سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

نباید هیچ گاه فکر کنیم که می توان بهانه را از دشمن گرفت
نظرات ()


استاد رحیم پور: رابطه ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌تواند برد ـ برد باشد
استاد رحیم پور: رابطه ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌تواند برد ـ برد باشد دولت بهار: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: پاسداری از انقلاب اسلامی لزوماً به معنای دفاع نیست بلکه باید به پایگاه‌های استکبار حمله کرد/ دشمنان فکر می‌کنند با فشار به جمهوری اسلامی، نظام وارد معامله خواهد شد
  

به گزارش دولت بهار به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رحیم پور ازغدی در پایان بیست و یکمین مجمع سراسری فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران با اشاره به آیاتی از سوره حجرات افزود: در این سوره به موضوع انقلابی ماندن اشاره شده است.

وی گفت: عده ای ارزشی بودن را افراطی‌گری می دانستند و حتی قبل از انقلاب نیز از این تعابیر استفاده می کردند اما امام می فرمود صدام باید از بین برود، اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود ، سلمان رشدی باید اعدام شود، اما چنین موضع گیری‌هایی را بیگانگان افراطی‌گری می‌نامیدند.

رحیم پور ازغدی افزود: کسانی که مذاکرات را تمکین در برابر مطالبات ناحق می دانند تعریف غلطی از مذاکره دارند.

وی اضافه کرد: پاسداری از انقلاب اسلامی لزوماً به معنای دفاع نیست بلکه باید به پایگاه‌های استکبار حمله کرد و امام همواره خواستار تشکیل هسته های حزب الله در جهان بودند.

رحیم پور ازغدی در پاسخ به این سؤال که چرا انقلابی ماندن سخت‌تر از انقلابی شدن است گفت: انقلابی ماندن همان انقلابی شدن به توان هر سال و هر دوره از این جهت سخت‌تر از انقلابی شدن است.

وی با اشاره به ویژگی‌های سپاه پاسداران افزود: سپاه منبع کادرسازی و مردمی ترین و نخبه ترین نیروی جهان اسلام است.

رحیم پور ازغدی گفت: دشمنان انقلاب در گذشته به دنبال سرنگونی نظام بودند و امروز درصدد القای این موضوع هستند که سر دادن شعارهای انقلابی امنیت ما را از بین خواهد برد در حالی که نظام ما با سه و نیم دهه مقاومت در موقعیت برتر قرار دارد و در آستانه پیروزی هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: دشمنان فکر می کنند با فشار به جمهوری اسلامی، نظام وارد معامله خواهد شد.

رحیم پور ازغدی گفت: آنها همواره از سال 58 تا 88 و از 88 تا امروز به دنبال آن بودند که آرمان‌ها و راه انقلاب اسلامی را عامل ناکامی اقتصادی معرفی و با معرفی بدنه اجتماعی جدید آن را به اهرم سیاسی تبدیل کنند و تغییرات به وجود بیاورند.

وی افزود: دشمنان در انتخابات نیز به دنبال این هستند تا با وارد کردن فشار در عرصه سیاسی، سازش و تسلیم را تئوریزه کنند.

رحیم پور ازغدی گفت: نباید هیچ گاه فکر کنیم که می توان بهانه را از دشمن گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امیدواریم مذاکرات به نفع ملت به نتیجه برسد افزود: اما به هر شکل از برقراری جنبش ایجاد قرارگاه در عرصه اقتصاد، تولید و مصرف بی نیاز نیستیم.

وی گفت: رابطه جمهوری اسلامی ایران با امریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌تواند برد ـ برد باشد اما با دیگر کشورها امکان‌پذیر است.

رحیم پور ازغدی گفت: دشمنان سعی دارند با تغییر در مفاهیم و آرمان های انقلاب، استقلال را انزوا، آزادی را اباهه گری معرفی کنند، اصالت را تعصب، عقلانیت را به توجیهی برای نفسانیت تبدیل کنند و علم گرایی را به سوی ترجمه زدگی بکشانند.

وی افزود: آنها سعی دارند رقابت های انتخاباتی را به عوام فریبی تبدیل کنند.

رحیم پور ازغدی گفت: باید میان عقلانیت و سازشکاری تفکیک قائل شویم.

وی افزود: در شرایط حاضر ما به توضیح المسائل اجتهادی سبک زندگی نیاز داریم زیرا مسائل اجتماعی مانند احکام اسلامی نیست که در بسیاری موارد باهم فرق چندانی ندارند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/6/28
زمان : 9:28 صبح
ماجرای احداث خط ریلی ایران- ترکمنستان
نظرات ()

آتش به اختیار!
آتش به اختیار!دولت بهار: از جمله این افراد، کسانی هستند که با سوء استفاده از موقعیت خود در کمیسیون اقتصادی مجلس و بدون هر گونه استنادی ، دولت دهم را به واگذای غیرقانونی پروژه 700 میلیون دلاری احداث خط ریلی ایران- ترکمنستان به فردی با عنوان (الف – ر) متهم کرده و به تصور اینکه حرف آنها خریداری خواهد یافت، رئیس دفتر رئیس جمهور سابق را هم در زمره متهمین قرار داده اند، اتهامی که در این هفته به تیتر یک بسیاری از روزنامه ها و پایگاه های خبری تبدیل شد.
  

در نیروهای مسلح، اصطلاحی تحت عنوان “آتش به اختیار” وجود دارد که به واسطه آن، برخی یگانهای مسلح ، این اجازه و اختیار را می یابند تا بدون هماهنگی با مرکز فرماندهی ،به سوی هر جنبنده یا شی پرنده ای آتش بگشایند.

اینک دو سال است که دولت یازدهم با همراهی و همصدایی شماری از چهره های رنگارنگ سیاسی و برخورداری از حمایت بی دریغ جریان گسترده رسانه ای تحت الحمایه خود، جبهه مشترک و به هم پیوسته ای را سامان داده و به صورت “آتش به اختیار” و با برخورداری از یک حاشیه کاملا امن ، حملات همه جانبه ای را علیه دولت دهم و به طور مشخص برضد دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور سابق سازماندهی کرده و با دروغ پردازی های گسترده ، اتهامات بی پایه و اساس ، توهین و هجو ، در حال انتقام گیری از دولت قبل هستند.

به تازگی برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که ماههای پایانی کار خود را سپری می کنند، به تصور اینکه حمله به دولت قبل، برای انتخاب مجددشان ، امتیاز آور خواهد بود، خود را به قافله مهاجمان رسانده و در همداستانی کورکوانه با آنها ، تیغ کین را نه برای بیرون راندن دشمن غدار که اکنون در حیاط خانه اردو زده است ، بلکه برای شرحه شرحه کردن پرچم دار راستین حق و عدالت ، از نیام برکشیده اند.

از جمله این افراد، کسانی هستند که با سوء استفاده از موقعیت خود در کمیسیون اقتصادی مجلس و بدون هر گونه استنادی ، دولت دهم را به واگذای غیرقانونی پروژه 700 میلیون دلاری احداث خط ریلی ایران- ترکمنستان به فردی با عنوان (الف – ر) متهم کرده و به تصور اینکه حرف آنها خریداری خواهد یافت، رئیس دفتر رئیس جمهور سابق را هم در زمره متهمین قرار داده اند، اتهامی که در این هفته به تیتر یک بسیاری از روزنامه ها و پایگاه های خبری تبدیل شد.

این در حالی است که پروژه خط آهن اترک – برکت در خاک ترکمنستان و با مدیریت دولت این کشور اجرا شده و هیچ ارتباطی با دولت ایران ندارد و معلوم نیست ، نمایندگان ساده اندیش مزبور توسط چه کسانی ، بازی خورده اند تا آنها نیز در این کارزار بی نظیر ، دولت و رئیس جمهور سابق را آماج حملات هرچند مذبوحانه خویش قرار دهند.

آنچه در این میان بسیار غم انگیز به نظر می رسد، بازی خوردن چند نماینده مجلس یا برخی از فعالان سیاسی برای بازی کردن در میدان دشمن یا تخریب وجهه و شان و منزلت یک دولت و رئیس جمهور مردمی و خدمتگزار نیست، بلکه سکوت تلخ و تاسف بار دستگاههای نظارتی و قضاوتی این آب و خاک در برابر امواج اتهام زنی های بی پایه و اساس است که در نتیجه آن نه فقط عدالت به بدترین شکل ممکن قربانی می شود بلکه اخلاق ، انصاف ، مروت و جوانمردی و معیارهای مورد توافق برای همزیستی مشترک را نیز به ورطه نابودی و نیستی سوق می دهد.
آیا در این کشور می توان به همت بیدار دلی امید بست که برای مهار صداهای ناهنجار ، بر دهان شیاطین داخلی مهمیز بزند؟




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/6/28
زمان : 9:28 صبح
نمد توافق برای کلاه انتخابات
نظرات ()

کیهان نوشت: وجود نگاه جریانی به مسائل و تحلیل کلان و عمیق، یکی از دغدغه‌های همیشگی رهبر معظم انقلاب بوده است و معظم‌له مکررا بر این نکته تأکید داشته‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به بیانات ایشان در جلسه اعضای خبرگان رهبری در شهریورماه 92 اشاره کرد که لازمه تحلیل صحیح از شرایط کنونی منطقه و جهان و صف‌بندی‌های موجود در مقابل نظام اسلامی را داشتن نگاهی کلان و همه‌جانبه و منطبق بر واقعیات دانستند.
 
بعد از فتنه 88 بود که ایران اسلامی بابت احترام به خواست ملت و پیروی از قانون با انبوهی از انواع فشارها از سوی فتنه‌گران و حامیان غربی و عبری و عربی آنها روبرو شد و تحریم‌های ظالمانه در سالگرد فتنه یعنی خرداد 1389 در قالب قطعنامه 1929 و برای مجازات ملت ایران به تصویب شورای امنیت رسید و جالب این که گرا دادن عوامل مزدور و خائن داخلی  در این بین بیش از همه در به تصویب رسیدن قطعنامه 1929 و افزایش فشارها تاثیرگذار بود و تاکنون فقط سه پرده از آن برملا شده است:
 
اول؛ نامه‌نگاری هیلاری کلینتون وزیر وقت خارجه آمریکا  با میرحسین موسوی و عوامل فتنه از طریق سناتور شومر که طی آن دو سوال از سران فتنه پرسیده شده بود «ما باید چه کاری انجام دهیم؟» و «چه کاری نباید انجام دهیم؟» و در پاسخ به این سوالات بود که سران فتنه در نامه‌ای 8 صفحه‌ای شرایط خود را مطرح کردند. نویسندگان آن نامه به واشنگتن هشدار داده‌اند اگر آمریکا با تهران به توافق هسته‌ای دست یابد، باید در برابر رویکردهای خارجی و داخلی تهران سکوت کند.
 
دوم؛ سفر محسن مخملباف به عنوان نماینده سران فتنه در اواخر سال 1388 به آمریکا بود که بنابر گزارش جی سالمون، خبرنگار امور ایران در روزنامه وال‌استریت ژورنال، مخملباف در این سفر به صراحت اعلام می‌کند جنبش سبز در ایران از اعمال تحریم‌های هدفمند اقتصادی حمایت می‌کند. وال استریت ژورنال در 23 نوامبر 2009 می‌نویسد مهم‌ترین سوال در آن مقطع در آمریکا این بود که آیا تحریم‌ها به جنبش سبز در ایران کمک می‌کند یا خیر. برخی ظاهرا عقیده داشته‌اند ممکن است این تحریم‌ها به معنای وابستگی جنبش سبز به آمریکا تفسیر شود اما حضور مخملباف در واشنگتن و درخواست صریح او برای اعمال تحریم‌ها همه این تردیدها را از بین برد و آمریکایی‌ها را مطمئن کرد جنبش سبز تحریم را به نفع خود می‌داند.
 
سوم؛ درخواست مهدی هاشمی مجرم اقتصادی و امنیتی از نیک‌آهنگ‌ کوثر ضد انقلاب فراری بود. نیک‌آهنگ ‌کوثر در این زمینه می‌گوید: در یکی از موارد که مهدی هاشمی به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران کسانی را در آمریکا ببینم و می‌خواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان تحریم‌های سنگین‌تری را علیه مردم ایران تحمیل کرد.
 
براساس شواهد و مستندات فوق می‌توان گفت که فتنه‌گران با تحریک و تشویق آمریکا به اعمال شدیدتر تحریم‌ها دو هدف عمده را دنبال کردند. اول به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته‌ای و دوم فشار شدید اقتصادی بر روی ملت و دولت ایران. اما هم اکنون عده‌ای با پاک کردن صورت مسئله و با دادن آدرس غلط، علت تحریم‌ها را به ناتوانی تیم مذاکره کننده قبلی نسبت می‌دهند.
علی‌رغم همه این خباثت‌ها و دشمنی‌ها بود که در خلال مذاکرات هسته‌ای اخیر یکی از مسئولین دولتی از گفت‌وگوی مستقیم با آمریکا تعبیر به تابوشکنی کرد و حتی حمید ابوطالبی معاون سیاسی رئیس جمهور که به خاطر سوابق مبارزاتی‌اش در تسخیر لانه جاسوسی اجازه ورود به آمریکا برای نمایندگی ایران در سازمان ملل را نیافته بود، طی اظهار نظری ارزش آغاز تعامل بین ایران و آمریکا را بیش از موضوع هسته‌ای دانست. این گونه اظهار نظرها این زنگ خطر را به صدا درآورد که آمریکا در نزد برخی مسئولین، دیگر «شیطان بزرگ» نیست و در نتیجه احتمالاً شاهد نوعی تغییر در عملکرد و دیدگاه‌های مسئولین خواهیم بود و این یعنی دشمن اولین خاکریز خود را فتح کرده است. نتیجه این نوع تفکر انفعال در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب است و هنگامی که دشمن اولین خاکریز را فتح کند در پی باز کردن جای پای خود در عقبه استراتژیک ما خواهد بود. بر همین مبنا بود که کاترین اشتون مسئول سابق سیاست خارجی اروپا در سفر به ایران با تعدادی از محکومان فتنه 88 دیدار کرد و یا رئیس پارلمان آلمان در دیدار با مولاوردی معاون امور زنان رئیس جمهور با حالتی گستاخانه در مورد مسائل زنان سؤالاتی از وی داشت که این جلسه را بیشتر به جلسه بازجویی مبدل کرده بود تا یک دیدار دیپلماتیک.
 
دیدارهایی که تنها با یک تذکر دیپلماتیک ماست‌مالی شد. این طرز برخورد و عملکرد منفعلانه این شائبه را ایجاد می‌کند که گویا خیال دشمن از موضوع هسته‌ای آرام شده و حال نوبت به مسائل دیگر رسیده است. اکنون و در زمانی که حرکت رو به جلو و گام به گام دشمن با هیچ واکنشی مواجه نمی‌شود دشمن گستاخ‌تر شده و به صراحت از نیات پلید خود پرده‌برداری می‌کند. پایگاه نشنال اینترست طی یادداشتی توافق هسته‌ای را تلاشی برای تغییر جهت نظام ایران برشمرد و مرکز امنیت آمریکای جدید که از آن به عنوان تیم فرعی و دولت در سایه اوباما یاد می‌شود نوشت: آمریکا باید با سرمایه‌گذاری بر روی توافق هسته‌ای به ترویج اصلاحات در ایران کمک کند تا تعامل بیشتر مؤسسات غیر دولتی آمریکایی و بین‌المللی و نهادهای جامعه مدنی در ایران تسهیل شود و نیز واشنگتن به باقی ماندن در کنار فعالانی در ایران که به دنبال اصلاحات سیاسی در کشور هستند ادامه دهد. در ادامه رابرت لیتواک کارشناس اندیشکده ویلسون نیز می‌نویسد: اوباما معتقد است این توافق موجب تقویت جناح میانه‌رو ایران گشته و ایران را در مسیر اجتماعی مطلوب آمریکا قرار می‌دهد.
 
در نهایت این فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس بود که در مصاحبه با روزنامه سعودی الشرق‌الاوسط حرف آخر را زد و گفت ما باید امیدوار باشیم که اصلاح‌طلبانی که می‌خواهند ایران نقشی مثبت‌تر (در دنیا) ایفا کند کار را (در انتخابات پیش‌رو) به نفع خود تمام کنند.
 
جالب اینجاست که یکی از مسئولان دولتی که سابقه همراهی با فتنه‌گران را در کارنامه خود دارد نیز طی مصاحبه‌ای توافق هسته‌ای را اهرمی در اختیار اصلاح‌طلبان در مقابل سایر گروه‌های سیاسی اعلام می‌کند.
 
این گونه سخن گفتن در مورد توافق هسته‌ای که به قول رهبر انقلاب نتیجه آن مشخص نیست تداعی کننده این نکته است که عده‌ای درصددند تا از «نمد» توافق «کلاهی» برای خود ببافند و البته صدافسوس که هزینه این کار را باید مردم بدهند؛ چه در گذشته، زمانی که با تحریک‌ها و تشویق‌های فتنه‌گران، آمریکایی‌ها تحریم‌ها را اعمال کردند و چه در زمان حال و به نتیجه رسیدن مذاکرات، عده‌ای با جناحی جلوه دادن انتقادهای دقیق دلسوزان به توافق صورت گرفته و ضرورت بررسی آن در مجلس شورای اسلامی، اولاً مانع از بررسی دقیق و موشکافانه توافق شده و ثانیاً با دور زدن مجاری قانونی سعی در تصویب بی‌سر و صدا و به هر قیمت آن دارند.
 
به نظر می‌رسد علت‌العلل این تکاپو برای تأیید عجولانه و بدون بررسی توافق وین، همانا زمینه‌سازی این جریان برای رفتن به سراغ پروژه بعدی خود یعنی انتخابات باشد.



نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/6/28
زمان : 9:27 صبح
آیتالله خزعلی به لقاءالله پیوست ...
نظرات ()

آیت‌الله خزعلی به عنوان یکی از یاران صدیق امام و رهبری همواره بر تبعیت از ولایت مطلقه فقیه تاکید داشت به طوری در فتنه 88 مواضع شفاف و قاطعی علیه فتنه گران داشت و از فرزند خود که در جریان فتنه نقش آفرین بود، بارها اعلام برائت کرد.
آیت‌الله خزعلی به عنوان یکی از یاران صدیق امام و رهبری همواره بر تبعیت از ولایت مطلقه فقیه تاکید داشت به طوری در فتنه 88 مواضع شفاف و قاطعی علیه فتنه گران داشت و از فرزند خود که در جریان فتنه نقش آفرین بود، بارها اعلام برائت کرد.

گروه اجتماعی - رجانیوز: آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی حافظ کل قرآن کریم و از تدوین‌کنندگان قانون اساسی جمهوری اسلامی، بامداد امروز در سن 90 سالگی به لقاءالله پیوست.

مدیر روابط عمومی بنیاد بین‌المللی غدیر با تأیید این خبر گفت به زودی جزئیات مراسم تشییع و تدفین این یار دیرین حضرت امام(ره) اعلام می‌شود. 

 

به گزارش رجانیوز، رئیس دفتر آیت‌الله خزعلی در گفت‌وگو با تسنیم گفت: بعد از آنکه به دستور پزشکان آیت‌‌الله خزعلی به منزل منتقل شد، ایشان دقایقی پیش در منزل شخصی خود دعوت حق را لبیک گفتند؛ هم‌اکنون پزشکان معالج آیت‌‌الله خزعلی بالای سرشان حضور دارند و فوت ایشان را تائید کردند.

 

زندگینامه آیت‌‌الله خزعلی

تولد و دوران‌ کودکی‌
آیة‌ الله ابوالقاسم‌ خزعلی‌، در سال‌ 1304 هجری‌ شمسی‌ در بروجرد، از توابع‌ استان‌ لرستان‌ چشم‌ به‌ جهان‌ گشود. پدرش‌ مرحوم‌ غلامرضا، به‌ شغل‌ ندافی‌ روزگار می‌گذراند و بسیار شیفته‌ خاندان‌ پیامبر (ص‌) بود؛ به‌ گونه‌ای‌ که‌ شبها فرزند خود را به‌ روضه‌های‌ مخفی‌ و منبرهای‌ استادان‌ با سواد آن‌ روزگار می‌برد تا بذر عشق‌ و محبت‌ به‌ قرآن‌ و اهل‌ بیت‌ : در دل‌ و جان‌ فرزندش‌ شکوفه‌ بزند.
اوضاع‌ اقتصادی‌ خانوادة‌ آیة‌ الله خزعلی‌ نابسامان‌ بود تا آنجا که‌ مادرش‌، مرحوم‌ ربابه‌، مجبور بود محصولات‌ غذایی‌ خانگی‌، از قبیل‌ ترشی‌ تهیه‌ کند و آن‌ را بفروشد تا کمکی‌ برای‌ مخارج‌ خانواده‌ باشد. آقای‌ خزعلی‌ ده‌ ساله‌ بود که‌ به‌ همراه‌ خانواده‌ و برخی‌ از بستگان‌ به‌ مشهد مقدس‌ مهاجرت‌ کرد و در آنجا روزگار گذرانید.


دوران‌ تحصیل‌

آیة‌ الله خزعلی‌، در 6 یا 7 سالگی‌ به‌ مکتب‌ خانة‌ محلة‌ «سرسوزنی‌» در بروجرد رفت‌. معلّم‌ او فردی‌ بود به‌ نام‌ «سید جعفر شیرازی‌» که‌ در مسجد محلّه‌ درس‌ می‌گفت‌. با هجرت‌ به‌ مشهد به‌ دبستان‌ رفت‌ و پس‌ از قبولی‌ در امتحان‌، در کلاس‌ چهارم‌ ابتدایی‌ مشغول‌ به‌ تحصیل‌ شد و همواره‌ از شاگردان‌ نمونة‌ کلاس‌ بود. پس‌ از پایان‌ رساندن‌ کلاس‌ ششم‌ ابتدایی‌، به‌ دبیرستان‌ رفت‌. در آن‌ زمان‌ در مدارس‌، زبان‌ فرانسوی‌ تدریس‌ می‌شد؛ وی‌ نیز به‌ فراگیری‌ زبان‌ فرانسه‌ مشغول‌ بود که‌ بعدها آن‌ را رها کرد.
در سن‌ 17 سالگی‌ ـ هم‌ زمان‌ با سقوط‌ حکومت‌ رضاشاه‌ و اشغال‌ ایران‌ از سوی‌ متفقین‌ ـ به‌ کار نوشتن‌ دخل‌ و خرج‌ مغازه‌ای‌ و توزیع‌ جنسها بین‌ کسبه‌ سرگرم‌ بود تا از این‌ راه‌، به‌ امرار معاش‌ خانواده‌ کمک‌ کند که‌ ناگهان‌، بارقه‌های‌ اشتیاق‌ به‌ علوم‌ حوزوی‌ و تحصیل‌ حوزة‌ علمیة‌ مشهد دل‌ و جانش‌ را شعله‌ ور ساخت‌؛ به‌ گونه‌ای‌ که‌ کار و کسب‌ را وانهاد، به‌ تحصیل‌ علوم‌ دینی‌ روی‌ آورد.
مقدمات‌ را در حوزه‌ مشهد فرا گرفت‌ و برای‌ تحصیل‌ سطوح‌ به‌ سراغ‌ استادان‌ ممتاز آن‌ دیار رفت‌. دو سال‌ قبل‌ از ازدواج‌ راهی‌ قم‌ شد تا از محضر بزرگان‌ آن‌ شهر مقدس‌ نیز بهره‌ گیرد و برای‌ نخستین‌ بار در درس‌ خارج‌ فقه‌ آیة‌الله بروجردی‌ (ره‌) و خارج‌ اصول‌ امام‌ خمینی‌ (ره‌) حاضر شد که‌ این‌ مسأله‌ تا سالها ادامه‌ داشت‌. همچنین‌ وی‌ در زمینة‌ فلسفه‌ و تفسیر نیز از استادان‌ بسیاری‌ در حوزه‌ علمیه‌ قم‌ بهره‌ برد.


استادان‌ و دوستان‌
آیة‌ الله خزعلی‌ در طول‌ دوران‌ تحصیل‌ خود از محضر استادان‌ ممتاز و وارستة‌ بسیاری‌ بهره‌ برده‌ است‌. نخستین‌ استاد وی‌، مرحوم‌ سید جعفر شیرازی‌ بود که‌ در مکتب‌ خانه‌ به‌ ایشان‌ قرآن‌ و مسائل‌ مذهبی‌ را آموخت‌. وی‌ از اینکه‌ نخستین‌ استادش‌ یکی‌ از فرزندان‌ پاک‌ حضرت‌ زهرا 3 بوده‌ اظهار خرسندی‌ می‌کند و آن‌ را به‌ فال‌ نیک‌ می‌گیرد.
با شروع‌ به‌ تحصیل‌ در حوزة‌ مشهد، صرف‌ و نحو را نزد شیخ‌ علی‌ اکبر دامغانی‌ فرا گرفت‌ و کتاب‌ مغنی‌ اللبیب‌ را نزد محقق‌ قوچانی‌ خواند. معالم‌ و لمعه‌ و قوانین‌ را نزد سید احمد یزدی‌ آموخت‌. رسائل‌، مکاسب‌ و کفایه‌ را نزد مرحوم‌ شیخ‌ هاشم‌ قزوینی‌ و بخشی‌ از کفایه‌ را نزد شیخ‌ مجتبی‌ قزوینی‌ فراگرفت‌. این‌ دو، از استادان‌ ممتاز حوزه‌ علمیه‌ مشهد در علم‌ و عمل‌ بودند که‌ آثار علمی‌ و معنوی‌ ایشان‌، هنوز در میان‌ شاگردانشان‌ و در رشد و تعالی‌ حوزه‌ علمیه‌ مشهد باقی‌ است‌.
آیة‌ الله خزعلی‌ در قم‌، در درس‌ خارج‌ فقه‌ آیة‌ الله بروجردی‌ (ره‌) و درس‌ خارج‌ فقه‌ حضرت‌ امام‌ خمینی‌ (ره‌) شرکت‌ کرد. وی‌ همچنین‌ مدتی‌ در درس‌ آیة‌ الله بهجت‌ حاضر شد و از محضر این‌ مرد بزرگ‌ نیز کسب‌ فیض‌ کرد. در بخش‌ فلسفه‌، اشارات‌ را نزد مرحوم‌ حاج‌ شیخ‌ جواد خندق‌آبادی‌ تهرانی‌ خواند و در درس‌ منظومه‌ و اسفار علامه‌ طباطبایی‌ حاضر شد.
آیة‌ الله خزعلی‌ در دوران‌ تحصیل‌ و مبارزه‌ با طلاب‌ و فضلای‌ بسیاری‌ همراه‌ بود که‌ از میان‌ آنان‌ می‌توان‌ به‌ شهید آیة‌ الله مطهری‌، شهید آیة‌ الله بهشتی‌ و آیة‌ الله ربانی‌ شیرازی‌ اشاره‌ کرد.


فعالیتهای‌ علمی‌ و فرهنگی‌
آیة‌ الله خزعلی‌ در سالهای‌ تحصیل‌ و مبارزه‌ خدمات‌ فرهنگی‌ و علمی‌ شایانی‌ به‌ جامعه‌ اسلامی‌ ارزانی‌ داشته‌ است‌. مهم‌ترین‌ خدمت‌ فرهنگی‌ ایشان‌ در دورة‌ طاغوت‌، تنویر افکار عمومی‌ و آگاه‌ کردن‌ جوانان‌ مستعدّ و انقلابی‌ از خطرهای‌ موجود، همچون‌ جریانهای‌ التقاطی‌ و تز اسلام‌ منهای‌ روحانیت‌ و مبارزه‌ با جریان‌ روشنفکری‌ غیر متعهّد بود. وی‌ در سخنرانیهای‌ خود همواره‌ بر اسلام‌ ناب‌ و اصیل‌ پای‌ می‌فشرد و جوانان‌ را به‌ اُنس‌ با علما روحانیّت‌ شیعه‌ و پرهیز از فراگیری‌ اسلام‌ از دست‌ دیگران‌ دعوت‌ می‌کرد.
در زمینة‌ فعالیتهای‌ علمی‌، تنها اثری‌ که‌ از وی‌ به‌ چاپ‌ رسیده‌، تفسیر سورة‌ فاتحة‌ الکتاب‌ است‌. همچنین‌ او بر شعرهای‌ عینیّه‌ ابن‌ ابی‌ الحدید دربارة‌ امیرمؤمنان‌ 7 شرحی‌ نگاشته‌ است‌ و در زمینه‌های‌ قرآنی‌ نیز تلاشهایی‌ انجام‌ داده‌ است‌. بیشتر مطالعات‌ و فعالیتهای‌ ایشان‌ دربارة‌ قرآن‌ و نهج‌ البلاغه‌ است‌.


فعالیتهای‌ سیاسی‌
بخش‌ زیادی‌ از زندگی‌ آیة‌ الله خزعلی‌ به‌ مبارزه‌ با رژیم‌ طاغوت‌ مصروف‌ شده‌ است‌. او در فاجعه‌ مسجد گوهرشاد در مشهد، نوجوانی‌ ده‌ ساله‌ بود که‌ فردای‌ حادثه‌، با پدرش‌ در محل‌ حاضر شده‌ بود و خود می‌گوید فجایع‌ رژیم‌ پهلوی‌ چنان‌ بود که‌ بر من‌ تأثیر گذاشت‌ و آن‌ شب‌، تب‌ کردم‌! از آغازین‌ حرکتهای‌ ایشان‌ در مبارزه‌ بر ضد رژیم‌ شاه‌، تبلیغ‌ در رفسنجان‌ و افشای‌ ماهیت‌ شاه‌ بر سر منبر بود که‌ به‌ دست‌گیری‌ ایشان‌ و تبعید به‌ گناباد انجامید.


در ماجرای‌ انجمنهای‌ ایالتی‌ و ولایتی‌، آیة‌ الله خزعلی‌ همواره‌ در کنار امام‌ (ره‌) بود و از جمله‌، حامل‌ پیام‌ ایشان‌ برای‌ علمای‌ نجف‌ آباد شد. همچنین‌ وی‌ در هیجدهم‌ فروردین‌ ماه‌ 1343 به‌ دیدار امام‌ رفت‌. امام‌ (ره‌) به‌ تازگی‌ آزاد شده‌ بود و روزنامه‌ اطلاعات‌ در آن‌ زمان‌ مطلبی‌ نوشته‌ بود مبنی‌ بر اینکه‌ امام‌ با دستگاه‌ شاه‌ کنار آمده‌ و آزاد شد.
این‌ مطلب‌ باعث‌ تأثر امام‌ شده‌ بود در جلسه‌ای‌ که‌ چند روز بعد در فیضیه‌ تشکیل‌ شده‌ بود، آیة‌ الله خزعلی‌ به‌ دستور امام‌ بر سر منبر رفت‌ و ماهیّت‌ کذب‌ مطلب‌ روزنامه‌ اطلاعات‌ را افشا کرد. این‌ سخنرانی‌، در آن‌ روزگار، به‌ دلیل‌ حماسی‌ و مستحکم‌ بودن‌، مشهور شد.


آیة‌ الله خزعلی‌ در طول‌ دوران‌ رژیم‌ شاه‌، یک‌ بار در زندان‌ قزل‌ قلعه‌ زندانی‌ شد و سه‌ بار تبعید شد. تبعید نخست‌ ایشان‌ به‌ گناوه‌ و دامغان‌ بود که‌ سه‌ سال‌ به‌ طول‌ انجامید. تبعید دوم‌ به‌ زابل‌ بود و در تبعید سوم‌ پنهان‌ شد و روی‌ نشان‌ نداد. در این‌ زمان‌ بود که‌ حضرت‌ آیت‌ الله‌ خامنه‌ای‌ در مخفیگاه‌ به‌ دیدار ایشان‌ رفته‌ و با هم‌ از نزدیک‌ آشنا شدند.


آیة‌ الله خزعلی‌ در گزارشهای‌ ساواک‌، روحانی‌ افراطی‌، اخلال‌ گر طرفدار خمینی‌ نامیده‌ شده‌ بود. در تبعید سوم‌ وی‌ پنهان‌ شده‌ بود تا ساواک‌ نتواند او را دستگیر کند. در این‌ هنگام‌ خبر شهادت‌ فرزندش‌ در قم‌ به‌ دست‌ او می‌رسد. آیة‌ الله خزعلی‌ در تشییع‌ جنازة‌ فرزندش‌ شرکت‌ می‌کند. او هرگز در تشییع‌ فرزندش‌، اشک‌ نریخت‌ و خدا را در آن‌ مصیبت‌ سپاس‌ می‌گفت‌.
امضای‌ آیة‌ الله خزعلی‌ در بسیاری‌ از بیانیه‌ها در مرجعیت‌ امام‌ (ره‌) و لزوم‌ مبارزه‌ با رژیم‌ شاه‌ به‌ چشم‌ می‌خورد. همچنین‌ وی‌ در دوره‌ طاغوت‌، همکاری‌ نزدیکی‌ با جامعة‌ مدرسین‌ حوزة‌ علمیه‌ قم‌ و اعضای‌ آن‌ داشته‌ است‌ و در مبارزات‌ آن‌ مرکز با رژیم‌ شاه‌ به‌ طور جدی‌ شرکت‌ می‌کرده‌ است‌.


از دیگر فعالیتهای‌ او در پیش‌ از انقلاب‌ اسلامی‌، حمل‌ پیامهای‌ امام‌ (ره‌) به‌ آیة‌ الله سید کاظم‌ شریعتمداری‌ و همچنین‌ دریافت‌ پاسخ‌ آیة‌ الله شریعتمداری‌ به‌ امام‌(ره‌) بوده‌ است‌.


حضرت‌ آیة‌ الله خزعلی‌ پس‌ از پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌ نیز فعالیتهای‌ گسترده‌ای‌ برای‌ پیشبرد انقلاب‌ انجام‌ داده‌ است‌. وی‌ در این‌ سالها، همواره‌ یار صدیق‌ امام‌ خمینی‌ (ره‌) و رهبر معظم‌ انقلاب‌ اسلامی‌، حضرت‌ آیة‌ الله خامنه‌ای‌ بوده‌ و همواره‌ مردم‌ را به‌ پیروی‌ از ولایت‌ مطلقة‌ فقیه‌، و شناخت‌ هوشمندانة‌ توطئه‌های‌ دشمن‌ و نیز مبارزه‌ با خط‌ نفاق‌ تشویق‌ می‌کرده‌ است‌.


آیة‌ الله در طول‌ دوران‌ جنگ‌ تحمیلی‌ بارها در جبهه‌ها حضور یافت‌ و همواره‌ مایة‌ دلگرمی‌ رزمندگان‌ اسلام‌ بوده‌ است‌.
برخی‌ از مسؤولیتهای‌ ایشان‌ پس‌ از انقلاب‌ اسلامی‌ به‌ شرح‌ زیر است‌:
ـ عضویت‌ در مجلس‌ خبرگان‌ قانون‌ اساسی‌؛
ـ عضویت‌ در مجلس‌ خبرگان‌ رهبری‌ در سه‌ دوره‌ متوالی‌ به‌ نمایندگی‌ از مردم‌ استان‌ خراسان‌؛
ـ عضویت‌ در شورای‌ نگهبان‌ قانون‌ اساسی‌

آیت‌الله خزعلی به عنوان یکی از یاران صدیق امام و رهبری همواره بر تبعیت از ولایت مطلقه فقیه تاکید داشت به طوری در فتنه 88 مواضع شفاف و قاطعی علیه فتنه گران داشت و از فرزند خود که در جریان فتنه نقش آفرین بود، بارها اعلام برائت کرد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:56 عصر
آقای ولایتی! بار دیگر پاراف رهبر انقلاب ذیل گزارش تان درباره آلم
نظرات ()

 
این استدلال شاید برای خیلی از کسانی که نسبت به مذاکرات آلماتی اطلاعات کافی ندارند قابل قبول باشد اما بیان آن از سوی فردی مثل ولایتی نشان می دهد که ایشان کماکان اصرار دارد تا با عنوان «مشاور رهبر انقلاب در امور بین الملل» نظرات شخصی خود را مطرح کرده و هر آنچه که «نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی» بیان می کند، یک طرفه تکذیب کند اما در هر حال شاید هیچ پاسخی به آقای ولایتی نیاز نباشد جز اینکه از ایشان بخواهیم «پاراف» رهبر انقلاب ذیل گزارش ایشان درباره مذاکرات آلماتی را مجددا مرور کنند.
 
دو دور مذاکرات هسته ای در آلماتی قزاقستان در اسفند 91 و فروردین 92، آقایان ولایتی وجلیلی گزارش های جداگانه ای درباره مذاکرات خطاب به رهبر انقلاب ارائه می کنند و خلاصه ماجرا نیز همان است که دکتر جلیلی در مناظره سوم انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به ادعای خلاف واقع دکتر ولایتی درباره آلماتی اعلام کرد و آن اینکه رهبر انقلاب در پاسخ به گزارش آقای ولایتی که معتقد بود «در شرایط کنونی خوب است تا ایران با عقب نشینی و تعلیق برخی تاسیسات هسته ای خود، لغو برخی تحریم ها از جمله تحریم طلا و پتروشیمی را بپذیرد» این نظر را رد کرده و حتی تصریح می کنند برخی اطلاعات و تحلیل ایشان از روند مذاکرات نادرست است. دکتر جلیلی در مناظره سوم انتخابات سال 92 در این باره گفت:  «اتفاقا همین گزارشی را که شما بر همین مبنا نوشتید ایشان روی آن نوشتند ایشان از کجا دارد می گوید؟ این خلاف است.»
 
پاسخ امروز سوال آقای ولایتی نیز دقیقا همین جاست! او اگر یک بار دیگر ایشان به متن دقیق پاراف رهبر انقلاب ذیل گزارش خودش درباره مذاکرات آلماتی مراجعه کند به خوبی متوجه می شود که چرا علیرغم عقب نشینی های غرب در آن دوره، مذاکرات به سرانجام نهایی نرسید و اتفاقا دولت یازدهم بعد از دو سال مذاکره در حالی به متن برجام رسید که نسبت به وضعیت ایران در آلماتی امتیازات کمتری گرفت و عقب نشینی های بسیار بیشتری انجام داد.
 
علت اصلی اینجا بود که دکتر جلیلی به دنبال توافق به هر قیمت نبود و برای رسیدن به توافق با 1+5 عجولانه عمل نمی کرد. وی از ژنو تا استانبول و از استانبول تا بغداد و از بغداد تا مسکو و از مسکو تا آلماتی 1 و 2، با اتکا به افزایش تعداد سانترفیوژها و میزان درصد غنی سازی ایران،  غرب را تشنه توافق با ایران کرده و به طرف مقابل در عمل فهمانده بود که تحریم و فشار بیشتر به معنای توقف صنعت هسته ای ایران نیست، رفتار ایران تابع فشار خارجی عمل نمی کند و اتفاقا با هر یک ساعت تاخیر در توافق میان ایران و 1+5،  این طرف مقابل است که ضرر می کند چرا که تعداد سانتریفیوژهای بیشتری در ایران نصب می شود و هیچ تضمینی نیز وجود ندارد غنی سازی ایران همانطور که از 5% به 20% رسید، این بار به 50% و 60% و ... نرسد!
 
از این رو با آنکه در آلماتی، 1+5 به نسبت مذاکرات دوره های قبل عقب نشینی آشکاری انجام داده بود، اما دکتر جلیلی این میزان را کافی نمی دانست و معتقد بود در ازای تعلیق غنی سازی 20% از سوی ایران آن هم فقط برای یک دوره شش ماهه بدون تمدید، بهمراه برخی محدودیت های جزیی دیگر، 1+5 نباید تنها به لغو تحریم طلا و پتروشیمی اکتفا کند بلکه باید تحریم های اصلی یعنی نفت و بانک را هم لغو کند.
 
اما در همین حال که 1+5 اعلام کرده بود ضمن پذیرش لغو برخی از تحریم ها و یکی از تحریم های نفت یا بانک، برای تصمیم درباره لغو تحریم اصلی دیگر باید مدتی بگذرد تا نتیجه نهایی را به ایران اعلام کند، دکتر حسن روحانی با شعار  گره زدن چرخش سانتریفیوژها به چرخ زندگی مردم، به روی کار آمد و طبیعی بود که از این برهه به بعد غرب دیگر مانند گذشته با ایران رفتار نکند چرا که این بار  دیگر تفکر مدیریتی بر پرونده هسته ای ایران کاملا تغییر کرده بود.  لذا اصلا هم جای تعجب ندارد اگر امروز بعد از دو سال از آغاز مذاکرات دولت یازدهم با آمریکا، ایران تازه به نقطه ای قبل از مذاکرات آلماتی برسد و در ازای تعطیلی و تخریب زیرساخت های هسته ای خود، با افتخار باقی ماندن زیرساخت تحریم ها را بپذیرد و از آن به عنوان یک دستاورد نیز یاد کند!
 
در پایان جا دارد بار دیگر به دکتر ولایتی یادآوری شود که مذاکرات هسته ای در دولت یازدهم علیرغم عقب نشینی غربی ها در آلماتی،  به این علت دو سال طول کشید که گفتمانی که 1+5 را قدم به قدم در دولت گذشته به عقب رانده بود، دقیقا در حساس ترین نقطه ممکن بواسطه سخنان نادرست ایشان در مناظره و همچنین آدرس غلط آقای روحانی به مردم، از مدیریت پرونده هسته ای به کنار رفت و کسانی کار را به دست گرفتند که معتقد بودند آمریکا با یک بمب می تواند سیستم دفاعی ایران را از کار بیندازد و حتی آب خوردن مردم نیز به تحریم ها گره خورده است!
 
خرداد نود و دو، 1+5 عمیقا به این باور رسید که دیگر نیاز نیست یک دهم امتیازاتی را که به تیم قبلی  داده بود به تیم جدید بدهد چون برای دولت جدید توافق به هر قیمت اصالت داشت نه یک توافق خوب! و این یعنی این بار 1+5 بود که به دنبال یک توافق خوب بود نه ایران و این بار نوبت ایران بود تا پله پله عقب نشینی کند...



نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:50 عصر
منتقد جدی این روزهای تیم جلیلی، چند سال پیش چه می گفت!؟ /
نظرات ()

ابوترابی:  هیچ سیاستمداری تصور نمیکرد، ثمره مدیریت درست، ایستادگی و مقاومت و شناخت چالشها و راهبردهای منطقی و قابل دفاع است.این موفقیتی که مانند پیروزی دفاع مقدس که در عرصه هسته ای میرود در یک سطح برجسته ای بدست آید و شاید
ابوترابی: هیچ سیاستمداری تصور نمیکرد، ثمره مدیریت درست، ایستادگی و مقاومت و شناخت چالشها و راهبردهای منطقی و قابل دفاع است.این موفقیتی که مانند پیروزی دفاع مقدس که در عرصه هسته ای میرود در یک سطح برجسته ای بدست آید و شاید

گروه سیاسی-رجانیوز: هیاهوی کارتل رسانه ای تدبیر و امید برای انحراف افکار عمومی از انتقادات به متن برجام و حاشیه سازی رسانه ای با استفاده از اظهار نظر برخی نمایندگان، وارد فاز جدیدی شده است، به نحوی که این رسانه ها در اقدامی هماهنگ با پوشش یک اظهار نظر ابوترابی، تلاش کردند، موضوع اصلی جلسه یعنی انتقادات دقیق فنی و حقوقی به متن ضعیف برجام را تحت الشعاع قرار دهند. اما بررسی تاریخ سالیان نه چندان دور نشان می دهد، ابوترابی عملکرد تیم جلیلی در موضوع هسته ای را در حد فتوحات دوران دفاع مقدس می دانسته است.

به گزارش رجانیوز تلاش برای ایجاد دو قطبی سازی مبنی بر تیم فعلی- تیم سابق و حمله به دستاورد های تیم پیشین هسته ای در مذاکرات که توسط برخی از مسئولان و نمایندگان در روزهای اخیر دنبال می شود تا شاید به این گونه فرصتی برای پنهان نگاه داشتن نقاط ضعف برجام پیدا نمایند در حالی است که بارها این انتقاد ها پاسخ داده شده است و پی بردن به بی اساس بودن این بهانه ها چندان سخت نباشد.

در همین راستا در چند جلسه ای که در رسانه ها بازتاب پیدا نموده است اشخاصی نظیر غلامرضا تاج گردون و بهروز نعمتی نقش بسزایی در این بازی ایفا نمودند. اما در کنار آنها حجت الاسلام ابوترابی نیز در این سناریو و حاشیه سازی و برهم زدن نظم جلسه بی تاثیر نبوده است. مساله ای که در اولین حضور جلیلی در کمیسیون برجام و در حالی که تعدادی از نمایندگان خواستار افزایش زمان برای استفاده و استماع بیشتر نکات جلیلی شوند در سخنانی حضور جلیلی را صرفا برای ضبط تلوزیونی عنوان کرد و اظهار داشت: «خودتان مطالعه کنید دیگر، این صحبت ها برای ماست یا برای پخش در تلوزیون؟! برای تلوزیون است دیگر! ماهم می توانیم بعدا ببینیم!اگر برای ضبط تلوزیون است، خب بروند همان جا صحبت کنند!».

مساله ای که با و اکنش علیرضا زاکانی رئیس کمیسیون بررسی برجام مواجه شد. وی خطاب به ابوترابی و درحالی که از ادبیات وی به شدت گلایه مند بود گفت: «ببینید حاج آقا این حرف ها توهین است و خواهش می کنم به جمع ما توهین نکنید.(این سخنان) بعید است از جنابعالی. شما حق ندارید هر تحلیلی را مطرح کنید. آخر شما یک چیزی را می گوید و به جمع ما توهین می کنید».

اما در حالی حجت الاسلام ابوترابی این روزها تصمیم گرفته است تا با انتقاد از تیم مذاکره کننده پیشین چهره ای جدید برای خود در عرصه سیاسی کشور ترسیم نماید که پیش از این و در زمان مسئولیت تیم قبلی به عنوان یکی از حامیان تیم قبلی شناسایی می شد. در همین راستا به طور مثال می توان به سخنان ابوترابی در سمیناری که در تاریخ 31 فروردین سال 91 در مشهد برگزار شده بود اشاره نمود. وی در این جلسه با تاکید به دست آورد های تیم مذاکره کننده هسته ای در مذاکرات استابنول 1 گفته بود:

«این موفقیتی که مانند پیروزی دفاع مقدس که در عرصه هسته ای میرود در یک سطح برجسته ای بدست آید و شاید هیچ سیاستمداری تصور نمیکرد، ثمره مدیریت درست، ایستادگی و مقاومت و شناخت چالشها و راهبردهای منطقی و قابل دفاع است. شما خوب میدانید که جامعه استکبار جهانی با قامتی بظاهر بلند و با اراده ای استوار در مقابل جمهوری اسلامی با تمام قوا ایستاده اند اما بالاخره در نشست اخیر استانبول با عقب نشینی از مواضع اخیر خود در برابر ایستادگی و اقتدار با منطق و عقلانیت بیشتری برخورد کردند اینها نتیجه مدیریت درست است».

در ادامه این نشست ابوترابی با اشاره به داستان حضرت یوسف و ثمراتی که از انتخاب صحیح او توسط عزیز مصر برای انجام وظائف محوله به دست آمده بود، به اهمیت قرار گیری افراد کارشناس در مناسب و پست های تاثیر گذار تاکید کرده و در ادامه آن به تبین گفتمان مقاومت و نتایج آن پرداخته و گفته بود:

«فشار نظام سلطه بر ایجاد چالش فرا روی ما هم از همین زاویه است منتها طبیعی است اگر استکبار بتواند یک نظام سیاسی ر ا با یک حرکت نظامی از میان بردارد این راه را انتخاب میکنند اگر بتوان یک نظام سیاسی را با راهبردی سیاسی از میان برداشت این راه مقدم است بر اقدام نظامی چون سریعتر به نتیجه می رسد با هزینه کمتر. اما در گام بعد باید جلوی رشد و توسعه اقتصادی آن کشور را گرفت نظام سلطه در همه عرصه ها رو یا روی ما قرار گرفت و همه عرصه ها را تجربه کرد در عرصه سیاسی و بعد در یک عرصه نظامی و امنیتی با همه قامت بود و در آن دو حوزه با شکست قطعی روبرو شد لذا راهبرد امروز ایجاد چالش فرا روی حرکت اقتصادی ماست که بنظرم پذیرش جمهوری اسلامی با دانش هسته ای و با قدرت تولید سوخت هسته ای و غنی سازی اورانیوم  در نشست استانبول یک اعلامی بود که این راهبرد هم با شکست روبرو شده».

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیت تیم مذاکره کننده پیشین هسته ای کشورمان اشاره نموده و اضافه می کند:

«بنده به عنوان یک برادر کوچکتر که در فضای مدیریتی کشور هستم عرض می کنم اصلا در هیچ نقطه ای نیست که در مورد فرامرز کشور ما بتوانند اشاره ای بکنند چه برسد به اینکه تصمیم بگیرند.دیدید همین موضوع هسته ای تمام کشورها را متوجه کردند راهبرد ایران هیچ تغییری نکرد واین کار بزرگی است.امروز دنیا اگر تصمیم بگیرد راهبرد کشوری را تغییر بدهد قطعا موفق خواهد بود هرکشوری را ولی در مورد ایران موفق نشدند».

ابوترابی با اشاره به تاثیر مقاومت و ذکاوت در پیش برد مذاکرات هسته ای اظهار داشته بود:

 «درکنار این سرمایه،سرمایه نیروی انسانی است. ما از سرمایه نیروی انسانی عالی،باذکاوت وهوشمند برخورداریم.این سرمایه واقعا در اختیار دیگران نیست. شما حتما ملاقات های خارجی داشتید دیدارهایی که داشته باشید می بینید که اصلا سطح توانایی متفاوت است درعرصه رقابت آنچه باعث شد جلو برویم ذکاوت ماست وگرنه دانش آنها ، تجربه آنها و ساختارهایی که از آنها حمایت میکنند قابل مقایسه با ما نیست . اما در هر میز مذاکره ای که می نشینیم ذکاوت و فکر و اندیشه ایرانی است که موجب موفقیت می شود . بالاخره نیروهای عالمی در این سه دهه انقلاب تربیت شده اند . نیروی انسانی در اختیار ماست سرمایه بسیار بزرگی است و در کنار این سرمایه نیروی انسانی منابع عظیم غیر انسانی قرار دارند که پیشاپیش همه منابع انرژی است . مطمئن باشید نیم قرن آینده متعلق به کسانیست که انرژی فسیلی در اختیاردارند و نیم قرن بعد و یا قرنهای بعد در اختیار کسانی که دانش هسته ای نه تنها نیرو گاههای هسته ای بلکه تولید سوخت هسته ای را در اختیار دارند . آینده متعلق به آنهاست و ما هر دو را در اختیار داریم . آن زمان که با توجه به افزایش نیاز های فسیلی و کاهش منابع پول ، خدا می داند قیمت هر بشکه نفت به چه میزان افزایش می یابد در سال 2035 پیش بینی است که نیاز به انرژی روزانه به حدود 115 میلیون بشکه افزایش پیدا خواهد کرد امروزه مصرف انرژی در جهان در حدو 85 میلیون بشکه است این در حالی است که مخازن بشدت در حال کاهش است یعنی حد اقل حدود 30 میلیون بشکه در روز نیاز روزانه افزایش پیدا میکند . ما از کشور هایی هستیم که آنزمان این ذخایر عظیم را در اختیار داریم ذخایر عظیم گاز که نسبتا عمر طولانی تری دارند در اختیار ماست بنابراین شرایط بسیار خوبی داریم برای رشد و توسعه این سرمایه هایی که در اختیار ماست . از نیروی انسانی عالم استفاده ببرید و ان شاء ا... در توسعه اقتصادی کشور نقش برجسته ای را ایفا کنیم».

حال مشخص نیست چه اتفاقی افتاده است که عملیات دیپلماسی که از نظر آقای ابوترابی در حد پیروزی در دفاع مقدس بود، این روزها مورد انتقاد وی قرار گرفته و این انتقادات به حدی از انصاف دور و لحن آن به نحوی تند شده است که بسیاری از ارادتمندان پیشین ابوترابی را نیز وادار به تجدید نظر در قبال او کرده است




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:49 عصر
آقای ظریف! به جای «بگم، بگم
نظرات ()

این حجم از تفاوت در اظهارات آقایان ظریف و جلیلی از مذاکرات آلماتی نشان می دهد که بدون تردید یکی از روایت های طرفین از مذاکرات آلماتی غلط و روایت طرف مقابل درست است لذا با توجه به اینکه تا کنون دکتر جلیلی چندین نوبت به جزییات مذاکرات آلماتی اشاره کرده و حتی در مناظره انتخابات ریاست جمهوری نیز در پاسخ به علی اکبر ولایتی تاکید کرد رهبر انقلاب نظرشان نسبت به عملکرد تیم مذاکره کننده وقت در ماجرای آلماتی مثبت بوده و معظم له با پاراف زیر گزارش آقای ولایتی در این باره، نظر ایشان را صراحتا رد کرده اند، به نظر می رسد شرایط فعلی بهترین موقعیت است تا آقای ظریف به جای «بگم، بگم» با انتشار جزییات و تمام اسناد موجود از مذاکرات آلماتی یک بار برای همیشه قضاوت در این باره را به افکار عمومی محول کند.
این حجم از تفاوت در اظهارات آقایان ظریف و جلیلی از مذاکرات آلماتی نشان می دهد که بدون تردید یکی از روایت های طرفین از مذاکرات آلماتی غلط و روایت طرف مقابل درست است لذا با توجه به اینکه تا کنون دکتر جلیلی چندین نوبت به جزییات مذاکرات آلماتی اشاره کرده و حتی در مناظره انتخابات ریاست جمهوری نیز در پاسخ به علی اکبر ولایتی تاکید کرد رهبر انقلاب نظرشان نسبت به عملکرد تیم مذاکره کننده وقت در ماجرای آلماتی مثبت بوده و معظم له با پاراف زیر گزارش آقای ولایتی در این باره، نظر ایشان را صراحتا رد کرده اند، به نظر می رسد شرایط فعلی بهترین موقعیت است تا آقای ظریف به جای «بگم، بگم» با انتشار جزییات و تمام اسناد موجود از مذاکرات آلماتی یک بار برای همیشه قضاوت در این باره را به افکار عمومی محول کند.
گروه سیاسی- رجانیوز: حضور تیم های سابق و فعلی مذاکره کننده هسته ای کشورمان در کمیسیون برجام مجلس و  طرح نظرات متفاوت آنها پیرامون مذاکرات دولت قبل و جدید باعث شده تا اختلاف نظرات آنها پیرامون برخی محورهای مذاکرات به اوج برسد.
 
به گزارش رجانیوز، یکی از محورهای مورد اختلاف جدی میان جلیلی و ظریف مذاکرات آلماتی قزاقستان در اواخر سال 91 و ابتدای سال 92 است که بر اساس آن جلیلی معتقد است در آن مذاکرات غرب نسبت به دوره های قبلی عقب شنینی قابل توجه انجام داده بود و با ادامه آن روند می شد امتیازات بیشتری از غرب گرفت و ضمن لغو تحریم ها، برنامه هسته ای جمهوری اسلامی نیز در نقطه قابل توجهی تثبیت شود، بگونه ای که دیگر هیچ گاه کار به توافق ژنو و در نهایت انعقاد برجام نرسد و جمهوری اسلامی ایران با عقب نشینی های بسیار کمتر به نسبت امروز و حفظ زیرساخت های صنعت هسته  ای خود، تحریم ها را نیز رفع کند.
 
در مقابل محمد جواد ظریف چنین اعتقادی ندارد و حتی در جریان حضور خود در کمیسیون برجام مجلس با تاکید بر اینکه قصد ندارم پاسخی به آقای جلیلی بدهم گفت: «پیشنهاد 1+5 به ایران در آلماتی دست ماست، اگر میخواهید پخش کنیم مطالعه کنید،  یک جای آن نگفته تحریم ها را برمی داریم. دوستانی که سروصدا می کنند، بدانند بحث های گذشته موجود است.»
 
این حجم از تفاوت در اظهارات آقایان ظریف و جلیلی از مذاکرات آلماتی نشان می دهد که بدون تردید یکی از روایت های طرفین از مذاکرات آلماتی غلط و روایت طرف مقابل درست است لذا با توجه به اینکه تا کنون دکتر جلیلی چندین نوبت به جزییات مذاکرات آلماتی اشاره کرده و حتی در مناظره انتخابات ریاست جمهوری نیز در پاسخ به علی اکبر ولایتی تاکید کرد رهبر انقلاب نظرشان نسبت به عملکرد تیم مذاکره کننده وقت در ماجرای آلماتی مثبت بوده و معظم له با پاراف زیر گزارش آقای ولایتی در این باره، نظر ایشان را صراحتا رد کرده اند، به نظر می رسد شرایط فعلی بهترین موقعیت است تا آقای ظریف به جای «بگم، بگم» با انتشار جزییات و تمام اسناد موجود از مذاکرات آلماتی یک بار برای همیشه قضاوت در این باره را به افکار عمومی محول کند.



نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:47 عصر
عقب نشینی پشت عقب نشینی/
نظرات ()

تیم مذاکره کننده هر چه بیشتر در معرض سئوال و نظرات منتقدان قرار میگیرد، زوایای پنهان برجام و کیفیت داده ها و ستانده ها نیز بیشتر آشکار می شود ، شاید به همین دلیل است که دولت از ارسال لایحه برجام به مجلس و بحث های بیشتر درباره این توافق خودداری می کند.
تیم مذاکره کننده هر چه بیشتر در معرض سئوال و نظرات منتقدان قرار میگیرد، زوایای پنهان برجام و کیفیت داده ها و ستانده ها نیز بیشتر آشکار می شود ، شاید به همین دلیل است که دولت از ارسال لایحه برجام به مجلس و بحث های بیشتر درباره این توافق خودداری می کند.

گروه سیاسی – رجانیوز: بعد از عقب نشینی های پی در پی تیم مذاکره کننده هسته ای درباره وعده هایی که پیش از توافق نهایی به مردم و مسئولین داده بودند ، عباس عراقچی به یک عقب نشنی دیگر نیز اشاره کرد و آن عدم لغو همه تحریم های اقتصادی و مالی است.

 

به گزارش رجانیوز ، عباس عراقچی ، مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات هسته ای در جلسه بررسی برجام در کمیسیون ویژه مجلس وقتی با سئوال نمایندگان مبنی بر لغو یا تعلیق نشدن برخی تحریم های اقتصادی مواجه شد گفت : این دسته از تحریم ها تحریم های اولیه هستند. تحریمهای اولیه بعداز انقلاب و به دلایل غیرهسته ای و بعد از جریان هسته ای وضع شدند. از جمله تحریمهای دلاری. اگر مایل به برداشته شدن تحریمهای اولیه هستید باید وارد مذاکره دوجانبه با امریکا شویم.ایا مایلید؟!این خط قرمز است که رهبری فرمودند.

 

اظهارنظر صریح عراقچی درباره باقی ماندن برخی تحریم های مالی و اقتصادی از جمله تحریم های دلاری در حالی است که پیش از این رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و حتی شخص عراقچی ، بر لغو همه تحریم های مالی و بانکی (اعم از اولیه و ثانویه) تاکید می کردند.

 

حسن روحانی در تاریخ 16 فروردین سال جاری و پس از توافق لوزان در این باره گفته بود:

مردم ایران و کشورهای دوست از این توافق به دست آمده خوشحال­اند و رقبای کم فکر و دشمنان جمهوری اسلامی ایران از نتایج حاصل شده ناخرسند هستند، همواره قرار ما لغو همه تحریم­های اقتصادی، مالی و بانکی بوده است.

روحانی بعد از توافق نهایی در تاریخ 23 /4/94 در یک نطق تلویزونی نیز گفت: تمام تحریم‌های اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حمل و نقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها به طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق و حتی تحریم تسلیحاتی هم کنار گذاشته می‌شود، برای 5 سال نوعی محدودیت و پس از آن لغو خواهد شد.

محمد جواد ظریف نیز در موارد متعدد از جمله در تاریخ 15/12/1393 در گفتگو با خبرگزاری ایرنا درباره برداشته شدن تمامی تحریم ها گفته بود: رفع تدریجی تحریم­ها راهکار چندان مناسبی جهت جلب اعتماد ایران و ساخت بنایی بر پایه اعتماد متقابل نیست، برای رسیدن به توافق نهایی در مذاکرات هسته­ای، باید تمامی تحریم­های ایران برداشته شود. ظریف در جلسه کمیسیون ویژه مجلس بار دیگر تاکید کرد که تمامی تحریم های اقتصادی و مالی لغو می شود.

عباس عراقچی که هم اکنون قائل به تکفیک تحریم های اولیه و ثانویه است ، پیش از این لغو یکباره همه تحریم ها را شرط پذیرش توافق از سوی ایران عنوان کرده بود :‌ لغو یکباره تحریم‌ها پیش شرط توافق نهایی هسته‌ای با گروه 5+1 است، هیچ تحریمی نباید پابرجا باقی بماند، کشورهای عضو گروه 5+1 بین رسیدن به توافق و ادامه فشار به ایران از راه تحریم‌ها تصمیم­گیری کنند.( مصاحبه با پرس‌تی‌وی 15/12/93)

البته بازی تحریم اولیه و ثانویه بازی غلطی بود که متاسفانه تیم مذاکره کننده ایران این بازی را پذیرفت. تحریم‌های اولیه آمریکا سطوح گسترده‌ای داشته که علت آن نیز گستردگی اقتصاد آمریکاست. آمریکا با تعریفی که از افراد آمریکایی (US-persins ) ارایه کرده است (پی‌نوشت 6 از ضمیمه دوم برجام) بسیار گسترده بوده و ابعاد واقعی آن نامشخص است.

ادعای دیگر عراقچی آن است که برای از بین بردن تحریم های اولیه باید مذاکره دو جانبه با آمریکا صورت پذیرد.

عراقچی که به حساسیت مقامات عالی رتبه نظام، نمایندگان و مردم ایران به مذاکرات دوجانبه بعد از اتمام موضوع هسته ای واقف است، از این موضوع به عنوان راه فراری در مواجه با سئولات نمایندگان مبنی بر باقی تحریم های اقتصادی استفاده کرده است.

 

با این حال نکات زیر درباره این اظهارنظر آقای عراقچی مطرح است:

1)    بنابر نظر مقامات دولتی لغو همه تحریم ها (اعم از هسته ای و غیر هسته ای ) هدف اصلی مذاکرات بوده است و بنابر این همه تحریم ها از جمله تحریم های اولیه و ثانویه و حتی تحریم های غیر هسته ای در نتیجه همین گفتگوهای هسته ای باید لغو می شدند. به عنوان مثال آقای عراقچی  18/5/1393 درگفتگو با روزنامه اعتماد گفته بود: جمهوری اسلامی ایران تعلیق تحریم‌ها را کارگشا نمی‌داند و بر لغو تحریم‌ها مصر است، انواع مختلف تحریم‌ها مدنظر است و تمام تحریم‌ها باید لغو شوند، جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه باقی ماندن یک تحریم و یا معلق شدن آنها را نمی‌پذیرد.

 

2)    تیم مذاکره کننده در پاسخ به درخواست که چرا موفق نشده است همه تحریم ها را لغو کند این ادعا را مطرح می کند که این مذاکرات صرفا مربوط به موضوع هسته ای بوده بنابراین درباره دیگر موضوعات اجازه طرح مساله و بحث را نداشتیم ، اگر همین گونه است که اعضای تیم مذاکره کننده می گویند، این سئوال مطرح می شود که تیم مذاکره کننده با چه اجازه ای برخی محدودیت های غیر هسته ای مانند تحریم های موشکی و تسلیحاتی را پذیرفته است. نکته حایز اهمیت آنکه بحث درباره محدودیت های موشکی و تسلیجاتی در جریان مذاکرات هسته ای وین مطرح شد و در نهایت تیم ایرانی ، نظر آمریکایی ها را با قبول محدودیت هایی پذیرفت.

 

 

 

آیا تحریم های اولیه شامل تحریم های هسته ای نمی شود؟

 

3)    آقای عراقچی همچنین مدعی است که تحریم های اولیه تحریم هایی هستند که به دلایل غیر هسته ای وضع شدند. اما یکی از تحریم هایی که به بهانه اصلی آن موضوع هسته ای بوده ، تحریم سیسادا است که در سال 2010 و از سوی کنگره به تصویب رسیده. در این تحریم محدودیت های شدیدی در حوزه مالی ، انرژی، محدودیت تجارت ، بلوکه کردن اموال در قالب تحریم های اولیه و ثانویه وضع شده است . اما در جریان مذاکرات هسته ای هیچ اشاره ای به لغو این قانون نشده. البته عراقچی  ادعا می کند از رهبری انقلاب درباره عدم لغو تحریم های کنگره اجازه گرفته شده است. بر فرض صحت این مطلب، فرمان اجرایی 13628 رئیس جمهور آمریکا که سال 2012 وضع شده و مانند تحریم سیسادا شامل تحریم های مالی ، انرژی ، ممنوعیت تجارت و ... در قالب تحریم های اولیه و ثانویه می باشد بهانه اصلی آن موضوع هسته ای بوده است. اما بر اساس متن برجام فقط بخش های 7-5 و 15 این قانون می شود و شامل دیگر بخش ها که مربوط به تحریم های اولیه است نمی شود.

4)    نکته قابل تامل آن است که عراقچی اعلام می کند برای برداشته شدن تحریم های اولیه باید با آمریکایی ها مذاکرات دو جانبه صورت بگیرد، گویا آقای عراقچی مذاکرات دوجانیه ایران و آمریکا در ژنو و وین و ... را فراموش کرده است. هر چند که موضوع تحریم های اولیه به بحث هسته ای مرتبط است و می بایست در جریان مذاکرات هسته ای و در ازای دکوری شدن برنامه هسته ای ایران، این دست از تحریم های مهم و اثرگذار لغو می شد با این جال بر فرض اینکه ادعای تیم مذاکره کننده را بپذیریم و قبول کنیم موضوع تحریم های اولیه به موضوع هسته ای مربوط نبوده است، این مساله مطرح می شود مگر نه آنکه در مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا در طول دو سال گذشته موضوعات غیر مرتبط مانند داعش و یا آزادی زندانیان آمریکایی ، جنگ یمن و ... صحبت شده و درباره برخی از آنان مانند عدم ارسال کشتی کمک های ایرانی به ساحل یمن توافق به دست آمده است، پس چرا درباره موضوع لغو تحریم های اولیه که اتفاقا به موضوع هسته ای مرتبط است و همانگونه که گفته شد جز هدف مذاکراتی تیم مذاکره کننده بوده اصلا این موضوع طرح بحث نشده است؟

 

 

5)     گویا تیم ایرانی برخلاف حساسیت های مردم و رهبر انقلاب ، از ادامه مذاکرات دو جانبه با آمریکا به بهانه های دیگر استقبال می کند چه آنکه هاشمی رفسنجانی به عنوان لیدر جریان حامی دولت و همچنین برخی دیگر از تئورسین های این جریان باید مذاکره با آمریکا ادامه یابد. این موضوع زمانی جدی تر می شود که این احتمال از سوی کارشناسان مطرح می شود تعدادی از مسولان دولتی در آینده برای همراه کردن بخشی از عموم مردم این ادعا را مطرح می کنند که برای چرخیدن چرخ اقتصاد ایران باید تحریم های اولیه آمریکا نیز برداشته شود و با این ادعا به دنبال مقبولیت بخشی به ادامه مذاکرات دو جانبه با آمریکا باشند.

 

تیم مذاکره کننده هر چه بیشتر در معرض سئوال و نظرات منتقدان قرار میگیرد، زوایای پنهان برجام و کیفیت داده ها و ستانده ها نیز بیشتر آشکار می شود ، شاید به همین دلیل است که دولت از ارسال لایحه برجام به مجلس و بحث های بیشتر درباره این توافق خودداری می کند. 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:46 عصر
سروده جدید قزوه درباره «برجام»:
نظرات ()

قزوه جدیدترین نوشته خود را با موضوع مذاکرات هسته‌ای سروده و انتقاداتی را در این قالب بیان داشته است. او می‌گوید: «چقدر باید بگذرد تا ملتفت شوی برجام، یک جام شکسته است ... از زیر میزهای مذاکره می‌ترسم؛ از تهدیدهای روی میز نمی‌ترسم».
قزوه جدیدترین نوشته خود را با موضوع مذاکرات هسته‌ای سروده و انتقاداتی را در این قالب بیان داشته است. او می‌گوید: «چقدر باید بگذرد تا ملتفت شوی برجام، یک جام شکسته است ... از زیر میزهای مذاکره می‌ترسم؛ از تهدیدهای روی میز نمی‌ترسم».

گروه فرهنگی- رجانیوز:  چند روز پیش در مراسمی کتاب جدید محمدصادق کوشکی با نام «تاریخ مستطاب آمریکا» به‌همراه کاریکاتورهای مازیار بیژنی در محل سازمان هنری رسانه‌ای اوج رونمایی شد.

به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، علیرضا قزوه، رئیس مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری در مراسم شعری تازه از خود را قرائت کرد. وی در ابتدای سخنان خود ضمن تشکر از پدر شهید احمدی روشن، مادران و پدران شهدا که در جلسه حاضر بودند، درباره شعر خود گفت: این شعر را نزدیک به 4 هفته پیش سرودم و اکنون می‌خواهم آن را در این مجلس بخوانم.



در ادامه متن این شعر را مطالعه می‌کنید:



آنها به توافق مهمی رسیدند که قهوه‌هاشان را تنها با یک قاشق شکر میل کنند

سپس به توافق رسیدند درباره قیمت اتاق‌های هتل

بنا شد پول اتاق‌ها را به دلار و یورو حساب کنند

توافق بعدی بر سر پرداخت پول اتاق‌ها بود که با ظرافت تمام این کار را به ما سپردند

آنها بر سر چیزهای مهم دیگری نیز توافق کردند

مثلاً این که مسی بهتر است یا رونالدو؟

مک‌دونالد خوشمزه‌تر است یا کی‌اف‌سی؟

آنها پیش‌نویس پشت پیش‌نویس نوشتند

توافق شد که خط ظریف وقتی فارسی بنویسد، قشنگ‌تر از خط کری است

و خط کری زیباتر است وقتی انگلیسی بنویسد

توافق شد که پپسی خوشمزه‌تر از کوکاکولاست

توافق شد که تحریم‌ها بماند برای بعد؛ تا حریم‌ها شکسته نشود

توافق شد که توافق بد بهتر از توافق خوب است و توافق خوب گاهی همان توافق بد است

توافق شد که فکت‌شیت ایرانی همان گزاره‌برگ آمریکایی است

توافق شد که مبارک است ان‌شاءالله

روزی شبیه دو‌فردایی دیگر اگر بگویی مرگ بر آمریکا، جرم است

سگ‌های آمریکایی در راهند با شوهایی شبیه شو باکو

در انتخابات مجلس به حزب ریزگردها رأی بدهید، به مک‌دونالد و ملک سلیمان با هم ...

فردا پلاکارد‌ها دولتی می‌شود

خیرمقدم‌ها دولتی

شهدا دولتی

و با ترانه‌های دولتی ارکستر شبانه راه می‌اندازند

چقدر باید بگذرد تا ملتفت شوی برجام، یک جام شکسته است و قطعنامه آخری یک تله انفجاری

امروز اراک را سیمان می‌کنند، فردا مزار شهیدان را صاف

درون قبر هر شهید یک راکتور هسته‌ایست

هر شهید با استخوان‌هایش غنی‌سازی می‌کند.

از استخوان هر شهید فریاد مرگ بر آمریکا بلند است

برجام گیوتین است بر گردن کودکان یمن، بر گردن غزه...

از زیر میزهای مذاکره می‌ترسم، از تهدیدهای روی میز نمی‌ترسم

سوریه می‌رود... عراق می‌رود و می‌روند شیعیان نبل الزهرا و این تذهبون و استحاله همین است

امام وارد کربلا شد، حر سر رسید و گفت: اول مذاکره ...

شما اسبها و شمشیرها را تحویل بدهید تا هشت سال بعد و هیچ کار نداشته باشید با یزید و معاویه و ابن‌سعد...

نگاه کن حالا تکنوکرات‌هاست خطاب سخنگوی حضرت آقایم

آقا فقط اشاره بر قرمزها کرد و سبزها قرمز را رد کردند

با داعش لابد باید زمانی جنگید که داخل خاک ما شده باشند

آن هم نه با موشک

با کلاش و تبر و سنگ و چوب یا با همان برجام شیشه‌ای، البته با اجازه آقای کدخدا

شکر خدا که کلیدها به کار آمد، درها را بستند و با همان کلید گلوله ساختند تا دلواپسان را یکی یکی بزنند

دلواپس نخست امام بود، می‌گویند پیرمرد برگشته است از شعار مرگ بر آمریکا

دلواپسان بعد شهیدان بودند

گفتند: فقط فاتحه بخوانید وبرای شهیدان دعا کنید، فقط یک دقیقه سکوت کنید

دلواپسان بعد سپاهیان بودند و خودشان رفتند در کریسمس شرکت کنند، با برجام عکس سلفی بگیرند و بگذارند در اینستاگرامشان

و مادران شهید یکی یکی رفتند و اینها یکی یکی پست تازه گذاشتند در فیس‌بوکشان و پست تازه گرفتند

کلاه امیرکبیر را شبانه دزدیدند و بر حزب سیاسی‌شان گذاشتند

و جمله‌های رهبری را کم و زیاد کردند و از یاد بردند دلواپس بودن جرم نیست

مانور مشترک بی‌بی‌سی و من و تو با روزنامه‌های سبز، مجله‌های زرد

و یا یادمان آوردند با شهیدان غواص برخورد سیاسی نکنیم که شهیدان را بی‌صدا دفن کنید و به‌شیوه بی‌بی‌سی در دلمان دعای انگلیسی بخوانیم

آنها رفتند تا پول ملی‌مان دلار شود و دلار هم چنان بالا برود تا بورس‌ها زمین بخورند

اگر بناست نان ارزان نشود و بنزین گران شود و پول‌های آزادشده صرف شاتوبریان و برادران فابیوس شود، چرا مذاکره؟ چرا برجام؟

اصلاً خیال کنید که هسته‌ای رفت مثل ترکمان‌چای و ترکمان‌قهوه

شهدا که نرفتند و مرگ بر آمریکا تمام نشده است و این روزها دوباره می‌گذرد

به‌جای این همه کیف چرمی انگلیسی

این همه کت و شلوار اتوکشیده و پیراهن‌های سبک دیپلماسی

به‌جای این همه رزرو اتاق و این همه صبحانه کاری و این همه بریز، بپاش و بگو و بخند

به‌جای این همه شکلات و قهوه و ترکمان‌چای

به‌جای این همه هارت و پورت و خنده و انگلیسی حرف زدن، این همه قدقد و تخم طلایی پوچ

ای‌کاش عقلشان می‌رسید و تو را می‌فرستادند

حاج قاسم عزیز

حتی بی‌هیچ مترجمی تک و تنها،

حتی با چشمهای بسته

تو از آنها بهتر بودی

هزار بار می‌بینی دنیای عجیبی است

آخر تخم خیار کیلویی چند؟ خرم سلطان دیگر چه صیغه است و ابتکار سیری چند؟

یکی بیاید و این شبکه را عوض کند

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:45 عصر
9 دی برای چهارمین بار تبرئه و رفع توقیف شد/
نظرات ()

هفته نامه 9دی که دو ماه قبل به بهانه عدم رعایت مصوبه شورای عالی امنیت ملی در باره موضوع هسته ای (برجام) و همچنین توهین به مقامات دولتی توقیف شده بود، بعد از چند جلسه بررسی قضایی، تبرئه و رفع توقیف شد.
هفته نامه 9دی که دو ماه قبل به بهانه عدم رعایت مصوبه شورای عالی امنیت ملی در باره موضوع هسته ای (برجام) و همچنین توهین به مقامات دولتی توقیف شده بود، بعد از چند جلسه بررسی قضایی، تبرئه و رفع توقیف شد.

گروه سیاسی - رجانیوز: مدیرمسئول هفته‌نامه 9 دی از رفع توقیف این هفته‌نامه خبر داد و اعلام کرد هفته‌نامه 9 دی شنبه هفته آینده 28 شهریور منتشر می‌شود.

به گزارش رجانیوز، رسایی در این باره در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت:حمید رسایی مدیر مسئول هفته نامه 9 دی از رفع توقیف این هفته‌نامه خبر داد.

رسایی در این باره در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت: هفته نامه 9دی که دو ماه قبل به بهانه عدم رعایت مصوبه شورای عالی امنیت ملی در باره موضوع هسته ای (برجام) و همچنین توهین به مقامات دولتی توقیف شده بود، بعد از چند جلسه بررسی قضایی، تبرئه و رفع توقیف شد.

 

حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده تهران و مدیر مسئول هفته‌نامه 9دی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: هفته‌نامه 9 دی که 2 ماه قبل بر اساس نامه کتبی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد برای سومین بار به دلیل عدم رعایت مصوبات شورایعالی امنیت ملی و توهین به شخصیت‌های دولت توقیف و پرونده آن به دادگاه ارجاع شده بود، رفع توقیف شد.

وی افزود: این سومین بار بود که دولت مدعی دفاع از آزادی بیان، 9دی را توقیف می‌کرد و هر سه بار، مهمترین دلیل توقیف 9دی مربوط به نقدهای این نشریه نسبت به توافقنامه‌های هسته‌ای دولت می‌شد.

 

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: توقیف این نشریه در بار اول بعد از توافقنامه ژنو، بار دوم قبل از توافقنامه لوزان و بار سوم نیز بعد از توافقنامه وین (برجام) بود که البته همیشه دلیل دیگری با عنوان توهین و افترا به مسئولان نظام هم ضمیمه آن شده است.

 

وی در ادامه متذکر شد: تاکنون هر سه باری که این هفته‌نامه توقیف شده، در بررسی قضایی علیرغم حضور نماینده حقوقی وزارت ارشاد، مستندات ارائه شده بی‌ارتباط به دلایل اعلام شده و خلاف واقع بوده است و هرگز مصداق مشخصی درباره توهین اثبات نشد، متأسفانه در این دولت اگر کسی به مسئولان محترم دولتی بگوید بالای چشم‌تان ابروست، ادعا می‌کنند که توهین شده است.

 

رسایی بر همین اساس یادآور شد: یکی از دلایل توقیف این بار 9دی نقض خطوط قرمز درباره هسته‌ای و مصوبه شورایعالی امنیت ملی عنوان شده بود، اما با وجود مطالبه مقام قضایی، نماینده وزارت ارشاد هیچ مصوبه‌ای در این باره ارائه نکرد و معلوم شد که جرم 9دی عبور از «خطوط بنفش» بوده نه «خطوط قرمز».

 

وی با بیان اینکه انتقادات بنده یا 9دی از دولت یازدهم، سیاسی و جناحی نیست، همانطور که در دولت قبل هم انتقادات و حمایت‌های ما جناحی نبود، تأکید کرد: نشانه صحّت این ادعا هم توقیف 9دی در هر 2 دولت است، هیأت نظارت که ترکیب دولتی و همسو با دولت وقت داشت _مثل این دولت_  در دولت قبل هم 9دی را به دلیل انتقادات از برخی اطرافیان احمدی‌نژاد توقیف کرد.

 

رسایی در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون هر چهار بار که این هفته‌نامه توقیف شده، پس از دفاعیات ارائه شده، تبرئه و رفع توقیف شده است. 9دی با همت دست‌اندرکاران و عوامل پرتلاش و بی‌ادعای آن شنبه هفته آینده 28 شهریور منتشر می‌شود.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/6/25
زمان : 11:44 عصر




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ