سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

دارچین اثری مشابه پنی سیلین دارد/ آرامکننده و شادکننده ای مقرون
نظرات ()

دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می شود برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می‌کنند و در غذا یا چای از آن استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دارچین دارای قدمت حداقل 2700 ساله است که در مکتوبات چین آمده است و مصریان دارچین را از چین وارد کردند و به عنوان دارو و بهترشدن غذا و همچنین به عنوان عامل مومیائی استفاده کردند.

دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می شود برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می‌کنند و در غذا یا چای از آن استفاده می‌کنند.

خواص و آثار

1. دارچین برای زیاد شدن و تجدید نیروی جنسی به کار می رود.

2.  کلیه ها را گرم می کند، ضعف کمر و پاها را از بین می برد و کم خونی را درمان می کند.

3. دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. دارچین اثر آرام کنده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام Cinnamodehyde وجود دارد که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.

4. اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب می باشد و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول درآورده اند که بعنوان "تب بُر" به کار می رود. دارچین رگ ها را باز می کند و باعث بهبود گردش خون می شود.

5. دارچین باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است. همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.

6. دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می توان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد. استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند.

7. دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کنند? عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می رود.

8. همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می رود.

9. از آن برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می شود. مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان می کند.

10. نیرو بخش و مقوی است و برای خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیار مفید است.

11. مالیدن روغن آن به پلک چشم برای رفع پریدن پلک نافع است و مالیدن آن به چشم برای تقویت دید چشم مفید است.

12. خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی برای سکسکه رطوبی نافع است.

13. ضماد آن برای رعشه و رفع تب و لرزهای بلغمی و سوداوی و تسکین درد آن مفید می باشد.

14. دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.

کاربردهای آرایشی – بهداشتی

دهانشویه: 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با نصف قاشق چایخوری پودر میخک مخلوط کرده و مسواک تر را به آن آغشته کنید. سپس آنرا به دندانها و داخل دهان بکشید و این عمل را روزی یک مرتبه تکرار کنید.

سفید کننده و جرم گیر دندان: 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین را با 2 قاشق مرباخوری کف دریا مخلوط کرده و خوب هم بزنید روزی 2 مرتبه ابتدا مسواک را تر کرده و به پودر حاصل آغشته کنید سپس آن را به دندانها بکشید.

دمنوش دارچین

مواد لازم: چوب دارچین خردشده دو قاشق غذاخوری، عسل دو قاشق مرباخوری به ازای هر لیوان، آب جوش 3 لیوان.

طرز تهیه: دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه الی یک ساعت دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود و به آرامی آن را میل کنید.

خواص: این نوشیدنی برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن بسیار مفید است.

 

احتیاط: دارچین به دلیل داشتن طبیعت گرم می تواند در افراد گرم مزاج با عوارضی چون خشکی پوست، خارش بدن، گرگرفتگی، خارش گوش و گلو و ... همراه باشد لذا باید با توجه به مزاج مصرف شود.

منبع: انجمن تحقیقات طب سنتی ایران




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 93/5/25
زمان : 2:15 عصر


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ