سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

5 عامل مهم در کاهش سرعت WiFi
نظرات ()

تا حالا به این فکر کرده‌اید که چه چیزی اعصاب شما را بیش از هر چیز دیگری به‌هم می‌ریزد؟ شاید موارد زیادی در حال گذر از ذهن شما باشد ولی به عقیده خیلی از کاربران اینترنت هیچ چیزی بدتر از وای‌فای سرعت پایین وجود ندارد.

به گزارش جام جم آنلاین ، در دنیای امروز که همه افراد به‌صورت آنلاین زندگی می‌کنند؛ داشتن یک ارتباط سریع و قابل اطمینان از هر مورد دیگری مهم‌تر است.

عوامل شناخته شده زیادی هستند که باعث می‌شوند سرعت وای‌فای کاهش یابد. ولی به‌غیر از آن؛ چند مورد هم هستند که زیاد شناخته شده نیستند ولی می‌توانند خرید اینترنتی و یا عادت بازدید از فیسبوک را مختل کنند.

در زیر 5 مورد از عواملی که شاید تا به‌حال به آن‌ها فکر نکرده باشید ولی در واقع در این مسئله بسیار دخیل هستند آورده شده است.

1 – لامپ‌ها و یخچال‌ها
این دو مورد تا حد زیادی بستگی به محل قرار گرفتن روتر دارند. لامپ‌ها یکی از وسایل الکترونیکی هستند که با ارتباط اینترنتی شما تداخل ایجاد می‌کنند.

اوایل ماه جاری میلادی؛ کارشناسان آف‌کام کشف کردند که لامپ‌ها در کنار یخچال‌ها؛ اسپیکرها؛ تلفن‌‌های بی‌سیم و دستگاه‌هایی که برای باز کردن در پارکینگ استفاده می‌شوند با سیگنال‌هایی که از سمت روتر به کامپوتر روانه می‌شوند نداخل ایجاد می‌کنند.

امواج رادیویی که از این دستگاه‌ها منتشر می‌شود درست مانند سیگنال‌هایی است که از سمت روتر به گیرند‌ه این امواج ارسال می‌شود. بهترین راه برای جلوگیری از چنین مشکلی آن است که روتر در جایی قرار داده شود که نزدیک به هیچ‌کدام از موارد اشاره شده یا هرگونه وسیله الکترونیکی دیگر نباشد.

2 – وای‌فای همسایه‌تان می‌تواند مشکل‌ساز شود
روترها سیگنال‌ وای‌فای را روی چند کانالی که در دسترس آن‌ها است منتشر می‌کنند البته فرکانس‌هایی که یک شبکه بی‌سیم می‌تواند روی آن‌ها کار کند.

روترهای امروزی قادر هستند به‌صورت خودکار بهترین کانال موجود و در عین‌حال با کمترین تراکم را انتخاب کنند. ولی این بدان معنی است که ممکن است شما و همسایه‌تان در حال استفاده از یک کانال باشید.

اگر روترها بیش از اندازه به‌هم نزدیک باشند شاهد تداخل‌های بسیار جدی خواهید بود. برای رفع این مشکل می‌توانید از سرویس‌دهنده شبکه خود بخواهید کانال را عوض کند. معمولا آن‌ها در وبسایت خود نکاتی در مورد روترهای خود ارائه می‌دهند.

3 – انسان‌ها
تا حالا به این فکر کرده‌اید که چرا وقتی میهمان دارید وای‌فای شما به بدترین شکل ممکن عمل می‌کند؟

اگر فکر می‌کنید دلیل این مسئله وجود افراد زیاد با دستگاه‌های گوناگون است که همگی با هم و در یک زمان در حال استفاده از اینترنت هستند اشتباه ‌می‌کنید. یک از مواردی که می‌تواند روی سیگنال اثر منفی داشته باشد تعداد افرادی است که در آن مکان حضور دارند.

یعنی حضور فیزیکی هر چه بیشتر باشد باعث افت کارایی روتر می‌شود. دانشگاه کالیفرنیا در یکی از تست‌های خود به این نتیجه رسید که با حضور فیزیکی افراد؛ سیگنال وایرلس به‌شدت دچار نوسان می‌شود.

به همین منظور دو روتر در دو نقطه مقابل هم در یک اتاق قرار داده شدند. زمانی‌که کسی در مسیر سیگنال حرکت می‌کرد سیگنال افت شدیدی نشان می‌داد و با افزایش افراد در فضای اتاق پخش می‌شد ولی در مسیر درست حرکت نمی‌کرد.

دانشمندان امیدوارند با استفاده از این یافته‌ها بتوانند تعداد افراد حاضر در اتاقی را که از وای‌فای استفاده می‌کند متوجه شوند. این مسئله در عملیات جستجو و نجات و هم‌چنین در موارد امنیتی می‌تواند کاربرد بسیاری داشته باشد.

4 – عادت به تلویزیون‌های اینترنتی
یکی دیگر از مواردی که روی کارایی وای‌فای تأثیر دارد استفاده از شبکه‌های تلویزیون اینترنتی است که این روزها بحثش بسیار داغ است.

هم‌چنین استفاده از سرویس‌های ابری مانند دراپ‌باکس؛ بازی‌های آنلاین و وبسایت‌های تورنت از دیگر موارد تأثیرگذار هستند.

برای چنین موردی می‌توانید در روتر با استفاده از قابلیت «Quality Of Service» اپ‌‌ها را اولویت‌بندی کنید؛ در نتیجه به هرکدام از آن‌ها پهنای باند مشخصی تخصیص داده می‌شود.

5 – مکانی که در آن هستید
مسلما منظور از این مورد آن نیست که لپ‌تاپ یا گوشی شما تا چه حد به روتر نزدیک است چون این مسئله کاملا واضح است.

همان‌طور که همه تا به‌حال تجربه کرده‌اند برخی از نقاط از آنتن‌دهی و در نتیجه پوشش وای‌فای بهتری برخوردار هستند. تفاوت‌های جغرافیایی بطور قابل‌توجهی در میزان سرعت تأثیر دارند.

در تست‌های مختلفی که در آمریکا صورت گرفته مشخص شده که خیابان ویلیامسون در منطقه کنت با سرعت 0?535 مگابیت در ثانیه پایین‌ترین سرعت اینترنت را دارد.

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/10/12
زمان : 10:17 صبح


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ