سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

تاثیر قهوه سبز در درمان عارضه کبد چرب
نظرات ()

به تازگی دانشمندان دانشگاه جان ‌هاپکینز آمریکا از قهوه‌ ‌سبز نوعی ماده به ‌دست آورده‌اند که باعث می‌شود در کمک به سوزاندن چربی‌های اشباع‌ شده در کبد و از ‌بین‌ بردن آنها مورد استفاده قرار گیرد.
 
به گزارش ایسنا ، دانشمندان این دارو را روی 1200 بیمار به‌طور مساوی آزمایش کردند. 600 فرد که از داروی قهوه‌ ‌سبز استفاده کرده بودند و در بقیه از دارونما استفاده ‌شده بود.
 
عصاره‌ تهیه ‌شده از قهوه‌ ‌سبز (به‌ صورت چای) را نیم‌ ساعت قبل ‌از صرف صبحانه (ناشتا) به آنها خورانده و پس‌ از گذشت سه ماه افرادی‌ که از عصاره‌ی قهوه‌ ‌سبز استفاده کرده بودند مقدار بسیار زیادی از چربی‌های موجود در کبد را از ‌دست ‌داده و نیز فشارخون و قند‌خون آنان نیز مورد آزمایش قرارگرفت که بسیار مناسب بود و این ماده باعث تنظیم فشارخون و قند‌خون در بدن آنها شد و باعث از ‌بین‌ بردن اکسیدان های بدن آنها شد ولی در افرادی‌که فقط از دارونما استفاده کرده بودند هیچ تغییری ایجاد نشده بود.
 
محققان می گویند: این موارد همگی حاکی از ‌آن است که کافئین موجود در قهوه‌ سبز باعث بهبود بخشیدن به سلولهای بدن می شود و کمک خوبی در به حرکت انداختن سلول های ماهیچه‌یی بدن می کند و تأثیر بسزایی در کندکردن سلول های چربی در کبد دارند.
 
این محققان توصیه می‌کنند که قهوه‌ ‌سبز به ‌صورت نوشیدنی چای، پیش ‌از صبحانه مصرف شود تا برای پایین‌آوردن چربی بدن اثر کند و با این کار بتوان به بهبود متابولیسم بدن کمک کرد و هم به وزن ایده‌آل دست یافت.
 
قهوه‌ ‌سبز متابولیسم بدن را از طریق اسیدگلوکورونیک تحریک می‌کند و این ماده همزمان با تحریک کبد، برای چربی‌سوزی از آزادشدن گلوکز در جریان خون جلوگیری به ‌عمل می‌آورد.
 
این موارد باعث می‌شود تا افراد بتوانند بدون تغییر در رژیم غذایی روزانه‌ی خود لاغر شوند و به ‌این ‌ترتیب گلوکورونیک اسید ذخیره‌ی چربی بدن و چربی اشباع ‌شده در کبد کاهش یابد و سوخت ‌و ‌ساز بدن بهبود یابد.
 
محققان دریافته اند که قهوه‌ ‌سبز بهتر ‌از چای ‌سبز و انگور دارای خواص آنتی‌اکسیدان است و در حفظ قند‌خون در شرایط سالم و فشارخون به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک می‌کند.
 
لازم به‌ ذکر است که این موارد همگی در قهوه‌ ‌سبز موجود است نه در قهوه‌ی تفت ‌داده شده (قهوه قهوه‌یی) و نباید این قهوه به ‌مدت زیاد در انبار‌ها نگهداری شود، چون خواص خود را به مرور از دست می‌دهد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 93/5/8
زمان : 12:55 عصر


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ