سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

انتشار عکسهای دیده نشده از بشار اسد
نظرات ()

حامیان «بشار اسد» در انتخابات ریاست جمهوری سوریه، به مناسبت آغاز تبلیغات انتخاباتی فعالیت جدیدی در سطح رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در اینترنت آغاز کرده‌اند.
خبرگزاری فارس: انتشار عکس‌های دیده نشده از بشار اسد
به گزارش خبرگزاری فارس، حامیان بشار اسد رئیس جمهوری سوریه که فعالیت انتخاباتی خود را در حمایت از اسد از روز یکشنبه آغاز کرده‌اند، عکس‌هایی دیده‌ نشده از اسد در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند.

کمیته انتخاباتی بشار اسد که نام «سوا» (همه با هم) را برای تبلیغات انتخاباتی بشار اسد برگزیده است، فعالیت خود را با راه‌اندازی فعالیت‌های اینترنتی در شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده است.

پوستر تبلیغاتی بشار اسد

بشار اسد در کنار برادرانش (چپ) سپتامبر 1969

بشار اسد، دانش‌آموز مدرسه ابتدایی

بشار اسد، اردوی کلاسی، 1975 مدرسه اللاییک

بشار اسد ، دوران دبیرستان 1982

 

بر اساس اعلام دادگاه قانون اساسی سوریه، انتخابات ریاست جمهوری این کشور 13 خرداد برگزار خواهد شد. تبلیغات انتخاباتی نیز از روز یکشنبه آغاز شده و به مدت تقریبا سه هفته ادامه دارد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 93/2/23
زمان : 10:14 صبح
معرفی گروههای مسلح سوری که با حکومت «بشار اسد» میجنگند
نظرات ()

از زمان آغاز بحران داخلی در سوریه، گروه‌های مسلح مختلفی در فواصل زمانی متفاوت ظاهر شده و علیه نظام سوریه و حتی گروه‌های دیگر معارض در این کشور جنگیده‌اند.
خبرگزاری فارس: معرفی گروه‌های مسلح سوری که با حکومت «بشار اسد» می‌جنگند
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، موضع گیری برخی طرف‌های منطقه‌ای حامی گروه های مسلح، تاکنون نتوانسته است دیگر طرف‌ها را در به رسمیت شناختن ارتش آزاد به عنوان چتری بر سر دیگر گروه های مسلح، قانع کند و تلاش ها برای تحمیل این طرز تفکر، ناکام مانده است. به همین سبب، سوریه که در ابتدای بحران، عرصه مبارزه ارتش سوریه با گروه های مسلح تروریست بود، به عرصه کشمکش و جنگ همه گروه های مسلح با یکدیگر تبدیل شد که از میان آن ها می توان به ارتش آزاد، جبهه النصره، دولت اسلام در عراق و شام (داعش)، جنگجویان کُرد و جبهه اسلامی اشاره کرد.

در این مجال، به معرفی این گروه های مسلح و چگونگی شکل گیری و آخرین وضعیت آنها می پردازیم:

1. ارتش آزاد: عناصر این گروه را افسران سابق و جداشده از ارتش سوریه تشکیل می‌دهند که در تاریخ 29 ژوئیه 2011 گروهی تحت عنوان ارتش آزاد تشکیل دادند. نخستین کسی که تشکیل این گروهک را اعلام کرد، شخصی به نام حسین هرموش بود که در عملیات کماندویی سازمان اطلاعات سوریه در داخل اراضی ترکیه بازداشت شد.

در حال حاضر، ریاض الاسعد، رهبری این گروه مسلح را به عهده دارد. ارتش آزاد، نخستین گروه مسلحی بود که در سوریه تشکیل شد و شماری از روستاها و شهرها را اشغال کرد که از میان آن ها می توان به حماه و حمص اشاره کرد. ارتش سوریه، برای آزادسازی حماه، این شهر را به مدتی طولانی محاصره کرد به همین سبب مردم این شهر، عناصر ارتش آزاد را از این شهر راندند و این شهر آزاد شد.

مهم ترین دوره فعالیت ارتش آزاد، حدفاصل سال های 2011 و 2012 بود، پیش از این که تشکیلات این گروه، دچار دودستگی های شدید شود و تقسیم گردد، به طوری که هر منطقه یا خیابان، گروه مربوط به خود را داشت که نامی جداگانه داشت و وابسته به ارتش آزاد بود، اما از ارتش آزاد دستور نمی گرفت.

2. جبهه النصره: این گروه، یکی از شاخه های القاعده در سوریه است و در واقع شاخص ترین سازمان وابسته به القاعده به شمار می رود. این گروه در اواخر ژانویه 2012 اعلام موجودیت کرد، یعنی حدود ده ماه پس از آغاز بحران سوریه. این گروه، چندین منطقه و شهر را در حلب، الرقه، الحسکه و دیرالزور اشغال کرده و بر آن ها چیره شد و تلاش کرد نوعی حکومت در این مناطق ایجاد کند.

در پی تشکیل دولت اسلام در عراق و شام (داعش) در ماه آوریل 2013، بخشی از اعضای گردان های جبهه النصره، از آن جدا شدند و به داعش پیوستند. این مساله موجب ضعیف شدن جبهه النصره در برخی مناطق سوریه به ویژه در دیرالزور واقع در مرزهای سوریه و عراق شد. این منطقه تا حد زیادی از کنترل جبهه النصره درآمد و به دست عناصر مسلح داعش افتاد. در این میان، ایمن الظواهری رهبر سازمان القاعده با صدور بیانیه ای، سوریه را حوزه فعالیت جبهه النصره اعلام کرد و عراق را عرصه فعالیت داعش. این مسله سبب شد برخی از عناصر مسلح بیگانه که از جبهه النصره جدا شده بودند، به آن برگردند و به همین سبب، جبهه النصره توانست اراضی که از دست داده بود را از داعش بازپس گیرد. 

اولانی که رهبر سیاسی و دینی جبهه النصره است، وابسته به "مجلس شورای مجاهدین" است که مرجع عالی شرعی این تشکل است و عهده دار تعیین راهبردهای سازمان به شمار می رود. از آن گذشته، نظام رهبری سه گانه ای نیز در سطح محلی وجود دارد که راهبردی شاخه های سازمان النصره را در سطح سوریه به عهده دارد. هر یک از مناطق را سه رهبر، فرماندهی می کند و همه آن ها در اجرای عملیات بر اساس راهبرد مجلس شورای مخصوص سازمان، مشارکت می کنند.

جبهه النصره، متشکل از جنگجویان عرب و بیگانه است و شمار سوری هایی که عضو این گروه هستند، کمتر از 10 درصد است.

3- دولت اسلام در عراق و شام (داعش): داعش شاخه دیگر القاعده در سوریه است که توسط ابوبکر البغدادی به عنوان تشکلی شامل القاعده عراق و جبهه النصره در سوریه تاسیس شد؛ اما ابامحمد الجولانی این ادغام را نپذیرفت و سوگند وفاداری به ایمن الظواهری رهبر القاعده یاد کرد، چون حفظ استقلال جبهه النصره از القاعده عراق را خواستار بود.

داعش توانست به شکل پراکنده و گاه منسجم بر مناطقی از استانهای حلب (الباب، شهر حلب، اعزاز و جرابلس)، بخش هایی از استان های ادلب (الدانه - سرمده) و رقه (شهر رقه و الطبقه) سلطه یابد و همچنین در مناطق شرق سوریه به ویژه مناطق مرزی با استانهای نینوا و الانبار عراق حضور پیدا کند.

داعش به خاطر تلاش برای بسط نفوذش بر مناطق تحت سیطره خود با گردانهای اسلامی دیگر مانند انصار الشام، احرار الشام، گردان المهاجرین و نصره المظلوم در مناطقی مانند ریف لاذقیه درگیر شد.

از سوی دیگر داعش به خاطر تلاش برای اجرای مقررات دینی متحجرانه در مناطق تحت امر خود و اعدام مخالفان، با مردم مناطق تحت سلطه خود اصطکاک پیدا کرد.

اقدام الظواهری در نوامبر 2013 مبنی بر لغو دولت اسلامی عراق و شام و اعطای رهبری دولت اسلامی عراق به مدت یک سال به ابراهیم عواد البدری السامرائی (ابوبکر البغدادی) -که ولایتش از نظر مکانی فقط در عراق است-همچنین جدایی جبهه النصره و اعطای ولایت مکانی به مدت یک سال در سوریه به ابو محمد الجولانی تحولی بزرگ در عملکرد این سازمان ایجاد نمود.

از آن زمان درگیری میان دولت اسلامی و جبهه اسلامی ادامه دارد که تاکنون بیش از 10 هزار نفر از طرفین به هلاکت رسیده اند. آمار دقیقی از تعداد اعضای داعش وجود ندارد.

4- مبارزان کرد: یک گروه مسلح غیرعرب هستند که به طور مشخص از نیمه دوم سال 2012 برای حمایت از مناطق کرد نشین شامل قامشلی، حسکه و بخشی از حومه حلب (شهر عفرین) وارد عمل شدند و تابع حزب کارگران کردستان (پ. ک. ک) هستند و از سوی آن مورد حمایت مالی و تسلیحاتی قرار دارند.

5- جبهه اسلامی: یک گروهک مسلح تندرو است که در اساسنامه خود، "سرنگونی دولت سوریه و گسترش امنیت"(!) را در اولویت قرار داده است. این گروهک از سپتامبر 2012 اعلام موجودیت کرده و بنا بر آمار موجود حدود 60 هزار تروریست را که اغلب آنها غیر سوری هستند، در خود جا داده است. رهبری آن را در زمان تاسیس شخصی به نام احمد الشیخ ملقب به ابو عیسی به عهده داشت. این گروهک در اطراف حلب و استان دیر الزور فعالیت دارد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 93/2/23
زمان : 12:6 صبح
سرگردانی هواپیمای حامل «شیمون پرز» بر فراز دریای بالتیک
نظرات ()

هواپیمای حامل «شیمون پرز» رئیس رژیم صهیونیستی، پس از امتناع مقامات سوئدی از صدور مجوز ورود، بر فراز دریای بالتیک سرگردان شد و مجبور شد از راه دانمارک به مقصد خود برود.
خبرگزاری فارس: سرگردانی هواپیمای حامل «شیمون پرز» بر فراز دریای بالتیک
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه هاآرتص، هواپیمای حامل «شیمون پرز» رئیس رژیم اسرائیل که راهی نروژ بود، روز گذشته پس از امتناع مقامات سوئدی از صدور مجوز ورود به حریم هوایی این کشور، مجبور شد از راه دانمارک مسیر خود را ادامه بدهد.

بر اساس این گزارش، هواپیما در انتظار صدور مجوز ورود به حریم هوایی سوئد، مدتی را بر فراز دریای بالتیک سرگردان بوده است.

مقامات وزارت خارجه سوئد، این پیش‌آمد را نتیجه ناهماهنگی شرکت خصوصی مالک هواپیمای حامل پرز با مسئولین هوانوردی سوئد اعلام کرده‌اند اما با این حال، مسئولان دفتر «پرز» ، مقامات سوئدی را به سهل انگاری متهم کرده‌اند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 93/2/23
زمان : 12:2 صبح
عکس: بازگشت زندگی به حمص
نظرات ()

 شهروندان سوری در پی خروج تروریست های مسلح و تلاش ارتش برای پاکسازی شهر حمص از وجود مواد منفجره احتمالی، در حال بازگشت به این شهر می باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/22
زمان : 8:4 عصر
حلب در آستانه فاجعه انسانی + عکس
نظرات ()

قطع آب ساکنان حلب در سوریه به دست گروه‌های مسلح برای نهمین روز متوالی، و ناسالم بودن آب بیشتر مناطق؛ ساکنان این شهر را در آستانه یک فاجعه انسانی قرار داده است.
به گزارش شبکه العالم، منابع رسانه‌ای سوری تأکید کردند که قطع آب حلب به دست گروه‌های مسلح و کمبود شدید آب نوشیدنی، موجب بروز موارد بسیاری از مسمومیت شهروندان به دلیل استفاده از آبهای ناسالم شده است.
 
در همین راستا برخی رسانه‌های سوری با جمع آوری اطلاعات تلاش می‌کنند به ساکنان حلب در خصوص مکانهایی که می‌توانند در آنجا آب سالم و قابل نوشیدن بیابند، اطلاع رسانی کنند.
 
شنبه گذشته یکی از مسئولان هلال احمر سوریه گفت: هلال احمر و نهادهای دولتی موفق شده اند آب آشامیدنی بسیار محدودی برای اهالی شهر حلب از طریق چاه ها فراهم کنند، اما ادامه این وضع در کوتاه مدت مردم این شهر را با مشکلات زیست محیطی مواجه خواهد کرد زیرا در بسیاری از منازل آب برای مصارف بهداشتی ضروری، وجود ندارد و بسیاری از تانکر های حمل آب پیشتر کاربرد دیگری داشته و به شدت آلوده هستند.
 
 
 
یک منبع آگاه در "سازمان آب حلب" نیز خاطرنشان کرد: تروریست ها کنترل ایستگاه پمپاژ آب منطقه سلیمان الحلبی را در دست دارند.
 
این منبع آگاه افزود: کنترل این ایستگاه در دست "هیات شرعی" است که بین سرکرده های آن اختلافات فراوانی وجود دارد و سازمان آب حلب نیز هیچ تماس مستقیمی با این هیات ندارد؛ بویژه این که آنها شماری از کارگران و دست اندرکاران این سازمان را به قتل رسانده اند.
 
 
 
 
این منبع در ادامه به خطر اقدام گروه های مسلح برای پمپاژ آب شهر حلب به سوی مناطق تحت کنترل خود اشاره کرد و گفت: این امر باعث نابودی کامل شبکه آب رسانی شهر و دشواری مرمت آن خواهد شد که به این ترتیب دو میلیون شهروند و حتی ساکنان برخی مناطق تحت کنترل تروریست ها از نعمت آب محروم خواهند شد.
 



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/22
زمان : 8:3 عصر
شبکههای تندرو شیعی مجوز فعالیت در ایران ندارند
نظرات ()

بر اساس پیگیری‌های فارس از اداره‌کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیچکدام از شبکه‌های تندرو شیعی که دارای دفاتری در شهرهای مختلف کشور هستند، مجوز فعالیت در ایران ندارند.

به گزارش فارس، پس از انتشار گزارش حوزه راهبرد فرهنگ با عنوان «سیدحسن نصرالله از چه چیزی در قم گلایه داشت؟!» و انتشار اسامی برخی شبکه‌های شیعی تندرو که از قم تغذیه فکری شده و دارای دفاتری برای برنامه‌سازی و کمک فکری هستند؛ خبرگزاری فارس پیگیری این موضوع را از اداره‌کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دنبال کرد.
 
بنابر این گزارش، بر اساس اطلاعات کسب شده توسط خبرنگار فارس، هیچکدام از شبکه‌های «امام حسین(ع)»، «سلام»، «ابالفضل العباس»، «شبکه مدرسه جهانی امام صادق(ع)» و شبکه‌های «بقیع» و «مرجعیت» و همچنین شبکه‌های الانوار 1 و 2 هیچگونه مجوز فعالیت در ایران ندارند.
 
بنابر این فعالیت این شبکه‌ها در تولید برخی برنامه‌ها در ایران و ارسال و پخش آنها در شبکه‌های ماهواره‌ای غیرقانونی است و بر اساس قانون هرگونه تولید برنامه برای این شبکه نیازمند کسب مجوز از معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد است و می‌توان بر همین اساس با آنها برخورد کرد.
 
این در حالی است که بر اساس مستندات ارائه شده در گزارش پیشین خبرگزاری فارس شبکه‌های ذکر شده با ارائه شماره و آدرس‌هایی اعلام کرده‌اند که دفاتری در قم، اصفهان، مشهد و تهران دارند.
 
به گزارش فارس، پیش از این حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی معاون امور ایران مجمع تقریب مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی فارس عنوان کرده بود: عمده برنامه‌های این شبکه‌های تندروی شیعی در خارج از کشور و در عراق و جاهای دیگر تهیه می‌شود؛ درباره آن مقدار شبکه‌هایی که تغذیه فکری یا تولید برنامه آنها در ایران باشد آن مقداری که در توان ما باشد با آنها مقابله می‌کنیم؛ تذکر بپذیرند تذکر می‌دهیم و دوستانه صحبت و بحث می‌کنیم تا قانع‌شان کنیم اما اگر قانع نشوند و باز در حوزه جمهوری اسلامی باشند از نیروهای امنیتی و سازمان‌های مربوطه کمک می‌گیریم چون این شبکه‌ها را واقعا مضر می‌دانیم و برای تعطیل کردنش تلاش می‌کنیم و ابائی نداریم که آن را اعلام کنیم.



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/22
زمان : 12:8 عصر
داعش ، آیت الله سیستانی را تهدید کرد
نظرات ()

مسلمانان بدانند که شیعیان منحرف و خارج از دین اسلام اند، مرکز ثقل شیعیان عراق نجف است و هسته ی نجف مرجعیت آن است.
به گزارش ادیان نیوز،گروه های تکفیری در عراق که به «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) معروف هستند طی بیانیه ای نوشتند:
 
«مسلمانان بدانند که شیعیان منحرف و خارج از دین اسلام اند، مرکز ثقل شیعیان عراق نجف است و هسته ی نجف مرجعیت آن است. در حال حاضر مرجعیت شیعه در عراق، فردی به نام «علی سیستانی» است که باقی مانده از نسل صفویان است، ما به تمامی شیعیان هشدار می دهیم که «علی سیستانی» باید از عراق خارج شود، در غیر این صورت وی را خواهیم کشت.»
 
از این رو در اعتراض به این بیانیه ی گستاخانه و تهدید آمیز داعش، طلاب حوزه ی علمیه ی نجف، امروز سه شنبه، دروس خود را به مدت یک ساعت تعطیل اعلام کرده و تظاهرات اعتراض آمیزی خواهند داشت.
 
طی تماس تلفنی خبرنگار ادیان نیوز با یکی از مسئولین امنیتی نجف اشرف، مشخص شد که حسب دستور استانداری نجف، حفاظت از بیت «آیت الله سیدعلی سیستانی» بیشتر شده، این مسئول امنیتی افزود: همه مطمئن باشند که دست خبیث وهابیت به مرجع عالیقدر ما نمی رسد.



نویسنده : لبیک
تاریخ : سه شنبه 93/2/16
زمان : 11:33 عصر
تنگ شدن حلقه محاصره تروریست ها در ریف دمشق و نزدیکی پیروزی کامل
نظرات ()

هلال احمر سوریه پس از 22 ماه محاصره کامل وارد نبل و الزهر شد/ تسلط کامل ارتش سوریه بر حمص + نقشه کامل مناطق تحت کنترل ارتش و تروریست‎ها

 

گروه بین الملل – رجانیوز: پس از 22 ماه محاصره کامل دو شهر شیعه نشین نبل و الزهراء در شمال حلب بالاخره نیروهای هلال احمر سوریه اجازه یافتند مواد غذایی و داروی مورد نیاز مردم را به این دو شهر وارد کنند.

به گزارش رجانیوز، پس از محاصره کامل شهر حمص، ارتش سوریه و  تروریست های مسلح توافق کردند در ازای خروج نیروهای جبهه النصره و دیگر تروریست ها محاصره شده در این شهر، هلال احمر سوریه اجازه پیدا کند از سه مسیر امن مواد غذایی و دارویی را به شهر نبل و الزهراء ارسال کند.

نبل و الزهراء دو شهر مهم شیعه‌نشین شمال شهر حلب سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه، از 22 ماه پیش تا کنون در محاصره کامل تروریست‌های مسلح تکفیری قرار گرفته‌ بودند.

بر اساس توافق ارتش وسوریه و تروریست ها، خانواده ها، کودکان و افراد سالخورده می توانند از این مناطق خارج شوند.

سازمان ملل قرار است بر روند ارسال آذوقه به نبل و الزهراء نظارت کند.

وضعیت اهالی این دو شهر در ماه های گذشته به شدت وخیم شده بود و با توجه به بسته بودن نانوایی ها به دلیل نبود سوخت و آرد ، زنان باقی مانده حبوبات خود را با آسیاب های دستی آرد می کردند و با آن نان می پختند تا شکم کودکان خود را سیر کنند.


این دو منطقه از جمله مناطقی است که به نظام سوریه و "بشار اسد"، رئیس جمهوری این کشور وفادار عنوان شده اند و اهالی آن از ابتدای بحران همواره در کنار نظام سوریه بوده اند .

علاوه بر این اعتقادات و باورهای مذهبی موجب شده تا اهالی دو شهر "نبل" و "الزهراء" در برابر حملات گروه های تروریستی سلفی تکفیری مقاومت کنند. شخصیت ها و شیوخ این دو منطقه برای مقابله با حملات گروه های تروریستی سلفی تکفیری اقدام به تشکیل کمیته های مردمی از مردان دو منطقه کردند تا در تمام مدت شبانه روز محافظت از اهالی و خانه و کاشانه آنها را برعهده داشته باشند.

اما آنچه که باعث شد گروه های تروریستی با ورود آذوقه و دارو به شهرهای بحران زده نبل و الزهراء موافقت کنند، وضعیت وخیمی است که در «حمص» گریبان گیر آنها شده است.

ارتش سوریه توانسته بود در روزهای اخیر با تنگ کردن حلقه محاصره تروریست ها در این شهر دور بزند و راه های ارتباطی آنها را قطع کند.

با محاصره کامل تروریست ها، ارتش سوریه و سرمداران گروه های مخالف به منظور خروج نیروهای غیرنظامی توافق کردند 3 روز آتش بس برقرار کنند.

نقشه شهر حمص (3 اردیبهشت 1393) مناطق سبز تحت سلطه تروریست ها و مناطق قرمز رنگ تحت سلطه ارتش

با اتمام مهلت آتش بس و تنها چند ساعت پس از شروع دوباره درگیری ها 50 نفر از تروریست ها خود را تسلیم ارتش سوریه کرده و افراد باقیمانده نیز به قسمت شمالی شهر رفتند.

حال با توافق صورت گرفته مبنی بر عقب نشینی تروریست ها شهر تاریخی و بزرگ حمص به صورت کامل تحت تسلط ارتش سوریه قرار می گیرد.

اما موفقیت های ارتش سوریه تنها به جبهه شمالی و غربی محدود نمی شود.

در جبهه جنوب و در استان ریف دمشق ، پیشروی ارتش در منطقه غوطیه شرقی به ویژه در شهر الملیحه ادامه دارد. به نظر می رسد؛ اهالی شهر الملیحه ، فردا صبح چشمان خود را در حالی باز کنند که ارتش نظام بشار اسد بر جای جای این شهر تسلط کامل داشته باشد.

نقشه الف، نقشه منطقه غوطیه شرقی در ریف دمشق در تاریخ دوشنبه 15 اردیبهشت است . محلی که با ستاره قرمز رنگ مشخص شده شهر الملیحه می باشد. منطقه سبز رنگ منطقه تحت سلطه تروریستها و منطقه قرمز رنگ منطقه تحت سلطه ارتش است. مناطقی هم که به رنگ بنفش درآمده مناطقی است که بدون خونریزی و پس از آتش بس به تصرف ارتش سوریه درآمده است.

مقایسه این دو نقشه به خوبی روند پیشروی ارتش و مجاهدین شیعه در منطقه غوطیه شرقی را نشان می دهند.

نقشه الف

نقشه ب

از سوی دیگر ارتش سوریه در عملیاتی در حومه قنیطره 200 تروریست را به هلاکت رساند. قنیطره در منتهی الیه جنوب غربی سوریه، در بلندی‌های جولان و در نزدیگی با مرز اردن واقع شده‌است . اهمیت این منطقه از آن جهت است که تروریست هایی که گفته می شود در مرزها اردن تجمع کرده اند برای ورود به خاک سوریه باید از این منطقه عبور کنند که حضور فعال ارتش سوریه در قنیطره معادلات را به نفع نظام سوریه رقم خواهد زد. 




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/15
زمان : 10:48 عصر
رقیبان بشار اسد چه در چنته دارند؟
نظرات ()

با گذشت چند هفته از شروع ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری سوریه ، سرانجام امروز ( یکشنبه) دادگاه قانون اساسی این کشور از میان 24 نامزد ، سه نفر را برای ورود رسمی به رقابت های انتخاباتی این کشور تایید کرد.
به گزارش شبکه العالم  "ماجد خضره" رئیس دادگاه عالی قانون اساسی سوریه اعلام کرد که "ماهر عبدالحفیظ حجار"،"حسان عبدالله النوری" و "بشار حافظ اسد" را برای حضور درانتخابات ریاست جمهوری تأیید کرده است.
 
خضره خاطرنشان کرد: هر کس که با درخواست نامزدی او مخالفت شده است، حق دارد از فردا دوشنبه طی 3 روز شکایت خود را تقدیم دادگاه قانون اساسی کند.
 
سخنگوی دادگاه قانون اساسی سوریه، از شهروندان خواست تا زمانی که این دادگاه به صورت نهایی اسامی پذیرفته شدگان را اعلام نکرده است، از اقدامات تبلیغاتی به نفع نامزدها خودداری کنند.
 
اما دو نامزد در کنار بشار اسد دست کم در صحنه بین المللی افراد شناخته شده ای نیستند. 
 
*ماهر عبدالحفیظ
 
ماهرعبد الحفیظ حجار متولد البیاضه از توابع حلب سوریه 46 سال سن دارد.
 
ماهردارای مدرک "دیپلم عالی" زبان از دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه حلب است. خاندان وی نیز اصالتا اهل حلب و در حوزه تالیف کتاب های دینی و "افتاء" (فتوا دادن) شهرت داشته اند.
 
او درسال 1984 به حزب کمونیسم سوریه پیوست و در دانشگاه حلب فعالیت سیاسی خود را به صورت علنی آغاز کرد و در سال 2000 از حزب کمونیسم سوریه جدا شد و ستاد رهبری کمونیست های حلب را بطور موقت تاسیس کرد. ماهر با شماری از سران تشکل های وابسته به حزب کمونیسم در سایر استان های سوریه برای برگزاری اجلاس فوق العاده این حزب فراخوان داد که در سال 2001 بطور غیر علنی در دمشق برگزار شد.
 
ماهر حجار درسال 2003 با شماری از سران کمونیست سوریه "کمیته ملی اتحاد کمونیسم سوریه" را بنیانگذاری کرد.
 
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه تا سال 2011 یکی از سران کمیته مذکور بود. این کمیته در سال 2011 به حزب "الارادة الشعبیة" (اراده ملت) تغییر نام داد و ماهر دبیر شورای این حزب شد.
 
ماهر عبد الحفیظ در سال 2007 از شهر حلب در انتخابات پارلمانی سوریه شرکت کرد اما رای نیاورد و بطور رسمی به نتایج انتخابات اعتراض کرد.
 
او در سال 2012 و در اوج بحران سوریه باز هم از حلب واین بار در قالب فهرست "الجبهة الشعبیة للتغییر [و] للتحریر" (جبهه خلق برای تغییر و آزادی) در انتخابات پارلمانی شرکت کرد.
ماهر عبد الحفیظ در این انتخابات در میان نامزدهای این شهر رتبه دوم را کسب کرد و راهی پارلمان سوریه شد.
 
* حسان عبد الله النوری
 
حسان عبد الله النوری متولد دمشق با 54 سال سن در مقایسه با ماهر و بشار مسن تر است 
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه ویسکانسن آمریکا در رشته مدیریت کار است. او دکترای خود را نیز در رشته مدیریت کار – توسعه منابع انسانی از دانشگاه کندی آمریکا اخذ کرد و دارای دیپلم مطالعات پیشرفته در حوزه مدیریت کار و علوم بازرگانی از دانشگاه "روح القدس" لبنان است. حسان دوره لیسانس خود را در دانشگاه دمشق سپری کرد.
او دارای پروانه "مشاوره بین المللی" از شورای مشاوران آمریکا و "مشاور حرفه ای" از بنیاد مشاوران [آمریکا] است.
نوری از سال 2000 تا 2002 وزیر مشاور در زمینه توسعه اداری بود . وی همچنین از سال 1998 تا 2003 عضو پارلمان سوریه بود.
 
* بشار اسد
 
بشار اسد 49  ساله رئیس جمهوری فعلی سوریه و سومین فرزند حافظ اسد ، در سال 1965 در شهر دمشق به دنیا آمد. 
بشار پس از تمام کردن مدرسه رشته پزشکی در دانشگاه دمشق را انتخاب کرد و در سال 1988 فارغ‌التحصیل و در بیمارستان نظامی مشغول به کار شد. وی سپس در سال 1992 برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در سال 1994 موفق به اخذ مدرک تخصصی چشم پزشکی گردید.
او علاوه بر زبان عربی، به زبان‌های انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی تسلط دارد. همسر بشار اسد، اسماء نام دارد و دارای سه فرزند می‌باشد. بشار اسد پس از به قدرت رسیدن، سعی کرد تا اقتصاد بسته سوسیالیستی سوریه که در زمان پدرش، حافظ اسد ساخته شده بود را به یک اقتصاد باز و غیر سوسیالیستی تغییر دهد.
 
از سال 2011 به دنبال بروز برخی ناآرامی ها در مناطق مختلف سوریه ، گروههای تکفیری به تدریج از مناطق مختلف بخصوص عربستان ، چچن ، ترکیه ، لبنان و عراق وارد سوریه شده و با کمک سلاحهای وارداتی از قطر و سایر همپیمانان آمریکا به درگیری های خونین در سوریه دامن زدند .



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/15
زمان : 2:47 عصر
نامزدهای رسمی انتخابات ریاست جمهوری سوریه معرفی شدند
نظرات ()

دادگاه قانون اساسی سوریه از تأیید صلاحیت سه نفر از 24 داوطلب نام‌نویسی کرده در انتخابات ریاست جمهوری این کشور از جمله بشار اسد رئیس جمهوری کنونی خبر داد و اعلام کرد که سایر افراد شروط لازم را نداشتند.
خبرگزاری فارس: نامزد‌های رسمی انتخابات ریاست جمهوری سوریه معرفی شدند
به گزارش خبرگزاری فارس، «ماجد خضره» سخنگوی دادگاه قانون اساسی سوریه امروز اعلام کرد که از میان 24 داوطلب انتخابات ریاست جمهوری، تاکنون صلاحیت ماهر عبدالحفیظ حجاز و حسان عبدالله النوری و بشار حافظ الاسد تایید شده است.

بشار اسد هفتمین نفری بود که 28 آوریل برای انتخابات سوریه نام‌نویسی کرد.

ماجد خضره اعلام کرد که هر یک از نامزدانی که صلاحیت آنان احراز نشده است، می‌توانند ظرف سه روز از اعلام اسامی، اعتراض خود را به دادگاه قانون اساسی اعلام کنند.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه 13 خرداد برگزار خواهد شد و در مهلت قانونی نام‌نویسی، که پنجشنبه به پایان رسید، 24 نفر داوطلب، مدارک خود را تحویل دادگاه قانون اساسی این کشور داده بودند.

طبق قانون انتخابات سوریه، پارلمان این کشور به همراه دادگاه عالی قانونی اساسی سه روز فرصت داشت که صلاحیت‌ها را بررسی کنند که امروز این مهلت سه روزه به پایان ‌رسید.

همزمان با تشدید فعالیت‌های دولت سوریه برای فراهم کردن مقدمات روند دموکراتیک انتخابات در سوریه، حملات ایذائی گروهک‌های مسلح به شهرهایی مانند دمشق افزایش پیدا کرده است تا مناطق امن این کشور را ناآرام جلوه دهند.

اول اردیبهشت (21 آوریل) یک مقام سوری در همین خصوص، بدون اشاره مستقیم به انتخابات ریاست جمهوری سوریه که اصلی‌ترین  رکن آن حضور مردم ، تاکید کرد که 19 میلیون از مردم سوریه در مناطقی هستند که در کنترل دولت این کشور قرار دارد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/15
زمان : 6:29 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ