این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

لیموعمانی چاشنی ضد سرطان!
نظرات ()

لیموعمانی یا لیمو امانی، از میوه‌ هایی است که خشک شده ی آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ غذاهای ایرانی استفاده می‌ کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ در لغتنامه ی دهخدا از این محصول با نام لیمو عمانی یاد شده و آن را "لیمویی ترش که از عمان آرند" معنا کرده، اما شهرت آن احتمالا به غلط "عمانی" ذکر شده است، چرا که کشور عمان فاقد مرکباتی معروف بوده و احتمالا نام درست لیمو "امانی" است، به دلیل این که شهر امان پایتخت کشور اردن از لحاظ محصول لیمو همچون کشورهای لبنان و فلسطین سرشناس است.
 
لیمو عمانی گونه دیگری از لیمو ترش و درخت آن از خانواده نارنج است. لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوری که تازه ‌اش را نمی ‌توان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می‌ کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.
 
به گفته محققان مواد متشکله لیمو عمانی را ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ‌ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می ‌دهد. 
 
عمده ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را لیمونن، آلفا-ترپینئول، گاما ترپینن، ترپینولن، 1 و 8 سینئول و لینالول تشکیل می دهد.
 
این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده ی فشار خون و چربی خون شناخته شده است. 
 
خوردن دم ‌کرده ی آن اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم‌ کرده ی آن با عسل یا نبات پیشنهاد می ‌شود.
 
پژوهشگران معتقند لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک ‌کننده، اشتهاآور، ضدعفونی ‌‌کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C ، مسکن سردرد، التیام‌ دهنده ی سرفه و سرماخوردگی است. 
 
این چاشنی به دلیل مواد آنتی‌ اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است.



نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 92/11/24
زمان : 5:37 عصر
زنان، درد مفاصل را جدی بگیرند
نظرات ()

دبیر انجمن روماتولوژی ایران با بیان این مطلب که زنان جوان بیشتر به بیماری لوپوس مبتلا می‌شوند، گفت: این بیماری گاهی اوقات ممکن است با بروز درد در مفاصل مچ و انگشتان دست، آرنج و زانو مشاهده شود که به صورت خفیف یا شدید و همراه با تورم است.
به گزارش ایسنا، دکتر محسن سروش اظهار کرد: لوپوس، بیماری است که در آن اختلال در سیستم ایمنی بدن باعث آسیب به اعضای مختلف بدن می‌شود. سیستم ایمنی که باید از بدن در برابر میکروب‌های خارجی دفاع کند، در برابر سلول‌های بیگانه واکنش نشان داده، بر علیه سلول‌های بدن فعالیت می‌کند و منجر به ایجاد التهاب و آسیب به بافت‌های سالم بدن می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه زنان جوان بیشتر به این بیماری مبتلا می‌شوند، گفت: علائم ناشی از این عارضه در پوست و یا مشکلات داخلی مانند درد مفاصل بروز می‌کند و در موارد شدیدتر نیز می‌تواند به کلیه‌ها، ریه، قلب و سایر اندام حیاتی بدن نیز آسیب برساند.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش به عارضه پوستی اشاره کرد و گفت: عارضه پوستی شایع در این بیماری، قرمزی واضح روی گونه‌ها و بینی است که در معرض نور آفتاب هم بیشتر می‌شود. در درمان این بیماری هم توصیه می‌شود بیماران مبتلا به لوپوس در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرند.
 
این فوق تخصص روماتولوژی ادامه داد: بیماران مبتلا به لوپوس معمولا دچار ریزش مو می شوند اما با کنترل بیماری این عارضه هم قابل کنترل است و پس از مدتی موها شروع به رویش مجدد می‌کنند.
 
وی با بیان این مطلب که گرفتن شرح کامل، معاینه از فرد و انجام تست های آزمایشگاهی می‌تواند به تشخیص قطعی این نوع بیماری کمک کند، گفت: این بیماری در صورت عدم درمان می تواند مشکلات کلیوی، گوارشی و مغزی و خونی را در فرد ایجاد کند.
 
دبیر انجمن روماتولوژی ایران با بیان اینکه درمان این بیماری بستگی به شدت علائم دارد، اظهار کرد: بیماری لوپوس به طور کامل ریشه کن نمی‌شود ولی کنترل بیماری با دارو و رعایت نکات بهداشتی می‌تواند فرد را از بروز عوارض وخیم بیماری حفظ کرده و زندگی آرام و راحتی را برای وی مهیا سازد. 



نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/11/23
زمان : 2:52 عصر
ماست موجب کاهش دیابت میشود
نظرات ()

براساس یک مطالعه جدید خوردن چهار تا پنج بار ماست در هفته خطر ابتلا به دیابت از نوع 2 را کاهش می‌دهد.
خبرگزاری فارس: ماست موجب کاهش دیابت می‌شود
به گزارش گروه خواندنی‌های خبرگزاری فارس، محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که خوردن چهار تا پنج بار ماست در هفته خطر ابتلا به دیابت از نوع 2 را کاهش می‌دهد.

درحال حاضر دیابت نوع دوم 2.7 میلیون نفر را درفرانسه تحت تاثیر قرار داده است به علاوه حدود 300 تا 500 هزار نفر از داشتن دیابت خود خبر ندارند.

افرادی که دارای دیابت در سطح بالاتری هستند انسولین تزریق می‌کنند.

این بیماری خیلی جدی است و اگر بیمار به موقع رسیدگی نکند برای او عواقب بدی خواهد داشت. بنابراین پیشگیری آن اهمیت زیادی دارد.

محققان گفتند که مواد غذایی خاص در این بیماری نقش مهمی دارد.

به گفته آنها خوردن ماست به طور منظم خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

برای بدست آوردن نتایج بهتر دانشمندان انگلیسی مدت 11 سال مطالعاتی روی تغذیه 4000 نفر داشتند.

همچنین آنها علاقه‌مند به توسعه آزمایش‌های بیشتری در مورد بیماری این افراد شدند.

در پایان دانشمندان متوجه شدند افرادی که به طورمنظم از محصولات لبنی به ویژه ماست استفاده می‌کنند هم وزن پایینی دارند هم خطر ابتلا به دیابت نوع2 برای آنها کاهش پیدا می‌کند.

این نتایج در مجله دیابت (مرض قند) منتشر شد. با مصرف به طور متوسط 4،5 وعده (125 گرم) ماست درهفته 24درصد وحتی تا 28 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کاهش پیدا می‌کند.

محققان دریافتند که ماست به طور کامل اثر مثبت دارد و شامل نوع خاصی از ویتامین K و پروبیوتیک‌ها است که هر دو اثر محافظتی در برابر بیماری دیابت نشان داده‌اند.

دکتر «نیتا فروهی» از دانشگاه کمبریج در پیام‌های سلامت می‌گوید نتایج به دست آمده نشان می‌دهد ماست و محصولات لبنی از همه مهم‌تر و به نفع بیمار دیابتی است.

 

همانطور که غذاهای خاصی و حتی مقدار آنها برای سلامت یک دیابتی مضر است، غذاهایی مانند محصولات لبنی مخصوصا ماست و شیر برای کاهش دیابت نیز بسیار مفید هستند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/11/23
زمان : 10:4 صبح
زنان باردار از این لوازم آرایشی استفاده نکنند
نظرات ()

زنان باردار و شیرده نباید از محصولات آرایشی دارای سرب استفاده کنند، چون سرب موجود در این محصولات با عبور از جفت ، به جنین آسیب می رساند.
به گزارش ایرنا، سوسن جانی زاده کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود: سرب از راه پوست جذب می شود و مسمومیت ایجاد می کند و اولین علامت مسمومیت با سرب، کم خونی شدید است.
 
وی ادامه داد: لوازم آرایشی معتبر که مواد مصرف شده برای تولید آن ها روی برچسبشان ذکر شده، حاوی سرب نیستند و وزارت بهداشت برای لوازم آرایشی و بهداشتی حاوی سرب ، برچسب فارسی تایید شده صادر نمی کند.
 
وی با بیان این که سرب عنصر مشترک در مواد تشکیل دهنده تمام محصولات آرایشی است، افزود: هرقدرمیزان سرب در محصولات آرایشی بیشتر باشد به همان میزان اثرات مخرب تری بر پوست برجا می گذارد.
 
این کارشناس گفت: مواد آرایشی که ماندگاری طولانی تری روی پوست داشته باشند حاوی درصد بالایی سرب هستند، زیرا این فلز تاثیر زیادی در باقی ماندن پارافین و رنگ روی پوست دارد.
 
جانی زاده بیان کرد: بهترین راه تشخیص میزان سرب در محصولات آرایشی این است که مقدار کمی از مواد را پشت پوست یا کف دست بکشید و قطعه ای طلا را بر روی موضع به صورت دورانی تا دو دقیقه بچرخانید که در صورت تغییر رنگ محصول آرایشی به سیاه ، تیره و مات، آن محصول آرایشی دارای سرب است.
 
به گفته وی هر چه مدت زمان تغییر رنگ با طلا در این مواد کمتر باشد میزان سرب به کار رفته در محصول بسیار بالاتر از حد استاندارد آن است.



نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 92/11/20
زمان : 5:25 عصر
تصور اشتباه درباره نوشابه رژیمی
نظرات ()

تصور بسیاری از افراد این است که نوشیدنی‌های رژیمی به دلیل قند پایین موجب لاغری می‌شود.
به گزارش شبکه العالم، برخی افراد برای کم کردن وزن خود نوشیدنی های گازدار رژیمی مصرف می کنند، در حالی که محققان به تازگی هشدار داده اند که مصرف چنین نوشابه هایی باعث افزایش میل به غذا و تناول غذای بیشتر می شود .
 
سایت خبری "لایف ساینس" اعلام کرد : محققان با بررسی حجم غذا و نوشیدنی 24 هزار فرد بالغ آمریکایی در مدت 24 ساعت، فهمیدند افراد چاقی که به همراه غذا نوشیدنی رژیمی مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که از نوشیدنی معمولی داشتند، 200 کالری بیشتر انرژی دریافت کرده اند.
 
بر اساس این تحقیقات، افرادی که نوشیدنی رژیمی مصرف می کنند، بیش از دیگران شیرینی جات سبک تناول می کنند .
 
محققان اعلام کردند : مصرف نوشیدنی رژیمی به علت داشتن شکر کمتر باعث کاهش وزن نمی شود، لذا افراد برای داشتن رژیم مناسب، باید مقدار غذای خود را کاهش دهند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 92/11/19
زمان : 10:12 صبح
میوه را به وقتش بخورید
نظرات ()

 

مواد مغذی میوه وقتی به خوبی جذب بدن می شود که 20 تا نیم ساعت قبل از غذا یا در میان وعده ها میل شود.
به گزارش جهان به نقل از سلامت نیوز، درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟ 

برخی از متخصصان علوم تغذیه بر این باورند که مصرف میوه وقت و زمان خاصی ندارد. بعضی مصرف میوه را قبل و برخی پس از وعده اصلی غذایی مناسب می دانند و تعدادی هم خوردن میوه را در میان وعده ها توصیه می کنند، اما بالاخره چه زمانی میوه بخوریم؟ 

تحقیقات نشان داده است مواد مغذی میوه وقتی به خوبی جذب بدن می شود که 20 تا نیم ساعت قبل از غذا یا در میان وعده ها میل شود. آنهایی که از میوه به عنوان دسر پس از صرف غذا استفاده می کنند بدانند میوه ها حاوی آب طبیعی هستند و همچون غذاهای پروتئینی، نشاسته ای یا چرب نیاز به هضم طولانی مدت ندارند. به همین دلیل در میان وعده ها به دلیل خالی بودن معده، میوه کمی پس از خورده شدن از معده به روده وارد می شود، اما در وعده های اصلی، مواد غذایی به دلیل آن که باید مدتی را برای هضم بهتر در معده بگذرانند از ورود مستقیم میوه به روده جلوگیری کرده و این امر به ماندگاری طولانی مدت میوه در معده و تخمیر و اسیدی شدن میوه و در نهایت پری، سنگینی و ترشی و سوزش معده منجر می شود و اغلب کسانی که به مشکلات گوارشی همچون التهاب دستگاه گوارش، زخم معده و اثنی عشر دچار هستند باید به این نکته توجه بیشتری داشته باشند. همچنین بیماران یا سالمندانی که مشکل سوء تغذیه یا سوء جذب دارند، بدانند به دلیل آن که میوه ها و سبزیجات پرفیبر بوده و به محض خروج از معده حرکات روده ها را تسریع می کند، مدت زمان ماندگاری غذا در روده ها را برای جذب مواد مغذی به حداقل رسانده و در نتیجه این گروه برای نفع بیشتر از غذای اصلی باید میوه را در میان وعده ها میل کنند. 

اما افراد سالم می توانند برخی سبزیجات پرفیبر همچون انواع سالاد کاهو، کلم، سالاد شیرازی، ماست و اسفناج یا سبزی خوردن تازه را پیش یا همراه غذا میل کنند. در این صورت ویتامین C سبزیجات به جذب ریزمغذی های وعده غذایی بخصوص آهن و دفع سموم و نیترات غذاهای آماده کمک می کند و در ضمن از بروز یبوست، هموروئید و سرطان روده بزرگ جلوگیری می شود. 

میوه را یک باره نخورید 

برخی افراد به دلیل مشغله های کاری وقت زیادی برای خوردن میوه و سبزی ندارند و اغلب به صورت یکباره و همزمان در ساعتی از روز میوه شان را میل می کنند، اما آیا مصرف یک جای چند میوه و سبزی می تواند نیاز روزانه بدن را به ویتامین ها و مواد معدنی تامین کند؟ 

تمام مواد غذایی چه میوه و سبزی و چه غذاهای گوشتی و نشاسته ای باید در طول روز در فواصل زمانی مناسبی مصرف شود. خوردن همزمان چند میوه و سبزی موجب می شود یکباره املاح و ویتامین های زیادی وارد بدن شود و به دلیل آن که بدن قدرت جذب همزمان مقدار زیاد مواد مغذی را ندارد، این مواد در زمان کوتاهی از بدن دفع و بدن را با نیاز مواجه خواهد کرد، اما اگر همین مقدار میوه را به سه قسمت تقسیم و در سه وعده میل کنیم حجم مناسب تری از ویتامین ها و املاح در فواصل زمانی مختلف به بدن رسیده و بدن فرصت بیشتری برای جذب بهتر ریزمغذی ها دارد. 

البته این را هم بدانید خوردن همزمان میوه ها و سبزی ها در یک وعده، بهتر از نخوردن آنهاست. متخصصان تغذیه می گویند بهتر است افراد لاغر میوه را نیم تا یک ساعت بعد از غذای اصلی و افراد چاق قبل از وعده اصلی میل کنند، زیرا میوه تا حدودی جلوی اشتها و ولع به خوردن را می گیرد. 

وقتی میوه چربی خون را بالا می برد 


برخی افراد برای آن که کمتر غذا بخورند یا از میزان چربی و سموم بدن بکاهند به خود عادت داده اند که در برنامه غذایی روزانه از بیشترین حجم میوه استفاده کنند، اما باید این نکته را فراموش نکنید که میوه ها قند بالایی داشته و مازاد این قند می تواند به مرور زمان تری گلیسیرید را بالا ببرد و یکی از عوامل ابتلا به کبد چرب شود. متخصصان علوم غذایی مصرف بیش از نیم کیلوگرم میوه را در طول روز توصیه نمی کنند. لازم است بدانید بخش اعظم میوه ها از ویتامین و املاح معدنی تشکیل شده و تقریبا از نظر مواد حیاتی همچون چربی، مواد نشاسته ای و پروتئینی فقیر هستند و می توانند به مرور زمان بدن را دچار کاستی هایی کنند و سبب بروز برخی بیماری ها شوند. در نتیجه هیچگاه خودسرانه به مصرف بیش از حد میوه و سبزی یا پیروی از رژیم های گیاهخواری اقدام نکنید و بدانید در یک برنامه غذایی سالم باید همه گروه های غذایی را بگنجانید. تا زمانی که سالم هستید اگر متعادل بخورید می توانید از هر غذایی که محبوب دلتان است میل کنید، پس زیاد سخت نگیرید. 

میوه را جایگزین شام نکنید 

اما آیا می شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ در وعده شام می توان از سهم بیشتر سبزی استفاده کرد، اما مصرف زیاد میوه توصیه نمی شود. سبزی ها در مقایسه با میوه ها کالری و قند کمتری دارند و با وجود این که از نظر موادمغذی با میوه ها مشابه نیستند، اما برابری می کنند. میوه ها حاوی قندهای ساده ای همچون گلوکز و فروکتوز هستند که در دراز مدت مقاومت بدن را به ترشح انسولین افزایش داده و سبب بروز اضافه وزن و دیابت نوع دو می شوند. 

از طرف دیگر قند ساده میوه ها باعث بالا رفتن ناگهانی قند خون و ترشح بیش از حد انسولین و سپس افت قند خون و گرسنگی بیشتر می شود و تازه آن زمان است که فرد متوجه می شود میوه دوای گرسنگی اش نیست و تازه خود را برای خوردن یک شام کامل و مفصل آماده می کند. 

چرا میوه را به سیخ می کشید؟ 

مدتی است که برخی خانواده ها برای تنوع بیشتر و هزینه کمتر به جای چینش میوه های پوست دار درون ظرف، میوه را پوست کنده و قاچ می کنند یا به سیخ چوبی می کشند و به مهمانان تعارف می کنند، بدی این عمل آن است که با برش دادن، بافت میوه پاره و در مجاورت هوا اکسید و درصدی از ویتامین های خود بخصوص ویتامین C را از دست می دهد. البته اگر مرکبات را از قسمت پره ها چند قسمت کنند یا دانه های انار را به صورت برش خورده، درون بافت فیبری اش باقی گذارند و از پره های سفیدش جدا نکنند و سیب و موز و کیوی را قاچ نکنند مشکل تغذیه ای ایجاد نمی شود، ولی اگر میوه را قطعه قطعه و به سیخ بکشید از نظر بهداشتی و تغذیه ای به نفع مهمان نیست و فقط به جیب خودتان لطف کرده اید.

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 92/11/15
زمان : 8:32 صبح
10 کار خطرناک با موبایل
نظرات ()

کارشناسان مرکز Protect Your Bubble بر اساس آخرین بررسی‌های خود لیست بدترین، اشتباه‌ترین و خطرناک‌ترین کارهایی که در طول روز با گوشی هوشمند خود انجام می‌دهیم را منتشر کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ونچر بیت،‌ همه کاربران به خوبی می‌دانند که تلفن همراه امروزه به چمدان کوچک و قابل حمل هویت دیجیتالی شما تبدیل شده است که مهم‌ترین و محرمانه‌ترین اطلاعات را در خود نگه می‌دارد.
 
با توجه به اینکه گوشی‌های هوشمند با تمام توانمندی‌های خود قابل هک شدن هستند، بسیاری از ما کارهای امنیتی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در این زمینه را انجام نمی‌دهیم.
 
به هر حال، کارشناسان مرکز Protect Your Bubble بر اساس آخرین بررسی‌های خود لیست بدترین و خطرناک‌ترین کارهایی که در طول روز با گوشی خود انجام می‌دهیم را به قرار زیر منتشر کرده‌اند.
 
1- عدم انتخاب رمز عبور برای گوشی هوشمند: آمارها نشان می‌دهد که 62 درصد صاحبان گوشی هوشمند برای این دستگاه هیچ گونه رمز عبوری در نظر نمی‌گیرند. همچنین گفته می‌شود که صاحبان این دستگاه 33 درصد بیش از دیگران با سرقت اطلاعات شخصی مواجه می‌شوند.
 
2- سیستم خودکار ورود به حساب‌های بانکی و سایت‌های مالی: بر اساس آمار موجود 32 درصد صاحبان گوشی هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره می‌کنند تا به صورت خودکار وارد سایت‌ها و حساب‌های مالی شوند.
 
3- تهیه تصاویر شخصی، ذخیره آن در گوشی و ارسال آن‌ها به دیگران: بر اساس آمار موجود 20 درصد نوجوانان با گوشی هوشمند از خود عکس‌های شخصی می‌گیرند و آن‌ها را از طریق پیامک یا سایت‌های آنلاین با دوستان خود به اشتراک می‌گذارند. البته ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود؛ زیرا 17 درصد افرادی که این عکس‌ها را دریافت می‌کنند آن‌ها را به دست دیگران می‌رسانند.
 
4- کلیک کردن روی لینک‌های موجود در ایمیل‌های ناخواسته: طبق آمار منتشر شده از سوی مرکز Protect Your Bubble، حدود 4 درصد سرقت‌های اطلاعاتی از طریق پست‌های الکترونیکی دروغین حاوی لینک‌های مخرب صورت می‌گیرد. به طور کلی روزانه 156 میلیون پست الکترونیکی با هدف سرقت اطلاعاتی در سراسر جهان ارسال می‌شود.
 
5- انتشار آنلاین تصاویر حین سفر و تعطیلات: بیش از 75 درصد سارقان و مجرمان دستگیر شده اعلام کرده‌اند که همکاران آن‌ها با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به اهداف خود دسترسی پیدا می‌کنند.
 
6- انتشار آنلاین تصاویر بدون خاموش کردن ابزار نشان‌دهنده موقعیت جغرافیایی: روزانه بیش از 500 میلیون عکس در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود.
 
7- اشتراک اطلاعات شخصی با کلاهبردارانی که خود را کارمند بانک جا می‌زنند: اطلاعات مرکز Protect Your Bubble نشان داد 27 درصد سرقت اطلاعات از طریق تماس‌های تلفنی و کلاهبرداری از حساب‌های بانکی صورت می‌گیرد.
 
8- عدم استفاده از قاب محافظ گوشی: طبق آمار موجود 25 درصد صاحبان گوشی‌های هوشمند از قاب محافظ این دستگاه استفاده نمی‌کنند.
 
9- اتصال به شبکه‌های بی‌سیم ناامن اینترنتی: بررسی‌ها نشان می‌دهد که 52 درصد کاربران از طریق گوشی هوشمند خود به شبکه‌های بی‌سیم ناامن متصل می‌شوند.
 
10-  بیمه نکردن گوشی هوشمند: مرکز Protect Your Bubble در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده است که 60 درصد کاربران به هنگام خرید گوشی جدید هیچ برنامه‌ای برای استفاده از خدمات بیمه گوشی هوشمند ندارند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 92/11/14
زمان : 10:54 صبح
یک متخصص پوست ومو پاسخ داد
نظرات ()

علت پُف دور چشم چیست؟

یک متخصص پوست و مو می‌گوید: اگر چه پف دور چشم ممکن است به دلیل برخی بیماری‌ها در بدن بروز کند اما در بیشتر موارد فرد مشکلی‌ندارد و به دلایل ارثی یا خستگی و بی‌خوابی این حالت ایجاد می‌شود.

خبرگزاری فارس: علت پُف دور چشم چیست؟

 

امیر هوشنگ احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد علت پف دور چشم به ویژه پس از بیدار شدن خواب به این نکته اشاره کرد که دلایل مختلفی در این عارضه دخیل هستند که لزوماً همه آنها نگران کننده نیست.

وی گفت: تغییرات هورمونی حین قاعدگی در خانم‌ها ممکن است سبب تجمع مایعات به ویژه در بافت‌های زیر پوستی شوند. در این حالت تورم اطراف چشم که از قبل وجود داشته بارزتر می‌شود.

به گفته این متخصص پوست و مو تجمع مایعات در بدن در دوران بارداری، بیماری قلبی و کلیوی هم دیده می‌شود ولی در بسیاری موارد فرد از نظر سلامت هیچ مشکلی نداشته و پف چشم ارثی است

معاون آموزشی بیمارستان پوست رازی روزانه 10 دقیقه تحرک‌های همراه با جست و خیز را در به جریان انداختن آب جمع شده در یک قسمت بدن به ویژه دور چشم‌ها بسیار موثر دانست.

احسانی عواملی مانند بالارفتن سن و خستگی روزانه و استرس زیاد را در تشدید پف دور چشم موثر دانست و افزود: پُف چشم می‌تواند در نتیجه کم‌ آبی بدن باشد که در این صورت، تنها چاره آن نوشیدن آب و مایعات فراوان است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مصرف زیاد غذاهای حاوی سدیم مانند رب گوجه فرنگی و غذاهای کنسروی را در تشدید پف دور چشم موثر برشمرد و گفت: با کاهش مصرف نمک و مصرف غذاهای تازه به راحتی می‌توان این عارضه را از بین برد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 92/11/12
زمان : 10:14 صبح
لیست مواد غذایی به تفکیک طبع
نظرات ()

با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی میگردد. 
منظر اول سردی و گرمی بدن است. بعضی از مواد غذایی، گرما بخش جسم آدمی  هستند و برخی سرد کننده (سست کننده).
منظر دوم تری و خشکی یعنی میزان آب بدن. بعضی از مواد غذایی رطوبت بخش هستند و باعث زیاد شدن مایعات بدن می گردند و برخی خشکی دهنده هستند و باعث زیاد شدن املاح بدن می گردند. لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه بسیار بالا و از لحاظ تری در درجه پایینی باشد.
ضمناً برای تعدیل طبع یک ماده غذایی می توان از ترکیب آن با مواد غذایی دیگر که دارای طبع مختلفی با آن هست به عنوان مصلح استفاده نمود به طور مثال برای تعدیل سردی ماست می توان آنرا با موسیر میل نمود.
غیر از مواد غذایی رفتارها، محیط و احساسهای مختلف همچون شادی، ترس و ... نیز اثرات گرما یا سردی بخش و تر و خشک کننده دارند. 
خورش های ایرانی نیز با توجه به ترکیبات و ادویه مورد استفاده، دارای طبع متعادل هستند.

در ذیل لیست مواد غذایی به تفکیک طبع آنها تقدیم می گردد:

مواد غذایی گرم و تر (دم) - بهاری:

لبنیات : کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو و شیر گوسفند
صیفی جات: خربزه، خیار چنبر، طالبی و گرمک 
میوه ها: انجیر تازه و خشک، انگور، خرما، سیب شیرین، قیسی، گیلاس، گلابی، موز، مویز، بالنگو، اقسام توت و کشمش
ریشه ها: انوع ترب، زردک، سیب زمینی ترش، شلغم و هویج
سبزی ها: شبدر، تربچه و ترب
حبوبات: گندم و اقسام لوبیا
گوشتها: جگر سیاه و سفید، پاچه، گوشت گوسفند (بره)، بوقلمون، مرغ محلی، میگو، زبان و چشم
مغزهای گیاهی: بادام درختی شیرین، بادام زمینی، تخم طالبی، تخم خربزه و کنجد 
متفرقه: شیره انگور، روغن کنجد، روغن گاو، دنبه، روغن بادام تلخ، ارده، سمنو و خاکشیر

مواد غذایی گرم و خشک (صفرا) - تابستانی: 

لبنیات : پنیر کهنه
صیفی جات: بادنجان و فلفل سبز 
میوه ها: انبه، به، زیتون و نارگیل
ریشه ها: چغندر، پیاز، سیر، کلم قمری و موسیر
سبزی ها: برگ چغندر ، پونه، نعناع،  پیازچه، ترخون، مرزه، تره تیزک (شاهی)، جعفری، رازیانه، ریحان، شاهتره، شنبلیله، شوید، کرفس، اقسام کلم بستانی، گزنه، مارچوبه، تره و تره فرنگی 
حبوبات: جوی دوسر (چاودار)، لپه، نخود و برنج کته ای
گوشتها: آهو، اردک، گاو (هرچه سن گاو بالاتر باشد، سردی آن بیشتر می شود و در گروه سرد و خشک جای می گیرد)، بلدرچین، گنجشک، شتر مرغ، شتر، کبوتر، خروس، کباب و دل 
مغزهای گیاهی: بادام هندی، بادام درختی تلخ، بادام کوهی، پسته کوهی، پسته، تخم آفتابگردان، چلغوز، فندق و گردو 
ادویه ها: آویشن، اسپند، چای سبز و سیاه، خردل، دارچین، انیسون، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره، سیاهدانه، فلفل، کاکائو، گلپر، وانیل، هل و نمک
متفرقه: روغن زیتون، شیره خرما، عسل، شکر سرخ یا سفید و عرق بهار نارنج

مواد غذایی سرد و خشک (سودا) - پاییزی: 

لبنیات : کشک و قراقروط 
میوه ها: شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش
سبزی ها: ترشک، ریواس و گشنیز
حبوبات: ارزن، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش
گوشتها: بز، قلوه، سیرابی و شیردان
مغزهای گیاهی: بلوط خوراکی و شاهدانه
ادویه ها: سماق، نشاسته و قهوه
متفرقه: شکر فراورده شده صنعتی، سرکه و آبغوره
مواد غذایی سرد و تر (بلغم) - زمستانی: 

لبنیات : پنیر تازه، خامه، دوغ، ماست، سرشیر و شیر پاستوریزه
صیفی جات: خیار، اقسام کدو، گوجه فرنگی، هندوانه و کدو حلوائی
میوه ها: آناناس، توت فرنگی، آلو، آلوچه، انار شیرین، پرتقال، زردآلو، شفتالو، شلیل، کیوی، لیمو شیرین، نارنگی، هلو، آب فشرده انار
ریشه ها: سیب زمینی
سبزی ها: اسفناج، بامیه، خرفه، قارچ خوراکی، کاسنی، کاهو و لوبیا سبز 
حبوبات: باقلا تازه و نخود سبز
گوشتها: انواع ماهی و مغز گوسفند 
مغزهای گیاهی: تخم کدو، تخم هندوانه، خشخاش و به دانه
متفرقه: اسفرزه، گلاب و ماء الشعیر




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/11/9
زمان : 10:47 صبح
چند واقعیت تلخ در مورد چای
نظرات ()

1- بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

2- در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک نمی شوند!

 3-   اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار انگلیسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند. عکس العمل علماء و حکمای سلیم النفس آن دوران در برابر این حرکت پلید استعماری شدید بود. در یکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهید گیاهی را در ایران رواج دهید که حتی الاغ ها از نزدیک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعیت آن است که حکمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن مضر است.

4-   موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. فنول چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اینجاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند! (گل بود به سبزه هم آراسته شد!!)

5-   مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ایجاد می کند. تانن‌ها با آهن، ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود.

6-   همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام تانن. این ماده بسیار مدر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود. آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را به مرور از کار می اندازد!

7-   گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.

8-    مصرف زیاد چای دندان ها را لک دار و سیاه می کند.

9-    چای ترشح اسید معده را تحریک می کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

10- در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند!

11- به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعث تحریک اعصاب و یا تپش قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد.

12- ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستم اعصاب سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول ها می شود. منیزیم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود.

13- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصمیم به ترک چای می گیرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آیا این موضوع که ادعا شده است سال هاست تولید کنندگان چای در کشورهای خارجی برای حفظ مشتریان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتیادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نیست؟

14- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسید که سیگاری نباشند؟ و چند نفر سیگاری را می شناسید که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دلیل مواد افیونی طبیعی که در خود داشته و مواد شیمیایی که در فرآیند تولید توسط بسیاری از تولیدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای برای آمادگی بدن جهت پذیرش انواع اعتیادها به مواد مضر دیگر است.

15- اگر دقت کنید قریب به اتفاق مواد سمی در طبیعت دارای طعم تلخ می باشند. شاید پروردگار مهربان با این گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نیستند و باید از آنها پرهیز کنند. چای یکی از تلخ ترین گیاهان موجود در طبیعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش این تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.

16- همه این ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سریع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سیاه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسیده شدن و تخمیر این برگ ها، تغییر رنگ آنها به قهوه ای و سیاه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسیده شده و تبدیل به کود گردند)، سپس خشک کردن این برگهای پوسیده بدست می آید!

17- بدتر از چای سبز و چای سیاه، چای های جدید طعم داری هستند که دارای اسانس های شیمیایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شیمیایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند تو یک جا داری!!)

18- یکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمینارها و ...) مصرف بسیاری از نوشیدنی ها در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی است. این ظروف به خصوص در مجاورت با نوشیدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانید در یکی از این لیوان ها چای داغ بریزید و چند دقیقه ای کنار بگذارید تا سرد شود. خواهید دید که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!

19- در انواع چای های بسته ای (معروف به Teafix یا Lipton)، ضایعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادی نیستند در بسته های کاغذی که برای جلوگیری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شیمیایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گیرند. پاره ای از مواد شیمیایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!

20- میدانیم که انصافاً دین اسلام کامل ترین دین است و حتی در مورد جزیی ترین موارد زندگی شخصی و اجتماعی دهها و صدها حدیث و روایت در کتب دینی ما نقل شده است. حال با فرض این که ادعاهای بوقهای تبلیغاتی تبلیغ کننده مصرف چای صحیح باشد و مصرف این گیاه باعث آن همه منافع ادعایی آنها باشد، آیا به نظر شما عجیب نیست با وجود آن که گیاه چای از پنج هزار سال قبل شناخته شده بوده است حتی یک مورد هم از معصومین و بزرگان دینی درباره خواص چای و توصیه به مصرف آن مطلبی در هیچ کتاب معتبری به ما نرسیده است؟! برعکس، همان گونه در بالا هم اشاره شد، علما و حکمای هوشیار ما اولین اقشاری بودند که در مورد ورود چای به کشور عکس العمل منفی نشان داده و به مخالفت برخاستند.

21- ابو علی سینا (نابغه طب اسلامی) در طب سنتی از چای به عنوان ماده پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرایط خاص استفاده می کرده است.

22-ممکن است علیرغم خواندن موارد فوق به دلیل تبلیغات زیادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشید که مصرف این نوشیدنی همه جا تا این حد مضر است. بسیاری می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا این قدر در رسانه ها از آن تعریف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفی نمی کنیم که چای فواید اندکی نیز دارد، اما این فواید قابل مقایسه با مضرات فراوان آن نیستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کریم در مورد آنها می فرماید: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسیار بیشتر است». ثانیاً فراموش نکنید که تجارت چای گردش مالی میلیاردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافیاها و کارتل های تجاری بزرگی که از این راه منافع و سود سرشاری می برند به این راحتی اجازه می دهند که حقایق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنید که در اوایل قرن بیستم شرکت های سازنده سیگار و دخانیات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفیانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانیات و حتی طرح فواید استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد این تبانی های بزرگ و کثیف در اواخر قرن بیستم منتشر شد، یعنی زمانی که همه ذینفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانیات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنین اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبایل، نوشابه، سوسیس، کالباس و سایر موارد مشابه رخ می دهد و این ما هستیم که باید عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافیانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنیم.

23- بعضی می پرسند اگر مصرف چای این قدر مضر است چرا خداوند آن را آفریده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکیم هیچ موجودی را در عالم بدون دلیل و حکمت خلق نکرده است، اما این به معنی آن نیست که هرچه آفریده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای یکی از بهترین گیاهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زیادی اکسیژن تولید کند. دلیل آن که هوای مزارع چای بسیار مطبوع است نیز همین واقعیت می باشد. در حقیقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند باید به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان یک تصفیه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شاید یک دلیل دیگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همین باشد که این گیاه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنین به دلیل این که گیاه چای اسیدی است، ماده ضد عفونی کننده خوبی می باشد. لذا برای شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفید است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.

24-اگر می پرسید که چه باید کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رسانی وسیع در بین همه آنها که دوستشان داریم. ثانیاً رواج ده ها دم کرده طبیعی خوش طعم، مفید و باصرفه که جانشینان بسیار مطلوبی برای چای مضر هستند در سطح جامعه (برای شروع از خانه خود و نزدیکانتان شروع کنید). به عنوان مثال می توانید به تناوب از جوشانده بادرنج بویه (گیاه مورد علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نیز بوده است)، دم کرده برگ گیاه به لیمو (گیاهی با برگ های شبیه نعنا، با شربت به لیمو اشتباه نکنید)، دم کرده میوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنیز (به صورت آسیا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبیل، دم کرده زیرفون، دم کرده برگ تیول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبیعی و مفید دیگر که به تفصیل در بخش مقالات درج شده است، استفاده کنید.

مجید تجملیان

منبع : http://ravazadeh.com/fa/article/5-nourishment-article/2462-tea.html




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 92/11/9
زمان : 10:44 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ