه پایین دفترخانه پیشروی کردند. تمام پرسنل در طبقه بالا هستند، تفنگداران دریایی در طبقه پایین برای متفرق ساختن تظاهرات کنندگان از گاز اشک‌آور استفاده می‌کنند.» (مجموعه اسناد لانه جاسوسی، جلد 1، ص472).
ساختمان شمسی به‌عنوان قلب تپنده و مرکز فتنه در لانه جاسوسی از بیرون در چوبی داشته، اما در واقع در پشت آن درفلزی اصلی پنهان بوده است. البته به‌دلیل تغییرات صورت گرفته در حال حاضر آن در برداشته شده است .شخصیت‌ها و مهمانان با ماشین رو به روی این ساختمان پیاده می‌شدند و چند پله را طی کرده، وارد ساختمان می شدند. هر کسی اجازه ورود به این ساختمان را نداشت. فقط کسانی که کارمند رسمی و به اصطلاح دیپلمات بودند در این ساختمان حضور داشتند و کلیه کارهای اداری را نیز کارمندان آمریکایی انجام می دادند. اما برای ورود به طبقه دوم ساختمان شمسی نیز نیاز به یک کارت مخصوص بود و همه کسانی که در طبقه اول بودند اجازه رفتن به طبقه دوم را نداشتند. اتاق لینگن کاردار سفارت در همین طبقه بود.طبقه دوم ساختمان دارای  اتاق‌های مختلفی از جمله اتاق شیشه‌ای، اتاق جعل اسناد و اتاق کشف رمز و ... است. همچنین اتاق خانم سوئیفت رئیس قسمت سیاسی سفارت نیز در این طبقه بوده است که این طبقه به‌وسیله یک در فولادی آهنی گاوصندوقی محافظت می‌شود. 
در خصوص در ورودی باید گفت در زمانی که دانشجویان به سفارت حمله می‌کنند کارمندان در طبقه دوم در آهنی را بسته و مشغول از بین بردن اسناد محرمانه  بوده‌اند از همین رو دانشجویان برای ورود به داخل پشت در آهنی آتش روشن می‌کنند اما آمریکایی‌ها با تصور  اینکه دود ایجاد شده ناشی از گاز خفه‌کننده است، ترسیده و درب ورودی طبقه دوم را باز  می‌کنند و به این وسیله دانشجویان می‌توانند از سد درفولادی مخصوص برای حفاظت از مکان‌های امنیتی عبور کنند.
بر دیوار راهرویی که به اتاق‌های طبقه دوم منتهی می‌شود تصاویری از جنایت‌های آمریکا علیه مردم ایران و کشورهای منطقه به چشم می‌خورد .
اتاق شیشه ای؛ امن‌ترین نقطه سفارت 
در طبقه دوم اولین اتاقی که به چشم می‌خورد؛ اتاق شیشه‌ای است. در وسط آن یک میز کنفرانس بزرگ  وجود دارد؛ روسای قسمت‌های مختلف سفارت داخل آن  جلسات خود را تشکیل می‌دادند. همچنین برای مکالمات سری از آن استفاده  می‌شده است زیرا اگر دستگاه استراق سمع درون آن کار گذاشته شده بود، بلافاصله کشف می‌شد. 
این اتاق به‌دلیل قابلیت‌های حفاظتی دارای خلأ شنود اطلاعاتی بوده و امکان شنود مذاکرات وجود  نداشته است، از نکات دیگر در مورد این اتاق می‌توان به این مسئله اشاره کرد که اتاق در یک محفظه بتونی تعبیه شده که در اطراف آن را سیم‌های مسی برای جلوگیری از شنود مکالمات فراگرفته است. در اتاق‌های بعدی وسایل و تجهیزات جامانده از آمریکایی‌ها که امروز در قالب موزه به نمایش گذاشته شده، وجود دارد. از جمله می‌توان به تجهیزات امنیتی برای ارتباط‌گیری و نیز از بین بردن اسناد و اطلاعات در قالب دستگاه‌های خردکن  و پودرکن کاغذ در اندازه‌های مختلف اشاره کرد.
خرده کاغذ‌هایی که 64 کتاب شدند
با توجه به اینکه آمریکایی‌ها در سفارت از دستگاه‌های پیشرفته  کاغذ خردکن و همچنین دستگاه خردکن فلاپی استفاده می‌کردند و در زمان تسخیر نیز خیلی از اسناد را نابود کرده بودند اما به‌واسطه تلاش و خلاقیت دانشجویان خیلی از خرده کاغذها و رشته‌های آن را بازسازی  کرده و در ادامه دانشجویان انقلابی توانستند اسناد جاسوسی آمریکایی‌ها در ایران و منطقه را در قالب 64  کتاب تنظیم و منتشر کنند .
در ادامه اتاق جعل اسناد است، در این اتاق طبق آنچه از آمریکایی‌ها به‌جا مانده جدید‌ترین تجهیزات و دستگاه‌های چاپ پاسپورت و کارت شناسایی  وجود دارد. این در حالی است که وجود چنین تجهیزاتی در یک سفارت قابل توجیه نیست مگر آنکه آمریکایی‌ها علاوه بر انجام وظایف دیپلماتیک خود به دنبال اهداف جاسوسی و دخالت در امور ایران بوده‌اند. 
همه اتاق‌های طبقه دوم به همدیگر ارتباط دارند البته بعضی از اتاق‌ها که به لحاظ امنیتی از اهمیتی بالاتری برخوردار بوده و برای ورود به آن باید نکات امنیتی دقیق تری رعایت می‌شد. 
اتاق کشف رمز
در ادامه به اتاق کشف رمز می‌رسیم که به‌عبارتی مرکز اصلی سفارتخانه بوده است، وظیفه اصلی آن کشف رمز نامه‌های طبقه بندی ارسالی از سوی آمریکا و سایر مراکز مرتبط بوده است. 
این اتاق ضریب امنیتی بالایی داشته و شخصی بنام مترینکو که آدم بسیار  تند و متعصبی بوده، مسئولیت آن را داشته است. کلیدهای رمز هرچند روز یک‌بار از آمریکا به‌صورت کارتی که در داخل یک بسته پلاستیکی فشرده با مهر و موم ارسال می‌شده و طوری بوده که اگر کسی آن را باز می‌کرد دیگر نمی توانسته ببندد. هر کارت هم فقط یک‌بار مصرف بوده است .
اتاق کشف رمز در زمان راه اندازی در قالب یک بسته توسط یک هلی کوپتر به محل سفارت منتقل شده و  بدون حضور کارگران ایرانی در ساختمان سفارت نصب شده است، اتاق دارای سیستم‌های امنیتی پیچیده‌ای است که به‌عنوان مثال می‌توان به سیستم سنجش وزن و سیستم چشمی اشاره کرد؛ تدابیر امنیتی در نظر گرفته شده به‌طوری بوده که فقط یک نفر می‌توانسته به این اتاق وارد شود. از تجهیزات اتاق کشف رمز می‌توان به دستگاه‌های مختلف تلکس و دستگاه تفکیک ارسال اطلاعات چند رسانه‌ای اشاره کرد. همچنین یک دیش در حیاط سفارت قرار داشته که روی آن یک روکش گنبدی شکل کشیده شده که مستقیم به ماهواره وصل می شده و اطلاعات را به واشنگتن مخابره  می‌کرده است. همچنین یک خط تلفن مستقیم به واشنگتن نیز وجود داشت. 
از دربارشاه تا کف خیابان
 تحت شنود لانه جاسوسی
در انتهای راهرو اتاق مربوط به دستگاه‌های استراق سمع  وجود دارد که وظیفه آن شنود اطلاعاتی در داخل کشور و همچنین کشورهای منطقه بوده و می‌توانسته تمامی خطوط تلفنی در ایران از دربار شاه گرفته تا شخصیت‌ها و افراد مورد نظر را مورد شنود اطلاعاتی قرار دهد.در این خصوص باید به این نکته اشاره کرد که تجهیزات استراق سمع و مخابراتی آمریکایی‌ها به حدی پیشرفته بوده که به راحتی کشتی‌های شناور در خلیج فارس را با فرکانس پایین می‌توانستند شنود اطلاعاتی کنند. 



تسخیر لانه به روایت تصاویر
در بخش پایانی بازدید از لانه جاسوسی با اتاقی مواجه می‌شویم که به تصاویر مختلف از این واقعه تاریخی و انقلابی اختصاص دارد. 
در  قسمتی از این اتاق تصاویر گروگانگیرهای آمریکایی دیده می‌شود، که دانشجویان در روز کریسمس در حال دادن هدیه به گروگان‌ها در سفارت دیده می‌شوند. همچنین تصاویری مربوط به اجرای مراسم روز عید پاک در کتابخانه سفارت وجود دارد که نشان می‌دهد سه کشیش آمریکایی به سفارت آمده‌اند تا مراسم عید پاک را اجرا کنند.
از عکس‌های سیاه و سفید قدیمی که زیاد هم هستند و باعث می‌شود تا با وسواس بیشتری به عکس‌ها خیره بشویم تجمعات مردمی در حمایت از اقدام دانشجویان در طول 444 روز تسخیر سفارت است. در این میان تصاویر مربوط به مراسم عاشورای سال 58 مقابل سفارت دیده می‌شود که شهید مهدی رجب بیگی، دانشجوی مسلمان پیرو خط امام(ره) پشت بلندگویی ایستاده و برای مردم نوحه می‌خواند و  مردم در حال سینه زنی هستند. نوحه شعری بوده است در مذمت جنایات آمریکا و پلیدی‌های استکبار جهانی و مدح بیداری مردم سراسر جهان و انقلاب مردم ایران. ترجیع‌بندی که مردم تکرارش می‌کردند این بود «کار آمریکا بود/ نقشه‌ سیا بود/ مرگ به کارتر/ مرگ به کارتر»
در بخشی از این اتاق تصاویر دانشجویانی که در تسخیر سفارت شرکت داشتند و بعدا در دوران دفاع مقدس شهید شدند دیده می‌شود و در این میان تصویرشهید محسن وزوایی بیشتر به چشم می‌خورد با جدیت انقلابی‌اش که در دوران تسخیر سفارت به دلیل تسلط به زبان انگلیسی مسئولیت سخنگوی دانشجویان پیرو خط امام را برعهده داشت. 
بازدیدمان از موزه 13 آبان پایان یافته و در حال برگشت در محوطه لانه جاسوسی با صندلی‌هایی مواجهه می‌شویم که حکایت از برگزاری مراسمی تحت عنوان  «سفارت نفوذ با حضور فاتحان لانه در سال58» دارد. در این برنامه قرار است تعدادی از دانشجویان سابق حاضر در تسخیر سفارت شرکت کنند. هرچند تعدادی  انگشت شمار از فاتحان لانه جاسوسی از انقلاب دوم پشیمان شده‌اند و خواب رابطه با آمریکا را می‌بینند اما قریب به اتفاق 400 دانشجوی پیرو خط امام(ره)، هنوز هم بر همان عهد هستند و معتقدند استکبارستیزی تعطیل‌بردار نیست.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 11:0 صبح
رمزگشایی از ساختمان شمس
نظرات ()

کیهان: با وجود گذشت 36 سال، بافت اصلی خیابان طالقانی و مفتح تقریبا هنوز مانند آن روزها باقی مانده است. هنوز روبه روی ساختمان سفارت سابق آمریکا در خیابان طالقانی بورس صنایع دستی است و هتل مشهد و هتل صحرا سر جای خود هستند. هتل صحرا جایی است که به آن هتل آمریکایی هم می‌گفتند. گفته می‌شود آمریکایی‌ها قبل از حمله نافرجام طبس از اتاق‌های این هتل به جاسوسی و دیدزنی و مراقبت سفارت ـ محل نگهداری جاسوس‌ها ـ می‌پرداختند.
از نکات قابل توجه اینکه سفارت آمریکا تا منطقه بازار تهران حدود 10 دقیقه و تا سفارتخانه‌های روسیه و بریتانیا و فرانسه حدود 5 دقیقه فاصله دارد. روشن است که مکان یابی سفارت هوشمندانه بوده تا بتوان درک دقیقی از ساختار اجتماعی و مردم، فارغ از تبلیغات حکومت پهلوی پیدا کرد. 
ساختمان سفارت از دیوارهای کوتاهی برخوردار است. بالای در اصلی، لاشه بخشی از هلی کوپترهای آمریکایی جامانده از عملیات طبس گذاشته شده تا نشانه‌ای از پوشالی بودن ابرقدرت جهان باشد.
سفارتخانه حدود 1000 متر در خیابان طالقانی امتداد دارد و در این 1000 متر، 4 در تعبیه شده است. در اصلی در میانه قرار گرفته است و در کنار آن، هنوز هم نشان ایالات متحده دیده می‌شود. البته رنگ و رو رفته و کمی هم تخریب شده است.
دبیرستان آمریکایی ها
سفارت آمریکا در تهران را معماری به نام «ایدس وان در گراکت» بنا کرده است. وی سفارت آمریکا در آنکارا و کپنهاگ و مهم‌تر از این دو، ساختمان پنتاگون را هم ساخته است. گفته می‌شود طرح ساختمان به دلیل شباهت به طرح دبیرستان‌های آمریکایی در دهه 1930 و 1940 آمریکا، توسط کارکنان آن «هندرسون های» (دبیرستان هندرسون) لقب گرفت. لوی هندرسون  نام نخستین سفیر آمریکا در ایران پس از ساخت سفارتخانه است.
سفارتخانه نسبت به سال 1358 تغییرات چشمگیری را به خود دیده است. بخشی از قسمت شمالی سفارت در حال حاضر تبدیل به باشگاه ورزشی شده و در بخش جنوبی هم کتابفروشی تاسیس شده است. دیوارها هم فرق اساسی با قبل پیدا کرده و روی آنها شعارهای انقلابی و ضد آمریکایی نوشته شده است. همان دیوارهایی که یکی از محبوب‌ترین چشم اندازها برای عکاسان رسانه‌های خارجی است و نسبت به کوچک‌ترین تغییر در آرایش و شعارهای حک شده روی آن حساس هستند و معروف‌ترین رسانه‌های آمریکایی درباره آن تحلیل و تفسیر می‌نویسند.در محوطه  داخل سفارت نیز تغییراتی دیده می‌شود؛ به‌عنوان مثال  تعدادی سوله و ساختمان ساخته شده که کاربری آنها از سالن اجتماعات گرفته تا رستوران و نمازخانه است.
از مهم‌ترین ساختمان‌های قدیمی در سفارت می‌توان به یک ساختمان دوطبقه در میانه سفارت اشاره کرد که خانه سفیر بوده و مدتی ویلیام سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران در همین ساختمان زندگی می‌کرده که البته در حال حاضر متروکه و بسته است.
ساختمان شمسی؛ چشم فتنه 
ساختمان اصلی سفارت به «شمسی» معروف است که 3 طبقه دارد؛ 2 طبقه اصلی و یک طبقه زیرزمین. برای ورود به این ساختمان، هم می‌توان از در مقابل خیابان استفاده کرد و هم از در پشتی. به نظر می‌رسد در پشتی صرفا برای استفاده کارکنان سفارت و در جلویی برای مراجعین بوده است. در کنار درها مجسمه‌هایی از نماد کاریکاتوری مجسمه آزادی و دیپلمات‌های دستگیر شده آمریکایی دیده می‌شود.
با وجود آنکه سال‌ها از تسخیر سفارت آمریکایی‌ها در تهران می‌گذرد اما هنوز هم وقتی در محوطه اش قدم می‌زنی می‌توانی با تمام وجود  غیرت و خروش انقلابی دانشجویان پیرو خط امام(ره) را حس کنی. 
در اسناد به‌دست آمده از لانه جاسوسی در مورد  نحوه ورود دانشجویان به سفارت آمده است: 
«در ساعت 11 پیش از ظهر گروهی از تظاهرات کنندگان وارد محوطه سفارت شده‌اند و به طرف درب ورودی طبقه پایین دفترخانه پیشروی کردند. تمام پرسنل در طبقه بالا هستند، تفنگداران دریایی در طبقه پایین برای متفرق ساختن تظاهرات کنندگان از گاز اشک‌آور استفاده می‌کنند.» (مجموعه اسناد لانه جاسوسی، جلد 1، ص472).
ساختمان شمسی به‌عنوان قلب تپنده و مرکز فتنه در لانه جاسوسی از بیرون در چوبی داشته، اما در واقع در پشت آن درفلزی اصلی پنهان بوده است. البته به‌دلیل تغییرات صورت گرفته در حال حاضر آن در برداشته شده است .شخصیت‌ها و مهمانان با ماشین رو به روی این ساختمان پیاده می‌شدند و چند پله را طی کرده، وارد ساختمان می شدند. هر کسی اجازه ورود به این ساختمان را نداشت. فقط کسانی که کارمند رسمی و به اصطلاح دیپلمات بودند در این ساختمان حضور داشتند و کلیه کارهای اداری را نیز کارمندان آمریکایی انجام می دادند. اما برای ورود به طبقه دوم ساختمان شمسی نیز نیاز به یک کارت مخصوص بود و همه کسانی که در طبقه اول بودند اجازه رفتن به طبقه دوم را نداشتند. اتاق لینگن کاردار سفارت در همین طبقه بود.طبقه دوم ساختمان دارای  اتاق‌های مختلفی از جمله اتاق شیشه‌ای، اتاق جعل اسناد و اتاق کشف رمز و ... است. همچنین اتاق خانم سوئیفت رئیس قسمت سیاسی سفارت نیز در این طبقه بوده است که این طبقه به‌وسیله یک در فولادی آهنی گاوصندوقی محافظت می‌شود. 
در خصوص در ورودی باید گفت در زمانی که دانشجویان به سفارت حمله می‌کنند کارمندان در طبقه دوم در آهنی را بسته و مشغول از بین بردن اسناد محرمانه  بوده‌اند از همین رو دانشجویان برای ورود به داخل پشت در آهنی آتش روشن می‌کنند اما آمریکایی‌ها با تصور  اینکه دود ایجاد شده ناشی از گاز خفه‌کننده است، ترسیده و درب ورودی طبقه دوم را باز  می‌کنند و به این وسیله دانشجویان می‌توانند از سد درفولادی مخصوص برای حفاظت از مکان‌های امنیتی عبور کنند.
بر دیوار راهرویی که به اتاق‌های طبقه دوم منتهی می‌شود تصاویری از جنایت‌های آمریکا علیه مردم ایران و کشورهای منطقه به چشم می‌خورد .
اتاق شیشه ای؛ امن‌ترین نقطه سفارت 
در طبقه دوم اولین اتاقی که به چشم می‌خورد؛ اتاق شیشه‌ای است. در وسط آن یک میز کنفرانس بزرگ  وجود دارد؛ روسای قسمت‌های مختلف سفارت داخل آن  جلسات خود را تشکیل می‌دادند. همچنین برای مکالمات سری از آن استفاده  می‌شده است زیرا اگر دستگاه استراق سمع درون آن کار گذاشته شده بود، بلافاصله کشف می‌شد. 
این اتاق به‌دلیل قابلیت‌های حفاظتی دارای خلأ شنود اطلاعاتی بوده و امکان شنود مذاکرات وجود  نداشته است، از نکات دیگر در مورد این اتاق می‌توان به این مسئله اشاره کرد که اتاق در یک محفظه بتونی تعبیه شده که در اطراف آن را سیم‌های مسی برای جلوگیری از شنود مکالمات فراگرفته است. در اتاق‌های بعدی وسایل و تجهیزات جامانده از آمریکایی‌ها که امروز در قالب موزه به نمایش گذاشته شده، وجود دارد. از جمله می‌توان به تجهیزات امنیتی برای ارتباط‌گیری و نیز از بین بردن اسناد و اطلاعات در قالب دستگاه‌های خردکن  و پودرکن کاغذ در اندازه‌های مختلف اشاره کرد.
خرده کاغذ‌هایی که 64 کتاب شدند
با توجه به اینکه آمریکایی‌ها در سفارت از دستگاه‌های پیشرفته  کاغذ خردکن و همچنین دستگاه خردکن فلاپی استفاده می‌کردند و در زمان تسخیر نیز خیلی از اسناد را نابود کرده بودند اما به‌واسطه تلاش و خلاقیت دانشجویان خیلی از خرده کاغذها و رشته‌های آن را بازسازی  کرده و در ادامه دانشجویان انقلابی توانستند اسناد جاسوسی آمریکایی‌ها در ایران و منطقه را در قالب 64  کتاب تنظیم و منتشر کنند .
در ادامه اتاق جعل اسناد است، در این اتاق طبق آنچه از آمریکایی‌ها به‌جا مانده جدید‌ترین تجهیزات و دستگاه‌های چاپ پاسپورت و کارت شناسایی  وجود دارد. این در حالی است که وجود چنین تجهیزاتی در یک سفارت قابل توجیه نیست مگر آنکه آمریکایی‌ها علاوه بر انجام وظایف دیپلماتیک خود به دنبال اهداف جاسوسی و دخالت در امور ایران بوده‌اند. 
همه اتاق‌های طبقه دوم به همدیگر ارتباط دارند البته بعضی از اتاق‌ها که به لحاظ امنیتی از اهمیتی بالاتری برخوردار بوده و برای ورود به آن باید نکات امنیتی دقیق تری رعایت می‌شد. 
اتاق کشف رمز
در ادامه به اتاق کشف رمز می‌رسیم که به‌عبارتی مرکز اصلی سفارتخانه بوده است، وظیفه اصلی آن کشف رمز نامه‌های طبقه بندی ارسالی از سوی آمریکا و سایر مراکز مرتبط بوده است. 
این اتاق ضریب امنیتی بالایی داشته و شخصی بنام مترینکو که آدم بسیار  تند و متعصبی بوده، مسئولیت آن را داشته است. کلیدهای رمز هرچند روز یک‌بار از آمریکا به‌صورت کارتی که در داخل یک بسته پلاستیکی فشرده با مهر و موم ارسال می‌شده و طوری بوده که اگر کسی آن را باز می‌کرد دیگر نمی توانسته ببندد. هر کارت هم فقط یک‌بار مصرف بوده است .
اتاق کشف رمز در زمان راه اندازی در قالب یک بسته توسط یک هلی کوپتر به محل سفارت منتقل شده و  بدون حضور کارگران ایرانی در ساختمان سفارت نصب شده است، اتاق دارای سیستم‌های امنیتی پیچیده‌ای است که به‌عنوان مثال می‌توان به سیستم سنجش وزن و سیستم چشمی اشاره کرد؛ تدابیر امنیتی در نظر گرفته شده به‌طوری بوده که فقط یک نفر می‌توانسته به این اتاق وارد شود. از تجهیزات اتاق کشف رمز می‌توان به دستگاه‌های مختلف تلکس و دستگاه تفکیک ارسال اطلاعات چند رسانه‌ای اشاره کرد. همچنین یک دیش در حیاط سفارت قرار داشته که روی آن یک روکش گنبدی شکل کشیده شده که مستقیم به ماهواره وصل می شده و اطلاعات را به واشنگتن مخابره  می‌کرده است. همچنین یک خط تلفن مستقیم به واشنگتن نیز وجود داشت. 
از دربارشاه تا کف خیابان
 تحت شنود لانه جاسوسی
در انتهای راهرو اتاق مربوط به دستگاه‌های استراق سمع  وجود دارد که وظیفه آن شنود اطلاعاتی در داخل کشور و همچنین کشورهای منطقه بوده و می‌توانسته تمامی خطوط تلفنی در ایران از دربار شاه گرفته تا شخصیت‌ها و افراد مورد نظر را مورد شنود اطلاعاتی قرار دهد.در این خصوص باید به این نکته اشاره کرد که تجهیزات استراق سمع و مخابراتی آمریکایی‌ها به حدی پیشرفته بوده که به راحتی کشتی‌های شناور در خلیج فارس را با فرکانس پایین می‌توانستند شنود اطلاعاتی کنند. 



تسخیر لانه به روایت تصاویر
در بخش پایانی بازدید از لانه جاسوسی با اتاقی مواجه می‌شویم که به تصاویر مختلف از این واقعه تاریخی و انقلابی اختصاص دارد. 
در  قسمتی از این اتاق تصاویر گروگانگیرهای آمریکایی دیده می‌شود، که دانشجویان در روز کریسمس در حال دادن هدیه به گروگان‌ها در سفارت دیده می‌شوند. همچنین تصاویری مربوط به اجرای مراسم روز عید پاک در کتابخانه سفارت وجود دارد که نشان می‌دهد سه کشیش آمریکایی به سفارت آمده‌اند تا مراسم عید پاک را اجرا کنند.
از عکس‌های سیاه و سفید قدیمی که زیاد هم هستند و باعث می‌شود تا با وسواس بیشتری به عکس‌ها خیره بشویم تجمعات مردمی در حمایت از اقدام دانشجویان در طول 444 روز تسخیر سفارت است. در این میان تصاویر مربوط به مراسم عاشورای سال 58 مقابل سفارت دیده می‌شود که شهید مهدی رجب بیگی، دانشجوی مسلمان پیرو خط امام(ره) پشت بلندگویی ایستاده و برای مردم نوحه می‌خواند و  مردم در حال سینه زنی هستند. نوحه شعری بوده است در مذمت جنایات آمریکا و پلیدی‌های استکبار جهانی و مدح بیداری مردم سراسر جهان و انقلاب مردم ایران. ترجیع‌بندی که مردم تکرارش می‌کردند این بود «کار آمریکا بود/ نقشه‌ سیا بود/ مرگ به کارتر/ مرگ به کارتر»
در بخشی از این اتاق تصاویر دانشجویانی که در تسخیر سفارت شرکت داشتند و بعدا در دوران دفاع مقدس شهید شدند دیده می‌شود و در این میان تصویرشهید محسن وزوایی بیشتر به چشم می‌خورد با جدیت انقلابی‌اش که در دوران تسخیر سفارت به دلیل تسلط به زبان انگلیسی مسئولیت سخنگوی دانشجویان پیرو خط امام را برعهده داشت. 
بازدیدمان از موزه 13 آبان پایان یافته و در حال برگشت در محوطه لانه جاسوسی با صندلی‌هایی مواجهه می‌شویم که حکایت از برگزاری مراسمی تحت عنوان  «سفارت نفوذ با حضور فاتحان لانه در سال58» دارد. در این برنامه قرار است تعدادی از دانشجویان سابق حاضر در تسخیر سفارت شرکت کنند. هرچند تعدادی  انگشت شمار از فاتحان لانه جاسوسی از انقلاب دوم پشیمان شده‌اند و خواب رابطه با آمریکا را می‌بینند اما قریب به اتفاق 400 دانشجوی پیرو خط امام(ره)، هنوز هم بر همان عهد هستند و معتقدند استکبارستیزی تعطیل‌بردار نیست.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 11:0 صبح
آمریکا را اینطور بشناسید+تصاویر
نظرات ()

همزمان با سی‌ و ششمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی 69 تصویر که ظلم‌های آمریکا در جهان را روایت می‌کند مورد استقبال کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است.

فارس: مردم ایران بعد از گذشت 37 سال از انقلاب اسلامی همچنان همان لقب قدیمی «شیطان بزرگ» را تنها درخور یک کشور می‌دانند، یکی از کشورهای استکباری که همواره در طول تاریخ با قتل، خونریزی، ظلم و ستم علیه مردم مستضعف جهان در پی چپاولگری و قدرت‌طلبی بوده است.

همزمان با سی‌و ششمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی 69 تصویر که به روایت ظلم‌های آمریکا در جهان می‌پردازد مورد استقبال کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است که این خود نشان‌ می‌دهد، کینه و کدورت ایرانی‌ها از آمریکای جهانخوار به وسعت یک تاریخ است.

کینه‌ای به وسعت تاریخ کشورهای جهان که تاکنون طعم تلخ قتل، جنگ و غارت را از سوی شیطان بزرگ چشیده‌اند، دلیلی تا ابدیت جاوید برای سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» از سوی آزادگان جهان.

در ادامه این روایت تصویری را مشاهده می‌کنید:

 

1- ایران؛ کودتای ناموفق هایزر، طراحی سرکوب انقلاب اسلامی

2- ایران؛ اموال بلوکه شده 1358

 

3-ایران؛ 500 تن بمب شیمیایی هدیه آمریکا به صدام در طول جنگ

 

4- ایران؛ سینمای ضدایرانی، مأموریت برای تخریب انقلاب

 

5-ایران؛ کودتای 28 مرداد، اعتراف CIA پس از 60 سال

 

6- ایران؛‌ غارت آثار باستانی، محراب مسجد اصفهان در نیویورک

 

7-هائیتی؛ اشغال نظامی در پوشش کمک به زلزله زدگان سال 2010

 

8-گوانتانامو؛ بی‌قانون‌ترین زندان، شکنجه با تزریق دارو و اعدام مصنوعی

9-گواتمالا؛‌ آزمایش ویروس سفلیس بر روی مردم از سال 1946 تا 1948

 

10- ایران؛ اشغال کشور در جریان جنگ جهانی دوم

11- هیروشیما؛ 150 هزار کشته در لحظه نخست

12- هندوراس؛ ربودن رئیس جمهور، خوزه مانوئل زلایا در جریان کودتا 2009

 

13- آزادی اندیشه؛ دادگاه تفتیش عقاید اجرای قانون مک کارتیسیم از سال 1950 تا 1990

 

14-لائوس؛ 2 میلیون تن بمب بین سال‌های 1965 تا 1973

 

15- ایران؛ کودتای نوژه؛ طراحی و هدایت عناصر خائن

 

16- ترور رهبر مسلمانان آمریکا؛ مالکوم ایکس 1965، مالکوم شباز 2013

17- نیکاراگوئه؛ حکومت دست‌نشانده

18-مصر؛ کودتای نظامی سرنگونی دولت مردمی مرسی 2013

19- پاکستان؛ بیش از هزار کشته برای آزمایش ویروس دنگو 2009

20- پاکستان؛ کشتار 3500 غیرنظامی، هواپیماهای بدون سرنشین 2012

21-ماجراجویی نظامی

 

22- شیلی؛ 30 هزار کشته حکومت نظامی از سال 1973 تا 1998

23- پورتوریکو؛ مداخله نظامی، سرکوب استقلال‌طلبان 1945

24- پورتوریکو؛ مبتلا کردن به سرطان، آزمایش روی مردم در سال 1931

25-ایران؛ ترور دانشمندان، سازماندهی عملیات و عوامل

 

26- 15 میلیون برده آفریقایی طی سال‌های 1500 تا 1800 میلادی

27- شیلی؛ آدم کشی و قتل، سالوادور آلنده و ویکتور خارا 1973

28- ایران؛ کنسرسیوم، غارت نیمی از درآمد نفت از 1332 تا 1357

29- ایران؛ سانسور رسانه‌ای

 

30-ایران؛ حمله طبس، عملیات پنجه عقاب سال 1359

 

31- ایران؛ غرق کردن کشتی باری، کشتار ملوانان ایران اجر سال 1366

 

32- ایران؛ راه‌اندازی و آموزش ساواک 468 ترور و شکنجه مبارزین سیاسی

 

 

33- پرواز 655؛ 290 شهید طی حمله موشکی ناو وینسنس به هواپیمای مسافربری

 

34- ایران؛ هدف قرار دادن سکوهای نفتی، سکوهای رشادت، نصر و سلمان

 

 

35- ایران؛ تحریم دارو، تهدید شرکت‌های دارویی

 

36-عراق؛ مرگ نیم میلیون کودک، تحریم غذا و دارو

 

37- قاچاق 300 هزار کودک، عدم پیوستن به کنوانسیون حقوق کودک

 

38- 737 پایگاه نظامی مستقر در 120 کشور دنیا

 

 

39- 18 هزار میلیار دلار بدهی معادل یک سوم تجارت جهانی

 

 

40- کره؛ تقسیم ارضی و جنگ

 

41- کامرون؛ اعزام نیروی نظامی، حضور کماندوها به بهانه جنگ علیه ترور در سال 2015

 

 

 

42-کنگو؛ قتل نخست وزیر پاتریس لومومبا در سال 1961

 

43- آلاباما؛‌ 400 سیاهپوست آمریکایی به عنوان موش آزمایشگاهی در سال 1972

 

 

44-آلمان؛ جاسوسی شنود تمامی مکالمات و پیام‌های اینترنتی آلمان

 

 

45-وال استریت؛‌ سرکوب جنبش 99 درصد و دستگیری جمعی معترضین

 

46- 100 زندان مخفی در سراسر جهان

 

 

47- یمن؛ بمباران مجلس عروسی

 

48-ابوغریب؛ شکنجه و آزار مبارزین

 

49- 2000 هزار کشته توسط پلیس

 

50- اروگوئه؛ حکومت نظامی و حمایت از کودتاچیان

 

51- بزرگترین زندان جهان

 

 

52-ویتنام؛ 3 میلیون کشته، 16 سال جنگ

 

53- واشنگتن؛ عدم حق رأی

 

 

54-ونزوئلا؛ کودتای ناموفق

 

 

55- داوودیه؛ قتل عام زنان و کودکان

 

56-سودان؛ بمباران کارخانه دارو

 

57- آلمان؛ 100 هزار کشته غیرنظامی در حمله شیمیایی آمریکا به شهر درسدن

 

58-سودان؛ تجزیه و تقسیم ارضی

 

 

59-ترکیه؛ کودتای نظامی

 

 

60-کوبا؛ 300 هزار مبتلا در حمله میکروبی

 

61- 30 درصد آمریکایی‌ها پیش از جنگ داخلی برده داشتند

 

 

62- تفتیش عقاید

 

63- ترکیه؛ بهره کشی نظامی

 

 

64- سومالی

 

 

65- بی‌خانمان‌های آمریکایی

 

 

66- ایجاد داعش و دیگر گروه‌های تکفیری

 

67- عراق؛ اشغال به بهانه وجود سلاح کشتار جمعی

 

68-اندونزی؛ 3 میلیون کشته در کودتای سوهارتو

 

 

 

69- 40 بار وتوی قطعنامه‌های علیه رژیم صهیونیستی

 

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 10:55 صبح
ناگفتههای زاکانی در دادگاه مطبوعات درباره هاشمی رفسنجانی
نظرات ()

باید به درگاه خدا توبه و استغفار کنیم که چرا تا به حال درباره آقای هاشمی با مردم حرف نزده ایم و بنده تصمیم دارم از این به بعد با مردم درباره وی حرف بزنم. اظهارات متناقض و نادرست هاشمی مثل بمب اتم بیانگر این است که وی هوش و حواسش را از دست داده است.

باید به درگاه خدا توبه و استغفار کنیم که چرا تا به حال درباره آقای هاشمی با مردم حرف نزده ایم و بنده تصمیم دارم از این به بعد با مردم درباره وی حرف بزنم. اظهارات متناقض و نادرست هاشمی مثل بمب اتم بیانگر این است که وی هوش و حواسش را از دست داده است.
گروه سیاسی - رجانیوز: علیرضا زاکانی مدیر مسئول هفته نامه پنجره در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به سئوالی در خصوص دفاعیات خود در دادگاه مطبوعات و در پی انتشار مقاله ای علیه هاشمی رفسنجانی، اظهار داشت: در ابتدای جلسه دادگاه، نماینده دادستان اعلام کرد شاکی هیئت نظارت بر مطبوعات است و ما شاکی نیستیم اما ما به شکایت رسیدگی کردیم که شکایت درست است.
 
وی گفت: در ادامه قاضی از نماینده دادستان سوال کرد شما شاکی هستید یا آقای ظهوریان (دبیر هیئت نظارت بر مطبوعات) که ظهوریان گفت ما شاکی نیستیم! خوددادستانی شاکی است و ما فقط گزارش دادیم. نماینده دادستان نیز خطاب به دبیر هیئت نظارت گفت؛ «گزارش‌های شما فرمت داشته و گفتید این فرد جرم مرتکب شده است» اما هیچکدام شکایت را بر عهده نمی گرفتند. در نهایت این دو نفر به تفاهم نرسیدند. اما قاضی شکایت نماینده دادستان را قبول کرد که قبول داشت جرم واقع شده است.
 
مدیرمسئول هفته‌نامه پنجره همچنین گفت: در ادامه جلسه نوبت به دفاعیات من رسید؛ من اولاً دعو هفته‌نامه پنجره که رعایت اخلاق، انصاف و جنبه کارشناسی در بیان نظرات انقلاب اسلامی است را اعلام کردم و گفتم من جنبه لفظ غیرمنطقی و تند را قبول ندارم و دعو خودم نیز همین است، خودم بیش از صد مقاله و یادداشت در پنجره منتشر کردم که گواه این مدعا است.در پنجره نیز ما درباره یک موضوع له و علیه و مخالف و موافق را می‌آوریم و بعد از 7 سال نخستین بار است که به دادگاه می‌آیم و دوبار فقط تذکر گرفتم که هر دوبار عنادورزی و سیاسی بود وگرنه تذکر واردی نبود.
 
وی افزود: بنده همچنین در دفاعیات خود گفتم در رابطه با این پرونده نیز که به اختلافات آیت‌الله مصباح یزدی و آیت‌الله هاشمی پرداخته و حرف دو طرف را آورده، لذا برای آن معلوم است اگر بخواهید از جهت شکلی به ماجرا بپردازید و لفظ را ملاک قرار دهید، بنده تندی لفظ را نمی‌پسندم. به نظرم می‌شد بهتر باشد و این هم در کارهای ما استثناء بود نه قاعده، اما اگر در مورد محتوا می‌گویید محتوا کاملاً درست و قابل دفاع است و آقای هاشمی اشکالات متعددی دارد.
 
زاکانی تصریح کرد: من ادامه دادم در سطح انقلاب تا به امروز آقای هاشمی یک ویژگی خاص داشته و مسیری را طی کرده که ماحصل‌ آن این قضاوت است که قبل از انقلاب اندیشه وی در برخی موارد  من جمله در حمایت از منافقین پیوستگی لازم را با امام(ره) نداشته است. هاشمی نمی‌تواند بگوید از منافقین حمایت نکرده است. بعد از انقلاب نیز در مقاطعی که وی بروز و ظهور داشته است، هم مقاطعی بوده که کارهای بسیار خوبی انجام داده و بابت ان کارها باید از وی تشکر کرد و هم دچار اشکالات اساسی  و مبنایی بوده است. وقتی مسیر وی را به اندیشه‌های امام(ره) و مقام معظم رهبری ارجاع می‌دهیم، اشکالات عدیده دارد.
 
وی ادامه داد: من گفتم نخستین اشکال آقای هاشمی این است که خودش را «حق» می‌داند و همه چیز را با خود می‌سنجد! و در هر مقطعی که قرار می‌گیرد به فراخور آن مقطع نکاتی را مطرح می‌کند که نفع خودش را شامل می‌شود، مثلاً سال 79 یکی از تشکل ها دو دیدار با وی داشتند که وی با صراحت گفته بود: من یک فرق با رهبری دارم من قائلم انتخابات محدود و کنترل‌ شده باشد و آدم‌ها را حساب شده از صندوق بیرون بیاوریم! اما رهبری قائلند که انتخابات با حضور گسترده مردم باشد و هر چه مردم می‌گویند، توجه شود. زاکانی به خبرنگار تسنیم گفت: البته نظام جمهوری اسلامی هیچگاه اجازه نداده که این ایده خطرناک آقای هاشمی عملی شود و هر آنچه در انتخابات اعلام شده آرای مردم بوده است و همواره تلاش نظام این بوده که انتخابات با مشارکت حداکثری مردم برگزار شود.
 
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: این دو نگاه است که از زمین تا آسمان متفاوت است. آیا این نگاه با «میزان رای مردم است» تطبیق دارد؟! قطعا آرای مردم و حق الناس با نگاه آقای هاشمی همخوانی ندارد. هاشمی انتخابات کنترل شده ای را می‌خواهد که خودش از آن بیرون بیاید، اصلاً آقای هاشمی به چه دلیل در انتخابات 84 و 88 در مقابل رأی مردم ایستاد و گفت تقلب شده است برای اینکه وی رای مردم را قبول ندارد، به آن اعتنا نمی‌کند و رای مردم را زمانی قبول دارد که به خودش رای دهند!!!
 
وی خاطرنشان کرد: همچنین گفتم؛ نکته دوم این است که ما را کسی نمی‌تواند به عنوان بخشی از تاریخ انقلاب یک قطره از دریا نداند. ما در دانشگاه‌ها دیدیم وی در دانشگاه‌ها قائل بر این بود که من در کابینه خود سیاسی هستم، الباقی باید کار کنند و این کار کردن را حتی به دانشجو تعمیم می‌داد و می‌گفت در دانشگاه حق کار سیاسی ندارید.این هم با اندیشه رهبری تناسبی نداشت، خب آقای هاشمی می‌خواست این کار را انجام دهد اما الان قائلند هم کار سیاسی باید انجام شود هم کار سیاسی و اجتماعی بی در‌ و پیکر انجام  شود. پس معلوم است نه آن کارش درست بود و نه این و در واقع باز دارد خودش را می‌بیند.
 
زاکانی افزود: بنده در ادامه دفاعیاتم سرفصل‌های دیگری از جمله مفاسد اقتصادی، پرونده کرسنت، استات اویل و نقش پسر آقای هاشمی را باز کردم، برخی فرزندان آقای هاشمی دچار فسادهای اقتصادی ای شده اند که خواهید دید، کشور را تا سالها متضرر خواهد کرد.سرفصلی درباره تحریم‌ها و آمریکا باز کردم و گفتم وی از این جهت، فرسنگ‌‌ها با اندیشه امام(ره) فاصله دارد و حق نمایندگی آن را ندارد، اگرچه ما راضی نیستیم وی آسیب بخورد ولی وی خودش چنین می‌خواهد. چون در این وادی حرکت‌ می‌کند. اما به نظرم باید به درگاه خدا توبه و استغفار کنیم که چرا تا به حال درباره آقای هاشمی با مردم حرف نزدیم و بنده تصمیم دارم با مردم درباره وی حرف بزنم و بگویم وی چه خطاهای فاحشی داشته و دارد که هزینه‌های سنگینی را به نظام تحمیل کرده و می کند.
 
این نماینده مجلس بیان کرد: نکته بعدی که گفتم این بود که این مسئله یک تتمه دارد به نظرم وی توانمندی‌هایش را از دست داده و اشکال در این بخش پیدا شده است که محل طمع واقع شده است، درباره نقش آقای هاشمی در انتخابات و فتنه 88 صحبت کردم. وی در جلسه ای به نقل از آقای محمدی ری شهری ادعا کرده بود که فردی از ستاد انتخاباتی رئیس جمهور سابق 50 هزارتومان گرفته که به وی رای دهد.آقای اژه ای رسیدگی کرد، این حرف درست نبود. حتی در مجمع تشخیص مصلحت که مطرح شد، آقای محمدی ری شهری گفت: چنین حرفی نزده است.وقتی خاطرات آقای هاشمی از این قبیل است، معلوم است که قابل اعتنا نیست.  اخیرا هم دیدید  که ازبمب  اتم!!! در دهه 60 سخن گفته که بشدت مورد سوء استفاده رسانه های بیگانه قرار گرفته است و این سوء استفاده هنوز هم ادامه دارد. آیا انسانی که هوش و حواس‌دارد، اینگونه حرف می‌زند که مملکت را دچار مشکل کند؟ یا مطلبی که درباره بشار اسد گفت.آمریکا گفته بود؛ بشار اسد از بمب شیمیایی استفاده کرده برای اینکه اسد را از ظرفیت شیمیایی تخلیه کنند از آن طرف آقای هاشمی گفته اسد نباید مردم خود را به این شکل بکشد؛ که بعد هم معلوم شد تروریست ها با استفاده از سلاح شیمیایی مردم را کشته بودند تا برای مداخله آمریکا زمینه سازی کنند.اگر آقای هاشمی دقت داشته باشد نباید اینگونه حرف بزند، باید درباره وی تجدیدنظر صورت گیرد.این گونه اظهار نظرها حاکی از آن است که آقای هاشمی هوش و حواس ندارد و باید در رفتارش و اظهارنظرهای نادرستش تجدید نظر کند.
 
زاکانی گفت:‌ در آخر نیز گفتم می‌خواهم یک لایحه دفاعیه نیز به شما ارائه دهم که رئیس دادگاه گفت: دیگر لایحه نمی‌خواهد وآخرین دفاعت را مطرح کن و به عنوان آخرین دفاع گفتم حرف‌های منتشر شده کاملاً درست است.



نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 10:48 صبح
واکنش رحیمپور به سخنان هاشمی:
نظرات ()

این استاد دانشگاه با بیان اینکه چند روز پیش مسئولی گفته "بعضی افراطی‌ها می‌گویند تحریم باید باشد تا ما قوی شویم" گفت: این عین صحبت امام است؛ با این منطق امام در راس افراطیون است

این استاد دانشگاه با بیان اینکه چند روز پیش مسئولی گفته "بعضی افراطی‌ها می‌گویند تحریم باید باشد تا ما قوی شویم" گفت: این عین صحبت امام است؛ با این منطق امام در راس افراطیون است

گروه سیاسی - رجانیوز: رحیم‌پور ازغدی در نشست مسئولین بسیج دانشجویی 100 دانشگاه کشور که در حسینیه سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، در مورد مصادیق نفوذ تصریح کرد: مصادیق نفوذ اعم است از فرهنگی، سیاسی، نظامی، اقتصادی، افکار عمومی، نهادهای حاکمیتی و کنترل فکری بخشی از نخبگان.

 

وی اظهار داشت: برای مشخص شدن استکبارستیزی که از طرف امام صورت می‌گرفت باید به اسناد لانه جاسوسی و همین طور بازخوانی متن صحبت‌های امام رجوع شود.

 

 به گزارش رجانیوز به نقل از سازمان بسیج دانشجویی، رحیم پورازغدی در مورد قطع رابطه با آمریکا گفت: امام به جای ناراحتی و اضطراب اعلام جشن کردند. در رابطه با آمریکا حقوق متقابل وجود ندارد و صحبت از مذاکره که می‌شود منزلت دو طرف رعایت نمی‌شود. رابطه‌ای که آن‌ها می‌خواهند رابطه با یک ملت چپاول شده است و در مقابل ما یک دولت چپاولگر وجود دارد. آمریکا به دنبال رابطه ارباب و رعیت است.

رحیم پورازغدی ادامه داد: امام این قطع رابطه را یک موفقیت می‌داند این دلیلی است که آمریکا از ایران قطع امید کرده است و فکر کردند ما از پا درمی آییم در حالی که امام بسیار هم استقبال کرد.

این استاد برجسته حوزه و دانشگاه با بیان اینکه این طلیعه‌ای است برای پیروزی نهایی اظهار داشت: یک ابرقدرت سفاک را از خود ناامید کردیم بنابراین این یک جشن است امام در این باره گفته بودند که اگر ملت این حادثه را جشن بگیرند حق دارند.

 

وی با بیان اینکه آمریکا دانست ما برده‌های خوبی برایش نیستیم تصریح کرد: امام گفته‌اند ما کاری می‌کنیم که آمریکا از بقیه ملت‌های مسلمان از عراق تا مصر هم سرخورده شود.

 

رحیم پورازغدی گفت: برای رسیدن به استقلال کاری غیر از قطع ارتباط و مقابله با استکبار نداریم و امام در این باره گفته‌اند با همه ابرقدرت‌ها رابطه خود را قطع کنید و حتی درگیر یک رابطه عادی با آمریکا هم نشوید.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در روزهای اول عده‌ای می‌گفتند کم کم مورد حمله آمریکا قرار بگیریم افزود: امام در جواب این عده فرموده‌اند او (آمریکا) باید بداند که حمله به ایران حمله به تمام سرزمین‌های اسلامی است اگر به ایران حمله شود یک جنگ جهانی اتفاق خواهد افتاد. رئیس جمهور آمریکا باید بداند (این عمل) باعث قطع صادرات نفت به تمام دنیا می‌شود ما تمام منطقه را زیر آتش خواهیم برد.

 

وی با بیان اینکه رابطه با آمریکا هیچ سود دنیوی برایمان ندارد یادآور شد: امام فرموده‌اند رابطه دنیوی با آمریکا رابطه‌ای است که آمریکا ده برابرش را از ما می‌گیرد، در تمام دهه‌های گذشته فقط ما را چاپیده‌اند.

 

رحیم پورازغدی با بیان اینکه چند روز پیش مسئولی گفته است که بعضی افراطی‌ها می‌گویند تحریم باید باشد تا ما قوی شویم گفت: این عین صحبت امام است امام گفته است ما بین ملت‌ها منزوی نمی‌شویم اما اگر منزوی بشویم با آغوش باز این انزوا را می‌پذیریم و تا انزوا نباشد افکار شما به راه نمی‌افتد با این منطق امام در راس افراطیون است.

 

وی در مورد صلح با آمریکا گفت: ملت ایران اگر می‌خواست صلح آمریکایی بکند‌‌ همان اول دست او را کوتاه نمی‌کرد و او را از کشور خود بیرون نمی‌راند ما نمی‌توانیم صلحی را بپذیریم که طرح آمریکایی است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/8/13
زمان : 10:46 صبح
درمان دردهای اقتصادی در خارج از کشور نیست/ حیات تفکرات و تئوریها
نظرات ()

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران:
درمان دردهای اقتصادی در خارج از کشور نیست/ حیات تفکرات و تئوری‌های آمریکا در کشور

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران با اشاره به مشکلات اقتصادی گسترده‌ای که در کشور وجود دارد، گفت: درمان دردهای اقتصادی ما در خارج از کشور نیست و اگر بخواهیم به همین شیوه ادامه دهیم، باید منتظر ویرانی معیشت مردم باشیم.

خبرگزاری فارس: درمان دردهای اقتصادی در خارج از کشور نیست/ حیات تفکرات و تئوری‌های آمریکا در کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، حسن عباسی در همایشی که در آستانه فرا رسیدن 13 آبان در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه یزد با حضور دانشجویان از طیف‌ها و تشکل‌های مختلف برگزار شد، با اشاره به اینکه برخی کشورهای غربی در فرهنگ ما ام‌افساد نامیده می‌شوند، اظهار داشت: منظور از ام‌الفساد، کشوری است که اساس آن بر اقدامات تروریستی است.

وی عنوان کرد: همچنین کشوری که اهل و درگیر ربا باشد و اقتصاد ربوی، پایه و اساس آن را تشکیل داده باشد، از آنجا که اساس کار اقتصادی او دشمنی با خداست، آن کشور از نظر اقتصادی نیز ام‌الفساد است.

رئیس اندیشکده یقین بیان کرد: مسئله مخالفت مردم ایران با ایالات متحده نیز مخالفت با علم و تکنولوژی نیست بلکه مخالفت با جنگ است زیرا آمریکا در تاریخ کشور خود، یک روز بدون جنگ نداشته است.

وی در مورد مسائل اقتصادی در دنیا به ویژه آمریکا نیز خاطر نشان کرد: بارها عنوان شده که مثلا آمریکا 19 تریلیون دلار بدهکار است اما مشخص نیست این بدهی به چه کسی است و واقعیت این است که این کشور دلار بدون پشتوانه چاپ کرده است.

عباسی بیان کرد: بزرگان علم اقتصاد غرب اعتراف کرده‌اند که علم اقتصاد دنیا سقوط آزاد کرده و دیگر نمی‌تواند برای مردم چاره‌ساز باشد ضمن اینکه پایه و اساس زندگی اجتماعی نیز بر اساس اقتصاد گذاشته شده و این امر آینده زندگی اجتماعی را با مشکل مواجه می‌کند و لازم است در علوم انسانی برای این مشکل الگو و طرح داشته باشیم و برخی روش‌های منسوخ و قدیمی را کنار بگذاریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صدور انقلاب اسلامی عنوان کرد: برای تحول در حوزه علوم انسانی باید از ورود و نفوذ فرهنگ و تمدن آمریکایی به انقلاب اسلامی جلوگیری کنیم و در حوزه اقتصاد نیز گزینه‌های اقتصاد اسلامی را جایگزین و احیا کنیم.

عباسی با اشاره به اینکه در کشور اسلامی ما برای اینکه بتوانیم صدور موفق انقلاب را داشته باشیم، باید اصل و اساس اقتصاد را نیز اصلاح کنیم، تصریح کرد: اساس و ساز و کار بانک در کشور ما غلط است و بر اساس ربا و سودخواری یهودیان شکل گرفته و اساس زندگی مردم را آلوده کرده است.

وی با اذعان به اینکه اساس بورس نیز بر قمار گذاشته شده است، عنوان کرد: بور‌س‌بازها در وال‌استریت و بسیاری مناطق دیگر، خود را گمبر یا قمارباز می‌خوانند.

این کارشناس مسائل سیاسی و اقتصادی با بیان اینکه چهار وزیر نامه‌ای به رئیس جمهور نوشتند و اعلام کردند که در 20 ماه، 180 هزار میلیارد تومان در قماری به اسم بورس از جیب مردم پرید، بیان کرد: باید پایه‌های دانشکده‌های علوم اقتصادی به لرزه در بیاید که 180 هزار میلیارد تومان از پول این مردم در بورس دود شد و به هوا رفت اما می‌بینیم که کسی به تئوری‌های اقتصادی و بورس ایرادی نمی‌گیرد و همه تقصیر را بر گردن دیگری می‌اندازند.

وی با بیان اینکه تئوری‌های لیبرال‌های غرب، پدر کشور را درآورده است، عنوان کرد: از بین رفتن 180 هزار میلیارد تومان از پول مردم یعنی 60 برابر 3هزار میلیاردی که اختلاس شد و هیچکدام از اساتید علوم انسانی صدایشان در این واقعه درنیامد و باید پرسید که آیا این پولی که از کیسه مردم در بورس پرید، ربطی به تحریم داشت؟

عباسی خاطر نشان کرد: متاسفانه ما علم منحط اقتصاد غربی مانند بانک، بورس، اوراق قرضه که خود عالمان علم اقتصاد غربی، معترف به افول و سقوط آن هستند را به ایران آورده‌ایم و آن را اجرا کرده‌ایم و امروز مسئله بیمه، تامین اجتماعی، مدیریت مشاع بورس و .... تبدیل به دموکراسی تملک املاک شد و این مدل غلط که در انگلیس، آمریکا و اسپانیا اجرا شد و اقتصاد آنها را به هم ریخت، در کشور ما نیز اجرا شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اختلاس‌های بابک زنجانی تصریح کرد: کسی نیست که با بابک زنجانی عکس یادگاری نداشته باشد اما هیچکس از او نپرسید که این فرد طی 10 سال، این درآمد را از کجا آورده و فقط چون آدم پولداری بوده، همه با او عکس یادگاری گرفته و هدایای ویژه و تندیس به او داده‌اند.

عباسی با اشاره به اشکالات بسیاری که برنامه‌های اقتصادی در کشور ما وارد است، ادامه داد: چرا وقتی قرار است راجع به اقتصاد صحبت کنیم، ارکان دولت به لرزه در می‌آید و از حضور خبرگزاری‌ها و انعکاس مطالب آنها جلوگیری می‌شود و چرا در این دولت، همه تریبون‌ها یک طرفه است.

وی تصریح کرد: فساد موجود در جامعه ما، حاصل تئوری‌های لیبرالی است که به نام اسلام و مردم تمام می‌شود در حالی که اگر بخواهیم الگوی ایرانی اسلامی اقتصاد داشته باشیم و بخواهیم از دستورات قرآنی استفاده کنیم، باید به جای بانک و بورس و بیمه، وزارت زکات ایجاد کنیم.

عباسی تاکید کرد: در حوزه اقتصاد، نباید داشته‌های خود از قرآن و انقلاب را کنار بگذاریم و الگوهای غربی را جایگزین کنیم زیرا این الگوها در غرب شکست خورده‌اند و الگوی شکست‌خورده نباید در کشور ما اجرا شود.

وی تصریح کرد: اگر اجازه دهیم که اقتصاد فعلی با تاثیرگیری از شرایط بین‌المللی کشور به همین شکل فعلی پیش برود، باید منتظر ویرانی معیشت مردم باشیم.

عباسی خاطر نشان کرد: درمان دردهای ما خارج از کشور نیست بلکه در داخل کشور است و این در حالی است که وقتی لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردیم و رابطه دیپلماتیک با آمریکا را از ایران ریشه‌کن کردیم، نتوانستیم ریشه تفکرات و تئوری‌های آمریکا را ریشه‌کن کنیم.




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 94/8/12
زمان : 10:44 صبح
تمام جنایتهای آمریکا را در این عکس ببینید
نظرات ()

افراد حاضر در عکس «داستان یک پرچم» از اقوام و ملیت‌های مختلف هستند. ملت و کودکان فلسطینی، مرد و زن افغان و عراقی، سرخپوست، سیاه پوست، سرباز ویتنامی، کودک سوری، مرد و کودک قربانی بمب شیمیایی در حلبچه و حاجیانی از فاجعه اخیر منا!

خبرگزاری فارس: تمام جنایت‌های آمریکا را در این عکس ببینید

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، از ابتدا با جنایت آغاز کردند؛ از کشتار و برده داری بومیان منطقه گرفته تا سرکوب کارگران شیکاگو، بمباران هیروشیما و گرفتن جان 220هزار انسان، قتل عام ویتنام و بیش از 1،5 میلیون کشته، حمایت از اسرائیل و بزرگترین نسل کشی تاریخ در فلسطین، طراحی کودتای 28 مرداد و حمایت از کودتای نوژه، حمایت از صدام، حمله مستقیم به هواپیمای مسافربری با 290 مسافر، ترور دانشمندان هسته ای، اعمال تحریم های ظالمانه، کشته شدن 40 هزار غیر نظامی در جنگ افغانستان و بیش از یک و نیم میلیون کشته در عراق. جنایت پشت جنایت... هیچ کس از شر آمریکا در امان نیست. داستان پرچم از این قرار است، پرچمی افراشته برخون، ظلم، جنایت و تحقیر مظلومان، این تصویر روایتگر بخشی از جنایات آمریکاست؛ تلنگری است به همه، نباید اجازه دهیم تصویر ظلم و جنایت عادی شود، نباید از خون مظلومان گذشت.

عکاسی صحنه‌پردازی شده (staged photography) یکی از شیوه‌های عکاسی است که تفاوت آن با عکاسی مستند، مانند تفاوت فیلم داستانی و فیلم مستند است. در این شیوه عکاسی همه چیز از قبل کارگردانی شده و در یک قاب به تصویر کشیده می‌شود. هیچ چیز تصادفی نیست و همه اجزاء تصویر خلق می شود. از صحنه و نور گرفته تا لباس و محل عکاسی، همه به انتخاب عکاس طراحی می شود. این شیوه از عکاسی در دنیا و خصوصا در آمریکا، بسیار پر طرفدار است.

شیوه کار در این نوع عکاسی همانند فیلم سینمایی است و در واقع تجهیزات، تدارکات، عوامل و نیروی انسانی زیادی در آن به کار گرفته می شود با این تفاوت که قرار است همه حرفها نه در یک فیلم بلند که در یک فریم عکس زده شوند!

«برافراشتن پرچم در ایوو جیما» نام یک عکس تاریخی است که در 23 فوریه 1945 توسط جو روزنتال گرفته شده است. عکس پنج سرباز و یک پزشک جنگی شاغل در نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا را بر فراز تپه سوریباچی در نبرد ایوو جیما طی جنگ جهانی دوم نشان می‌دهد. نمایندگانی از نظامیان آمریکایی که این جزیره ژاپنی را اشغال کرده و پرچم آمریکا را در آن برافراشته اند!

در 19 فوریه 1945 قایقی جو روزنتال، عکاس آسوشیوتدپرس و شماری از تفنگداران آمریکا را به سمت ایووجیما می برد. روزنتال پیش بینی می کرد که نبرد سختی در خواهد گرفت، زیرا نبردهای جزیره اقیانوس آرام جملگی خشونت بار بودند.

در حدود هفتاد هزار سرباز (پنجاه هزار آمریکایی و بیست و دو هزار ژاپنی) در ایووجیما با هم به جنگ تن به تن پرداختند. روزنتال از این جنگ عکس هایی گرفت که در روزنامه ها و مجلات چاپ شد.

عکس اصلی را از اینجا دریافت کنید

 

پنج روز بعد از وارد شدن به این جزیره، روزنتال شنید که گروهی از تفنگداران در سوریباشی پرچمی را می افرازند. روزنتال در سوریباشی گروه تفنگداران را دید که پرچمی را به یک لوله شش متری وصل کرده اند. فرمانده از آنها خواسته بود که پرچم بزرگی در آنجا نصب کنند تا همه در جزیره بتوانند آن را ببینند. روزنتال نقطه ای را پیدا کرد تا از آنجا عکسی بگیرد. دوربین خود را برداشت و آن را در مقابل چشمانش قرار داد و به پرچمی که در برابر نسیم در اهتزاز بود، نگاهی انداخت و دگمه شاتر را فشرد. پرچم در همان زمان بر زمین افتاد، سه سرباز آن را نگه داشتند تا بقیه سربازان طناب یا ریسمانی پیدا کنند و آن را ببندند و مهار کنند.

سه نفر از این عده هرگز این تصویر را ندیدند، چرا که در ادامه نبرد جان باختند. سربازان پشت به دوربین دارند و چهره هاشان ناشناس است. همین امر باعث شده است به تندیس شباهت پیدا کنند.

تصویر روزنتال برنده جایزه پولیتزر شد، اداره پست از روی این عکس تمبر پستی چاپ کرد که 137 میلیون از آن به فروش رفت. همچنین این عکس مورد توجه بسیاری از فیلمسازان، نویسندگان، تلویزیون و …. قرار گرفته است. مجسمه ای برنزی از روی این عکس ساخته شده که هم اکنون در آرامگاه ملی آرلینگتون ویرجینیا مستقر است.

«برافراشتن پرچم در ایوو جیما ژاپن» نماد غرور ملی و پرچم افتخارات آمریکاست. اما این افتخارات بر چه بنا شده است؟ این سوالی بود که سعی شده با خلق این اثر به آن پاسخ داده شود.

افراد حاضر در عکس «داستان یک پرچم» از اقوام و ملیت‌های مختلف هستند. کسانی که با نگاه به جنایات آمریکا و ایادی آن در نقاط مختلف دنیا در عکس جای گذاری شده اند: ملت مظلوم فلسطین، کودکان فلسطینی، جمال و محمد الدوره، مرد و زن افغان و عراقی، سرخپوست، سیاه پوست، سرباز ویتنامی، کودک سوری، مرد و کودک قربانی بمب شیمیایی در حلبچه و حاجیانی از فاجعه ی اخیر منا !

این عکس توسط سیداحسان باقری بازسازی شده که با حمایت خانه طراحان انقلاب اسلامی در ضلع شمال غربی میدان ولیعصر(عج) رونمایی شد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 94/8/12
زمان : 10:43 صبح
سرافراز: زمان موافقان برجام در صداوسیما 1800دقیقه بیشتر از مخالف
نظرات ()

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با رد انتقادات نسبت به رویکرد رسانه ملی در جریان بررسی برجام، توضیح داد: در صداوسیما، حدود 3 هزار و 800 دقیقه زمان به تیم مذاکره کننده و موافقان برجام و حدود 2 هزار دقیقه زمان به منتقدان برجام داده شده است.

محمد سرافراز  در خصوص انتقاداتی که برخی افراد نسبت به رویکرد رسانه ملی در جریان بررسی برجام داشته‌اند، گفت:طبق گزارشی که به مجلس هم داده شد، سازمان صداوسیما در خصوص برجام رویکرد مناسبی اتخاذ کرده بود.


رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بر همین اساس تصریح کرد: حدود 3 هزار و 800 دقیقه زمان به تیم مذاکره کننده و موافقان برجام و حدود 2 هزار دقیقه زمان به منتقدان برجام داده شده است که این امر نشان دهنده رویکرد مناسب رسانه ملی در این امر است.

وی افزود: اکنون وظیفه تمام دستگاه ها از جمله صداوسیما، دولت و مجلس، مسئولیت سنگینی در قبال فرمایشات مقام معظم رهبری است که آنچه را ایشان مد نظر داشته‌اند اجرا کنند و روند امور به گونه ای نشود که ایران تعهدات خود را نسبت به برجام انجام دهد اما در مقابل آمریکا و سایر قدرت‌ها، تحریم ها را برطرف نکرده یا صرفا با برطرف کردن بخشی از آن، برجام را به درستی اجرا نکنند.

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در پایان خاطرنشان کرد: همه ما وظیفه داریم کمک کنیم تا برجام به درستی اجرا شود.



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/8/11
زمان : 10:2 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ