سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

شیعه مورد حمایت لندن و امریکا چگونه پروژه تفرقه را کلید زد؟
نظرات ()

ماجرای جوان شیعه‎ای که توهین‎هایش به صحابه در آستانه مراسم حج با استقبال شبکه‎های وهابی روبرو شد/ افشای ارتباط الدراجی با شبکه یاسر الخبیث و شیعیان انگلیسی

 

در حالی که واکنش ها به اقدام گروهی تندرو در توهین به اعتقادات اهل سنت در عراق ادامه دارد رجانیوز به اطلاعاتی دست یافته است که نشان می دهد برنامه ویژه ای برای برهم زدن وحدت مسلمانان در آستانه مراسم حج ابراهیمی از سوی سرویس های امنیتی برخی از کشورهای غربی کلید خورده است.

به گزارش رجانیوز،  انتشار ویدئویی از شخصی به نام "ثائر الدراجی" که به اصحاب پیامبر (ص) ناسزا می‎گوید و عده ای نیز وی را همراهی می کنند با استقبال گسترده برخی جریان های ضد وحدت و شبکه‎های وهابی مواجه شده است.

پس از انتشار این ویدئوها دور جدیدی از فشار بر شیعیان به ویژه در برخی از شهرهای عراق آغاز شده است.

در چنین شرایطی آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق  با صدور فتوایی این اقدام را به شدت محکوم کرد و آن را مخالف اخلاق و سیره اهل بیت (ع) برشمرد.

"نوری مالکی" نخست وزیر عراق هم با محکوم کردن این اقدام دستور بازداشت عاملان را صادر کرد.

هفته گذشته و در سالروز شهادت امام جواد (ع)چند جوان به سرکردگی  ثائر الدراجی علیه شخصیت های مورد احترام اهل سنت در منطقه سنی نشین "الاعظمیه" بغداد شعار سر دادند.

فیلم اظهارات الدراجی و شعارهای همراهان او به صورت گسترده در شبکه های وهابی و همچنین از سوی برخی از شیعیان مخالف وحدت مسلمانان در شبکه های اجتماعی منتشر شد.

انتشار گسترده این فیلم توسط شبکه های وابسته به قطر و عربستان و بحث های صورت گرفته در شبکه های اجتماعی ، تلاش تازه ای از سوی دشمنان برای اختلاف افکنی میان مسلمانان و بهره برداری از آن در زمان برگزاری مراسم حج است.

موضوعی که با روشن شدن رابطه ثائر الدراجی با برخی از شبکه های انگلیسی مسلک شیعی و مخالف اسلام سیاسی، نشان از برنامه ریزی سرویس های غربی برای تحت شعاع قرار دادن وحدت مسلمانان دارد.

ثائر الدراجی بر اساس فایل های ویدیویی که در اینترنت نیز وجود دارد ارتباط وسیعی با شبکه های بدنام مدعی شیعی ‎گری در لندن و نیویورک داشته است.

هدف اصلی این شبکه ها تولید برنامه هایی با محتوای توهین به اهل سنت و پررنگ کردن اختلافات میان مسلمانان و ضدیت با اسلام سیاسی است به همین دلیل از سوی کشورهای میزبان مورد حمایت قرار می گیرند.

در ویدئویی که در چند ماه پیش در سایت یوتیوب منتشر شد، ثائر الدراجی  در تماس با شبکه ماهواره ای فدک وابسته به یاسر الحبیب گفته است که توهین به نماد به اعتقادات اهل سنت باید در قول و عمل به ظهور برسد . وی در این گفتگو به اظهارات یکی از روحانیونی که هم اکنون در قم ساکن است اشاره داشته و بر اساس این اظهارات نتیجه می گیرد که توهین آشکار به اهل سنت جز اعتقادات شیعه است و باید صورت گیرد.

یاسر الحبیب روحانی جوان کویتی است که به دلیل اقدامات ساختارشکنانه خود مورد توجه کشورهای غربی و شبکه های وهابی قرار گرفت. وی پس از آنکه به دلیل توهین به اهل سنت از سوی دولت کویت دستگیر شده بود ، پس از تحمل سه ماه زندان با فشار وزارت امور خارجه آمریکا و نهادهای حقوق بشری غربی از زندان بیرون آمد و به انگلیس پناهنده شد. شیخ مدعی شیعه گری کویتی که متولد سال 1977 میلادی (1355 شمسی ) در آنزمان 25سال بیشتر سن نداشت.

وی پس از سکونت در لندن حیطه فعّالیت های خود را به شدّت گسترش داد. روزنامه ای با نامshianewspaper به طبع رساند و حوزه علمیه “امامین عسکریین”را در لندن به راه انداخت. بعدتر اما برای آن که سخنان فتنه گرانه اش بهتر شنیده شود، شبکه ماهواره ی “فدک” را نیز با حمایت انگلیسی ها تأسیس نمود و در سال 2010 نیز مکان هیئتش در لندن را به حسینیه ای بزرگ به نام “حسینیه سیّدالشّهدا” منتقل و مکان جدید را مجتمعی برای حوزه علمیه، هیئت، دفتر کار، مؤسّسه رسانه ای، شبکه ماهواره ای فدک، روزنامه شیعه و پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی قرار داد. 

اما یکی از اقدامات او که با استقبال وهابیون مواجه شد ، پخش برنامه ای در تلویزون فدک به مناسب فوت عایشه بود. یاسر الحبیب در اظهاراتی که در سایت رسمی او منتشر شده، گفته: “جشن گرفتن به مناسبت هلاک عایشه، ضرورتی دینی است؛ چه این که روز هلاکت عایشه، پیروزی اسلامی عظیمی به شمار می رود.” 

سایت وی نیز در باره جشنی که به مناسبت فوت همسر پیامبر برگزار شده بود، گزارش می دهد: “لازم به ذکر است که شبکه ماهواره ای "فدک" این جشن مبارک و وقایع آن را پوشش داده و پخش نمود. ضمن این که در بالای صفحه شبکه نیز شعار "الله اکبر ... عایشه فی النّار" برای اوّلین بار در تاریخ شبکه های تلویزیونی قرار داده شد و در فواصل مختلف برنامه، سرودهایی به مناسبت و شادی از هلاکت رأس الکفر عایشه و شکر نعمت برائت از او، پخش گردید”.

پخش این فیلم به صورت همزمان توسط دو گروه در اینترنت منتشر شد. وهابیون و برخی از شیعیان مخالف وحدت.

در این بین شبکه های خبری و روزنامه های وابسته به قطر و عربستان نیز با پوشش گسترده این مراسم شرایط را برای فشار بیشتر به شیعیان آماده کردند.

سایت خبری شیعیان عربستان (راصد)، واکنش “شیخ عبدالعزیز آل‏الشّیخ” مفتی اوّل سعودی را چنین گزارش می دهد: “بعد از اسائه‏ ادب یاسر الحبیب به أم‏المؤمنین عایشه، انتشار مذهب تشیّع در کشورهای عربی و اسلامی متوقّف شده است”. وی در دیدار خود با ائمه جمعه و جماعات مساجد عربستان سعودی گفت: “سخنان یاسر الحبیب، روحانی‏ شیعه کویتی باعث شد تا بسیاری از اهل سنّت که تمایلی به تشیّع داشتند، از مسیر انحرافی خود برگشته و راه مستقیم را برگزینند.” آل‏الشّیخ ادامه داد: “مُخبرین ما در کشورهای عربی به من اطلاع دادند عدّه زیادی از اهل‏سنّتی که شیعه شده بودند، به خصوص در شمال آفریقا، پس از گفته‏های یاسر الحبیب متوجّه شده‏اند که تشیّع، مذهبی باطل است و به مذهب حقّ برگشته‏اند.”

نهایتآً این دست موضع گیری ها که باعث ورود فشارهای فراوان به شیعیان عرب نیز شده بود، استفتائی را از سوی جمعی از علماء و فرهیختگان شیعه منطقه احساء عربستان، در پی داشت. و این چنین بود که مقّام معظّم رهبری در پاسخ فرمودند: “اهانت به نمادهای برادران اهل سنّت از جمله اتّهام زنی به همسر پیامبر اسلام حرام است. این موضوع، شامل زنان همه پیامبران و به ویژه سیّدالانبیاء پیامبر اعظم - حضرت محمّد صلّی الله علیه وآله می شود.”

فتوایی که از شبکه ماهواره ای "الجزیره" گرفته تا روزنامه "الانباء" کویت، سایت پرمخاطب "محیط"، روزنامه های "السّفیر" لبنان و "الحیات" چاپ لندن و سایت رادیو تلویزیون مصر و ... به انعکاس درآمد و مورد تحلیل قرار گرفت.

با این حال به نظر می رسد پروژه الدراجی، پروژه تبلیغاتی یاسر الحبیب 2 را کلید زده است.

ثائر الدراجی همچنین در ماه های اخیر با شبکه اهل بیت که متعلق به فردی به نام اللهیاری است تماس داشته و تقریبا به عنوان یک کارشناس اظهار نظر می کرده است .

الهیاری فردی افغانی است که چند سال پیش در قم مبادرت به تاسیس یک شبکه ماهواری کرد که به دلیل مشی انحرافی وی دفتر این شبکه در قم تعطیل شد. اللهیاری پس از پلمپ دفترش به آمریکا پناهنده شد و با کمک مالی چند نهاد آمریکایی شبکه اهل بیت را تاسیس کرد.

این شخص ارتباط نزدیکی با همان فردی دارد که ثائر الدراجی اقدامات ساختارشکنانه خود را به استناد از اظهارات او انجام میداد. ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی ، ایجاد فاصله بین شیعیان و مرجعیت معظم شیعه ، توهین به مقامات جمهوری اسلامی ، دشمنی با جمهوری اسلامی ، دفاع از آمریکا به بهانه? آزادی بیان در آن کشور" از جمله مختصات فکری اللهیاری است.

این شبکه نیز همانند شبکه فدک سعی در ایجاد فتنه انگیزی میان مسلمانان دارد.

این درحالی است که رهبر معظم انقلاب یک ماه پیش در دیدار کارگزاران حج با اشاره به برنامه دشمنان برای تفرقه افکنی میان مسلمانان فرمودند:

«خوب فهمیدند که اگر در دنیاى اسلام مذاهب اسلامى گریبان یکدیگر را بگیرند و کشمکش با همدیگر را شروع کنند، رژیم غاصب صهیونیست نفس راحتى خواهد کشید؛ این را خوب فهمیدند، درست فهمیدند؛ لذا از یک طرف گروه‌هاى تکفیرى را به راه مى‌اندازند که نه فقط شیعه را تکفیر کنند، بلکه بسیارى از فِرق اهل سنّت را هم تکفیر کنند؛

از آن طرف هم یک عدّه مزدور را به راه بیندازند که براى این آتش هیمه فراهم کنند، بنزین روى آتش بریزند؛ که مى‌بینید، میشنوید، یا خبر دارید. وسائل ارتباط جمعى و رسانه در اختیار اینها میگذارند؛ در کجا؟ در آمریکا! در کجا؟ در لندن! آن تشیّعى که از لندن و از آمریکا بخواهد براى دنیا پخش بشود، آن تشیّع به درد شیعه نمیخورد. رهبران دینى تشیّع و بخصوص بعد از پیروزى انقلاب اسلامى، امام بزرگوار و دیگران، این همه تأکید میکنند بر حفظ اتّحاد امّت اسلامى و برادرى مسلمانان با یکدیگر، آن‌وقت یک عدّه‌اى - کاسه‌ى داغ‌تر از آش - دنبال آتش‌افروزى، دنبال ایجاد درگیرى و اختلاف [هستند]. این همان چیزى است که دشمن میخواهد؛ این همان چیزى است که دشمنان دنیاى اسلام که نه شیعه‌اند، نه سنّى‌اند، نه این را دوست دارند، نه آن را دوست دارند، دنبالش هستند. اینها را باید بفهمیم، اینها را باید توجّه کنیم.»




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/7/21
زمان : 11:4 عصر
عکس ها ونماد ها فرقه بهاییت
نظرات ()

1) نقش روی انگشتر

نقش اسم اعظم که بر روی نگین انگشتر و یا تابلو، دیده می‌شود، توسط عبدالبهاء طرح گردیده‌است. این طرح شامل سه خط افقی است که نشان دهنده عالم حق (عالم خداوند)، عالم امر (عالم پیامبران) و عالم خلق (عالم انسان) است.  خط عمودی که این سه خط را قطع می‌کند نشاندهنده مظهر ظهور یا پیامبر است که عالم خداوند را به عالم انسان مرتبط می‌سازد. دو ستاره در اطراف نشان دهنده باب و بهاءالله هستند.چهار حرف «هـ» نشانگر بهاءالله و دو خطی که به شکل «ب» هستند، نشانگر باب می‌باشند.

 

2)ستاره 5پر

شوقی افندی، ذکر کرده‌است که نشان و علامت دیانت بهائی، ستاره 5 پر است. بر طبق حروف ابجد، باب برابر 5 است و بهاء برابر 9. از این رو ستاره 9پر نیز به عنوان یکی از نشان‌های دیانت بهائی ذکر می‌شود.

یکی از الواح به دستخط باب

3)ستاره نه پر

4)یابهاء‌الابهی، اسم اعظم در دیانت بهائی

 مفهومی از دعا و استمداد دارد و به معنای «ای روشن‌ترین روشنائی‌ها» است. طرح اصلی یا بهاءالابهی که در اغلب منازل بهائیان وجود دارد، از مشکین قلم خطاط معروف بهائی بوده‌است.

5)توبه نامه علی محمد شیرازی (باب)

توبه نامه باب 
ناصرالدین میرزای ولیعهد گزارشی از این جلسه برای پدرش محمد شاه قاجار فرستاده که در آن آمده است: 
«قربان خاک پای مبارکت شوم. . . اول حاج ملامحمود پرسید مسموع می شود تو می گویی من نایب امام زمان هستم و بابم و بعضی کلمات گفته ای که دلیل بر امام بودن، بلکه پیغمبری توست. (باب) گفت: بلی، حبیب من، قبله من، من نایب امام هستم و باب امام هستم و آنچه گفته ام و شنیده ای راست است و اطاعت من بر شما لازم است. . . به خدا قسم کسی که از صدر اسلام تاکنون انتظار او را می کشید منم. . . بعد از آن پرسیدند از معجزات و کرامات چه داری؟ گفت اعجاز من این است که از برای عصای خود آیه نازل می کنم و شروع کرد به خواندن این فقره: بسم الله الرحمن الرحیم، سبحان الله و القدوس السبوح الذی خلق من السموات و الارض کما خلق هذا العصا آیه من آیاته(او) اعراب کلمات را به قاعده نحو غلط خواند و تأ سماوات را به فتح خواند. گفتند مکسر بخوان آنگاه و الارض را مکسور خواند. امیرارسلان عرض کرد اگر این قبیل فقرات از جمله آیات باشد، من هم توانم تلفیق کرد و عرض کرد: «الحمدالله الذی خلق العصا کما خلق الصباح و المسأ». باب بسیار خجل شد. بعد از آن مسائلی چند از قصه و سایر علوم پرسیدند و جواب گفتن نتوانست. چون مجلس گفتگو تمام شد، جناب شیخ الاسلام احضار کرد و باب را به چوب مضبوط زده و تنبیه معقول نموده و توبه کرد و بازگشت و از غلطهای خود انابه و استغفار کرد و التزام پا به مهر سپرد که دیگر از این غلطها نکند. امر، امر همایون است. . . »( 1)
بر اساس مدارک و نوشته های موجود در پایان این مجلس «سیدعلی محمد باب» که تاب مجازات را نداشت، دست از ادعای خود کشید و توبه نامه ای رسمی به خط خود نوشت. 
از توبه نامه پا به مهری که ناصرالدین شاه در گزارش به پدرش محمدشاه یاد می کند نشانی در دست نیست اما یک نامه از «علی محمد باب» به ناصرالدین میرزا ولیعهد باقی مانده که اصل آن در کتابخانه مجلس شورای ملی است. ( 2)

-------------------------------

 (1)«کشف الغطأ» اثر میرزا ابوالفضل گلپایگانی، صص 204-201

(2)در کتاب بهائیان نوشته سیدمحمد باقر نجفی صفحه 224، در مورد این توبه نامه چنین آمده است: «آنچه مسلم است، صورت اصلی دستخط علی محمد شیرازی، درقاب عکسی، در سالن قدیمی کتابخانه مجلس شورای ملی آویزان بوده است. مطلعان و کسانی که به کتابخانه مجلس رفت و آمد داشته و دارند، اذعان می دارند که خود صورت دستخط علی محمد شیرازی را که در قاب عکسی در سالن کتابخانه مجلس شورای ملی آویزان بوده، کراراً دیده اند و در زمان مسؤولان وقت، آن را برداشته، به کجا برده و یا تحویل داده اند، معلوم نیست! مؤلف این کتاب درآبان 1353، تحقیقات جامعی در کتابخانه مجلس شورای ملی به عمل آورد ولی مسؤولان از توبه نامه مذکور اطلاعی نداشتند و از آنجایی که احتمال داده می شد در صندوق کارپردازی مجلس گذارده شده باشد، کوشش به عمل آورد تا به محتویات صندوق مذکور، دستیابی پیدا کند. ولی بعدها معلوم شد که توبه نامه در صندوق کارپردازی موجود نیست!. . از آنجایی که صاحب اصلی این سند، ملت ایران می باشند، می بایست تحقیق و بررسی هایی از مسؤولان کتابخانه در سنوات مختلف خاصه در سال های 1315 به بعد صورت پذیرد، تا از سند مذکور اطلاع دقیق و یا در صورت اثبات مفقود شدن آن پرده ها از یک دستبرد جنایتکارانه بالا رود و نقشه های زعمای بهائی ایران به عنوان خدمت به کتابخانه مجلس و در لباس کتابدار و مسؤول کتابخانه معلوم همگان گردد!. . . »
همچنین نورالدین چهاردهی در صفحات 89 و 90 کتاب «بهائیت چگونه پدید آمد»، چاپ دوم تابستان 1369، که توسط چاپ و انتشارات آفرینش منتشر شده می نویسد: 
«در کتاب بیان الحق تألیف سیدعباس علوی، توبه نامه سیدباب را تأیید کرده است» 
وی در ادامه می نویسد: 
«در ایام محمدرضا(ی) مخلوع در میدان بهارستان اغتشاشی بر پا، بهائیان مجلس را به آتش کشیده که توبه نامه سوخته شود خساراتی وارد آمده اما توبه نامه محفوظ ماند»
و در صفحه 178 کتاب در مورد وضعیت فعلی این سند می نویسد: 
«ارباب کیخسرو در ایامی که در کرمان به سر می برد به معلمی اشتغال داشت و همسر دوم وی از خاندان بهائی بود. در اوقاتی که در مجلس شورای ملی بود بهائیان با وی تماس گرفته و حاضر شدند مبلغ دوازده هزار تومان که در آن سنوات ثروت معتنابهی بود به ارباب کیخسرو داده و اصل سند توبه نامه باب را که در صندوقی در کتابخانه مجلس مضبوط بود ابتیاع کنند و خیلی اصرار و سماجت کردند بر ما معلوم نیست علت استنکاف ارباب ]کیخسرو[ به چه سبب بود. فرمان مشروطیت و نطق افتتاحیه مظفرالدین شاه نیز در جعبه ای در کتابخانه مجلس محفوظ است ]که[ فرمان مشروطیت به خط قوام السلطنه است. در زمانی که ریاست مجلس به عهده مهندس ریاضی بود استاد بوذری که از اساتید به نام خط است احضار و به وی گفت توبه نامه باب مفقود شده است، استاد نشانه صندوقی را داد و پس از آوردن صندوقچه توبه نامه باب در آن موجود بود که اکنون نیز در کتابخانه مجلس جمهوری اسلامی نگهداری می شود و آقای حائری که مردی دانشمند و متدین و از خاندان علمای بزرگ تشیع است، بیش از دیگران صلاحیت ریاست کتابخانه مجلس را دارا می باشد و آثار ارزنده در فهرست کتب خطی کتابخانه منتشر ساخته است». 

 

 از دیرباز، پژوهشگران بسیاری در پی یافتن مدرک و مستندی درباره توبه‌نامه معروف علی محمد شیرازی خطاب به ناصر الدین شاه قاجار بوده‌اند. وجود متن این توبه‌نامه در یکی از معتبرترین کتب بهائیت که به دستور عبدالبهاء (عباس افندی) نوشته شده است، می‌تواند مدرکی دیگر برای صحت درستی استناد به این متن باشد. 

این کتاب در پاسخ به کتابی با نام «نقطة الکاف: در تاریخ ظهور باب و وقایع هشت سال اول از تاریخ بابیه» منسوب به حاجی میرزا جانی کاشانی و با سفارش عباس افندی نوشته شد. 

محیط طباطبایی درباره دلایل جمع‌آوری این کتاب می‌نویسد: کشف الغطاء به دستور و نظارت عبدالبهاء (عباس افندی) و به دستیاری میرزا ابوالفضل گلپایگانی و ادیب طالقانی و نعیم سدهی و سمندر قزوینی و مهدی گلپایگانی (از فعالان و مبلغان بهائیت) در رد نقطه الکاف، از سال 1330 تا 1334 ق. تنظیم و تدوین و در عشق آباد روسیه به چاپ رسید و آماده انتشار شد. 

اما سقوط فلسطین به دست انگلیسی‌ها و پیدایش مصالح تازه‌ای که بر اثر انقلاب روسیه قوت گرفته بود سبب شد که هزاران نسخه آماده انتشار از آن نابود گردد. 

می‌توان در توضیح این مسئله گفت پس از فروپاشی امپراتوری تزاری، عباس افندی (عبدالبهاء) پیشوای وقت این فرقه، قبله‌اش را از پایتخت تزار به لندن تغییر داد و آثار این چرخش سیاسی نیز به زودی خود را نشان داد. 

اعطای لقب و نشان از وی لندن به عباس افندی و ثناگویی رسمی وی از جرج پنجم، جلوه بارز این چرخش بود. جلوه دیگر این چرخش، اقدام افندی به جمع کردن و محو نسخه‌های کتاب «کشف الغطاء عن حیل العداء» (چاپ روسیه) بود که به دستور خود افندی و به قلم میرزا ابوالفضل گلپایگانی (و برخی از دیگر مبلغان مشهور بهایی) در رد کتاب «نقطة الکاف» نوشته شده بود که در آن تعریضاتی به سیاست انگلیس صورت گرفته بود. 

اما، چون چاپ این کتاب مصادف با پیروزی قشون انگلستان در حیفا و قبول اطاعت و خدمتگزاری جمیع بهائیان نسبت به حکام انگلیسی در منطقه زیر نفوذ انگلستان بود، عبدالبهاء (عباس افندی) صلاح ندید که این کتاب با دارا بودن این مایه‌های ضدانگلیسی و در حالی که زد و بندهایی صورت گرفته بود، انتشار یابد. 

از این رو دستور داد پس از جمع‌آوری نسخه‌های کشف الغطاء آن را بسوزانند و تنها تعداد انگشت‌شماری از آن در کتابخانه‌هایی در انگلستان و فرانسه و ایران و آن هم در کتابخانه‌های خصوصی و محرمانه بهائیان از این فرمان جان سالم به در بردند. 

در عین حال، نسخه هایی از این کتاب در برخی کتابخانه ها و در برخی سایت های اینترنتی موجود است و از جمله موضوعات مورد توجه در این کتاب درج توبه‌نامه معروف علی محمد شیرازی (معروف به باب) پایه‌گذار اصلی فرق بابیت و بهائیت است که خبرگزاری آینده روشن به بازنشر آن اقدام می کند.

آن‌چه می‌خوانید از صفحات 204 و 205 این کتاب است که در سال 1919 در عشق آباد منتشر شده است: 

«صورت دست‌خط حضرت نقطه اولی به ناصر الدین شاه در اوقات ولیعهدی او در تبریز که بر علما جوابی نوشته‌اند: 

فداک روحی الحمد لله کما هو اهله و مستحقه که ظهورات فضل و رحمت خود را در هر حال بر کافه عباد خود شامل گردانیده فحمداً ثم حمداً که مثل آن حضرت را ینبوع رأفت و رحمت خود فرموده که بظهور و عطوفتش عفو از ندگان و ستر بر مجرمان و ترحم به دعیان فرموده اشهد الله و من عنده که این بنده ضعیف را قصدی نیست که خلاف رضای خداوند عالم و اهل ولایت او باشد اگرچه بنفسه وجود ذنب صرف است ولی چون قلبم موفق به توحید خداوند جل ذکره و به نبوت رسول او ولایت اهل ولایت اوست و لسانم مقر بر کل ما نزل من عند الله است امید رحمت او را دارم و مطلقاً خلاف رضای حق را نخواسته‌ام و اگر کلماتی که خلاف رضای او بوده از قلم جاری شده غرضم عصیان نبوده و در هر حال مستغفر و تائبم حضرت او را و این بنده را مطلق علمی نیست که منوط به ادعایی باشد استغفر الله ربی و اتوب الیه من ان ینسب الی امر و بعضی مناجات و کلمات که از لسان جاری شده دلیل بر هیچ امری نیست و مدعی نیابت خاصه حضرت حجه الله علیه السلام را محض ادعای مبطل است و این بنده را چنین ادعایی نبوده و نه ادعای دیگر. مستدعی از الطاف حضرت شاهنشاهی و آن حضرت چنان است که این دعاگو را به الطاف و عنایت سلطانی و رأفت و رحمت خود سرافراز فرمایند. والسلام.» 

تصویر این دو صفحه از کتاب «کشف الغطاء» :



منابع:
بهائیان، محمد باقر نجفی
«از تحقیق‌ و تتبع‌ تا تصدیق‌ و تبلیغ‌ فرق‌ بسیار است» ، محیط‌ طباطبایی، گوهر، سال‌ 4، ش‌ 2، اردیبهشت‌ 1355
کشف‌ الحیل، آیتی

مرجع :آینده روشن

6) شخصیتهای موثر در تاریخ و شناخت بهائیت

گرچه دربادی امرهیچ تناسبی میان اندیشه های مسلک شیخیه و دعاوی علی محمد « باب » ومیرزاحسینعلی « بهاء »وجود ندارد ، اما به علت این واقعیت مسلم تاریخی که سید علی محمد شیرازی آغاز گر فتنه بابیت که بعداً بهائیت از درون آن جوشید از شاگردان سید کاظم رشتی رهبر دوم مسلک شیخیه بوده است و بنیان بسیاری از دعاوی اولیه علی محمد شیرازی بر اندیشه های شیخیه شکل گرفته است و میرزا حسینعلی نوری ملقب به بهاءالله نیز با توجه به اهمیت دعاوی این دوتن برای شکل گیری هسته اولیه نهضت منحرف و پوشالی خود شیخ احمد احسائی و سید کاظم رشــــتی را « نورین نیرین لقب میدهد و آنها را مبشّران ظهـــور خودش و باب می خواند و نخستین گروندگان به بابیه همه از پیروان وطرفداران شیخیه بشمار میرفتند بنابراین در شناخت فرقه بهاییت ابتدااً جریان شیخیه را مورد نقد ونظر قرار دهیم



شیخ احمد احسائی بنیانگذار اندیشه و مسلک شیخیه



سید کاظم رشتی (1212 - 1259 ق.)
جانشین شــیخ احمد احســائی رهبر دوم مسلک شیخیه

 



سید علی‌محمد شیرازی ملقب به باب


طاهره قره العین قزوینی

 این زن در تاریخ بابی گری و بهائیگری از جمله در دو سر فصل مهم بابیه نقش عمده و فعالی را ایفا میکند
 1)واقعه بدشت .وی در اجتماع بدشت که نقطه انفکاک و جدائی بابیان از مسلمانان است «بدون حجاب، با آرایش و زینت » به مجلس وارد شد و حاضران رامخاطب ساخت که امروز «روزی است که قیود تقالید سابقه شکسته شد » و رسماً به نسخ اسلام و پایان راه مسلمانی تصریح کرد 

2)ترور شهید ثالث: در ماجرای قتل یکی از بزرگان شیعه و مخالفین شیخ احمد احسائی علامه ملا محمد تقی برغانی معروف به شهید ثالث شاهد حضوری پر رنگ و مؤثر از این زن هستیم.



میرزا یحیی صبح ازل

 



میرزا حسینعلی نوری  ( بنیانگذار فرقه ی بهائیگری )

میرزاحسینعلی نوری ملقب به بـهاءالله که بهائیان شهرت خود را از وی گرفته اند و او را عنوان پیامبر آئین خود می شمارند

شوقی افندی ربانی (عید البهاء) ملقب به ولی امرالله در یازدهم اسفندماه سال 1276 شمسی و 27 رمضان 1314 هجری قمری در عکا متولد شد. او فرزند ضیائیه دختر بزرگ عبدالبهاپدرش میرزا هادی افنان برادر زاده خدیجه بیگم همسر اول سید علی محمد باب بود .شوقی تا 11 سالگی را در عکا محل زندگی وتبعیدگاه جد مادر خود بهاءالله بسر برد . با سقوط حکومت عثمانی در سال 1908 میلادی عبدالبهاء به همراه خانواده خود جهت تامین تحصیلات نواده‌هایشان به شهر حیفا که در 12 کیلومتری عکا واقع شده، نقل مکان کردند. ، شوقی تحصیلات خود را در حیفا در کالج دفرر انجام داد و سپس به دانشگاه بیروت رفت و درنهایت دانشگاه آکسفورد انگلستان را برای ادامه تحصیلات انتخاب کرد. و ظاهراً موفق به اخذ مدرک از این دانشگاه نشد

 




عبدالبهاء در حال دریافت لقب سر از دولت انگلیس

عباس افندی و نوه دختری و(جانشین ) وی شوقی افندی

شوقی افندی



مقبره احتمالی باب ،کوه کرمل ،حیفا (فلسطین اشغالی)

نمایى ازمقبره بهاءالله در نزدیکى عکّا

7) نگاهی گذرا به نقش دولت های استعماری و مستکبر از پیدا و پنهان بهاییت +عکس مشرق الاذکار

فرقه ضاله بهاییت، کمتر از 170 سال سابقه دارد. این فرقه از زمان پیدایش تاکنون، بدون پشتیبانی خارجی هیچگاه زنده و فعال نبوده است و به ترتیب، روسیه، انگلیس، آمریکا و رژیم ‌صهیونیستی در این مدت از این فرقه حمایت کرده‌اند.

به گزارش «تابناک»، ایجاد ادیان و فرقه های ساختگی، یکی از ترفندهای مرسوم دولت‌های استعمارگر برای به انحراف کشیدن جریان صحیح دینداری بوده است. در حقیقت، هدف کلی این بوده که فرق دست‌ساز در نهایت جایگزین ادیان الهی شده یا دست کم چهره ادیان الهی را مشوش سازند.

نگاهی گذرا به نقش دولت های استعماری و مستکبر زوایای بیشتری را از پیدا و پنهان این فرقه انحرافی را روشن می سازد:

1 ـ روسیه:
سفارت روسیه از آغاز فتنه بابیه و پیدا شدن فرقه بابیه و بهاییه از رهبران این فرقه حمایت می‌‌کرد؛ برای نمونه، دالگورکی، سفیر روسیه در تهران، برای نجات بهاء اله از زندان پادرمیانی کرد و فرستاده خود را با وی همراه نمود تا به سلامت از ایران خارج شود.

2 ـ انگلستان:
پس از انتقال رهبری بابیت و بهاییت به عراق و سپس فلسطین، رهبران این فرقه به تبعیت استعمار انگلیس درآمدند. در اواخر جنگ جهانی اول، وزیر امور خارجه انگلیس در نوامبر 1917م. اعلامیه خود را بر مبنی بر تشکیل وطن ملی یهود در فلسطین صادر کرد و در همین ایام، جمال پاشا، فرمانده کل دولت عثمانی، به دلیل حمایت عبدالبهاء از انگلیس و دادن آذوقه به ارتش انگلیس، تصمیم به قتل وی و انهدام مرکز بهاییت در عکا و حیفا گرفت.
وزیر خارجه انگلیس با واکنش تند و جدی به سالار سپاه انگلیس دستور داد تا با جمیع قوا در حفظ و صیانت حضرت عبدالبهاء بکوشد و بر اثر همین حمایت عبدالبها از انگلیس، فلسطین به دست سپاه انگلستان افتاد و زمینه پدید آمدن رژیم صهیونیسم به وجود آمد؛ به گونه ای که پس از پایان جنگ جهانی اول، به پاس خدماتی که عبدالبهاء برای استعمار انگلیس انجام داده بود، طی مراسمی لقب سِر(Sir)  و بزرگ‌ترین نشان خدمتگذاری، نایت هود(Knight Hood) را دریافت کرد.


مشرق الاذکار فرانکفورت آلمان

3 ـ آمریکا:

بر اثر حمایت‌های آمریکا، بهاییان به ستون پنجم و یکی از ابزارهای استکباری آمریکا پس از جنگ جهانی اول مبدّل شد.

بنا بر آمار منتشره در سایت رسمی محفل ملی بهائیان آمریکا، تعداد کل بهاییان آمریکا، رقمی در حدود 155 هزار نفر است که شامل ایرانی‌های بهایی در آمریکا هم می‌شود. همین منابع، تعداد کل بهاییان دنیا را رقمی در حدود شش میلیون نفر اعلام می‌کنند و این بدان معناست که بهاییان آمریکا در حدود 5/2 درصد کل بهاییان جهان را تشکیل می‌دهند.

با توجه به این امر، جای این پرسش هست که چرا در حالی که تنها 5/2 درصد بهاییان، مقیم آمریکا هستند، 70 تا 80 درصد کرسی‌های نه نفره بیت‌العدل اعظم در قبضه آمریکایی‌هاست؛ آن هم آمریکایی‌هایی که نه بهایی‌زاده بوده و نه سابقه درخشانی در بهاییت داشته‌اند.

4 ـ رژیم صهیونیستی:

بهائیت از آغاز پیدایش خود با یهود همکاری داشت، به گونه ای که دکتر احمد شلبی در بیان عقاید این فرقه در کتاب «مقارنة الادیان الیهودیه» می‌‌نویسد: هیأت بین المللی حیفا در نامه‌ای به محفل روحانی ملی بهاییان ایران، در اول ژوئیه 1952 رابطه شوقی افندی را با حکومت اسرائیل اعلام داشت.


مشرق الاذکار سیدنی استرالیا
 

«بندر حیفا»، مهمترین شاهرگ اقتصادی اسراییل غاصب و کوتاهترین مسیر به سوی خزانه های این رژیم است. این بندر که علاوه بر موقعیت جغرافیایی، از لحاظ نظامی و اقتصادی نیز چهره ای جهانی یافته، به دلیل وجود مکان های گردشگری در آن هم اهمیت چشمگیری دارد. اما در این میان، معبد بهائیان با تمام جاذبه های توریستی و جهانگردی، موقعیتی منحصر به فرد را در قلب حیفا پدید آورده است.
خلیج نیم دایره ای حیفا میزبان گردشگران و زایرانی است که با نشان ستاره داود بر گردن و دست ها، دیوارهای ضخیم این قلعه را به نظاره نشسته اند. درخشش دوازده هزار آجر طلایی بر فراز گنبد همراه با بازتاب نور هجده پنجره الوان، کوه کرمل را در اقیانوسی از نور فرو می برد که جلوه ی آن، گردشگران بسیاری را به سوی خود می کشاند؛ قالی های بسیار نفیس ایرانی که یکی از کلکسیون های فرش دنیا را تشکیل می دهد، برای تشریف فرمایی رسمی یکی از رؤسای دولت آذین می شود؛ رییس جمهور اسراییل، اسحاق بن زوی. در سال 2000 میلادی، شمار جهانگردانی که به اسراییل آمدند، از 2/4 میلیون نفر فراتر رفت و در سال 2005 با برقراری آرامش نسبی، ورود آنان افزایش یافت. 54 درصد این گردشگران از اروپای غربی، 28 درصد آمریکایی و 10 درصد بقیه آسیایی هستند.(2) این تنها یکی از ارتباط های دوسویه بهائیسم و صهیونیسم در یک منفعت مشترک است.
 

بندر حیفا اسرائیل

 

 بهاءالله بنیانگذار فرقه ضاله بهائی به پیروانش دستور می‌دهد که در هر شهری ساختمانی به بهترین صورت ممکن به نام خداوند ساخته شود و در آن به ذکر پروردگار پردازند. به این بناها مشرق‌الاذکار گفته می‌شود. همچنین بهاءالله گذاشتن تصاویر را در مشرق‌الاذکار نهی کرده‌است. مشرق‌الاذکارها در دین بهائی مختص بهائیان نیست و هر کس با هر دین و اعتقادی، می‌تواند در آن به هر نوعی که علاقه و اعتقاد دارد، به دعا با خالق خویش بپردازد.


 
مشرق الاذکار پاناما
 

عبدالبهاء مبیّن آثار دین بهائی در مورد مشرق‌الاذکار چنین می‌گوید:

«مشرق‌الاذکار مغناطیس تأیید پروردگار است، مشرق‌الاذکار اساس عظیم حضرت آمرزگار است. مشرق‌الاذکار رکن رکین آیین کردگار، مشرق‌الاذکار تأسیس سبب اعلاء کلمة‎الله، مشرق‌الاذکار تهلیل و تسبیحش مفرح قلوب هر نیکوکار، مشرق‌الاذکار نفحات قدسش روح بخش کل ابرار، مشرق‌الاذکار نسیم جان‌پرورش حیات بخش عموم احرار و... است.»

 مشرق الاذکار پاناما

ساختمان مشرق‌الاذکار باید نوعی بنا شود که دارای 9 در باشد که به 9 خیابان باز شود و در اطراف مشرق‌الاذکار باید تأسیساتی چون موسسات فرهنگی، بهداشتی، محل نگهداری بینوایان و عاجزان (دار العجزه)، محل مشورت و ملاقات، یتیم خانه و موسسات تحقیقات علمی و ... بنا گردد. مشارق‌اذکار هر یک طرحی مخصوص به خود دارند و بهائیان بر این باورند که مشارق اذکار جهانیان را از ادیان و نژادهای گوناگون، دعوت به عبادت خالق عالمیان می‌نمایند و نمودار عشق بشر به خداوند یگانه هستند.


مشرق الاذکار دهلی نو هند
 

نخستین مشرق‌الاذکار در سال 1908 در عشق‌آباد در آسیای مرکزی در روسیه ساخته شد (ترکمنستان کنونی). تا سال 1938 که مقامات کشوری (دولت کمونیست) آن را تصرّف کردند بهائیان آن منطقه از آن استفاده می‌کردند. در سال 1948 توسط زلزله شدیدی بنایش متزلزل شد و به آن صدمه زیادی وارد آورد که به تخریبش انجامید (1963).
 
 
مشرق الاذکار شیکاگو آمریکا
 

نخستین مشرق الاذکار مغرب زمین در سال 1953 در آمریکا در شمال شیکاگو در ویلمت کنار دریاچه میشیگان ساخته شد. گنبد مشبّک و تزئینات نمای آن تلفیقی از معماری شرقی و غربی است.
بعداً دیگر مشرق الاذکارها در کامپالا در کشور یوگاندا (افریقا) و سیدنی در استرالیا – فرانکفورت در آلمان در شهر پاناما و آپیا در ساموآی غربی ساخته شد. جدیدترین مشرق الاذکاری که ساخته شد در سال 1986 در شهر دهلی نو در هندوستان است. معماریش از گل نیلوفر آبی الهام گرفته که مرکب از 27 گلبرگ است که با سنگ مرمر ساخته شده و هر یک از نُه طرفش سه گلبرگ دارد و نُه در بزرگ به تالار مرکزی به ظرفیّت 2500 نفر باز شده ارتفاعش کمی بیش از 40 متر است و سطحش شفّاف است و در زمینی به مساحت 26 جریب در کنار پایتخت هندوستان نشسته است.
 
 
مشرق الاذکار دهلی نو هند
 
منبع: بولتن

 

8) ساختمان مقر بیت العدل اعظم

9)اعضای بیت العدل اعظم

حیفا، اسرائیل- 22 آوریل 2008 - فرآیند انتخاباتی جهانی که در 100 هزار شهر و روستا در سراسر جهان آغاز شد با اجتماع نمایندگان در حیفا برای انتخاب هیأت اداری بین المللی دیانت بهائی در 29 آوریل به انجام رسید. نمایندگان 170 ملّت برای انتخاب 9عضو بیت العدل اعظم که مقّر آن در مرکز جهانی بهائی در شهر حیفا واقع شده ابداع رأی نمودند. این انتخابات هر پنج سال یکبار صورت می گیرد. ویژگی شاخص انتخابات بهائی در اینست که نه فردی به عنوان نامزد یا کاندیدا در آن فعالیت می کند، و نه مبارزات و گفتگوهای انتخاباتی در مورد انتخاب فرد بخصوصی مطرح میگردد. 

نمایندگانی که در همایش بین المللی بهائی شرکت میکنند همگی اعضای هیأت های ملّی اداری بهائی از سراسر دنیا می باشند و برای انتخاب 9 نفری که به نظر آنان برای عضویت مؤسّس? عالی دیانتشان شایسته ترین می باشند با آراء مخفیانه رأی می دهند.بر اساس آثار دیانت بهائی رأی دهندگان باید سعی نمایند تا نفوس مؤمن? سلیم? فعاله را انتخاب نمایند.بیت العدل اعظم الهی برای بهائیان بالاترین مرجع دینی می باشد. این مرجع توسع? جامع? جهانی بهائی را با توجّه به شرایط متغیر دنیا هدایت کرده، تسهیلاتی برای زیارت بهائیان فراهم نموده، سرپرستی اراضی مقدّس? بهائی را به عهده داشته و امور مالی جامع? بین المللی بهائی را اداره می نماید. مردان بهائی که سن آنان 21 یا متجاوز از آن باشد واجد شرایط برای انتخاب شدن به عضویت بیت العدل اعظم می باشند. در سایر مؤسّسات محلی، ملّی، بین المللی و قاره ای هم زنان و هم مردان بهائیان می توانند خدمت کنند. فرآیند انتخابات بیت العدل از سال پیش و زمانی که بهائیان 100 هزار منطقه در سراسر دنیا در همایش های منطقه ای جمع شدند تا نمایندگانی را برای شرکت در همایش ملّی خود انتخاب کنند آغاز گشت. محفل روحانی ملّی هر کشوری در چنین گرد همائی هائی انتخاب می شود.

اعضای این شوراهای ملّی به عنوان انتخاب کننده در همایش بین المللی بهائی در سطح جهانی که از 29 آوریل تا 2 ماه می در حیفا برگزار شد گرد هم آمدند. 
همچنان که انتظار می رفت حدود 1200 نماینده در این همایش شرکت نمودند و آن عده از نمایندگان که قادر به شرکت در این همایش نبودند رأی خود را از طریق پست ارسال داشتند. 
تأسیس بیت العدل اعظم الهی بر طبق فرمود? حضرت بهاءالله، بنیان گذار دیانت بهائی، صورت گرفت.

اعضای بیت العدل اعظم از چپ به راست عبارتند:
فرزام ارباب، کایزر بارنز، پیتر کان، هوپر دانبار، فریدون جواهری، پال لمپل، پیمان مهاجر، شهریار رضوی، و گوستاوُ کُرِییا.

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 92/6/30
زمان : 10:27 صبح
گردهمایی بهاییها با طعم اسرائیلی
نظرات ()

 دم خروس حزب استعمار ساخته بهائیت در نشست اخیر آنها در شیکاگو بیرون افتاد. این گروهک ادعا می‌کند کاری به سیاست ندارد اما در نشست اخیر این گروه که تحت عنوان انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی برگزار شد، یکی از سخنرانان اصلی جلسه به شدت به جمهوری اسلامی حمله کرد و مورد تشویق حضار قرار گرفت.
به گزارش کیهان، هر چند برخی حضار جو زده شده بودند اما پس از پایان مراسم یکی از آنان نگران شده و نسبت به پیامدهای این موضوع هشدار داده است.
 
مهرداد مهاجر در وبلاگ بهایی «بحر فنا» می‌نویسد: گردهمایی 3 هزار نفر از احبای بهایی 29 اوت تا ابتدای سپتامبر برگزار شد اما از نکات منفی آن سخنرانی اسماعیل نوری علاء بود که چندین بار با کف زدن و ابراز احساسات احباء قطع شد اما در مجموع مناسب نبود. او در سخنان خود احبا را هموطنانی آواره و سرگردان از وطن و جزئی از اپوزیسیون انحلال‌طلب حکومت اسلامی دانست و به نمایندگی از سوی جامعه بهائی حکومت ایران را جزء اشرار خطاب کرد و حکومت جهانی آرمانی بهائی را به جای یک حکومت دین‌مدار، یک حکومت سکولار معرفی نمود.
 
وی می‌افزاید: آقای نوری‌علاء با استفاده از تریبون مجانی کنفرانس، حکومت اسلامی را یک [...] تاریخی نامید که باید به زباله‌دان تاریخ ریخته شود و شرط نوسازی ایران را انحلال حکومت اسلامی قرار داد. او چندین بار سعی کرد تا با تحریک احبا، آنان را به اظهارنظر در امور سیاسی وادار کرده و این کنفرانس را به یک میتینگ سیاسی تبدیل نماید.
او ادامه می‌دهد: از احبای حاضر در جلسه که در هنگام سخنرانی نوری‌علاء نه تنها سالن کنفرانس را ترک نکردند بلکه او را تشویق و تائید نمودند، نمی‌توان انتظاری داشت، ولی از گردانندگان کنفرانس و نیز بزرگانی مثل جناب آقای دکتر شاپور راسخ که با نصوص امری و منویات بیت‌العدل اعظم آشنا هستند، این سکوت و تایید باعث شگفتی بود. جناب راسخ در سخنرانی پایانی جلسه، ضمن اشاره به فجایع حکومت اسلامی، این حکومت را غیرقابل اصلاح دانسته و خواستار لغو قانون اساسی و منحل ساختن ساختارهای برآمده از آن شدند. دل بستن به روشنفکران مشابه نه تنها هیچگونه تغییر پایداری را به همراه نخواهد داشت، بلکه باعث بی‌اعتمادی دولت‌ها به بهائیت و فشار بیشتر بر احبا خواهد شد. چرا در بین آن 3 هزار نفر کسی اعتراض نکرد؟



نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 92/6/30
زمان : 10:13 صبح
تبلیغ تشیع با طعم لندنی و آمریکایی/
نظرات ()

نگاهی به شبکه‌های سلام، فدک و اهل‌بیت؛ روایت‌های جعلی از تشیع زیر سایه انگلیس و آمریکا

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار دست‌اندرکاران حج فرمودند: «بزرگان تشیع اعم از امام(ره) و دیگران همواره بر حفظ اتحاد امت اسلامی تأکید کرده اند، بنابراین آن تشیعی که با هدف دامن زدن به اختلافات، از رسانه هایی که در لندن و امریکا هستند، تبلیغ می شود، در مسیر شیعه واقعی نیست.»

اما منظور رهبر انقلاب کدام رسانه‌ها بوده است؟ در سال‌های اخیر رسانه‌های مختلفی به نام تشیع با هدف ایجاد اختلاف میان مسلمانان ایجاد شده اند که به اختصار به سه شبکه فارسی زبان آن اشاره می‌شود:

شبکه اهل‌بیت؛
ادبیات لمپن به نام شیعی‌گری!

اللهیاری شبکه اهل بیتاین شبکه با مدیریت فردی افغانی به نام «حسن اللهیاری» در قم تاسیس شد و عوامل آن با انتخاب این نام مقدس، سعی داشتند در فضای فرهنگی قم، موقعیتی برای خود کسب کنند. اهل بیت، در دوره فعالیت خود در راستای برجسته ساختن اختلافات مذاهب اسلامی و همسو با سیاست‌های انجمن حجتیه مطالبی را تهیه می‌کرد. تاکید بر سوگواری ایام فاطمیه به نام «محسنیه» و برگزاری جشنی موسوم به «عیدالزهرا» و به مناسبت مرگ عمر بن خطاب مهم‌ترین اقدامات این شبکه بود.

انتساب دروغین به مرجعیت

اللهیاری مدتی این شبکه را منتسب به مراجع معرفی می‌کرد و مدعی بود، بیوت مراجع از آن حمایت می‌کنند. این ادعا از سوی مسئولان بیوت مراجع رد شد. از میان مراجع تقلید، بیت «آیت الله قربانعلی محقق کابلی» از علمای افغانی مقیم قم از شبکه اهل بیت، حمایت می‌کرد. سال گذشته با افشای ماهیت تفرقه‌افکنانه آن، آیت الله محقق کابلی نیز طی اطلاعیه‌ای که در مهر 1389 منتشر کرد، با تاکید بر اهمیت وحدت بین مسلمانان، اعلام کرد: «از پیروان و شیعیان راستین اهل بیت عصمت و طهارت (ع) جداً تقاضا می‌شود که از هرگونه کمک مادی و معنوی به شبکه یاد شده خودداری کنند. از نظر اینجانب پرداخت وجوهات شرعیه با هر عنوانی به این شبکه و سایر مراکز و شبکه‌ها و برنامه‌هایی که تحت هر عنوانی در راستای ایجاد تفرقه میان امت اسلامی فعالیت می‌کنند نه تنها مجزی نیست بلکه تعاون بر اثم و عدوان است.»

دیدگاه‌های سیاسی اللهیاری

1- ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی

2- تایید شعار نه غزه نه لینان با این بهانه که اول بقیع را آزاد کنیم غزه برای بعد

3- ایجاد فاصله بین شیعیان و مرجعیت معظم شیعه (مدیر این شبکه هیچ‌یک از مراجع را عادل نمی‌داند و به کرات به حضرت امام خمینی، آیت‌الله خامنه‌ای ، آیت‌الله مکارم شیرازی و حتی آیت الله بهجت توهین کرده است)

4- کوبیدن دولت  جمهوری اسلامی ایران و پایین آوردن جمهوری اسلامی از حامی مستضعفان و شیعیان جهان به دشمن اهل بیت!

5- مقایسه? حکومت امام خمینی (ره) با حکومت عباسیان

6- دفاع از آمریکا به بهانه? آزادی بیان در آن کشور

آقای الله یاری ساکن آمریکاست. جالب است بدانید در آمریکا قانونی برای شبکه‌های ماهواره‌ای وجود دارد با این مضمون که اگر شبکه‌ای کوچک‌ترین توهینی به مقدسات یک فرقه? مذهبی یا فکری یا اجتماعی بکند آن شبکه تعطیل می‌شود و مجوزش باطل خواهد شد. حال این سوال برای خود من پیش می‌آید که چرا شبکه? موسوم به اهل بیت که تماما توهین است بسته نمی‌شود؟ جز مخالفت این شبکه با دولت جمهوری اسلامی و ایجاد اختلاف بین فرق اسلامی علتی دارد؟

اعتقادات مبتنی بر تفکرات انجمن حجتیه

اعتقادات و حرفهای ایشان شدیدا منطبق بر تفکر حجتیه است، او از افرادی است که معتقداست هیچ کاری نباید انجام داد فقط منتظر باشیم تا خدا هر زمان خواست امام زمان را بفرستد.

این شبکه مروج قمه‌زنی است و می‌گوید به عشق امام حسین (علیه السلام) همه کاری باید کرد….

هدف این جریان سوق دادن تشیع به سمت حجتیه است تا به اهل سنت فحش بدهد و یا حتی حکم قتل برادران اهل سنت را صادر کند. در حال حاضر هم توهین به اهل سنت از جانب ایشان کم نیست. و از این طریق میان برادران شیعه و سنی ایجاد تفرقه می‌کند.

شبکه اهل بیت «کاخ سفید»!

چندی پیش حجت‌الاسلام نبوی معاون تبلیغات حوزه علمیه قم طی نشستی از گردآوری اسنادی مبنی بر حضور آمریکایی‌ها در پشت پرده این شبکه ماهواره‌ای خبر داد و گفت: «هدف این شبکه که به نام دفاع از شیعه و گسترش علوم اهل بیت‌ (ع) راه اندازی شده است بد جلوه دادن شیعه بود.»

با بروز حساسیت در خصوص این شبکه، دادگاه ویژه روحانیت در قم، حکم پلمپ دفتر این شبکه را صادر کرد. عوامل این شبکه در ادامه تحرکات خود، ضمن جسارت به علمای اسلام و نیز مقام معظم رهبری و ولایت فقیه، مدعی شداند رویکرد نظام حمایت از اهل سنت و قصد تضعیف مکتب اهل بیت (س) است! عوامل انجمن حجتیه نیز با انتقاد از آنچه آزادی عمل اهل سنت در ایران نامید، از ضرورت حمایت از شبکه اهل بیت سخن گفته‌اند.

شبکه سلام؛
از اسلام منهای سیاست تا سیاست منهای اسلام

محمد هدایتی مدیر شبکه سلامچند سال قبل که اولین نوشته‌ها درباره شبکه سلام منتشر می‌شد، کمتر کسی خطر اسلام آمریکایی را که در لباس تبلیغ شیعه خود را میان شیعیان رسوخ داده بود، جدی می‌گرفت. اما امروز با پیوند خوردن این شبکه با جریانات سیاسی و ضدامنیتی امروز کمتر کسی از این موضوع بی‌خبر است که شبکه سلام در خدمت سیاست‌های استعماری ضداسلامی در حال فعالیت است. به خصوص این روزها که مدعیان جدایی دین از سیاست در امور سیاسی وارد شده و در مخالفت با جمهوری اسلامی تمام قد ایستاده‌اند.

مدیر شبکه سلام به به راه انداختن تشکیلاتی با عنوان «جمعیت روحانیون سنتی ایران معاصر» بیانیه‌های آتشینی در حمایت از آشوب در کشور صادر کرده است که از جمله آنها می‌توان حمایت از آشوب 25 بهمن سال گذشته را نام برد.

منابع مالی که آشکار نمی‌شوند…

در حالی که هر روز اخبار تازه‌تری از اعمال محدودیت برای انتقال وجوه ایرانیان در سراسر دنیا منتشر می‌شود، اما شبکه سلام شماره حساب‌های بیشتری را در کشورهای آلمان، آمریکا، استرالیا، دوبی و… معرفی می‌کند تا عنوان کند که کمک‌های مالی بیشتری را از مخاطبان جمع‌آوری کرده است.

مرجان حسینی کارشناس ارتباطات می‌نویسد: «برنامه‌های شبکه سلام از راه ماهواره هات‌برد پخش می‌شود که ماهانه، مبلغ درخور توجهی را برای اجاره از مالکان شبکه‌ها دریافت می‌کند. با در نظر گرفتن سایر هزینه‌های راه‌اندازی و اداره شبکه ماهواره‌ای که تمام قاره‌ها را زیر پوشش قرار می‌دهد و تبلیغات بازرگانی محدودی دارد، سلام باید منابع مالی گسترده‌ای داشته باشد. مدیران این شبکه در مورد تأمین هزینه‌های آن توضیحات شفافی ارائه نداده‌اند.»

مدیر بخش مانیتوریگ صدا و سیما در گفتگو با همشهری ماه می‌گوید: «شما می‌توانید از میزان آگهی‌های این شبکه‌ها به راحتی به این مساله دست پیدا کنید چون اغلب این شبکه‌ها آگهی پخش نمی‌کنند در حالیکه برای گرفتن یک پهنای باند خیلی معمولی روی ماهواره هاتبرد هر ماه باید 28 هزار دلار پرداخت کنند با هزینه‌های آپ لینگ به ماهانه 60 هزار دلار بالغ می‌شود. این هزینه فقط برای ارسال برنامه به ماهواره و از ماهواره به زمین است. حال اگر حقوق و دستمزد را اضافه کنید… این شبکه‌ها که آگهی ندارند از کجا این هزینه را تامین می‌کنند؟ این مساله مدرک محکمی برای وابستگی این شبکه‌ها به دلارهای سیاه آمریکا است. زیرا در زمانی که از بی‌پولی رنج می‌برند، کیفیت این شبکه‌ها هر روز ارتقا می‌یابد، مرتب شبکه اضافه می‌کنند و مرتب دامنه? دریافت شبکه‌هاشان افزایش پیدا می‌کند.»

وی همچنین می‌گوید: «این شبکه‌ها باید به این سوال پاسخ بدهند که این پول را از کجا می‌آورند که اغلب پاسخ شنیده می‌شود که از کمک‌های مردمی تامین می‌شود. این افراد خیلی ساده دست خود را رو می‌کنند، چون به راحتی قابل اثبات است که دلارهای آمریکا این افراد و این شبکه‌ها را تامین می‌کند. یکی از نشانه‌هایی که این شبکه‌ها از سوی آمریکا حمایت می‌شود این است که برطبق قوانین ماهواره‌ها اگر شبکه‌ای اختلاف افکنی مذهبی انجام دهد و یا به مذاهب رسمی توهینی روا دارد، محکوم شده و بلافاصله از روی ماهواره قطع می‌شود، اما این شبکه‌ها به رغم فعالیت‌های مخدوش و اختلاف افکنانه اشان، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.»

تلاش برای ماستمالی

مدتی پیش نیز مرتبطان شبکه ماهواره‌ای سلام وابسته به انجمن حجتیه برای افزایش مقبولیت این شبکه به مدیران آن توصیه کرده‌اند که از مراجع سنتی و نه سیاسی تاییدیه دریافت کنند، زیرا در جامعه مطرح است که شبکه مورد تایید مراجع نیست. این عناصر قصد دارند برای پیشبرد برنامه‌های خود از اسم مراجع و روحانیون مشهور بهره برداری کرده تا در فعالیت‌های خود در سطح کشور با مشکلات و موانع کمتری مواجه شوند.

در سال‌های اخیر این شبکه و مسئولان آن تلاش بسیار زیادی کردند تا موضوع قمه‌زنی را به عنوان یکی از سنت‌های اسلامی معرفی کنند و این موضوع مورد استقبال دشمنان واقع شد. در یکی از این برنامه‌ها، محمد هدایتی مدیر شبکه سلام و از کارشناسان دینی صدای آمریکا افزود: با نگاهی بر آیات قرآن می بینیم که ریشه قمه زنی در قرآن آمده است . این روحانی نما با تحریف آیاتی از کلام الله مجید تمام تلاش خود را برای تطبیق دادن موضوع قمه زنی با آیات قرآن به کار گرفت.

بیان این مسئله آنقدر سطحی بود که صدای کارشناس دیگر این برنامه را نیز درآورد. مهدی خلجی که با عنوان کارشناس امورد دینی در این برنامه حضور داشت نتوانست سکوت خود را در برابر سخنان بی مبنای روحانی واشنگتنی حفظ کند و بیان کرد: سخنان آقای هدایتی غلط می باشد و به نوعی تحریف قرآن است.

در ادامه این برنامه با معرفی قمه زنی به عنوان سنت قدیمی شیعیان، قمه زنی را عامل گسترش روحیه شجاعت و ایثار و فداکاری عنوان نمودند و اعلام داشتند که به همین منظور قمه زنی در آمریکا آزاد می باشد و شیعیان به راحتی می توانند در خیابان های آمریکا به عزاداری و قمه زنی بپردازند.

ارتباط شبکه‌های مذهبی فارسی با سران ستاد ارتش آمریکا

مهدی شریفی رئیس مرکز مونیتورینگ صدا و سیما در گفت‌وگویی با طرح این سئوال که شبکه‌های مذهبی با ادعای دغدغه دین چه نسبتی با سران ستاد ارتش آمریکا داشته و چگونه هزینه سنگین فنی را تامین می‌کند، گفت که این شبکه‌ها‌‌ همان شبکه‌های بزمی هستند که لباس خود را عوض کردند و صدایی که از درون آن خارج می‌شود نعره شیطان است که در صدد جاانداختن اسلام آمریکایی و اسلام بدون جهاد و مرجعیت است.

به گفته وی برخی از این شبکه‌ها با جریان انجمن حجتیه در ارتباط هستند و این نکته‌ای است که مردم هوشمند ما نباید از آن غفلت کنند و باید به آموزه‌های صحیحی که از طریق نهادهای فرهنگی و مذهبی و مراجع محترم تقلید ارائه می‌شود، اجرا کنند.

این مسوول همچنان تاکید کرد: چون برخی از این شبکه‌ها ارتباطات خیلی گسترده‌ای با انجمن منحط حجتیه دارند البته نفوذ آن‌ها در مساجد با بهره گیری از جوانان ناآگاه، قدرتی در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد که نه از روی اعتقاد بلکه از سر ندانستن با این شبکه‌ها همکاری می‌کنند بنابراین یک نوع بدهکاری فرهنگی بین این افراد با این شبکه‌ها شکل می‌گیرد چون از افراد مذهبی به شنیده‌ام، که این شبکه‌ها، شبکه‌های خوبی هستند، چون مراسم مساجد ما را در آنتن ماهواره نشان می‌دهد!

سیاستی که جدا از دیانت نیست!

جستجوی نام حجت الاسلام محمد هدایتی در گوگل، شما را با مجموعه‌ای از مطالب مواجه می‌کند. بخش ویدیو‌ها البته پربار است. سخنان این روحانی در شبکه‌های ماهواره‌ای سیاسی بسیار زیاد است. وی پس از انتخابات 88 از فتنه و آشوب در کشور حمایت کرد و مواضع خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی را شدت بخشید.

شبکه سلام بار‌ها بر جدایی دین از سیاست تاکید کرده است و البته بار‌ها با سیاسی‌کاری سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی و سالگرد انقلاب اسلامی را مورد غفلت و بی‌توجهی قرار داده بود. از دیگر مشخصه‌های سیاسی این شبکه توجه دادن به مراجع تقلیدی است که در تقابل با انقلاب اسلامی و اسلام ناب حرکت می‌کنند.

ایجاد اختلافات مذهبی و توهین به اهل سنت نیز از برنامه‌های مرسوم این شبکه بوده و هست. این موضوع و نیز حمایت آن‌ها از فتنه‌گران در ایران، باعث شد تا حجت الاسلام دکتر قزوینی (که خود از مخالفان سرسخت اهل‌سنت شمرده می‌شود) که از افراد موثر در این شبکه بود از آن کناره گیری کند.

شبکه فدک؛
تشیع با روایت توهین به اهل تسنن

شیخ یاسر الحبیبانگلیسی‌ها برای شیعه دوازده امامی هم یک طلبه خوش بر و رو، و خوش پوش تدارک دیده‌اند تا در لندن حسینیه و شبکه تلویزیونی و حوزه علمیه داشته باشد و منبر برود و بشود سینه چاک شیعیان و دشمن درجه یک وهابیت.

«یاسر یحیی عبدالله الحبیب» مدیر این شبکه متولد 1977 میلادی (1355شمسی) و فارغ‌­التّحصیل رشته علوم سیاسی از دانشگاه کویت، فقط بیست و پنج سال داشت و تنها سه سال از از راه­اندازی «هیئت خدّام‌المهدی» در کویت می­‌گذشت که تندروی­‌هایش، دولت کویت را مجبور کرد هیئت را پلمپ و او را روانه زندان کند.

اما این جوان جسور چشم انگلیسی‌ها را گرفته بود؛ پس سریع به سوژه مورد نظر سازمان‌های حقوق بشری انگلیس و آمریکا تبدیل شد. حتما خود مقامات کویتی هم متعجب شده بودند که این سازمان‌ها چرا بین این‌همه زندانی و شکنجه‌شده گیر داده‌اند به این روحانی جوان، اما ترجیح دادند سری را که درد نمی‌کند دستمال نبندند و بیش از سه ماه او را در حبس نگه ندارند.

شیخ جوان از زندان کویت آزاد و با انگلیسی‌ها رفیق شد. نشان به آن نشان که پناهندگی بریتانیا گرفت و عازم شمال این کشور شد. تنها دو سال وقت کافی بود تا او ساکن لندن شده و حیطه فعّالیت‌­های خود را به شدّت گسترش دهد. روزنامه‌­ای با نام shianewspaper منتشر کند، حوزه علمیه «امامین عسکریین» را در لندن به راه اندازد، شبکه ماهواره‌­ای «فدک» را نیز با حمایت انگلیسی­‌ها تأسیس کند و در سال 2010 نیز مکان هیئتش در لندن را به حسینیه‌­ای بزرگ به نام «حسینیه سیّدالشّهدا» منتقل و مکان جدید را مجتمعی برای حوزه علمیه، هیئت، دفتر کار، مؤسّسه رسانه‌­ای، شبکه ماهواره‌­ای فدک، روزنامه شیعه و پایگاه اطلاع­‌رسانی اینترنتی قرار دهد.

شیخ جوان کویتی حالا سی و شش سال دارد و از فراز منبری در لندن و با استفاده از تریبون‌هایی که دولت انگلیس در اختیارش قرار داده است، دارد صدای شیعه را به گوش جهانیان می‌رساند. شما به چیزی شک نمی‌کنید؟!

آتشی که سنی‌ها را نشانه رفت ولی به دامن شیعه نشست

برای اینکه کمی قضیه روشن‌تر شود و دلیل این حمایت‌ها را به وضوح دریابیم، کافی است سه سال برگردیم عقب؛ به رمضان المبارک 1431 قمری. شیخ انگلیسی در هفدهم ماه مبارک و در سالروز وفات عایشه همسر پیامبر اکرم(ص) مجلسی در حسینیه خود در لندن تشکیل داد و از فراز منبر جملات رکیک و نسبت‌های وقیحانه‌ای متوجه او کرد.

او پس از ذکر ادلّه­ خویش برای اثبات نفاق و هرزه‌­گی و … درمورد همسر پیامبر اسلام!، سخن خود را با این توصیه استراتژیک! به پایان رسانید که: «جشن ­گرفتن به مناسبت هلاک عایشه، ضرورتی دینی است؛ چه این­که روز هلاکت عایشه، پیروزی اسلامی عظیمی به شمار می­‌رود.» سایت وی نیز با افتخار تمام در این‌­باره گزارش م‌ی­دهد: «لازم به ذکر است که شبکه ماهواره‌­ای “فدک” این جشن مبارک و وقایع آن را پوشش داده و پخش نمود. ضمن این­که در بالای صفحه­ شبکه نیز شعار “الله اکبر … عایشه فی النّار” برای اوّلین بار در تاریخ شبکه­‌های تلویزیونی قرار داده شد! و در فواصل مختلف برنامه، سرودهایی به مناسبت و شادی از هلاکت رأس الکفر عایشه و شکر نعمت برائت از او، پخش گردید»

آخوند انگلیسی یاسر الحبیب

این کار در حالی انجام شد که اقدام قبلی او در انتشار کتابی سراسر توهین به عایشه که تلاش داشت هرزگی او را ثابت کند، قبلا واکنش‌های شدیدی علیه شیعیان به همراه آورده بود.

اقدام جدید او هم کاملاً علیه شیعیان تمام شد. «شیخ عبدالعزیز آل‏‌الشّیخ» مفتی اوّل سعودی چنین واکنش می‌­دهد: «بعد از اسائه‏ ادب یاسر الحبیب به أم‏المؤمنین عایشه، انتشار مذهب تشیّع در کشورهای عربی و اسلامی متوقّف شده است». وی در دیدار خود با ائمه جمعه و جماعات مساجد عربستان سعودی گفت: «سخنان یاسر الحبیب، روحانی‏ شیعه کویتی باعث شد تا بسیاری از اهل‌­سنّت که تمایلی به تشیّع داشتند، از مسیر انحرافی خود برگشته و راه مستقیم را برگزینند.» آل‏‌الشّیخ ادامه داد: «مُخبرین ما در کشورهای عربی به من اطلاع دادند عدّه زیادی از اهل‏‌سنّتی که شیعه شده بودند، به‌­خصوص در شمال آفریقا، پس از گفته‏‌های یاسر الحبیب متوجّه شده‌‏اند که تشیّع، مذهبی باطل است و به مذهب حقّ برگشته‌‏اند.»

وی سپس به کنایه اضافه کرد: «شیعیان که خود را پشت دیوار مظلوم‏‌نمایی و شهادت پنهان کرده بودند، دست­‌شان رو شده و مشخّص گردید که این­‌ها قومی خبیث هستند. سخنان الحبیب، نعمت و عنایتی از سوی خداوند بود تا باطن واقعی ‏شیعیان روشن شود».

اما سخنان مشکوک شیخ، مشکلات بسیاری برای شیعیان کویت و عربستان نیز به بار آورد. علمای شیعه‏ این دو کشور ـاز جمله «شیخ عَمری»، «شیخ حسین معتوق»، «شیخ حسن صفّار»، «شیخ علی آل‏محسن»، «شیخ عبدالجلیل السمین»، «شیخ نمر» و «سیّدهاشم السلمان»ـ مواضع سختی در برابر وی گرفته و او را از خود طرد کردند.

واکنش‌هایی که در جهان اسلام اتفاق افتاد نشان می‌داد حمایت‌های انگلیس به بار نشسته است و جاسوس‌های بریتانیایی در انتخاب شیخ کویتی در زندان‌های کویت اشتباه نکرده بودند. اینبار هم سیاست تفرقه بیانداز و حکومت کن داشت جواب می‌داد. مخصوصا که شیخ سال بعد هم این برنامه را تکرار کرد.

آبی بر آتش

سخنان شیخ شهرت طلب حسابی آب به آسیاب وهابیت ریخته بود و مخالف علمای تراز اول شیعه نتوانسته بود به اندازه کافی از تبعات این اقدام کم کند و همچنان قیام‌­های منطقه‌­ای و نزاع­‌های بین­‌المذهبی به اولویت اوّل موضع­گیری‌­ها بدل شده بود.

تا اینکه این دست موضع­گیری­‌ها که باعث ورود فشارهای فراوان به شیعیان عرب نیز شده بود، جمعی از علماء و فرهیختگان شیعه­ منطقه احساء عربستان را بر آن داشت تا استفتائی را خدمت مقام معظم رهبری ارسال کنند. پاسخ معظم له آبی بود بر آتش:

«اهانت به نمادهای برادران اهل­‌سنّت از جمله اتّهام­‌زنی به همسر پیامبر اسلام حرام است. این موضوع، شامل زنان همه پیامبران و به­ویژه سیّدالانبیاء پیامبر اعظم -حضرت محمّد صلّی­‌الله­‌علیه­‌وآله– می‌شود.» فتوایی که از شبکه ماهواره­ای “الجزیره” گرفته تا روزنامه “الانباء” کویت، سایت پرمخاطب “محیط”، روزنامه­‌های “السّفیر” لبنان و “الحیات” چاپ لندن و سایت رادیو تلویزیون مصر و … به انعکاس درآمد و مورد تحلیل قرار گرفت.

حتّی احمد الطّیب، شیخ الازهر در بیانیه­‌ای رسمی، این­چنین به فتوای رهبر حکیم انقلاب، واکنش نشان داد:

«با تمجید و خرسندی، فتوای مبارک حضرت امام علی خامنه‌­ای را در خصوص تحریم اهانت به صحابه رضوان­‌الله­‌علیهم یا تعرّض به همسران حضرت رسول­(ص) دریافت کردم. این فتوایی است که با دانش صحیح و درک عمیق از خطرناکی آن­چه که اهل فتنه انجام می­‌دهند، صادر شده و بیان­گر علاقه و اشتیاق به وحدت مسلمانان است. آن­چه که باعث م‌ی­شود بر اهمیت این فتوا افزوده شود، آن است که عالمی از علمای بزرگ مسلمان و از بزرگ­ترین مراجع شیعه و به‌­عنوان رهبر عالی جمهوری اسلامی ایران، چنین فتوایی را صادر کرده است. من از جایگاه علم و با توجّه به مسئولیت شرعی­‌ای که دارم، می­‌گویم تلاش برای وحدت مسلمانان، واجب است و اختلاف بین پیروان مذاهب اسلامی باید به اختلاف نظر بین علما و صاحب­نظران محدود بماند و به وحدت امّت اسلامی، لطمه نزند که خداوند فرموده است: “ولا تَنازعوا فتَفشلوا و تَذهب ریحکم و اصبروا إنّ الله مع الصّابرین.»

هرچند که در این میان، واکنش شبکه­‌های رسانه‌­ای وهّابیت مانند “العربیه” معلوم بود: سانسور و سکوت!

منبع: پایگاه اطلاع رسانی تریبون




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 92/6/21
زمان : 3:12 عصر
یک پیشنهاد برای خرید کتاب در نمایشگاه کتاب
نظرات ()

یک پیشنهاد برای خرید کتاب در نمایشگاه کتاب
کتابی که صهیونیست‌ها را عصبانی می‌کند/ هر کتابخانه‌ای بدون این کتاب ناقص است+عکس

«دایره المعارف مصور تاریخ فلسطین» یکی از بهترین کتاب‌های مرتبط با فلسطین و اسرائیل است.

این کتاب با قیمت استثنایی خود یک رخداد تازه در عرصه کتاب مصور خواهد بود. سایان پیش از این «دایره المعارف یهود و صهیونیسم» را راهی کتابفروشی‌ها کرده بود.

 

 

این دو کتاب برای اولین بار اطلاعات و تصاویر تازه ای از داخل خاک اسرائیل را منتشر کرده و به بیان زوایای جالبی از آداب و رسوم صهیونیستها، یهودیان و فلسطینی ها پرداخته است.

 

 

دایره المعارف فلسطین دومین اثر از مجموعه دایره المعارف مصور انتشارات سایان است. حامد کفاش، امیر منصور و زهرا یگانه در مقام تدوینگران این کتاب تاریخ فلسطین را از سالها پیش از میلاد تا دوران معاصر بررسی نموده و برای بیان مطالب از بیش از 1000 تصویر و نقشه بهره برده اند.

 

 

در مقدمه این کتاب می‌خوانیم:

 

در این کتاب با متنهایی روان همراه با تصویر نقشه و نمودار با تاریخ فلسطین از روزهای دور آشنا خواهید شد. تاریخ قدس را باید از ابتدا خواند، از روزهای دور، از دوران باستان. تنها در این صورت است که مخاطب به اهمیت این شهر و این سرزمین پی می برد و وقایع کنونی را نیز بهتر درک میکند.

 

گرچه این کتاب از نوع دایره المعارف‌های معمول با مدخلهای الفبایی نیست، بلکه بر اساس نظم زمانی تدوین شده است لیکن از آنجا که موضوع فلسطین را به صورت جزء به جزء با تصاویر و نمودارهای فراوان و با هدف معرفی آن همانند یک مرجع برای مخاطب عمومی مد نظر قرار داده، نوعی دایره المعارف مصور است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/2/15
زمان : 9:37 صبح
کتاب استر از عهد عتیق
نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/1/12
زمان : 9:15 عصر
چرا عدد 13 برای ما ایرانی ها نحس هستش ؟ و چرا 13 بدر از شهر خارج
نظرات ()

در زمان قدیم پادشاهی به اسم خشایار شاه ، عید نوروز رو جشن میگرفته ، ،خشایار شاه در عید نوروز قصد داشته به یونان هم حمله کنه ،همسری داشته به نام وشتی (بانوی ایرانی)مخالف این کار بوده ،

  میگفته که چه دلیلی داره وقتی که 127 ایالت زیر نظر ماست به یونان حمله کنیم ؟! یه مشاور یهودی داشته خشایار شاه به اسم موردخای .موردخای به خشایار شاه میگه که مخالفت ها و نافرمانی های وشتی در برابر شما داره زیاد میشه ، در آینده اون نقشه ی قتل شما رو میریزه و پسر خودش رو به سلطنت می نشونه ،مشروب خورد خشایار شاه ، و وشتی رو خلع کرد ،

 تو جای دیگه اومده که خشایار شاه ،از وشتی خواست برهنه جلوی سرداران سپاه راه بره ،وشتی نپذیرفت و بعد خلع میشه (این رو هم به شما بگم که پوشش بعد اسلام به ایران نیومده ، سابقه ی بسیار کهن داره ...جالبه بهتون بگم که اگر یک نفر از خاندان پادشاهی سرش رو از کجاوه بیرون می آورده ،حتی اگر قوس صورت هم دیده میشد ،حکمش اعدام بود .پاشنه ی پای زن در آیین زرتشتی دیدنش حرام است ،در اسلام هم به همین شکل هستش .

 یکی از دلایلی که مردم ایران اسلام رو پذیرفتند ،شباهت هایی بسیار زیاد آیین زرتشتی با دین اسلام بوده .وگرنه اگر میخواست به زور شمشیر مسلمان بشه ،هیچگاه همچین اتفاقی نمی افتاد ،قبل از اون اسکندر حمله کرده بوده ، مغول حمله کرده بوده ،جالب اینجاست مغولی که به وحشی گری معروف بوده وقتی از ایران میخواسته بره بیرون ،مسلمان میشه ،رصد خونه می سازه ،اسکندر وقتی از ایران خواست بره ، لباس ایرانی به تنش میکنه -

 ،عرب ها حمله میکنند به ایران در زمان برگشت ،ادیب های ایرانی بهشون میگن ،شما میدونستید زبانی که صحبت میکنید ،قواعد داره ؟!3 نفر قواعد زبان عربی رو نوشتن ،فقط 2نفرشون فارسن ، ایرانی هستند .لذا اگر بهت گفتن ایرانی به زور شمشیر مسلمان شد !!!این رو بهت بگم که ایرانی هیچوقت شمشیر رو قبول نداره ،70 سال در زمان سولوکوس زبان یونانی ، زبان رسمی ایران بوده .

 اگر کسی به غیر از اون حرف میزد گردنش زده میشد ،ولی الان بگردی یه کلمه یونانی هم نمیتونی پیدا کنید ......بگذریم ........این عظمت ایران..........وشتی برکنار میشه ، موردخای پیشنهادی این رو میده که از بین 127 ایالت ،دختران زیبا رو جمع کنند تا خشایار شاه یکی از اونها رو بپسنده و ملکه بشه .چندین ماه این کار طول میکشه که نهایتا سال بعد تو نوروز همه ی دختران زیبا رو جمع میکنند ، -

 موردخای ....دختره برادر خودش به اسم هاداسا رو بین کاندید ها میذاره اسم اون رو هم عوض میکنه و به استر تغیر میده چون هاداسا اسم یهودی هستش .یکی از خاجه های حرم سرای خشایار شاه که یهودی بوده ،استر رو میبره تا شب ها از پشت پرده برای خشایار شاه قصه تعریف کنه ،عمدا داستان های عاشقانه هم تعریف میکنه . -

 خشایار شاه نسبت به این صدا شرطی میشه روز انتخاب که فرا میرسه ،وقتی که نوبت به استر میرسه که خودش رو معرفی کنه چون خشایار شاه نسبت به صدای اون شرطی شده ، زمانی که استر شروع میکنه به حرف زدن خشایار شاه میگه که من همین رو میخوام ...

 (یهودی ها در زمانی که بخت النصر حمله میکنه به کنعان آواره میشن ، بعد اون وقتی کوروش به حکومت میرسه حمله میکنه به کنعان ،اونجا رو به یهودی ها برمیگردونه ،معبد سلیمان رو بار دیگه میسازه ،در زمان برگشت کوروش جمعیتی از یهودی ها به دنبال اون به ایران میان )به یهودی هایی که دین خودشون رو مخفی کنند و در جایی نفوذ کنند ....مــــارانوس.....میگن . -

 استر و موردخای هر دو مارانوس بودند .هامان وزیر لایق ایرانی نقشه ی یهودی ها رو متوجه میشه .میبینه که زن شاه یک روز در میان میره پیش مردخای ،اول فکر کرد خائنه استر ،بعد پیگیری میکنه متوجه این میشه که مردخای و استر هم ارتباط خویشاوندی دارند و هم یهودی هستند .این ماجرا رو به خشایار شاه میگه و اون رو راضی میکنه که که این دو نفر رو خلع کنه .

 روز 13 فروردین این حکم اجرا میشه ،77 هـــــــــزار ایرانی رو قتل عام میکنند .چه جوریه یه هلوکاست رو به دروغ به راه انداختن ،هیچ کسی جرات حرف زدن نداره ،77 هـــزار ایرانی رو کشتند،(خودشون میگن 15 قوم ایرانی رو نابود کردیم ) به این کشتن ها افتخار هم میکنند....................

 خشایار شاه ساده از استر این قضیه رو می پرسه که حقیقت رو بفهمه ، استر هم این قضیه رو میره به عموش (موردخای میگه ) .برنامه ای ریخته میشه، تا اون اتفاق مهم تو ایران بی افته ....(راست و دروغ اون رو کاری ندارم ،این داستان هم توی تلمود نقل شده و هم در تورات ).شب دوازدهم فروردین به شاه مشروب میدن ،حکم اعدام هامان و تمامی اطرافیان و آشنایان اون رو میگیرند .

 الان هر دو تای اینها توی همدان میدان امام خمینی مقبره دارند ...بعد بیت المقدس ،مقدس ترین جا برای یهودی ها مقبره ی این دوتاست ..برای اینه که عزیزم سیزده به دره عید، از خونت فرار میکنی ،میخوای بار دیگه تو خونه ی خودت کشته نشی ..سیزده به در روزه دایره و طنبک نیست ،روزه اینه که یه بار دیگه به مملکتت رجوع کنی و نگاه کنی که چه بلایی سر مملکتت آوردن.

 از اینجاست که عدد 13 برای تو نحس میشه ولی برای اونها مقدس میشه.هر ساله در سال روزه کشتار ایرانی ها( به خدا من نمیگم تو کتاب دینی خودشون نوشته ،تو تلمودشون نوشته ) ،عید کشتار ایرانی ها ،هامان سوزان راه میندازند یعنی چی ؟.....

 یعنی اینکه مجسمه از هامان از یخ درست میکنند کنارش آتیش روشن میکنند آبش میکنند ،شکل هامان رو نون درست میکنند با چاقو میدن دست بچشون که تیکه تیکه اش کنه ، سیبل تیر اندازی درست میکنند ،وسطش عکس هامان رو میذارند ،تئاتر بازی میکنند اون مراسمی که هامان رو میکشند رو بازی میکنند تو روز پورین آزادی انقدر مشروب بخوری که فرق بین مرگ بر هامان درود بر موردخای رو متوجه نشی .

 ترو خدا برید فقط سرچ کنید haman ببینید چی میبینید ،ترو خدا برید سرچ کنید استر رو فقط ببینید چه نقاش هایی ؛نقاشی اینها رو کشیدن ،همه و همه هامان رو به بدترین شکل.... لخت کشیدن ،میکلانژ ،ونگوک و...فقط ببینید که چقدر اینها کثیف هستند .

-------------------------------------------------------------

سیزده بدر یا هولوکاست ایرانی کشی قوم یهود؟! :

چگونه است که بعد از 26 قرن همچنان ایام پوریم ، سیزدهم ، چهاردهم و پانزدهم ماه ادار ، روزهایی که از هر یازده نفر ایرانی یک نفر کشته شده است را به عنوان روز سپاسگزاری ، روز امحاء دشمنان یهود و روز پوریم جشن می گیرند . بسیاری از یهودیان اروپا و آمریکا به جای پوریم ، این مراسم را جشن ایرانی کشی می نامند .


اما ایرانیان از همان زمان سیزدهم فروردین را که مصادف با پایان آن ایرانی کشی وحشیانه بود به عنوان نماد مبارزه و اعتراض به قوم یهود و وحشیان هخامنشی ، که برای کشته نشدن سراسیمه از خانه و کاشانه شان فراری شده بودند ، سر به کوه و صحرا می گذارند . و نافرخندگی سیزده ی فروردین را دور از خانه بدر می کنند .

اما اینک به دلیل هجمه ی گسترده فرهنگی و تسلط فراگیر یهود بر رسانه های ارتباط جمعی و غفلت نگران کننده ی جمع کثیری از ارباب قلم و دانش ، این روز نه تنها نمادی از مبارزه با یهود را با خود ندارد ، بلکه در جهت خواسته ی یهود ، آمال و آرزوی یهود را که همانا غفلت ، جهل ، خرافه پرستی و باستان پرستی ایرانی است را بر آورده می سازد .

باز خوانی پرونده یک جنایت تاریخی ...


به یقین باید گفت ماجرای پوریم 
جز سرکوب بیرحمانه و خونین اقوام ایرانی 
به جان آمده از حاکمیت و
سلطه اشرافیت یهود بر دستگاه سلطنتی
و نیز ظلم و جور و فساد یهودیان 
ساکن در مناطق مختلف 
که تحت حمایت حکومت مرکزی،
از آزادی عمل کامل برخوردار بودند، نیست

همچنانکه از متن تورات بر می آید 
یهودیان تمام ایالات امپراتوری ایران 
را از غرب تا شرق درنوردیدند 
و همه دشمنان را از دم تیغ گذراندند!
و البته تعداد کشته ها را هفتاد و هفت هزار نفر آورده اند!!
که البته با توجه به تجاوز کار بودن
و روایتگر بودن همان قومآوردن تعداد کشته ها میتواند
کمی تخیلی و جعلی باشدچون برای سرکوب
مردم شورشی یک سرزمین با این گستردگی 
کشتن 77 هزار نفر کفایت نمیکند و
نمیتوان تصور کرد که با کشتن این تعداد انسان 
تمام فتنه ها و آشوبها خاموش شود ...

 



اما ماجرا چه بود ؟


برپایه روایت “کتاب استرازکتاب “تورات
خشایارشا، امپراتور پارس، جشنی بزرگ برپانمود 
که یکصد و هشتاد روز به درازا کشید و سران و بزرگان 
سراسر امپراتوری پهناورهخامنشی در آن شرکت داشتند. 
با پایان یافتن این جشن، خشایارشا جشنی هفت روزه نیز
برای باشندگان پایتخت هخامنشی، یعنی شهر شوش برگزار نمود.




همزمان با وی،“وَشتی" Vashtiملکه زیباروی هخامنشی نیز 
جشنی برای زنان پایتخت برپا کرد.




در واپسین روزاین جشن هفت روزه، 
خشایارشا که از باده نوشی و میگساری بسیار، 
مست گشته و اختیاراز کف داده بود، 
فرمان داد که ملکه وشتی را نزد وی آورند تا 
زیبایی بیمانندش را به میهمانان نشان دهد. 
ملکه وشتی اما، بفرمان نابخردانه همسرش گردن ننهاد 
و از آمدن بهبارگاه سر باز زد.
امپراتور مست و ناهشیار هخامنشی که 
از نافرمانی همسرش سخت بهخشم آمده بود، 
به رایزنی با مشاورانش پرداخت و به توصیه نابخردانه 
و مشکوک یکی از آنان، ملکه وشتی را که دل کندن از 
امتیازات شهبانویی را به ننگ گردن نهادن به هوسرانی و خواسته
گستاخانه همسرش ترجیح داده بود، 
خلع نمود و پس از چندی، زنی یهودی بنام “هداساHadasa را 
که نزد پسرعموی خویش بنام “مردخای
در سرزمین پارس بسر میبرد، به همسری برگزید. 
و بدینسان، یک زن یهودی، نیمتاج شهبانویی
امپراتوری بزرگ هخامنشی را بر سر نهاد!


از نکته های جالب و آموزنده در روایت تورات، 
یکی هم آن است که هداسا به توصیه 
مردخای - که سرپرست او نیز بود
اصلیت یهودی خویش را ازایرانیان، 
و حتی از همسرش خشایارشا پنهان نمود 
و در راستای همین پنهانکاری شگفت،نام پارسی
استر بمعنای ستاره را برای خویش برگزید.
میگوییم پنهان کاری شگفت،
زیرا حتی به اعتراف مورخین یهود که عادت دارند 
زمین و زمان را به “یهود ستیزی متهم کنند، 
یهودیان باشنده سرزمین پارس در دوران هخامنشیان،
از آزادی کامل برخوردار بودند و بقاعده نمی بایستی 
یهودی بودن خویش را از ایرانیان پنهاندارند!


برپایه روایت تورات، خشایارشا چندی پس از آنکه استریهودی را بزنی گرفت، 
یکی از وزیران خویش بنام“هامان را بعنوان صدراعظم خویش برگزید
و به همگان فرمان داد که به او احترام بگذارند. 

تورات مینویسد:
“پس هامان به اخشورش پادشاه کٌفت قومی هستند که 
در میان قومها در جمیع ولایتهای مملکت تو پراکنده و متفرق می باشند 
و شرایع ایشان مخالف همه قومها است 
و شرایع پادشاه را بجا نمی آورند 
لهذا ایشان را چنین واکٌذاشتن برای پادشاه مفید نیست 
اکٌر پادشاه را پسند آید حکمی نوشته شود که 
ایشان را هلاک سازند 
و من ده هزار وزنه نقره بدست عاملان خواهم داد 
تا آن را به خزانه پادشاه بیاورند
(کتاب استر، باب سوم، آیات هشتم و نهم)




اما خشایارشا در برابر خواسته هامان چه واکنشی نشان داد؟ 

تورات مینویسد:
“ آنگاه پادشاه انگشتر خود را از دستش بیرون کرده 
آنرا به هامان بن همداتای اَجاجی که دشمن یهود بود داد 
و پادشاه به هامان کٌفت هم نقره و هم قوم را به تو دادم 
تا هرچه در نظرت پسند آید به ایشان بکنی
(همانجا، باب سوم، آیات دهم و یازدهم)

اما مردخای و استر یهودی که از متن فرمان آگاهی یافته بودند، 
بیکار ننشستند و به تکاپو پرداختند. 
استر یهودی، ضمن دعوت از خشایارشا و هامان 
به مجلس شام و مجلس شراب، 
و در حالی که خشایارشا-همچون زمانی که 
بر ملکه وشتی خشم گرفته بود
از فرط می گساری ، هوش از کف داده بود 
و سر از پا نمی شناخت، 
راز یهودی بودنش را بر وی آشکار ساخت 
و او را واداشت که هامان را بر دار بکشد

 

 






و سپس فرمان کشتار همگانی “دشمنان یهود را 
که همانا میهن دوستان ایران و خانواده هایشان بودند، 
صادر نماید و مردخای یهودی را به جای هامان، 
بر جایگاه وزیر اعظم دربار هخامنشی بنشاند!

 




“و در آنها پادشاه به یهودیانی که در همه شهرها بودند 
اجازت داد که 
جمع شده به جهت جانهای خود مقاومت نمایند 
و تمامی قفوّت قومها و ولایتها را که قصد اذیت ایشان میداشتند 
با اطفال و زنان ایشان هلاک سازند 
و بکشند و تلف نمایند و اموال ایشان را تاراج کنند
(همانجا، باب هشتم، آیه یازدهم)





حالا باز هم دلتان برای خشایارشا به خاطر ساخته شدن فیلم 300 می سوزد یا صهیونیسم حاکم بر هالیوود با او هم همان کرد که با بقیه هم پیمانانش در طول تاریخ انجام داده است؟ شاید تنها چیزی که ناراحت کننده است مظلومیت ایرانیان است چه در برابر پادشاه و ملکه ای چونان و حالا ساخته شدن فیلمهای توهین آمیزی چنین... 

راستی فقط چهره خشایارشا  را در دو فیلم 300 و استر مقایسه کنید تا به عمق دروغ پردازی هالیوود پی ببرید.

 

 6 ماه قبل از اکران فیلم 300 ، فیلمی به اکران در آمد با نام ((یک شب با شاه)) که درباره بخشی از زندگی خشایارشا ، پادشاه ایران در زمان هخامنشیان بود.در این فیلم رابطه میان خشایارشا و یهودیان ، برملا می شود و یکی از افتخارات خشایارشا را ، دامادی قوم یهود می داند.

 

 

نکته بسیار جالب در این موضوع این است که از 3 نفر افراد مهم مملکتی یعنی پادشاه ، ملکه و صدراعظم ، دو نفر یهودی هستند و خشایارشا نیز از استر درخواست می کند که او را به آیین یهود دعوت کند.
 
 
 
 
 
مقبره استر و مردخای مهمترین مقبره مورد توجه یهودیان در داخل و خارج ایران است و حتی آن*گونه که آرامگاه استر و مردخای در همدان مورد توجه و اهمیت بوده، آرامگاه دانیال نبی علیه*السلام در شوش مورد توجه و رجوع یهودیان نیست و حال آنکه استر و مردخای به هیچ عنوان افرادی مذهبی نبوده اند ولی گنبد و مقبره دارند و زیارتگاه هستند در حالی که دانیال نبی (ع) پیامبر است و یک مرد الهی ، متأسفانه به همین اندازه مردم ایران نسبت به این دو ، آشنایی کافی و وافی نداشته و حتی ممکن است از سر این ناآشنایی قبر آن دو را نیز در همدان زیارت کرده، از باب تبرک نمازی هم در آن بخوانند .!!!




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/1/12
زمان : 9:7 عصر
کنفرانس سالانه هرتصلیا
نظرات ()

کشورهای اسلامی به‎رهبری ایران می‌توانند اسرائیل را شکست دهند

به گزارش فارس، کنفرانس سالانه هرتصلیا یکی از محافل سیاسی – راهبردی رژیم صهیونیستی است که علاوه بر بررسی مشکلات پیشِ‏روی این رژیم از نظر داخلی و خارجی، به ارائه راهکار و پیشنهاد برای آینده این رژیم می‌پردازد. 

نقش این کنفرانس از آنجا قابل توجه هست که متفکرین، محققین، مسئولین داخلی و خارجی بنامی در این کنفرانس شرکت کرده و نتایج این کنفرانس را به‏عنوان سیاست‌های راهبردی و اجرایی رژیم صهیونیستی معرفی می‌کنند. 

"نیر بامبز " نایب رئیس "مرکز آزادی برای خاورمیانه " می‌گوید: کنفرانس هرتصلیا آنچنان تاثیر گذار است که سبب می‌شود متفکرین و مسئولان درون نقشه و مسیر درست قرار بگیرند. 
اگرچه به خاطر چارچوب سیاسی رژیم صهیونیستی نقش "تینک تنک‌ها " یا به عبارتی اندیشکده‌ها و مؤسسات راهبردی در رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم در تصمیم گیری‌های این رژیم به کار گرفته نمی‌شود ولی کنفرانس هرتصلیا به عنوان یکی از اندیشکده‌های بین‌المللی از چنان نفوذی برخوردار است که بنابر اظهارات تحلیل‌گران "آریل شارون " نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با توجه به تحقیقات و نتایج این کنفرانس سالانه دستور به خروج از نوار غزه را صادر می‌کند. 

کنفرانس هرتصلیا با همکاری سه مؤسسه مهم و راهبردی در سرزمین اشغالی برگزار می‌شود؛ اولین و مهم‌ترین مرکز "مؤسسه سیاست‌ و استراتژی " است، دومین مؤسسه "مرکز مطالعات میان‏رشته‌ای هرتصلیا " است و سومین حامی برگزار کننده در این کنفرانس "کالج حکومت، دیپلماسی و استراتژی لاودر " است. 

در ادامه، خبرگزاری فارس به دلیل اهمیت این کنفرانس، به تدریج به بررسی یازدهمین کنفرانس هرتصلیا می‌پردازد. 

یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا به مدت چهار روز از 6 تا 9 فوریه سال 2011 تشکیل شد. 
در این کنفرانس 265 نفر شامل مسئولان عالی‏رتبه سیاسی از داخل و خارج رژیم صهیونیستی، محققین و نمایندگان کشورها دعوت شده و همچنین تعداد قابل توجهی از نمایندگان اتحادیه اروپا سخنرانی کرده‌اند که در پرداختن به بعضی از مباحث ارائه‏شده در کنفرانس، به معرفی این اشخاص می‌پردازیم. 

از جمله افراد شناخته شده در این کنفرانس می توانیم به "راسموسن " دبیر کل ناتو، "تونی بلر " نخست وزیر اسبق انگلیس، "جیمز جونز " مشاور امنیت ملی "باراک اوباما " اشاره کنیم. 
علاوه بر افراد خارجی، تمام سران داخلی رژیم صهیونیستی مانند "شیمون پرز " رئیس رژیم صهیونیستی، "بنیامین نتانیاهو " نخست وزیر و "گابی اشکنازی " رئیس سابق ستاد مشترک ارتش این رژیم شرکت کرده و سخنرانی کرده‌‌اند. 

بنابر تحلیل کارشناسان درباره یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا، این کنفرانس نسبت به دیگر کنفرانس‌های برگزار شده از اهمیت خاصی برخوردار بوده است. 
کارشناسان دلیل این اهمیت را حوادث اخیر در خاورمیانه و آفریقا توصیف کرده‌اند که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با منافع رژیم صهیونیستی در تضاد بوده است. 

این کنفرانس با پیامی از طرف "دنی روچیلد " رئیس مؤسسه "سیاست و راهبرد " و همچنین رئیس کنفرانس سالانه هرتصلیا و یکی از افسران ارشد رژیم صهیونیستی شروع شد. 
روچیلد در این پیام گفت: با توجه به تهدیدات فراروی اسرائیل از جمله ایران، سوریه، حزب‌الله، حماس و در آینده‌ای نه چندان دور مصر و کشورهای عربی، اسرائیل با مشکلات فراوانی روبه‏رو می‌شود که بدون همفکری و کمک دوستان اسرائیل گذر از این مشکلات عملا انجام نشدنی است. 

وی همچنین در روز ابتدایی یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا گفت: اگرچه کنفرانس هرتصلیا از نظر بین‌المللی دارای وجه خاصی است و مسائل مهمی در این کنفرانس بررسی می‌شود ولی آنچه اسرائیل در طول سال‌های پیش به دنبال آن بوده است و نتوانسته به آن دست پیدا کند، عملا در یک کنفرانس چهارروزه نیز به آن دست پیدا نخواهد کرد و این کنفرانس می‌تواند تنها قسمت کوچکی از اهداف اسرائیل را محقق کند؛ برای دستیابی به اهداف باید بیش از پیش تلاش کرد و با همفکری محققین و افراد خلائق به سمت پیروزی پیش برویم. 

موضوعات ارائه شده در یازدهمین کنفرانس هرتصلیا شامل مسائل سیاسی، راهبردی، اقتصادی، آموزشی، علم و فناوری بوده است که خبرگزاری فارس بنابر اهمیت و به تدریج به این مسائل می‌پردازد. 
موضوعاتی از قبیل جایگاه کنونی رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان، بررسی شاخص‌های رشد اقتصادی این رژیم، نگاهی به دولت‌های عربی و اسلامی، بررسی سیاست‌های اوباما در خاورمیانه، بررسی نقش حماس و حزب‌الله در منطقه، بررسی نقش ایران در منطقه و تأثیرات تحریم ایران بر جهان از موضوعات مهمی بود که در یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا به آن پرداخته شد. 

روز اول این کنفرانس، روز یک‏شنبه 6 فوریه 2011 (17 بهمن 1389) به موضوعاتی از قبیل ارزیابی جایگاه رژیم صهیونیستی در منطقه، همچنین بررسی بازیگران قابل توجه برای رژیم صهیونیستی در جهان و بررسی رشد اقتصادی این رژیم پرداخته شده است. 

- آیا زمان به‎نفع اسرائیل است؟ 
یکی از مباحث مطرح شده در اولین روز کنفرانس با عنوان "آیا زمان به نفع اسرائیل است؟ " توسط پروفسور "الکس مینتص " رئیس دانشکده "کالج حکومت، دیپلماسی و استراتژی لاودر "، رئیس قسمت ویرایش مجله "روان شناسی سیاسی "، مدرس دانشگاه یاله و دانشگاه عبری، پژوهشگر برتر در "ISA " مطرح شده است. 

مینتص در این بحث با اشاره به پیروزی‌های پی‏درپی رژیم صهیونیستی از سال 1947 تا جنگ شش‏روزه اشاره می‌کند و می‌گوید: در این دوران اعراب و کشورهای مسلمان به این نتیجه رسیده‌اند که مقابل اسرائیل شانسی برای برتری ندارند و زمان در این دوران به نفع اسرائیل بود. 
وی با اشاره به شکست‌های اخیر این رژیم در منطقه می‌گوید: به نظر می‌رسد شانس برتری زمان در حال حاضر علیه اسرائیل و باید راهبردی برای تغییر زمان به نفع اسرائیل تجویز کنیم. 

وی در این بحث با تقسیم کشورهای خاورمیانه به دو گروه میانه‌رو و افراطی به ارائه بحث می‌پردازد. 
مینتص می‌گوید: تمام تغییرات از سال 2008 به بعد اتفاق افتاده است. 
در تقسیم بندی مینتص، کشورهای مصر و ترکیه و اردن به عنوان کشورهای معتدل شناخته می‌شوند و جنوب لبنان و ایران به عنوان کشورهای افراطی، سوریه و یمن به عنوان کشوری که به سمت رادیکالی شدن پیش می‌روند، شناخته می‌شوند. 

در تقسیم بندی وی عراق در سال 2008 به عنوان کشوری در نظر گرفته می‌شود که تکلیفش از لحاظ سیاسی معلوم نیست. 
در تقسیم بندی سال 2011، مینتص با توجه به حوادث اخیر در منطقه و رشد اسلام گرایی در کشورهای عربی می‌گوید: سوریه، عراق، یمن و ترکیه به سمت اسلامیزه شدن کامل و افراطی پیش می‌روند و تکلیف مصر هنوز معلوم نیست. 

وی عربستان، عمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس را به عنوان کشورهای بی‎طرف و خنثی معرفی می‌کند. 
مینتص می‌گوید: این تغییرات و حرکت به سمت اسلامیزه شدن کشورهایی نظیر ترکیه، یمن و حتی مصر نشانه‌ای از تأثیرات انقلاب اسلامی در سال 1979 است. 

وی همچنین دلایل تضاد زمان با رژیم صهیونیستی را این‎گونه معرفی می‌کند: وضعیت تسلیحاتی کشورهای منطقه و کوچک بودن محدوده اسرائیل، مشکل مشروعیت اسرائیل، تأثیرات انقلاب اسلامی ایران در منطقه، شکست آمریکا در عراق و افغانستان، بحران اقتصادی در سال 2008 و همچنین مشکلات داخلی اسرائیل از قبیل شکاف‌های اجتماعی و سیاسی از عوامل تضاد زمان با اسرائیل است. 

مینتص در ادامه می‌گوید: با توجه به تغییر گرایش بازیگران مهم در منطقه و روند رو به رشد نفوذ ایران در مناسبات منطقه‌ای، به نظر می‌رسد که اسرائیل با مشکلات فراوانی روبه‏رو خواهد شد که شکست جنگ دوم لبنان و جنگ غزه گوشه‌ای از این مشکلات بوده است و این مشکلات در آینده نمود بیشتری پیدا خواهد کرد. 

وی همچنین می‌گوید: با توجه به مشاهدات و اقدامات کشورهای عربی به نظر می‌رسد که این کشورها اگر بازهم با هم متحد بشوند هیچ کاری نمی‌توانند علیه اسرائیل انجام دهند. 
رئیس کالج حکومت، دیپلماسی و استراتژی لاودر در ادامه پیروزی کشورهای عربی در منطقه را تنها با یک وسیله ممکن می‌داند و این‏گونه می‌نویسد: کشورهای عربی تنها زمانی می‌توانند از نظر نظامی و غیرنظامی علیه اسرائیل موفق شوند که با ایران پیوند مستقیم برقرار کنند و زیر نظر رهبری ایران قرار بگیرند. 
وی می‌گوید: رهبر فعلی ایران به مانند رهبر سابقش [امام خمینی(ره)] به عنوان کاتالیزور حرکت کشورهای مسلمان علیه اسرائیل است. 

مینتص می‌افزاید: شاید پدیده‌ای به نام احمدی‌نژاد به تنهایی بتواند حرکات‌های ضداسرائیلی در منطقه را مدیریت کند و احمدی‌نژاد شاه‎کلید حرکت‌های ضداسرائیلی در منطقه است و نباید از سیاست‌های اعلامی و اعمالی احمدی‌نژاد غافل شویم. 
مینتص می‌گوید: شاید کلید اصلی پیروزی کشورهای عربی تنها با حضور احمدی‌نژاد امکان پیدا کند. 
وی رئیس جمهور ایران را به عنوان قهرمان و تشویق کننده بازیگران رسمی و غیررسمی علیه رژیم صهیونیستی معرفی می‌کند. 

این محقق صهیونیست تنها محدودیت در میان کشورهای عربی برای مبارزه علیه این رژیم را بحث شیعه و سنی و تفاوت‌های مذهبی میان این دو گرایش معرفی می‌کند. 

ادامه دارد . . . . 

منبع : فارس




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 89/12/11
زمان : 10:42 عصر
کنفرانس سالانه هرتصلیا
نظرات ()

کشورهای اسلامی به‎رهبری ایران می‌توانند اسرائیل را شکست دهند

به گزارش فارس، کنفرانس سالانه هرتصلیا یکی از محافل سیاسی – راهبردی رژیم صهیونیستی است که علاوه بر بررسی مشکلات پیشِ‏روی این رژیم از نظر داخلی و خارجی، به ارائه راهکار و پیشنهاد برای آینده این رژیم می‌پردازد. 

نقش این کنفرانس از آنجا قابل توجه هست که متفکرین، محققین، مسئولین داخلی و خارجی بنامی در این کنفرانس شرکت کرده و نتایج این کنفرانس را به‏عنوان سیاست‌های راهبردی و اجرایی رژیم صهیونیستی معرفی می‌کنند. 

"نیر بامبز " نایب رئیس "مرکز آزادی برای خاورمیانه " می‌گوید: کنفرانس هرتصلیا آنچنان تاثیر گذار است که سبب می‌شود متفکرین و مسئولان درون نقشه و مسیر درست قرار بگیرند. 
اگرچه به خاطر چارچوب سیاسی رژیم صهیونیستی نقش "تینک تنک‌ها " یا به عبارتی اندیشکده‌ها و مؤسسات راهبردی در رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم در تصمیم گیری‌های این رژیم به کار گرفته نمی‌شود ولی کنفرانس هرتصلیا به عنوان یکی از اندیشکده‌های بین‌المللی از چنان نفوذی برخوردار است که بنابر اظهارات تحلیل‌گران "آریل شارون " نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با توجه به تحقیقات و نتایج این کنفرانس سالانه دستور به خروج از نوار غزه را صادر می‌کند. 

کنفرانس هرتصلیا با همکاری سه مؤسسه مهم و راهبردی در سرزمین اشغالی برگزار می‌شود؛ اولین و مهم‌ترین مرکز "مؤسسه سیاست‌ و استراتژی " است، دومین مؤسسه "مرکز مطالعات میان‏رشته‌ای هرتصلیا " است و سومین حامی برگزار کننده در این کنفرانس "کالج حکومت، دیپلماسی و استراتژی لاودر " است. 

در ادامه، خبرگزاری فارس به دلیل اهمیت این کنفرانس، به تدریج به بررسی یازدهمین کنفرانس هرتصلیا می‌پردازد. 

یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا به مدت چهار روز از 6 تا 9 فوریه سال 2011 تشکیل شد. 
در این کنفرانس 265 نفر شامل مسئولان عالی‏رتبه سیاسی از داخل و خارج رژیم صهیونیستی، محققین و نمایندگان کشورها دعوت شده و همچنین تعداد قابل توجهی از نمایندگان اتحادیه اروپا سخنرانی کرده‌اند که در پرداختن به بعضی از مباحث ارائه‏شده در کنفرانس، به معرفی این اشخاص می‌پردازیم. 

از جمله افراد شناخته شده در این کنفرانس می توانیم به "راسموسن " دبیر کل ناتو، "تونی بلر " نخست وزیر اسبق انگلیس، "جیمز جونز " مشاور امنیت ملی "باراک اوباما " اشاره کنیم. 
علاوه بر افراد خارجی، تمام سران داخلی رژیم صهیونیستی مانند "شیمون پرز " رئیس رژیم صهیونیستی، "بنیامین نتانیاهو " نخست وزیر و "گابی اشکنازی " رئیس سابق ستاد مشترک ارتش این رژیم شرکت کرده و سخنرانی کرده‌‌اند. 

بنابر تحلیل کارشناسان درباره یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا، این کنفرانس نسبت به دیگر کنفرانس‌های برگزار شده از اهمیت خاصی برخوردار بوده است. 
کارشناسان دلیل این اهمیت را حوادث اخیر در خاورمیانه و آفریقا توصیف کرده‌اند که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با منافع رژیم صهیونیستی در تضاد بوده است. 

این کنفرانس با پیامی از طرف "دنی روچیلد " رئیس مؤسسه "سیاست و راهبرد " و همچنین رئیس کنفرانس سالانه هرتصلیا و یکی از افسران ارشد رژیم صهیونیستی شروع شد. 
روچیلد در این پیام گفت: با توجه به تهدیدات فراروی اسرائیل از جمله ایران، سوریه، حزب‌الله، حماس و در آینده‌ای نه چندان دور مصر و کشورهای عربی، اسرائیل با مشکلات فراوانی روبه‏رو می‌شود که بدون همفکری و کمک دوستان اسرائیل گذر از این مشکلات عملا انجام نشدنی است. 

وی همچنین در روز ابتدایی یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا گفت: اگرچه کنفرانس هرتصلیا از نظر بین‌المللی دارای وجه خاصی است و مسائل مهمی در این کنفرانس بررسی می‌شود ولی آنچه اسرائیل در طول سال‌های پیش به دنبال آن بوده است و نتوانسته به آن دست پیدا کند، عملا در یک کنفرانس چهارروزه نیز به آن دست پیدا نخواهد کرد و این کنفرانس می‌تواند تنها قسمت کوچکی از اهداف اسرائیل را محقق کند؛ برای دستیابی به اهداف باید بیش از پیش تلاش کرد و با همفکری محققین و افراد خلائق به سمت پیروزی پیش برویم. 

موضوعات ارائه شده در یازدهمین کنفرانس هرتصلیا شامل مسائل سیاسی، راهبردی، اقتصادی، آموزشی، علم و فناوری بوده است که خبرگزاری فارس بنابر اهمیت و به تدریج به این مسائل می‌پردازد. 
موضوعاتی از قبیل جایگاه کنونی رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان، بررسی شاخص‌های رشد اقتصادی این رژیم، نگاهی به دولت‌های عربی و اسلامی، بررسی سیاست‌های اوباما در خاورمیانه، بررسی نقش حماس و حزب‌الله در منطقه، بررسی نقش ایران در منطقه و تأثیرات تحریم ایران بر جهان از موضوعات مهمی بود که در یازدهمین کنفرانس سالانه هرتصلیا به آن پرداخته شد. 

روز اول این کنفرانس، روز یک‏شنبه 6 فوریه 2011 (17 بهمن 1389) به موضوعاتی از قبیل ارزیابی جایگاه رژیم صهیونیستی در منطقه، همچنین بررسی بازیگران قابل توجه برای رژیم صهیونیستی در جهان و بررسی رشد اقتصادی این رژیم پرداخته شده است. 

- آیا زمان به‎نفع اسرائیل است؟ 
یکی از مباحث مطرح شده در اولین روز کنفرانس با عنوان "آیا زمان به نفع اسرائیل است؟ " توسط پروفسور "الکس مینتص " رئیس دانشکده "کالج حکومت، دیپلماسی و استراتژی لاودر "، رئیس قسمت ویرایش مجله "روان شناسی سیاسی "، مدرس دانشگاه یاله و دانشگاه عبری، پژوهشگر برتر در "ISA " مطرح شده است. 

مینتص در این بحث با اشاره به پیروزی‌های پی‏درپی رژیم صهیونیستی از سال 1947 تا جنگ شش‏روزه اشاره می‌کند و می‌گوید: در این دوران اعراب و کشورهای مسلمان به این نتیجه رسیده‌اند که مقابل اسرائیل شانسی برای برتری ندارند و زمان در این دوران به نفع اسرائیل بود. 
وی با اشاره به شکست‌های اخیر این رژیم در منطقه می‌گوید: به نظر می‌رسد شانس برتری زمان در حال حاضر علیه اسرائیل و باید راهبردی برای تغییر زمان به نفع اسرائیل تجویز کنیم. 

وی در این بحث با تقسیم کشورهای خاورمیانه به دو گروه میانه‌رو و افراطی به ارائه بحث می‌پردازد. 
مینتص می‌گوید: تمام تغییرات از سال 2008 به بعد اتفاق افتاده است. 
در تقسیم بندی مینتص، کشورهای مصر و ترکیه و اردن به عنوان کشورهای معتدل شناخته می‌شوند و جنوب لبنان و ایران به عنوان کشورهای افراطی، سوریه و یمن به عنوان کشوری که به سمت رادیکالی شدن پیش می‌روند، شناخته می‌شوند. 

در تقسیم بندی وی عراق در سال 2008 به عنوان کشوری در نظر گرفته می‌شود که تکلیفش از لحاظ سیاسی معلوم نیست. 
در تقسیم بندی سال 2011، مینتص با توجه به حوادث اخیر در منطقه و رشد اسلام گرایی در کشورهای عربی می‌گوید: سوریه، عراق، یمن و ترکیه به سمت اسلامیزه شدن کامل و افراطی پیش می‌روند و تکلیف مصر هنوز معلوم نیست. 

وی عربستان، عمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس را به عنوان کشورهای بی‎طرف و خنثی معرفی می‌کند. 
مینتص می‌گوید: این تغییرات و حرکت به سمت اسلامیزه شدن کشورهایی نظیر ترکیه، یمن و حتی مصر نشانه‌ای از تأثیرات انقلاب اسلامی در سال 1979 است. 

وی همچنین دلایل تضاد زمان با رژیم صهیونیستی را این‎گونه معرفی می‌کند: وضعیت تسلیحاتی کشورهای منطقه و کوچک بودن محدوده اسرائیل، مشکل مشروعیت اسرائیل، تأثیرات انقلاب اسلامی ایران در منطقه، شکست آمریکا در عراق و افغانستان، بحران اقتصادی در سال 2008 و همچنین مشکلات داخلی اسرائیل از قبیل شکاف‌های اجتماعی و سیاسی از عوامل تضاد زمان با اسرائیل است. 

مینتص در ادامه می‌گوید: با توجه به تغییر گرایش بازیگران مهم در منطقه و روند رو به رشد نفوذ ایران در مناسبات منطقه‌ای، به نظر می‌رسد که اسرائیل با مشکلات فراوانی روبه‏رو خواهد شد که شکست جنگ دوم لبنان و جنگ غزه گوشه‌ای از این مشکلات بوده است و این مشکلات در آینده نمود بیشتری پیدا خواهد کرد. 

وی همچنین می‌گوید: با توجه به مشاهدات و اقدامات کشورهای عربی به نظر می‌رسد که این کشورها اگر بازهم با هم متحد بشوند هیچ کاری نمی‌توانند علیه اسرائیل انجام دهند. 
رئیس کالج حکومت، دیپلماسی و استراتژی لاودر در ادامه پیروزی کشورهای عربی در منطقه را تنها با یک وسیله ممکن می‌داند و این‏گونه می‌نویسد: کشورهای عربی تنها زمانی می‌توانند از نظر نظامی و غیرنظامی علیه اسرائیل موفق شوند که با ایران پیوند مستقیم برقرار کنند و زیر نظر رهبری ایران قرار بگیرند. 
وی می‌گوید: رهبر فعلی ایران به مانند رهبر سابقش [امام خمینی(ره)] به عنوان کاتالیزور حرکت کشورهای مسلمان علیه اسرائیل است. 

مینتص می‌افزاید: شاید پدیده‌ای به نام احمدی‌نژاد به تنهایی بتواند حرکات‌های ضداسرائیلی در منطقه را مدیریت کند و احمدی‌نژاد شاه‎کلید حرکت‌های ضداسرائیلی در منطقه است و نباید از سیاست‌های اعلامی و اعمالی احمدی‌نژاد غافل شویم. 
مینتص می‌گوید: شاید کلید اصلی پیروزی کشورهای عربی تنها با حضور احمدی‌نژاد امکان پیدا کند. 
وی رئیس جمهور ایران را به عنوان قهرمان و تشویق کننده بازیگران رسمی و غیررسمی علیه رژیم صهیونیستی معرفی می‌کند. 

این محقق صهیونیست تنها محدودیت در میان کشورهای عربی برای مبارزه علیه این رژیم را بحث شیعه و سنی و تفاوت‌های مذهبی میان این دو گرایش معرفی می‌کند. 

ادامه دارد . . . . 

منبع : فارس




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 89/12/4
زمان : 11:30 عصر
این بار لبنان ...
نظرات ()

دشمن در ایران اسلامی نتوانست ...

اکنون رفته سراغ لبنان ...

با همان حیله ها و روشها ...





نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 89/12/1
زمان : 8:25 عصر




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ