سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

دختر 18 ساله مصری 60 بار ازدواج کرد!
نظرات ()

دبیر کل شورای کودک و مادر مصر گفت یک دختر جوان 18 ساله مصری با سفر به برخی کشورهای عربی وادار شده است که 60 بار ازدواج کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از القدس العربی، «عزه العشماوی» گفت:یکی از دختران جوان مصری از کنسولگری این کشور در یکی از کشورهای عربی کمک خواسته است.این دختر جوان از مقامات مصری خواسته بود تا او را به کشورش باز گردانند.

وی گفت:بعدا مشخص شد که این دختر جوان از طریق یک فرد عرب مقیم مصر که در زمینه تجارت انسان فعالیت می کند، به خارج از این کشور سفر کرده است.

عزه العشماوی گفت:این دختر 18 سال سن دارد و به طور میانگین هر 3 روز یکبار در طول مدت اقامت خود در خارج از مصر ازدواج کرده است.

وی در جریان برنامه «بصراحه» افزود:این دختر به اسم ازدواج فریب خورده است، بنابراین باید یک برنامه ملی برای پایان مشکلات کودکان در چارچوب مشخص، وضع شود.




نویسنده : لبیک
تاریخ : جمعه 93/2/12
زمان : 8:20 عصر
عکس: سید عمار حکیم و فرزندانش
نظرات ()

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق صبح امروز برای شرکت در انتخابات، فرزندانش را نیز همراه خود برده بود.
به گزارش شبکه العالم، سید عمار حکیم پس از انداختن رأی خود به صندوق در گفتگو با خبرنگاران، پیش بینی کرد که مردم عراق امروز مشارکت گسترده ای را در انتخابات رقم بزنند.
 



نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 93/2/10
زمان : 3:50 عصر
استادِ سعید جلیلی نخست‎وزیر عراق میشود؟
نظرات ()

بیش از 20 میلیون عراقی برای نخستین بار پس از خروج نیروهای آمریکایی پای صندوق‌های رای می‌روند تا 325 نماینده پارلمان را انتخاب کنند، کسانی که قرار است درباره نخست وزیر آینده تصمیم‌گیری کنند.



به گزارش نامه نیوز به نقل از دیپلماسی ایرانی، این چهارمین انتخاباتی است که پس از سقوط صدام در سال 2003 برگزار می‌شود آن هم در شرایط امنیتی که تعریف چندانی ندارد. به گزارش خبرگزاری رویترز،  تنها در یک مورد کردهای عراقی مشغول جشن گرفتن حضور تلویزیونی جلال طالبانی، رئیس‌جمهور سابق عراق، بودند که این گردهمایی با حمله‌ای انتحاری به رویدادی خونبار بدل شده است. طالبانی که برای درمان در آلمان به سر می‌برد، دوشنبه رای خود را در برلین به صندوق انداخت و تصاویر آن از تلویزیون عراق پخش شد. گفته شده، در نخستین مرحله از انتخابات پارلمانی، دستکم 50 تن در دو حمله انتحاری کشته شدند.

انتخابات امروز را می‌توان حساس‎ترین آن‌ها دانست. دلایل این اهمیت عبارتند از:
نخست، این انتخابات در زمانی برگزار می‌شود که نیروهای آمریکایی خاک عراق را ترک کرده‌اند و این انتخابات تحت نظارت مستقیم خود عراقی‌ها برگزار می‌شود. دوم، تنش‌های سیاسی به اوج رسیده و کشور را در آستانه بحرانی سراسری قرار داده است. سوم، تقریبا همه جریان‌های سیاسی در برابر نوری مالکی و یارانش صف‌آرایی کرده‌اند که عملا باعث شده تا انتخابات عراق انتخاباتی دو قطبی شود. چهارم، خلاف دوره‌های پیشین هیچ کدام از جریان‌های سیاسی پیش از برگزاری انتخابات با یکدیگر دست به ائتلاف نزده‌اند که این مسئله خود به روشنی حکایت از اصطکاک بالای تحرکات سیاسی عراق دارد.
  تجزیه «ائتلاف ملی»
در دوره پیش سه جریان اصلی شیعی «صدر» به رهبری مقتدی صدر، ائتلاف «دولت قانون» به رهبری نوری مالکی و «مجلس اعلای اسلامی‌عراق» به رهبری سید عمار حکیم «ائتلاف ملی» را تشکیل داده بودند. اما امروز جریان صدر با وجود اینکه مقتدی صدر اعلام کرده از عرصه سیاسی کناره گیری می‌کند بدون هیچ ریزشی وارد انتخابات شده است. ائتلاف دولت قانون هم با از دست دادن جمعی از یاران قدیم پای به عرصه انتخابات گذاشته و مجلس اعلای اسلامی‌نیز با تشکیل ائتلافی موسوم به ائتلاف شهروند وارد میدان شده است.
  گزینه‌های رقیب مالکی
به نظر می‌رسد به رغم اختلاف‌ها بر سر انتخاب مالکی، او همچنان شانس تصاحب نخست وزیری را دارد البته اگر بتواند با مقام جریان‌های دیگر ائتلاف کند و دقیقا مشکل او از همین جا آغاز می‌شود که کسی حاضر به ائتلاف با او نیست. با این وجود مالکی می‌تواند روی حمایت‌های ایران و آمریکا حساب کند. به گزارش دیپلماسی ایرانی، البته در همین رابطه منابع آگاه می‌گویند سناریوی تازه‌ای مطرح شده مبنی بر اینکه مالکی تا آخرین لحظه بر تصاحب پست نخست وزیری پافشاری خواهد کرد و در صورتی که پافشاری‌ها جواب نداد، فرد دیگری که به احتمال بسیار زیاد خضیر‌الخزاعی، کفیل رئیس جمهور عراق از حزب الدعوه، خواهد بود به این سمت انتخاب خواهد شد. خضیر الخزاعی سال‌ها در ایران بوده و در دانشگاه امام صادق(ع) تدریس می‌کرده است. سعید جلیلی از جمله شاگردهای وی محسوب می‌شود. او در سال 2000 ایران را به قصد کانادا ترک کرد و با سرنگونی رژیم بعثی به عراق بازگشت.
  بازیگران اصلی انتخابات
در این میان خبرگزاری فرانسه به نقش چند نفر از افراد مطرح در عرصه‌ سیاسی عراق اشاره کرده و آنان را بازیگران اصلی این انتخابات خوانده است. بنا بر این گزارش، گذشته از نوری مالکی، چهار بازیگر دیگر این انتخابات عبارتند از:
 اسامه النجیفی
نجیفی، رئیس پارلمان عراق و بلند پایه‌ترین سیاستمدار از اقلیت سنی است. وی زمانی عضو گروه سکولار سنی فهرست العراقیه بود که در سال 2010 میلادی بیشترین کرسی پارلمان را به دست آورد و از دیر باز با مالکی اختلاف داشت. نجیفی از آن زمان به بعد حزب خود را تشکیل داد. زمانی که نیرو‌های دولتی در آوریل سال گذشته علیه معترضان سنی در شمال عراق بسیج شدند، نجیفی استعفای کابینه و برگزاری انتخابات زودهنگام را خواستار شد.
آیت‎ا... علی سیستانی
آیت‌ا... علی سیستانی، روحانی شیعه، به‎طور کلی از سیاست دور مانده اما از نفوذ زیادی برخوردار است. آیت‎ا... سیستانی همواره بدون حمایت از حزبی خاص، حضور گسترده مردم را در انتخابات خواستار شده است. بازگشت آیت‎ا... سیستانی به نجف در اوت سال 2004 میلادی پس از درمان در لندن از شدت رویارویی میان نظامیان آمریکایی و شبه نظامیان شیعه ارتش المهدی کاست.
مقتدی صدر
مقتدی صدر روحانی شیعه در ماه فوریه اعلام کرد خود را از سیاست کنار می‌کشد اما همچنان یک رهبر بالقوه است. وی پس از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 به محبوبیت گسترده‌ای دست یافت. صدر یک سال پس از از حمایت از مالکی در سال 2006 به هوادارانش دستور داد از کابینه خارج شوند. صدر بار دیگر در دسامبر 2010 از مالکی حمایت کرد اما از آن زمان تاکنون از منتقدان صریح دولت عراق بوده است. وی پس از عقب نشینی از سیاست در سخنانی مالکی را مستبد خوانده است.
مسعود بارزانی
بارزانی رئیس منطقه خودمختار کردستان عراق است. بارزانی و حزب دموکراتیک کردستان‌از مدت‌ها پیش با جلال طالبانی، رئیس جمهور عراق، قطبی سیاسی تشکیل داده‌اند تا اینکه جایگاه اتحادیه میهنی کردستان به رهبری طالبانی در انتخابات منطقه‌ای اخیر متزلزل شد. پس از حمله نظامی‌آمریکا به عراق، بر اساس یک توافق طالبانی رئیس جمهور و بارزانی رئیس دولت منطقه‌ای کردستان عراق شدند. بارزانی اگر چه در ابقای مالکی در سمت نخست وزیری در سال 2010 نقش داشت اما اکنون یکی از مخالفان و منتقدان سرسخت نخست وزیر است.
  تلاش برای برهم زدن انتخابات
مقام‎های امنیتی عراق می‌گویند موج بزرگ حملات تروریستی در آستانه انتخابات پارلمانی در این کشور برای ارعاب مردم و امتناع 22 میلیون شهروند واجد حق رای از شرکت در انتخابات سراسری چهارشنبه به راه افتاده است. هنوز هیچ شخص یا گروهی مسئولیت این حملات انتحاری را بر عهده نگرفته است، اما گمانی‌زنی‌ها مبنی بر این است که شبه‌نظامیان سنی عرب چنین طرح‌هایی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده‌اند. حال گفته می‌شود درگیری‌های فرقه‌ای به‌خصوص درگیری‌های دیرینه میان شیعیان و سنی‌های عراق به حدی بی‌سابقه از سال 2008 به این سو اوج گرفته است.



نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 93/2/10
زمان : 11:27 صبح
مهلت نامنویسی انتخابات سوریه به نیمه رسید؛ نامزدها 6 نفر شدند
نظرات ()

?«محمد فراس یاسین رجوح» و «عبد السلام یوسف سلامة» درخواست نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری سوریه به دادگاه قانون اساسی این کشور تحویل دادند.
خبرگزاری فارس: مهلت نام‌نویسی انتخابات سوریه به نیمه رسید؛ نامزد‌ها 6 نفر شدند
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه سانا، ?«محمد فراس یاسین رجوح» و «عبد السلام یوسف سلامة» درخواست نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری سوریه به دادگاه قانون اساسی این کشور تحویل دادند.

همچنین «محمد جهاد اللحام » رئیس پارلمان سوریه اعلام کرد که مدارک مربوط به درخواست خانم «سوسن عمر الحداد» و «سمیر احمد معلا» را برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سوریه، از دادگاه قانون اساسی دریافت کرده است.

همچنین روز پنجشنبه گذشته جهاد اللحام، اعلام کرد که دادگاه عالی قانون اساسی مدارک و درخواست نام‌نویسی حسان عبدالله النوری را برای شرکت در رقابت انتخابات ریاست جمهوری به پارلمان ارسال کرد.

همچنین دادگاه عالی قانون اساسی سوریه روز چهارشنبه گذشته درخواست نامزدی ماهر عبدالحفیظ حجاز نماینده پارلمان این کشور را اعلام کرده بود.

مهلت ثبت‌نام داوطلبان شرکت در رقابت انتخابات ریاست جموری سوریه از روز سه‌شنبه 22 آوریل آغاز شده و تا آخر وقت اداری پنجشنبه اول می ادامه دارد. اکنون این مهلت به نیمه رسیده است و در حالی که بشار اسد هنوز اعلام نامزدی نکرده است، نیمی دیگر از این مهلت باقی است.

از طرفی دیگر، بشار اسد رئیس جمهوری سوریه روز پنجشنبه گذشته در بخشنامه‌ای، دستور تشکیل یک کمیته عالی قضایی برای سامان دادن به امور انتخابات ریاست جمهوری این کشور را صادر کرد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/8
زمان : 10:2 عصر
بشار اسد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد
نظرات ()

بشار اسد رئیس جمهوری سوریه با ثبت‌نام در رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری، رسما نامزدی خود را اعلام کرد.
خبرگزاری فارس: بشار اسد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد
به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، محمد جهاد اللحام رئیس پارلمان سوریه امروز اعلام کرد که بشار اسد با ارائه مدارک خود داوطلب شرکت در رقابت انتخابات ریاست جمهوری سوریه شده است.

اللحام همچنین اعلام کرد که دادگاه قانون اساسی سوریه مدارک نام‌نویسی بشار اسد رئیس جمهوری فعلی سوریه را برای شرکت در انتخابات، به پارلمان ارسال کرده است.

جهاد اللحام، روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه آغاز مهلت 10 روزه برای داوطلبان شرکت در رقابت انتخابات ریاست جمهوری سوریه را اعلام کرده بود.

تاکنون به جز بشار اسد، شش نفر دیگر نامزدی خود را اعلام کرده‌اند. ماهر عبدالحفیظ حجاز نماینده پارلمان، حسان عبدالله النوری، سوسن الحداد، سمیر احمد معلا، محمد فراس یاسین رجوح و عبد السلام یوسف سلامة، مدارک خود را طی پنج روز گذشته تحویل دادگاه قانون اساسی سوریه دادند.

بر اساس ماده 85 از قانون اساسی سوریه کسانی که تمایل دارند در انتخابات ریاست جمهوری این کشور ثبت نام کنند باید درخواستی به دادگاه عالی قانون اساسی ارائه دهد و درخواست خود را در این دادگاه به ثبت برساند و همزمان هم یک درخواست کتبی به پالمان ارائه دهد تا به تایید 35 نمانده برسد.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه قرار است 13 خردادماه برگزار شود.

بشار اسد پیش از این با رد دخالت دولت‌های غربی در امور داخلی سوریه، اعلام کرده بود که وی بر اساس اقبال مردمی، تصمیم شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری را اتخاذ می‌کند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/8
زمان : 10:1 عصر
مواجهه دخترفلسطینی و سرباززن صهیونیستی
نویسنده : لبیک
تاریخ : جمعه 93/2/5
زمان : 12:33 عصر
سوء استفاده ثروتمندان عرب از دختران آواره سوری
نظرات ()

روزنامه اینترنتی "المرصد" از فعالیت شبکه‌هایی گسترده برای سوء استفاده از دختران کم سن و سال آواره سوری در اردوگاه زعتری، خبر داد.
خبرگزاری فارس: سوء استفاده ثروتمندان عرب از دختران آواره سوری
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از العالم، دامنه به ازدواج در آوردن دختران سوری به حدی در حال گسترش است که باعث نگرانی اداره پناهندگان اردن شده است و دختران آواره سوری اظهار می‌دارند که مردانی به بهانه کمک به اردوگاه آمده و سپس با آنها ازدواج کرده‌اند. اما قبل از پایان ماه عسل ناگهان غیبشان زده است.

شبکه عربستانی المرصد با انتشار اسامی دختران سوری و شماره تلفن آنها بر روی برنامه "واتساپ" مدعی است که برای پیوند دادن دو همسر، در مقابل پنج هزار ریال عربستان تلاش می‌کند، و تأکید می‌کند که این ازدواج ها شرعی و رسمی است.

در پایان برخی از این پیام های تبلیغاتی، چنین آمده است: "چنانچه شجاعت تعدد زوجات را نداری، این پیام را برای کسانی که فکر می‌کنی این کار را می‌کنند بفرست."

روزنامه عربستانی "المرصد" با یکی از این واسطه ها که زنی بود خود را "ام علاء" معرفی می کرد تماس گرفته است. وی در این تماس تلفنی ادعا می کند که ماهیت کار آنها "خواستگاری" و هدف آن دستیابی به پاداش ایجاد پیوند میان دو همسر در راه حلال و همچنین دریافت هزینه ای است که با استفاده از آن امرار معاش می کند.

"ام علاء" می گوید: دختران آواره سوری، در جستجوی امنیت هستند و مردان نیز در پی رسیدن به زنان زیبارویی که سرزمین شام به داشتن چنین زنانی شهرت دارد. همچنین مردانی که به ما مراجعه می کنند یا افراد مسن هستند یا کسانی که می خواهند ازدواجشان تا مدتی، مخفی بماند.

به نوشته المرصد، بیشتر کسانی که برای ازدواج با دختران کم سن و سال سوری اقدام می کنند مردانی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند که توطئه‌شان را با توجه به یک خانواده آواره و کمک مالی به آنها آغاز می کنند و پس از موفقیت در این مرحله، دختر آنها را خواستگاری کرده و با آن ازدواج می نمایند. اما ناگهان، بدون هر گونه اطلاع قبلی، غیب می شوند و چه بسا مردانی که حتی در ایام ماه عسل بدون اطلاع قبلی غیبشان می زند!

ام عبدالکریم، زن آواره سوری در این باره تعریف می کند که یک تبعه عرب که خطیب یکی از مساجد اردوگاه زعتری بود، به یکی از خانواده های آواره کمک فراوانی کرد و سرپرستی فرزندان یتیم دخترشان را که همسرش در سوریه کشته شده بود پذیرفت و پس از مدتی که توانست اطمینان آنها را جلب کند، از آن زن بیوه خواستگاری کرد و در مقابل پرداخت حدود 10 هزار دلار به خواسته‌اش رسید. وی همچنین متعهد شد منزلی را برای خانواده همسرش در شهر "جرش" اردن، اجاره نماید. اما در اواسط ماه عسل، ناگهان غیبش زد و دیگر خبری از وی نشد.

ام عبدالکریم همچنین تعریف می‌کند که حدود دو سال پیش مردی به اردوگاه آمد و در مقابل حدود چهار هزار دلار با یک دختر 18 ساله ازدواج کرد و برای خانواده آن دختر، آپارتمانی به مدت سه ماه اجاره کرد. اما 20 روز پس از ازدواجش، ناگهان از انظار متواری شد و هرگز بازنگشت. اما مصیبت به اینجا ختم نشد. به طوری که آن دختر آواره مدتی پس از متواری شدن همسر عربش، دریافت که از وی باردار شده است!

وی درباره علت عدم تحقیق درباره هویت کسانی که برای ازدواج با این دختران اقدام می‌کنند، گفت: همه خواستگاران، مدارک و هویت اصلی شان را مخفی می‌کنند و جز کسانی که عقد ازدواج را جاری می کنند کسی این مدارک را نمی‌بیند که آنها نیز در مقابل دریافت پول، هر کاری را انجام می دهند.

ام عبدالکریم خاطرنشان می کند بیشتر کسانی که برای ازدواج با آوارگان سوری به اردوگاه می‌آیند، در جستجوی دختران 14 تا 20 ساله هستند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : جمعه 93/2/5
زمان : 12:3 عصر
دومین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه کیست+عکس
نظرات ()

روند نام نویسی در انتخابات ریاست جمهوری سوریه ادامه دارد و منابع خبری سوری از نام نویسی «حسان عبد الله النوری» به عنوان دومین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه خبر می‌دهند.
خبرگزاری فارس: دومین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه کیست+عکس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، روند نام نویسی در انتخابات ریاست جمهوری سوریه ادامه دارد و منابع خبری سوری از نام نویسی «حسان عبد الله النوری» به عنوان دومین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه خبر می‌دهند.

حسان عبد الله النوری متولد 9 فوریه 1960 در دمشق است. وی مدرک کارشناسی ارشد خود در مدیریت عمومی را از دانشگاه «ویسکانسن» آمریکا و مدرک دکترایش را از در همین رشته از دانشگاه «کندی» آمریکا دریافت کرد تا پس از آن در دانشگاه روح القدس لبنان مشغول به تدریس شود.

از دیگر سمت‌های حسان عبد الله النوری ریاست دانشکده فنی و حرفه‌ای خاورمیانه و مرکز مطالعات بازاریابی و اداری MMC و مدیریت مرکز مطالعات مشاوره توسعه اداری و افزایش توانمندی‌ها معروف به MDCCB ژنو است.

وی همچنین مشاور بین المللی مرکز مشاوران بین المللی آمریکاست و وزیر مشاور در امور رشد و توسعه اداری و نیروی کار و پارلمان است. النوری همچنین نماینده پارلمان سوریه در دور نهم و دبیرکا اتاق صنایع دمشق بود.

وی متاهل و دارای 5 فرزند است.

 

امروز پنج‌شنبه دومین روز از نام نویسی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سوریه است که براساس اظهار «جهاد اللحام»، رئیس پارلمان سوریه تا 10 روز ادامه دارد.

بشار اسد، رئیس جمهوری کنونی سوریه هنوز مدارک و مستندات خود برای نام نویسی در این انتخابات را به دادگاه قانون اساسی این کشور ارائه نداده است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 93/2/4
زمان : 4:57 عصر
اولین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه کیست+عکس
نظرات ()

«ماهر عبد الحفیظ حجار» اولین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه است که امروز چهارشنبه به طور رسمی در با حضور در کمیته انتخابات این کشور نام نویسی کرد.
خبرگزاری فارس: اولین نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوریه کیست+عکس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، منابع خبری سوری از نام نویسی «ماهر عبد الحفیظ حجار»، در انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داده و از وی به عنوان اولین نامزد این انتخابات یاد کردند.

ماهر عبد الحفیظ حجار دارای مدرک کارشناسی پژوهش زبان‌ها از دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه حلب است که در کوی «البیاضه» یکی از کوی قدیمی شهر حلب به دنیا آمده است.

وی تا جوانی زندگی خود را در شهر حلب سپری کرد و پس از آن در سال 1984 به حزب کمونیست سوریه ملحق شد و فعالیت‌های سیاسیش در دانشگاه حلب به اوج رسید و علنی شد.

در سال 2000 از حزب کمونیست سوریه جدا شد و تشکلی از کمونیست‌های حلب را تشکیل داد و خود رهبری آنها را به دست گرفت. در سال 2003 میلادی به همراه برخی از رهبران حزب کمونیست کمیته ملی وحدت کمونیست‌های سوری را پایه‌گذاری کرد.

ماهر عبد الحفیظ حجار یکی از رهبراان کمیته ملی وحدت کمونیست‌های سوریه بود که در سال 2011 نام خود را به حزب «اراده مردمی» تغییر داد و به سمت دبیرکلی حزب منصوب شد.

در سال 2007 اینحزب در انتخابات مجلس نمایندگان از شهر حلب مشارکت داشت که در آن به پیروزی نرسید و به طور رسمی به نتایج آن اعتراض کرد.

در سال 2012 و در اوج بحران سوریه در انتخابات مجلس نمایندگان در قالب لیست «جبهه مردمی برای تغییر و آزادی» از شهر حلب مشارکت کرد و از حیث کسب آرا در شهر حلب جایگاه دوم را احراز کرد و به پارلمان راه یافت.

ماهر عبد الحفیظ حجار متاهل و دارای یک فرزند دختر است که در 23 آوریل 2014 نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری سوریه را اعلام کرد.

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 93/2/4
زمان : 4:56 عصر
یک فرمانده ارشد رژیم صهیونیستی ترور شد+ عکس
نظرات ()

سازمان اطلاعات انگلستان اعلام کرده این ترور توسط حزب الله و با همکاری گروه جهاد اسلامی فلسطین در داخل اراضی اشغالی صورت گرفته و حزب الله تمام برنامه های این ترور را انجام داده است.
خبرگزاری فارس: یک فرمانده ارشد رژیم صهیونیستی ترور شد+ عکس
به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، ژنرال باروخ مزراحی مسئول یگان ویژه جنگ سایبری ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی دو روز پیش ترور شد و به هلاکت رسید.

 

 

سازمان اطلاعات انگلستان اعلام کرده این ترور توسط حزب الله و با همکاری گروه جهاد اسلامی فلسطین در داخل اراضی اشغالی صورت گرفته و حزب الله تمام برنامه های این ترور را انجام داده و طراحی کرده در انتقام ترور شهید حسان اللقیس مسئول یگان پهباد های اطلاعاتی و جنگ سایبری حزب الله که دوماه پیش در بیروت در پارکینگ منزلش توسط افسرانی از موساد رژیم صهیونیستی و سازمان اطلاعات اردن و عربستان سعودی ترور شد.

 

هنوز از منابع رسمی حزب الله لبنان در رد یا تکذیب این خبر مطلبی منتشر نشده است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 93/2/1
زمان : 12:36 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ