سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

روزنامه حامی دولت: قرار است لاریجانی در انتخابات مجلس
نظرات ()

بر اساس این تجربه، روزنامه آرمان تاکید کرده است که قرار است همین نقش را در انتخابات مجلس پیش رو علی لاریجانی ایفا کند و منظور از این تعبیر می تواند ایجاد مانع در بین وحدت گفتمانی نیروهای انقلاب و کمک حداکثری به وضعیت اصلاح طلبان و حامیان دولت باشد، کما اینکه پیش از این نیز لاریجانی با حمایت همه جانبه از برجام و تصویب 20 دقیقه ای آن در مجلس، بارها و بارها مورد تحسین حامیان دولت و اصلاح طلبان قرار گرفته بود.

بر اساس این تجربه، روزنامه آرمان تاکید کرده است که قرار است همین نقش را در انتخابات مجلس پیش رو علی لاریجانی ایفا کند و منظور از این تعبیر می تواند ایجاد مانع در بین وحدت گفتمانی نیروهای انقلاب و کمک حداکثری به وضعیت اصلاح طلبان و حامیان دولت باشد، کما اینکه پیش از این نیز لاریجانی با حمایت همه جانبه از برجام و تصویب 20 دقیقه ای آن در مجلس، بارها و بارها مورد تحسین حامیان دولت و اصلاح طلبان قرار گرفته بود.
گروه سیاسی- رجانیوز: در حالی که طی سالهای اخیر آرایش سیاسی کشور دستخوش تغییرات گسترده ای شده و مدتهاست تقسیم بندی های ساده انگارانه اصولگرا- اصلاح طلب و یا چپ- راست نمی تواند توصیف کننده واقعیات موجود در عرصه سیاسی باشد، یکی از رسانه های حامی دولت با انتشار تحلیلی معنادار تاکید کرد که قرار است در انتخابات مجلس دهم علی لاریجانی همان نقشی را در میان نیروهای اصولگرا داشته باشد که علی اکبر ولایتی در انتخابات سال 92 برعهده داشت.
 
به گزارش رجانیوز، روزنامه آرمان بدون اشاره به اختلافات گسترده طیف دولت و اصلاح طلبان،  تلاش برای القای تفرقه حداکثری در بین نیروهای انقلابی  و با این پیش فرض که علی لاریجانی و علی اکبر ولایتی نیز جزو این جریان هستند! نوشت: «علی لاریجانی قرار است اسفندماه بدیل نقش علی‌اکبر ولایتی در سال92 را ایفا کند. تقابل فکری این دو با سعید جلیلی و پایداری به جایی رسید که اصولگرایان نزدیک به آن دو با نام رهروان ولایت راه خود را از جبهه پایداری و سعید جلیلی جدا کردند. اوج این تنش‌ها در ماجرای بررسی و تصویب برجام دیده می‌شد. علی لاریجانی به عنوان نمود این گروه، سرسختانه در برابر تندروها ایستاد و به سختی از تصویب برجام حمایت ‌کرد.»
 
این در حالی است که از مدتها قبل آرایش سیاسی کشور از تقسیم بندهای نادرست و گمراه کننده اصولگرا- اصلاح طلب فاصله گرفته مشخص نیست آیا اساسا آقایان لاریجانی، ولایتی، ناطق نوری و حسن روحانی که هر چهار نفر خاستگاه سیاسی شان مشترک است، با افراد و جریان های انقلابی چه در عرصه نظری و چه عملی، چه نقطه مشترکی دارند؟ و آیا قرار است با تحلیل های مبتذل سیاسی و به صرف عضویت افراد در برخی جریانها و احزاب، همه آنها فارغ از مواضع و عملکردشان در یک جریان سیاسی تقسیم بندی شوند؟
 
لازم به ذکر است در انتخابات سال 92 علی اکبر ولایتی به عنوان یکی از چهره های نزدیک به هاشمی رفسنجانی وارد مکانیزم ائتلاف سه نفره با غلامعلی حدادعادل و باقر قالیباف شد و علیرغم قول قبلی مبنی بر انصراف از رقابت به شرط پایین بودن آرایش در نظرسنجی ها، حاضر به این کار نشد و در مناظرات انتخاباتی نیز ضمن حمله به متحدانش، حتی به سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی نیز نسبت های نادرست و خلاف واقعی داد که با استقبال گسترده جریان های اصلاح طلب و طیف هاشمی رفسنجانی مواجه شد و منجر به افزایش آرای حسن روحانی گشت.
 
حالا بر اساس این تجربه، روزنامه آرمان تاکید کرده است که قرار است همین نقش را در انتخابات مجلس پیش رو علی لاریجانی ایفا کند و منظور از این تعبیر می تواند ایجاد مانع در بین وحدت گفتمانی نیروهای انقلاب و کمک حداکثری به وضعیت اصلاح طلبان و حامیان دولت باشد، کما اینکه پیش از این نیز لاریجانی با حمایت همه جانبه از برجام و تصویب 20 دقیقه ای آن در مجلس، بارها و بارها مورد تحسین حامیان دولت و اصلاح طلبان قرار گرفته بود.
 
با این حال مشخص نیست اساسا برخی طیف های منتسب به جریان اصولگرا با کدام منطق به دنبال وحدت با چهره هایی مثل آقایان ولایتی و لاریجانی هستند و به دنبال وحدت بر اساس کدام مبانی مشترک با نامبردگان می باشند؟
 
لازم به ذکر است محمد عطریانفر عضو حزب کارگزاران شهریور 93 در گفتگو با هفته نامه صدا درباره علی لاریجانی گفته بود: «نباید در این تردید کنیم که اندیشه معتدل و معقول آقای لاریجانی به مجلس راه پیدا نکند. به نظر من حتی نه تنها ایشان و همفکرانشان باید وارد مجلس شوند، بلکه اصلاح‌طلبان تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند. به اعتقاد من آقای لاریجانی در جایگاه مدیریت مجلس، امروز تصویری مانند آقای روحانی در نظام اجرایی پیدا کرده است که می‌توانیم روی آن حساب کنیم. باید در نظر بگیریم اگر ریشه ایشان اصولگرایی است، اما روند مدیریتی او در مجلس اصلاح‌طلبانه است.»
 
همچنین احمد پورنجاتی از چهره های تندروی اصلاحات نیز بعد از انتخابات ریاست جمهوری 92 و نقش پر رنگ ولایتی در پیروزی حسن روحانی، اظهارات وی را از قبل حساب شده دانسته و گفته بود:
 
«اینگونه نبود که بخشی از کاندیداهایی که در جبهه اصول گرا تعریف می‌شدند خود خواسته و اتفاقی مواضعی را بگیرند که نهایتا به سود کاندیدای پیروز باشد. تمام اینها با برنامه‌ریزی بود به این معنا که با تدبیر عقلانی همراه بود. به عنوان نمونه موضع‌گیری آقای ولایتی در مسائل سیاست خارجی و مواجهه ایشان با آقای جلیلی صرفا به خاطر خاستگاه شخصی ایشان نبود بلکه نتیجه تدبیر عقلانی بود که به شکل دقیقی اندیشیده شده بود. من این را با اطلاع می‌گویم و تحلیل نیست.»

همچنین محمد جواد حق شناس عضو حزب اعتمادملی نیز مردادماه امسال در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ضمن تقدیر از نقش ولایتی در پیروزی حسن روحانی در سال 92 اعلام کرده بود:

«نقشی را که محمدرضا عارف در کنار رفتن از صحنه انتخابات داشت، ولایتی با ماندنش ایفا کرد... ولایتی در صحنه باقی ماند و برنده این ماجرا حسن روحانی بود نه ولایتی. هما‌ن‌طور که عارف با کنار کشیدن از صحنه انتخابات، از خودگذشتگی نشان داد، ولایتی هم با ماندنش این نقش را ایفا کرد و این اوج عقلانیت بود. عقلانیت فقط در جناح اصلاحات رخ نداد بلکه در جناح محافظه‌کار نیز عقلانیت دیده شد. ما دیدیم که "علی‌اکبر ناطق‌نوری" در کنار روحانی قرار گرفت... اینجاست که ما شاهد هستیم آقایان ولایتی، لاریجانی، ناطق‌نوری و آیت‌الله هاشمی در یک صف کنار هم قرار می‌گیرند. حضور یک اصلاح‌طلب هدف نیست بلکه وسیله‌ای برای رسیدن به اهداف است. ما اگر بتوانیم با آقایان لاریجانی، هاشمی یا روحانی به هدف خود برسیم، مشکلی وجود نخواهد داشت چراکه اینجا افراد مهم نیستند.»




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/10/9
زمان : 10:50 صبح
نگاه کاربران ایرانی به فتنه فتنهگران پس از 6 سال
نظرات ()

نجات جان سران فتنه در 9دی/ داعش آنها و داعش ماها/ تکان‌هایی که هرگز موسوی را بیدار نکرد+تصاویر

به مناسبت ششمین سالگرد «حماسه 9دی» شعارهای راهپیمایی‌ 9دی 88 در قالب تصویر و پوستر، به دست کاربران ایرانی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

خبرگزاری فارس: نجات جان سران فتنه در 9دی/ داعش آنها و داعش ماها/ تکان‌هایی که هرگز موسوی را بیدار نکرد+تصاویر

گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس: امروز ششمین سالگرد حماسه ای است که با حضور میلیونی مردم در صحنه، فتنه مثلث آمریکایی-انگلیسی-صهیونیستی سال 88 را برچیده شد.

همزمان با سالگرد روز بصیرت، دشمن شناسی و حضور در عرصه‌ مجاهدانه در دفاع از کشور، آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی، مطالب، تصاویر و پوسترهایی در شبکه‌های اجتماعی از سوی کاربران ایرانی دست به دست می‌شود که بر پیام مردمی حماسه 9 دی تأکید دارد.

قالب شعارهای مردم در راهپیمایی‌ 9 دی سال 88، علیه موسوی و کروبی و ذکر و یاد اباعبدالله الحسین(ع) بود؛ شعارهایی از قبیل: «کروبی بی‌سواد، عامل دست موساد»، «سران فتنه سبز اعدام باید گردند»، «خواص بی‌بصیرت خجالت خجالت»، «مرگ بر منافق»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «خون حسین می‌جوشد، بسیجی می‌خروشد»، «موسوی کروبی ننگ به نیرنگتان، خون جوانان ما می‌چکد از چنگتان»، «موسوی کروبی این آخرین هشدار است»، «سفارت موسوی تعطیل باید گردد، سفیر روباه پیر اخراج باید گردد»، «بی‌بی‌سی ساکت باش»، «مرگ بر انگلیس».

با گذشت 6 سال از این حماسه بزرگ و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی، تصاویر و پوسترهایی با مضامینی برگرفته از شعارهای مطرح شده مردم در راهپیمایی‌ 9 دی 88 توسط کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که بخشی از آن را در ادامه مشاهده می‌کنید:

 


*داعش اون‌ها و داعش ماها...

 

*تکان‌هایی که هرگز موسوی را بیدار نکرد!

 

*هرگز ز جرم فتنه‌گران نگذریم ما ...


*فراموش نمی‌کنیم

 

*تاریخ گواه است!

هر قدر هم خوش خدمتی آمریکا را کنی؛ در آخر ممنوع‌الورود به این کشور هستی! اعلی حضرت هم شهادت می‌دهند.

 

* سید علیرضا ستاری که در فتنه سال 88 دچار مجروحیت شدید شده بود، سال 92 جان به جان آفرین تسلیم کرد و به قافله شهدا پیوست.

 

*اوباما رفتار اغتشاش‌گران در عاشورای 88 را شگفت‌آور و فوق‌العاده خواند

رئیس‌جمهور آمریکا در نشست خبری پس از 6 دی 88 اعلام کرد: ایالات متحده، همراه با جامع? جهانى، خشونت و سرکوب ظالمان? شهروندان ایران توسط دولت آن کشور را به شدت محکوم مى‌کند، ما شاهد رویدادهاى شگفت‌آور و فوق‌العاده‌اى هستیم که در ایران به وقوع پیوسته است.

*9 دی 88 جان سران فتنه را نجات داد

*طومار فتنه


*حماسه 9 دی در تاریخ ماندگار شد

*دست‌های پنهان فتنه

 

 




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/10/9
زمان : 10:47 صبح
با شکست توطئه نفتی
نظرات ()

کسری بودجه بی‌سابقه در عربستان رقم خورد

وزارت دارایی عربستان اعلام کرد: کسری بودجه این کشور به 98 میلیارد دلار رسیده که در تاریخ عربستان بی سابقه است؛ به دنبال آن دولت این کشور قیمت بنزین را 50 درصد افزایش و یارانه‌ها را نیز کاهش داد.

خبرگزاری فارس: کسری بودجه بی‌سابقه در عربستان رقم خورد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس،یکسال پیش که عربستان توطئه نفتی علیه ایران و روسیه و کنار راندن نفت غیر متعارف آمریکا را آغاز کرد شاید تصور نمی‌کرد که شاید این چاهی که برای دیگران می‌کند، یک روز خودش به قعر آن فرو رود،‌«چاه مکن بر هر کسی اول خودت بعدا  کسی».

عربستان از یکسال پیش توطئه کاهش قیمت نفت را به شدت دنبال می‌کرد تا اولا به رقبای اصلی خود، ایران و روسیه ،فشار بیشتری بیاورد به ویژه که این کشورها با تحریم‌های ظالمانه غرب و کشورهای اروپایی دست و پنجه نرم می‌کردند از سوی دیگر نفت غیر متعارف تولید آمریکا که شاید در آینده می‌توانست بازار نفت خاورمیانه را در دست بگیرد،‌کنار براند.

اما شواهد نشان می‌دهد این فشارها بر ایران و روسیه تاثیری نداشته است به طوری که اخیرا وزیر اقتصاد ایران اعلام کرد: اقتصاد ایران برای نفت کمتر از 30 دلار هم آماده است.

اقتصاد روسیه هم از زیر فشارها بیرون آمده به طوری که ارزش پول این کشور«روبل» بعد از افت‌هایی که داشت دوباره مسیر صعود خود را پیدا کرده است و شاخص‌های اقتصادی این کشور هم روبه رشد است اما در عوض عربستان به چاهی که خود به دیگران کنده بود گرفتار شده است.

خبرگزاری دویچه له در این باره نوشت: وزارت دارایی عربستان اعلام کرده، کسری بودجه این کشور به 98 میلیارد دلار (بیش از 89 میلیارد یورو) رسیده است.

دولت عربستان به‌سرعت تدابیری ریاضتی برای جبران کسری بودجه مطرح کرده است،: بهای بنزین به شدت افزایش و یارانه‌های آب و برق کاهش یافت.

*نگرانی‌ها از ادامه سقوط قیمت نفت خام تا بشکه‌ای 30 دلار

درآمدهای عربستان در سال 2015 به حدود 608 میلیارد ریال سعودی (148 میلیارد یورو) رسید که 15درصد کمتر از میزان پیش‌بینی‌شده و 42درصد کمتر از سال پیش از آن بود.

هزینه‌های عربستان نیز در سال 2015 حدود 975 میلیارد ریال سعودی و بیش از میزان پیش‌‌بینی‌شده بود.

این دومین سال پیاپی است که بزرگ‌ترین صادرکننده نفت در جهان با کسری بودجه مواجه می‌شود.

وزارت دارایی عربستان پیش‌بینی کرده که کسری بودجه کشور در سال 2016 به حدود 87 میلیارد دلار (نزدیک به 79 میلیارد یورو) خواهد رسید. پیش‌بینی می‌شود که درآمدهای عربستان نیز به نزدیک به 514 میلیارد ریال سعودی برسد. این کم‌ترین میزان درآمدهای این کشور از سال 2009 به بعد است. در آن زمان کاهش شدید بهای نفت که متأثر از بحران مالی جهانی بود سبب کاهش درآمدهای این کشور شده بود.

ارزیابی شده که هزینه‌های عربستان در سال آتی به 840 میلیارد ریال سعودی خواهد رسید.

وزرات دارایی عربستان علاوه بر کاهش یارانه‌های آب‌، برق و سوخت، از افزایش احتمالی بهای خدمات عمومی و تغییر نرخ مالیات‌ها خبر داد. بهای بنزین نیز در برخی موارد تا بیش از 50درصد افزایش خواهد یافت. قرار است که افزایش بهای بنزین از سه‌شنبه (29 دسامبر) اجرا شود.

قیمت نفت مدت‌هاست که با کاهش روبروست. از میانه سال 2014 به بعد بهای نفت بیش از 60 درصد کاهش یافته و در حال حاضر قیمت نفت برای هر بشکه 159 لیتری زیر 40 دلار است.

فروش نفت بیش از 90 درصد درآمدهای دولتی عربستان را تأمین می‌کند.

افزون بر این عربستان با دخالت نظامی در یمن و عملیات علیه شیعیان حوثی مورد حمایت ایران هزینه‌های خود را به شدت بالا برده است.

*عربستان در جنگ با حوثی‌ها در یمن "مزدور" به‌کار می‌گیرد

رقم دقیقی از این هزینه‌ها ارائه نشده ولی قرار است یک‌چهارم بودجه سال آینده صرف مسائل دفاعی و امنیتی شود.

صندوق بین‌المللی پول به عربستان سعودی هشدار داده است که بدون تدابیر ریاضتی و اصلاحات، ذخایر مالی این کشور ظرف 5 سال به اتمام خواهد رسید.




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/10/9
زمان : 10:44 صبح
ریزشهای فتنه؛ چه باید کرد؟
نظرات ()

یادداشت/ احسان صالحی

ریزش‌های فتنه؛ چه باید کرد؟

نظام اسلامی از ریزش‌ها استقبال نمی‌کند، حتی در مقابل، داروی صبوری و بصیرت را همچون طبیبی دوّار به‌دست می‌گیرد و می‌کوشد تا حدّ ممکن با معجزه روشنگری از دامنه آسیبها و ریزش‌ها بکاهد، با جذب حداکثری و دفع حداقلی بدنه فریب‌خورده را نجات دهد.

خبرگزاری فارس: ریزش‌های فتنه؛ چه باید کرد؟

گروه سیاسی خبرگزاری فارس- تکامل جریان حق و اهل حق، منوط به ابتلا و قبولی در امتحانات و فتن است؛ «آیا مردم پنداشتند که تا گفتند ایمان آوردیم رها مى‏شوند و مورد آزمایش قرار نمى‏گیرند (عنکبوت، 2)» این سنتی الهی است «و برای سنّت الهی هیچ گونه تغییر نخواهی یافت! (احزاب، 62)» امتحان، رویش دارد، ریزش هم دارد؛ حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) بعد از فتنه قتل عثمان و بیعت مردم با ایشان فرمودند: «سخت آزمایش مى‏شوید، چون دانه‏اى که در غربال ریزند، یا غذایى که در دیگ گذارند به هم خواهید ریخت، زیر و رو خواهید شد، تا آن که پایین به بالا، و بالا به پایین رود... (نهج البلاغه، خطبه 16)» این غربال و زیر و زبر شدن همان عبارة اُخرای «ریزشها و رویشها»ست؛ ریزش و رویش لازمه حرکتهای تکاملی است. تکلیف رویشها که معلوم است؛ در نظام ایمانی، رویشها (تابعین) با روی گشاده پذیرفته می‌شوند و از میان آنان نیز گاه مجاهدانی پولادین نظیر مالک اشتر، ابن عباس، محمّدبن ابی‌بکر و میثم تمّار برمی‌خیزند که بسیاری از سابقون و اولون (مهاجرین و انصار) را جا می‌گذارند؛ اما تکلیف ریزشها چیست؟ جبهه حق چگونه باید با ریزشهایش و مهمتر از آنان، با عناصر در مرز ریزش برخورد کند؟ آیا باید از سقوط برخی که هویت آنها تا دیروز با اسلام و انقلاب شناخته می‌شد، خوشحال بود؟ با عده‌ای دیگری که در مرز سقوط هستند، چه باید کرد؟ آیا این جواز وجود دارد که در مرز ماندگان را به پرتگاه هل داد؟

توجه به مشی امیرالمؤمنین علی(ع) در دو فتنه جمل و خوارج و همچنین مشی رهبر معظم انقلاب اسلامی در فتنه سال 88، می‌تواند پاسخ سؤالات فوق باشد. «دنیاخواهی، قدرت طلبی و وسوسه اطرافیان خنّاس»، سه ضلع مثلث فتنه جمل بود. امام(ع) برای نجات سران فتنه جمل که در مرز سقوط بودند و بنا داشتند جمعی از امت اسلامی را نیز به همراه خود ساقط کنند؛ تلاش فراوان کردند، بزرگانی از اصحاب خود نظیر صعصعة بن صوحان و ابن عباس را برای گفت‌وگو و موعظه نزد سران جمل فرستادند، اما آنها اعتنا نکردند (اخبار الطوال، ص 147) سران جمل بر حکومت اسلامی خروج کرده بودند؛ امام(ع) برای مقابله با باغیان، با لشکر خود وارد بصره شدند، اما حتی تا سه روز پس از ورود به بصره با ارسال پیامهای مکرر تلاش کردند آنان را از جنگ منصرف کندد (نساب الاشراف، ج 2، ص 269-267 ) در روز جنگ فرمودند هیچ‌کس حق ندارد جنگ را شروع کند و حتی مجدداً ابن عباس را با قرآن به خیمه سران فتنه فرستادند (وقعة الجمل، ص) و سپس خود نیز در مقابل سپاه فتنه ایستادند و موعظه و خطبه تکان‌دهنده‌ای ایراد کردند؛ اینها همه اما مانع از جنگ نشد؛ و پس از آنکه حجت تمام شد، امام(ع) بدون مجامله در مقابل فتنه ایستادند؛ جنگ با پیروزی سپاه امام(ع) پایان یافت اما امام(ع) از ریزش بزرگانی که سران فتنه بودند، خوشحال نبودند؛ امام(ع) بر جنازه طلحه گذشتند و فرمودند: «ابومحمد در اینجا غریب افتاده است؛ به خدا سوگند خوش نداشتم قریش در زیر نور ستارگان کشته افتاده باشند (نهج‌البلاغه، کلام 209)

در جریان فتنه خوارج، امام(ع) جدّ و جهد فراوان‌تری کردند تا از بدنه فریب‌خوردگان بکاهند، زیرا این غائله با صفین و حتی جمل تفاوتهایی داشت؛ اینجا و این بار، افرادی در مرز و در معرض سقوط و ریزش بودند که به گمان حق، راه باطل را رفته بودند و به قول امام(ع) «کسی که در جستجوی حق بوده و خطا کرده همانند آن کس که طالب باطل بوده و آن را به دست آورده، نیست (نهج‌البلاغه خطبه 128)» فتنه خوارج سر در کاخ سبز معاویه داشت و سران واقعی فتنه در شام بودند، اگرچه بدنه جاهل و متعصّب از درک حقیقت عاجز بودند. امام(ع) تا حدود یک‌سال پس از صفّین و غائله حکمیّت، ساختارشکنی‌های گمراهان خوارج را تحمل فرمودند به امید آنکه از گستره ریزشها بکاهند؛ در آستانه جنگ نیز باز امام(ع) ابن عباس را مأمور به موعظه و نصیحت فرمودند و حتی خود به همراه 100 نفر از اصحاب به محل اجتماع خوارج در حروراء رفتند و آنان را موعظه کردند؛ اما جنایتهای خوارج که اوج گرفت و خبر قتل فجیع عبدالله بن خباب و همسرش و بیرون کشیدن و سر بریدن جنینی که در شکم داشت، و همچنین قتل سه زن دیگر به گوش حضرت رسید، دیگر تأمل نکردند؛ این علامت خروج مسلحانه علیه امت اسلامی بود؛ امام(ع) به  مصاف لشکر جاهلان رفت اما در رزمگاه نیز از تلاش برای بازگرداندن جماعت فریب‌خورده فروگذار نکرد و بنا به اقوال مختلف بین 15 تا 24 روز پیوسته در پس هر نماز آنان را نصیحت کرد؛ نصایحی که البته مؤثر بود و جمع زیادی از بدنه فریب‌خورده را جدا کرد؛ امام(ع) تمام تلاش خود را کرد که از ریزشهای فتنه خوارج بکاهد و آنگاه که باقی مانده فریب‌خوردگان جنگ را آغاز کردند، امام(ع) به همراه لشگریانش در کمتر از یک روز فتنه‌گران را (به‌جز 9 نفر که فرار کردند) از دم تیغ گذراند.

این خلاصه‌ای از برخورد امیرالمومنین علی(ع) با دو فتنه عبرت‌آموز جمل و نهروان بود؛ این جهت‌گیری نشان می‌دهد که امام(ع) با دو سلاح صبر و بصر، در مقابل فتنه‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند که از ریزشها بکاهند و آنگاه که فتنه، شکل «بغی، براندازی، خروج و ترور» به خود می‌گیرد بدون مسامحه در مقابل آن می‌ایستند و از حیثیت، موجودیت و امنیت امت و نظام اسلامی دفاع می‌کنند.

حال به یک نمونه نزدیک بازگردیم؛ در سال 88، عده‌ای با ایستادن غیرنجیبانه در مقابل قانون و با تهمت زدن به نظام اسلامی، کام ملت را تلخ کردند و با امیدوار کردن دشمن و ایجاد درگیری و خونریزی، کشور را تا لبه پرتگاه بردند؛ به نظر می‌رسد فتنه 88 در شباهت به فتنه‌های دوره امیرالمؤمنین(ع)، ترکیبی از دو فتنه جمل و خوارج باشد؛ در رأس این فتنه در داخل بعضاً کسانی دیده می‌شوند که جزء سابقه‌داران در انقلاب اسلامی هستند و در بدنه نیز گروهی هستند که به خیال حق و با مشتبه شدن امر بر آنان در فضای غبارآلود، راه باطل را می‌روند. رهبر انقلاب در مقابل این جریان چند لایه، همان پرچم صبر و بصر را بر دوش گرفتند: «بصیرت خودتان را بالا ببرید، آگاهی خودتان را بالا ببرید. من مکرر این جمله‌ی امیرالمؤمنین را به نظرم در جنگ صفین در گفتارها بیان کردم که فرمود: الا و لایحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر(نهج‌البلاغه، خطبه 173) (رهبر معظم انقلاب اسلامی 5/5/88)»

راهبرد فرعی رهبر انقلاب در ذیل راهبرد کلان بصیرت نیز «جذب حداکثری و دفع حداقلی» بود؛ یعنی به رسمیت شناختن نظرات مخالف تا مرز معارضه با نظام؛ همان کاری که امیرالمؤمنین(ع) در فتنه جمل و نهروان کردند؛ «مخالفینی هستند، نظراتی دارند، نظرات خودشان را بیان میکنند؛ نظام برخورد نمیکند. بنای نظام در اینجا، جذب حداکثری و دفع حداقلی است... اگر کسی با مبانی نظام معارضه کند، با امنیت مردم مخالفت کند، نظام مجبور است در مقابل او بایستد. (رهبر معظم انقلاب اسلامی 20/6/88)» و در چند بیان دیگر در تکمیل چهارچوبهای این راهبرد مهم فرمودند: «...جذب حداکثری، دفع حداقلی. البته معیار و میزان، اصول و ارزشهاست. انسانها از لحاظ ایمان در یک حد نیستند. ما در بین خودمان آدمهائی داریم ضعیف‌الایمان، آدمهائی داریم که ایمانشان قوی‌تر است. باید راه بیائیم. نمیشود ضعیف‌الایمان را دفع کرد، نمیشود فقط به کسانی چشم دوخت که قوی‌الایمانند؛ نه، ضعفا را هم باید در نظر داشت. کسانی که خودشان را قوی میدانند، آن کسانی را که ضعیف میدانند، ملاحظه کنند، مراعات کنند، دفع نکنند. آن کسانی که جزو مجموعه هستند، لیکن بر اثر اشتباه و غفلت کنار افتادند، جدا افتادند، اینها را به خود بیاورند؛ اینها را نصیحت کنند، دلالت کنند، راه را به آنها نشان بدهند، آنها را برگردانند.27/5/89» و «اینجوری نیست که شما بیائید افراد ضعاف‌الایمان را از دائره خارج کنید، به بهانه‌ی اینکه میخواهیم خالص کنیم؛ نه، شما هرچه میتوانید، دائره‌ی خلّصین را توسعه بدهید؛ کاری کنید که افراد خالصی که میتوانند جامعه‌ی شما را خالص کنند، در جامعه بیشتر شوند. 31/5/89)»

اکنون پاسخ به سؤالات ابتدای این نوشتار نسبتاً روشن است؛ نظام اسلامی از ریزشها استقبال نمی‌کند؛ حتی در مقابل، داروی صبوری و بصیرت را همچون طبیبی دوّار به‌دست می‌گیرد و می‌کوشد تا حدّ ممکن با معجزه روشنگری از دامنه آسیبها و ریزشها بکاهد، با جذب حداکثری و دفع حداقلی بدنه فریب‌خورده را نجات دهد و دایره‌ی خلصّین را توسعه دهد، همچنین با یادآوری سوابق، سران و بدنه فتنه را تا حدّ امکان متنبّه سازد و از مسیر باطل بازگرداند و در نهایت در مقابل افراد و جریانهایی که آگاهانه و بدون قصد بازگشت، قصد هتک اعتبار نظام و امت اسلامی را دارند بدون تساهل بایستد؛ اگرچه همان ایستادن و مقابله نیز با حالتی پدرانه و از سر تأسف و دلسوزی است؛ آنچنان که امام(ع) در گذر از جنازه طلحه تأسف خوردند.

* احسان صالحی




نویسنده : لبیک
تاریخ : چهارشنبه 94/10/9
زمان : 10:44 صبح
22 گناه نابخشودنی فتنه گران
نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/10/7
زمان : 1:55 عصر
بودجه ویژه کنگره برای براندازی نرم در ایران/ جان کری مسئول اجرای
نظرات ()

مبلغ اختصاص داده‌شده برای پروژه براندازی نرم در ایران مشخص نشده و ظاهراً محرمانه و شناور است؛ اما در بند 7032 همین قانون که به «تعریف مفهومی» و «تعیین رقم بودجه» مربوط به «برنامه‌های دموکراسی» می‌پردازد، کل این پروژه که چند کشور دیگر را نیز شامل می‌شود، بالغ بر 2 میلیارد و 308 میلیون دلار ذکر شده است.

خبرگزاری فارس: بودجه ویژه کنگره برای براندازی نرم در ایران/ جان کری مسئول اجرای پروژه شد

به گزارش خبرگزاری فارس، قانون H.R. 2029 موسوم به CAA که روز 18 دسامبر 2015 توسط کنگره آمریکا به تصویب رسید و محدودیت‌های شدیدی بر شهروندان 38 کشور مهم جهان در رابطه با سفر،‌ سرمایه گذاری و تجارت با ایران وضع کرد، در بند 7041 خود نیز، علاوه بر تخصیص بودجه‌ای برای اجرای تحریم‌های آمریکا علیه ایران تحت عناوین تروریسم،‌ حقوق بشر، موشک‌های بالستیک و گسترش تسلیحات، بودجه ویژه‌ای را برای براندازی نرم در ایران اختصاص داده است.(1)

در بند d  از بخش b  ماده 7041، این برنامه براندازی تحت عنوان «برنامه‌های دموکراسی» تعریف شده و مسئولیت آن به وزارت خارجه آمریکا که هم‌اکنون مسئولیت آن با آقای جان کری است، سپرده شده است.

مبلغ بودجه اختصاص داده شده برای این برنامه براندازی نرم در بند 7041  مشخص نشده و ظاهرا محرمانه و شناور است اما در بند 7032 همین قانون، که به «تعریف مفهومی» و «تعیین رقم بودجه» مربوط به «برنامه‌های دموکراسی» می‌پردازد، مبلغ این پروژه به صورت کلی بالغ بر دو میلیارد و 308 میلیون دلار ذکر شده که به جز ایران، چند کشور دیگر از جمله روسیه نیز در آن قرار دارند. نامی از کشورهایی چون عربستان سعودی در برنامه‌های دموکراسی دیده نمی شود.

بر اساس بند  c‌ از ماده 7032، تعریف عبارت «برنامه‌های دموکراسی» روشن شده و آمده است که منظور از این عبارت، برنامه‌هایی است که از حاکمیت خوب، انتخابات معتبر و رقابتی، آزادی بیان، تجمع و تشکل و مذهب، حقوق بشر،‌ حقوق کارگری، رسانه‌های مستقل، و حاکمیت قانون حمایت می‌کنند. همچنین برنامه‌هایی که به انحاء دیگر، ظرفیت احزاب سیاسی دموکراتیک، دولت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای غیردولتی و مردم را تقویت می کنند تا از توسعه دولت‌های دموکراتیک و نهادهایی که در برابر مردم پاسخگو و مسئول هستند، حمایت شود.

در دریافت این بودجه، اولویت با نهادهایی است که تعهد خود را نسبت به دموکراسی و حاکمیت قانون نشان دهند. تشخیص این امر نیز با وزیر امور خارجه و یا رئیس آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده (USAID) وابسته به وزارت خارجه آمریکاست. آژانس USAID در ایران دفتر ندارد،‌ در روسیه نیز پس از تعطیلی آن به دلیل مداخله در آشوب‌های سال 2012 این کشور(2)، اعلام کرد که اقدامات خود را به صورت غیرمستقیم ادامه خواهد داد.

آژانس USAID‌ به دو طریق نسبت تخصیص بودجه برای اجرای پروژه‌های براندازی نرم و آنچه خود «گذار به دموکراسی و آزادی بیان و...» می‌خواند، اقدام می‌کند. راه نخست، شناسایی افراد و نهادهای مجری پروژه‌ها از طریق خود آژانس و یا شاخه معروف آن بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی(NED) است؛ و راه دوم، بررسی درخواست نهادها، افراد و رسانه‌هایی که تمایل به اجرای این پروژه‌ها دارند. درباره اینکه تاکنون نهادهای USAID و NED تاکنون چقدر در ایران هزینه کرده اند، رقم دقیق منتشر نشده است اما «کری بولتون» در صفحات 258 و 259 کتاب «انقلاب از بالا» (Revolution from Above ) اشاره می‌کند که این دو نهاد آمریکایی ضمن حمایت مالی سنگین از «انقلاب سبز» در سال 1388 (2009)، فقط در بازه زمانی یک سال مانده به انتخابات درخواست‌هایی برای دریافت 20 میلیون دلار اعانه را بررسی کرده‌ است.(3) طبق گزارش فارین پالیسی ژورنال، سال‌ها پیش از انتخابات 88 این دو نهاد در ایران فعال بوده‌اند. کاندولیزا رایس وزیر خارجه وقت آمریکا در سال 2006(سه سال قبل از فتنه 88) از کنگره درخواست کرد 75 میلیون دلار بودجه برای گسترش حقوق بشر و آزادی بیان در ایران دریافت کند. بنیاد NED‌ نیز طی چند سال منتهی به1388 بالغ بر 4 میلیون و 800 هزار دلار صرف فعالیت های خود در ایران کرده بود.(4) برخی فعالان فتنه 88 به دریافت اعانه خارجی برای فتنه اعتراف کرده و برخی رسانه‌ها و افراد، همواره منکر دریافت این مبالغ شده‌اند. آبانماه سال جاری پس از بازداشت چند فعال مرتبط با شبکه نفوذ رسانه‌ای، آقای عاصف از کارشناسان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رابطه با منابع مالی این شبکه نفوذ گفت: «آنها عناصر و ساختار به‌ظاهر پیچیده و غیرقابل شکستی را برای خود ایجاد کرده بودند، زیرا کاملاً نکات حفاظتی را رعایت می‌کردند و پوشش مختلف و نام‌های مستعار متعددی را برای خود ایجاد کرده بودند. مبالغ و پول‌هایی از خارج از کشور برای این افراد از طریق صرافی‌ها، عناصر محدود و برخی افراد خاص برای این افراد تزریق می‌شد».(5)

به هر صورت، بر اساس بند 3 از بخش f  ماده 7032 قانون CAA، حداکثر تا 30 سپتامبر 2017 وزیر خارجه آمریکا و رئیس آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده، موظف به ارائه گزارش ریز هزینه کرد این بودجه هستند. شاید دهه‌ها بعد که این اسناد از طبقه بندی خارج شدند، محل دقیق صرف این بودجه در ایران و دریافت‌کنندگان آن مشخص شود. اما بلاتردید یکی از وظایف بدیهی دستگاه‌های امنیتی کشور، شناسایی و انسداد کانال های انتقال دلار برای براندازی نرم جمهوری اسلامی است.

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در دوران ریاست خود نامه‌نگاری‌هایی به رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام داده است که به نوشته رسانه‌های غربی، «هدف واقعی از ارسال این نامه‌ها»، «ایجاد اطمینان از عدم تمایل آمریکا برای تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران» بوده است.(6) رهبر انقلاب در سخنرانی اول فروردین 1392 در حرم مظهر رضوی با اشاره به این نامه‌نگاری‌ها فرمودند:‌ «آمریکائی‌ها مرتب پیغام میدهند ــ گاهی مینویسند، گاهی پیغام میدهند ــ که ما قصد تغییر نظام اسلامی را نداریم؛ به ما اینجور می‌گویند. جواب این است که ما نگران این نیستیم که شما قصد تغییر نظام  اسلامی را داشته باشید یا نداشته باشید، که حالا هی اصرار می‌کنید که ما این قصد را نداریم. آن روزی هم که شما قصد تغییر نظام اسلامی را داشتید و این را به‌صراحت اعلام کردید، هیچ کاری نتوانستید انجام دهید، بعد از این هم نخواهید توانست انجام دهید».(7)

 

پانوشت ها:

-----------------------------------

1- https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-114hr2029enr/pdf/BILLS-114hr2029enr.pdf

2- https://www.rt.com/politics/russia-usaid-putin-washington-elections-474/

3-  Kerry Bolton(2011), Revolution from Above, Arktos Media Ltd., United Kingdom. PP 258-259.

4- http://www.foreignpolicyjournal.com/2011/05/14/soros-and-the-state-department-moving-iran-towards-the-open-society/view-all/

5- http://farsnews.com/newstext.php?nn=13940813000226

6- http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930817001177

7- http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=22233




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/10/7
زمان : 11:28 صبح
علامه مصباح یزدی در دیدار جمعی از هادیان سیاسی سپاه پاسداران
نظرات ()

عضو خبرگان رهبری با بیان این‌که دشمن، روز به روز نسبت به کارآیی نظام مبتنی بر ولایت فقیه آگاه تر شده و با هزاران توطئه به دنبال تضعیف ولایت‌فقیه است، ادامه داد: حتی افرادی در داخل به دنبال این هستند که از طریق قانونی و با عنوان نمایندگان خبرگان رهبری، زمینه رفراندومی برای کنار گذاشتن ولی‌فقیه را آماده کنند؛ البته باید توجه داشت کسانی که زمینه رفراندوم را فراهم می‌کنند، برای بعد از آن هم برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ لذا توجه داشته باشیم که خطر امروز خطر نظامی نیست، خطر فرهنگی و فکری است.

 گروه سیاسی- رجانیوز: رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در دیدار با هادیان سیاسی سپاه پاسداران از سراسر کشور با اشاره به آیه ای از قرآن کریم اظهار داشت: خداوند متعال وعده داده است که اسلام را به عنوان دین حق، بر روی زمین بگستراند؛ هر چند کسانی باشند که از آن اکراه داشته باشند.

 

علامه محمد تقی مصباح یزدی با اشاره به نهضت اسلامی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، اثرات عمیقی در کشور و جهان گذاشت؛ اثرات و برکات این انقلاب به قدری فراوان است که هنوز زود است درمورد آن‌ها قضاوت شود، بلکه باید سال‌ها بگذرد تا ابعاد و ثمرات آن را بتوان به‌طورکامل فهمید.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی، وی در ادامه با اشاره به این‌که همه ادیان آسمانی با آسیب‌ها و آفت هایی همراه بوده اند، ادامه داد: غیر از وجود دشمنان خدا و پیامبر، همواره کج فهمی‌ها و کج روی هایی در ادیان به وجود آمده که سبب پیدایش اختلاف در پیروان ادیان شده است، و به همین دلیل امروزه می‌بینیم در مسیحیت و یهودیت، فرقه‌ها و مذاهب گوناگون و شاخه‌های مختلفی وجود دارند که به عنوان نمونه می‌توان دید که فقط شاخه پروتستان در مسیحیت، شامل حدود پانصد فرقه است.

 

عضو خبرگان رهبری با اشاره به این‌که چنین اختلافاتی ریشه‌ها و عوامل گوناگونی دارد، ادامه داد: گاه این اختلافات، ناشی از سوء برداشت‌ها و برداشت‌های مختلف از دین است؛ اما همان‌گونه که قرآن می‌فرماید، برخی از اختلافات ناشی از برتری طلبی و ظلم و ستم عده ای بر دیگران است که به صورت عمدی انجام می‌شود.

 

وی با بیان این‌که در اسلام هم این اختلافات بلافاصله بعد از رحلت رسول اکرم (ص) به صورت علنی و آشکارا آغاز شد، خاطر نشان کرد:ریشه اختلاف در بین مسلمانان در نحوه جواب به این سئوال است که چرا خداوند دین را نازل کرده و با نزول دین قصد برطرف کردن چه کمبود و نیازی را از بشر داشته است؟

 

این استاد برجسته فلسفه اسلامی ادامه داد: عده ای می‌گویند انسان نیازهای طبیعی و فطری را می‌شناسد و برای رفع آن‌ها اقدام می‌کند، و اصل خداپرستی نیز نیازی فطری است که دین، برای رفع این نیاز لطیف بشر است. بر این اساس، دین ربطی به امور زندگی ندارد؛ بلکه تنها برای ارضای میل فطری انسان به خداپرستی نازل شده است؛ که امروزه این نگرش را سکولاریسم می‌گویند.

 

آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: سکولاریسم دین را انکار نمی کند، بلکه می‌گوید، دین نباید در کارهای مربوط به دنیا، دخالت داده شود.

 

وی با بیان این‌که چنین گرایشی تقریبا در میان پیروان همه ادیان به وجود آمده است افزود: بسیاری از شخصیت‌های معروف و مسئول در کشور ما نیز به این امر معتقد شده اند و حتی آن را ترویج کرده و در کتاب‌ها و سخنانشان به صراحت بیان می‌کنند که دین اسلام هم باید سکولار باشد،‌ یعنی سیاست و اقتصاد و نظایر آن‌ها ربطی به دین ندارد؛ بلکه باید توسط رجال سیاسی و اقتصادی که در این زمینه تحصیل کرده اند، اداره شود؛ وگرنه عالم دینی را چه به سیاست و اقتصاد؟!

 

وی افزود: آن‌ها معتقدند این‌که از دین توقع داشته باشیم روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری، ارتباطات و نظایر آن را بیان کند، توقعی بیش از حد و غیر قابل قبول است؛ حتی برخی سکولارها می‌گویند دین در روابط زن و شوهر و اعضای خانواده نیز نباید دخالت کند؛ بلکه آداب و رسوم و اقتضائات جامعه در هرزمانی این روابط را توجیه و مشخص می‌کند. لذا می‌بینیم در جوامع غربی زن و مردی که در دو شهر مختلف زندگی می‌کنند و تنها گاهی همدیگر را ملاقات می‌کنند، زن و شوهر به حساب می‌آیند، که متأسفانه این امر در ایران نیز در حال مطرح شدن است.

 

عضو خبرگان رهبری با اشاره به این‌که از روز رحلت پیامبر اکرم (ص)، سکولاریسم در اسلام ظاهر شد، ادامه داد: هنوز پیامبر (ص)، دفن نشده بود که عده ای در صدد تعیین جانشین برای او برآمدند؛ یعنی معتقد بودند که تعیین جانشین، امری غیر دینی است و ربطی به دین ندارد! و لذا خودشان اقدام به تعیین جانشین پیامبر کردند. همین امر سبب شد کار به جایی برسد که فردی با عنوان خلیفه پیامبر (ص)، مشروب می‌خورد و در حال مستی هم نماز می‌خواند!

 

وی با اشاره به تعیین جانشین برای پیامبر (ص) توسط مردم، اظهار داشت: این در حالی است که هنوز از واقعه غدیر خم، زمان زیادی نگذشته بود که مردم آن را فراموش کرده باشند! حتی در میان کسانی که علی (ع) را خلیفه بعد از پیامبر (ص) می‌دانستند، اختلاف به‌وجود آمد، و حتی بین کسانی که دوازده معصوم را به عنوان امام قبول دارند، درباره موقعیت دین در عصر غیبت اختلاف وجود دارد و عده‌ای معتقدند در چنین شرایطی ولی‌فقیه مسئولیت رهبری جامعه را بر عهده دارد، و عده ای معتقدند که زمان غیبت ربطی به دین ندارد و دین در این زمینه چیزی نگفته است!

 

عضو خبرگان رهبری با اشاره به روایات متعددی در این زمینه اظهار داشت: در حالی که در روایات، مخالفت با ولی‌فقیه در حد شرک بالله عنوان شده است، عده‌ای می‌گویند حکومت اسلامی معنا ندارد و ما فقط امامت داریم که آن هم محدود در ائمه معصومین (ع) است.

 

آیت الله مصباح یزدی با اشاره به این‌که قبل از انقلاب، نیمی از احکام اسلامی که مربوط به احکام اجتماعی است، مورد غفلت قرار گرفته بود، خاطر نشان کرد: خداوند به برکت سیدالشهدا (ع) بر ما منت نهاد و شخصی مانند امام خمینی (ره) را بر ما ارزانی داشت تا این بخش اعظم از اسلام را احیا کند؛ امام(ره) به ما فهماند که اموری مانند نماز و روزه و حج و نظایر آن که تمام اسلام دانسته می‌شدند، تنها بخشی از احکام اسلام است که مربوط به زندگی فردی می‌باشد، و احکام اجتماعی فراوانی نیز وجود دارد که باید به آن‌ها پرداخت.

 

وی افزود: تا قبل از نهضت اسلامی، مسئله ولایت‌فقیه به صورت مستقل مطرح نمی شد؛ هر چند در لا بلای کتب فقهی اشاره هایی به آن شده بود، اما کسی که بحث مستقلی از آن ارائه و بر آن ایستادگی کرد، و در عمل نیز برای تحقق آن تلاش نمود و دربرابر حکومت طاغوت مقاومت کرد، و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز بر گنجاندن این اصل در قانون اساسی اصرار داشت، تنها امام خمینی (ره) بود.

 

این مفسر قرآن کریم با اشاره به آیه ای از قرآن کریم، خاطر نشان کرد: عده ای علیرغم این‌که به احکام اجتماعی اسلام علم دارند، اما به خاطر برتری طلبی و پست و مقام، آن‌ها را کتمان می‌کنند.

 

وی با بیان این‌که امتحان و ابتلاء به فتنه یکی از سنت‌های تغییرناپذیر الهی است، اظهار داشت: مرگ و زندگی برای امتحان آفریده شده است؛ امروز نیز همه ما در معرض امتحان قرار داریم و باید ببینیم آیا در راه خداوند ثابت قدم هستیم یا معتقدیم باید در عین حالی که در راه خدا هستیم، گاهی با شیطان نیز راه بیاییم!

 

آیت الله مصباح افزود: امروز نظام اسلامی برپا شده است و قانون اساسی نیز بر اساس اسلام و ولایت‌فقیه نوشته شده است؛ حال نوبت ماست که قدر این نعمت را دانسته و امتحان خود را پس بدهیم؛ و اولین شرط امتحان این است که بدانیم چه کسی، چرا و چگونه می‌خواهد آن را از ما بگیرد؛ و چگونه باید از این میراث محافظت کنیم؟

 

وی با اشاره به اظهار نظر فوکویاما (از بزرگترین تئوریسین‌های آمریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی) اظهار داشت: دشمن می‌داند که بزرگ ترین خطر علیه آمریکا و غرب، اسلام است، و مهم‌ترین گروه از مسلمانان نیز شیعه است، و در این بین شیعیان خمینی (ره) بیش از همه برای منافع غرب خطرناک‌اند. لذا از همان زمان برنامه‌ریزی کردند که برای مبارزه با انقلاب اسلامی باید این تشیع را از بین ببرند، و البته محور آن تشیع نیز ولایت‌فقیه است، که باید اول آن را تضعیف کنند.

 

علامه مصباح یزدی ادامه داد: دشمن قصد دارد ‌ابتدا با تضعیف ولایت‌فقیه و شخص ولی‌فقیه زمینه را فراهم کند و کار بعدی آن‌ها زمینه‌سازی برای حدف ولایت‌فقیه با رفراندوم است؛ لذا راهکارهایی هم برای تضعیف ارائه داده‌اند!

 

وی با اشاره به این‌که نوک پیکان حملات دشمنان متوجه ولایت‌فقیه است، ادامه داد: دشمنان از طرفی سعی می‌کنند با کسانی که فریب دادن آن ها ساده تر است، ولایت‌فقیه را تضعیف کنند؛ از طرف دیگر نیز سعی می‌کنند تا با به‌دست آوردن نقطه ضعفی از شخص ولی‌فقیه یا خانواده‌اش، آن را بزرگنمایی کنند؛ البته خداند متعال به قدری این بزرگ مرد را حفظ کرده که دشمنان حتی یک نقطه ضعف کوچک هم نمی توانند از وی بیابند.

 

عضو خبرگان رهبری نظام اسلامی و ستون اصلی آن یعنی ولایت‌فقیه را میراث امام خمینی (ره) و هزاران شهیدی برشمرد که برای حفظ آن جان خود را تقدیم کردند، و خاطر نشان کرد: امروز باید اولا آگاهی خود را بالا ببریم تا در برابر شبهات، اعتقادمان را از دست ندهیم، و در وهله بعد آن‌ها را پاسخ داده و جوانان را نیز آگاه کنیم.

 

وی ادامه داد: مهم ترین مسئله ای که باید نسبت به آن به جامعه آگاهی داد، همان چیزی است که دشمن بیشترین هجمه را به سوی آن دارد، و آن مسئله ولایت‌فقیه است که امروز به عنوان ستون خیمه اسلام و عامل حفظ تشیع و اسلام است.

 

آیت الله مصباح یزدی با ذکر نمونه هایی از تفاوت وضعیت دینی مردم در قبل و بعد از انقلاب اظهار داشت: قبل از انقلاب، کسانی که روخوانی قرآن را بلد باشند، بسیار کم بودند؛ چه برسد که حفظ بوده و آن را عمل کنند؛ اما امروز حتی در مناطق محروم، حافظان قرآن کریم وجود دارند؛ و این نعمت‌ها به برکت ولایت‌فقیه است.

 

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: مردم با شعار «به حکم خمینی (ره)»، سینه‌های خود را در برابر گلوله‌های ارتش شاه سپر کردند؛ و اگر مردم از امام خمینی (ره) به عنوان ولی‌فقیه اطاعت نمی کردند، اصلا نظام اسلامی تشکیل نمی‌شد، و امروز نیز اگر مردم به ندای رهبری به عنوان ولی‌فقیه لبیک نمی گفتند، نظام اسلامی باقی نمانده بود.

 

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با بیان این‌که دشمن، روز به روز نسبت به کارآیی نظام مبتنی بر ولایت فقیه آگاه تر شده و با هزاران توطئه به دنبال تضعیف ولایت‌فقیه است، ادامه داد: حتی افرادی در داخل به دنبال این هستند که از طریق قانونی و با عنوان نمایندگان خبرگان رهبری، زمینه رفراندومی برای کنار گذاشتن ولی‌فقیه را آماده کنند؛ البته باید توجه داشت کسانی که زمینه رفراندوم را فراهم می‌کنند، برای بعد از آن هم برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ لذا توجه داشته باشیم که خطر امروز خطر نظامی نیست، خطر فرهنگی و فکری است.

 

وی در پایان اظهار داشت: نسل آینده باید اسلام را بشناسد و به صورت مستدل و مستند آن را بپذیرد، و شما به عنوان «هادیان» باید خود را برای اجرای چنین مسئولیتی مجهز کنید و توجه داشته باشید که امروز ستون فقرات اسلام، ولایت‌فقیه است.

 

گفتنی است دیدار جمعی از هادیان سیاسی سپاه پاسداران از سراسر کشور با علامه مصباح یزدی، یکم دی ماه سال جاری در سالن همایش‌های مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/10/5
زمان : 12:0 عصر
بازخوانی یادداشت نظریه پرداز«پایان تاریخ» در نشریه وال استریت ژو
نظرات ()

فوکویاما درباره ولایت فقیه و شورای نگهبان چه گفته بود؟

تئوری‌پرداز «پایان تاریخ» و تحلیلگر ارشد آمریکایی طی یادداشتی در وال استریت ژورنال، با هجمه به قانون اساسی ایران وجود نهادهایی چون نهاد «رهبری»‌ و همچنین «شورای نگهبان» را موانع اصلی تبدیل ایران به نظامی سکولار دانست.

خبرگزاری فارس: فوکویاما درباره ولایت فقیه و شورای نگهبان چه گفته بود؟

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پنجم مرداد 1388 تئوری‌پرداز نظریه «پایان تاریخ» و تحلیلگر ارشد آمریکایی در یادداشتی با هجمه به قانون اساسی ایران وجود نهادهایی چون نهاد «رهبری»‌ و همچنین «شورای نگهبان» را موانع اصلی تبدیل ایران به نظامی سکولار دانست.

در این مطلب که در اوج اغتشاشات فتنه سال 88 نگارش شده، فرانسیس فوکویا جایگاه «رهبری» و نهادهایی چون «شورای نگهبان» را به علت آنکه مانع از تغییر رژیم در ایران و تبدیل آن به «دموکراسی لیبرال» و «دولت سکولار» هستند، مورد هجمه قرار داده است.

او در ابتدای مطلب خود با اشاره به انواع انتخابات در ایران، تلویحا به ساختار دموکراتیک و مردم سالار نظام ایران اذعان کرده اما بلافاصله تصریح می‌کند که «ایران یک دموکراسی لیبرال نیست».

او با اشاره به فتنه سال 88 و خرسندی از اردوکشی‌های‌ غیرقانونی خیابانی، چنین ابراز خوشبینی کرد: «با توجه به تظاهرات‌های گسترده،‌ ما باید خواستار چه نوع از آینده‌ای برای ایران باشیم؟ اولویت خود من برای ایران این خواهد بود که یک روزی این کشور قانون اساسی جدی و با سبک غربی برگزیند که در آن آزادی‌ مذهبی و یک دولت سکولار تضمین شده باشد».

فوکویاما با ابراز خوشبینی درباره تغییر ساختار نظام کنونی در ایران در گافی فاحش، ‌اختیارات رهبری در جمهوری اسلامی ایران را با اختیارات و وظایف شورای نگهبان اشتباه می‌گیرد.

او با خوشبینی درباره تغییر ساختار نظامی ایران به یک نظامی «دموکراتیک» اینطور مدعی شد: «برای این منظور ضروری است که اصل 110 قانون اساسی که به شورای نگهبان کنترل نیروهای مسلح و رسانه را داده لغو شود و کارکرد و وظیفه آن به چیزی شبیه به دادگاه فدرال تغییر یابد».

فوکویاما در ادامه مطلب خود به مذهبی بودن مردم ایران اذعان کرده و با لحنی ناامیدانه از سخت بودن و شاید ناممکن بودن حذف کامل مذهب از ساختار اجتماعی ایران سخن می‌گوید.

وی تصریح می‌کند که «حذف کامل مذهب از قانون اساسی ایران مشکل‌سازتر است. حاکمیت قانون نه فقط به خاطر کیفیت‌های رسمی و قانونی آن غالب شده و برتری می‌یابد بلکه به این خاطر که این موضوع تا حد زیادی نمایانگر هنجارهای اجتماعی ‌هم هست. اگر حاکمان آینده ایران خواهان احترام به حاکمیت قانون هستند باید قانونی را در بربگیرد که از قلب‌های مردم ایران بیرون می‌آید. شاید روزی برسد که شاهد قانونی کاملا سکولار باشیم اما این موضوع امروز بعید است».

فوکویاما در پایان بار دیگر با ابراز خوشبینی از فتنه 88 می‌گوید :‌«بیایید امیدوار باشیم که نیروهای داخلی این کشور به تغییر و تکامل سیستم سیاسی به سمت یک دموکراسی واقعی فشار بیاورند».

روز گذشته هم آیت الله احمد جنتی امام جمعه موقت تهران با اشاره به انتخابات پیش رو در ایران، گفت فوکویاما به مقامات آمریکایی توصیه کرده است که شورای نگهبان و نهاد رهبری را هدف قرار دهند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/10/5
زمان : 11:57 صبح
هواپیمای مسافری روسیه با ماده منفجره «سی 4» سرنگون شده است
نظرات ()

کامرسنت:
هواپیمای مسافری روسیه با ماده منفجره «سی 4» سرنگون شده است

منابع روس می‌گویند تروریست‌ها از ماده منفجره سی 4 برای سرنگون کردن یک فروند هواپیمای مسافری این کشور در 2 ماه گذشته استفاده کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: هواپیمای مسافری روسیه با ماده منفجره «سی 4» سرنگون شده است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، حمله تروریستی 31 اکتبر به هواپیمای مسافربری روسیه، با استفاده از ماده منفجره سی‌4 صورت گرفته است. 

ماده «سی‌4»، جزء مواد منفجره بسیار قدرتمند است که تروریست‌ها با کار گذاشتن قوطی نوشیدنی حاوی آن در ایرباس A321 متعلق به خطوط هوایی روسیه، تمامی 224 مسافر آن را کشتند. 

این خبر را یک منبع آگاه روز جمعه به روزنامه روسی «کامرسنت» گفته است. بخش انگلیسی خبرگزاری اسپوتنیک هم این خبر را از قول «کامرسنت» گزارش داده است. 

این منبع آگاه گفت: «سرویس‌های ویژه روسیه به این نتیجه رسیده‌اند که این بمب دست‌ساز ممکن است با استفاده از ماده انفجاری پلاستیکی "سی4"، ساخته شده باشد؛ ماده‌ای که طراحی آن در آمریکا صورت گرفته اما در حال حاضر در کشورهای زیادی آن را تولید می‌کنند.»

منبع مورد استناد کامرسنت گفته این یافته، فهرست مجرمان دخیل در این جنایت را گسترده‌تر کرده و باعث می‌شود جستجو برای یافتن عوامل این اقدام تروریستی پیچیده‌تر شود.

خبرگزاری اسپوتنیک، چنانکه پیشتر هم اشاره شده بود می‌نویسد این بمب‌ دست‌ساز احتمالاً زیر یکی از صندلی‌ها مسافران، در نزدیکی یکی از پنجره‌های هواپیما کار گذاشته شده است.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/10/5
زمان : 9:45 صبح
گزارش کنگره: فروش تسلیحات آمریکا در سال 2014 با افزایش 10 میلیار
نظرات ()

یک گزارش سالانه کنگره حکایت از آن دارد که فروش تسلیحات آمریکا به کشورهای دیگر در سال گذشته میلادی با افزایش 10 میلیارد دلاری روبرو بود.

خبرگزاری فارس: گزارش کنگره: فروش تسلیحات آمریکا در سال 2014 با افزایش 10 میلیارد دلاری روبرو شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کمیته تحقیقات کنگره یک گزارش سالانه‌ را اوایل هفته جاری برای کنگره آماده کرد که این گزارش شامل تغییرات و تحولات در فروش تسلیحات از سال 2007 تاکنون به مدت پنج سال پی در پی می‌شود.

طبق گزارش اسپوتنیک، این گزارش حکایت از آن دارد که درآمد تسلیحاتی آمریکا در سال 2014 به 36.2 میلیارد دلار افزایش یافت که 9.5 میلیارد دلار بیش از سال 2013 است.

عربستان سعودی، قطر و کره جنوبی در بین کشورهایی قرار داشتند که بیشترین خرید سلاح از آمریکا را به خود اختصاص داده بودند.

طبق این گزارش، کشورهای مذکور با انعقاد قراردادهای تسلیحاتی چندمیلیارد دلاری، آمریکا‌ را به بزرگترین تأمین‌کننده تسلیحات در جهان تبدیل کردند. آمریکا 50 درصد از بازار تسلیحات جهان را تحت کنترل خود دارد.

این گزارش کنگره حکایت از آن دارد که کره جنوبی به واسطه تنش‌هایی که با کره شمالی دارد، سال گذشته میلادی در صدر لیست خریداران سلاح قرار گرفت و بیش از 7.7 میلیارد دلار سلاح خریداری کرد.

اکثر قراردادهای بیش از 7 میلیارد دلاری کره جنوبی مربوط به قراردادهای خرید بالگردهای حمل و نقل از آمریکا به همراه هواپیماهای بدون سرنشین جاسوسی پیشرفته و سلاح‌های مربوطه‌ می‌شود.

این گزارش کنگره نشان داد که فروش تسلیحات جهان از سال 2013 تاکنون، 1.7 میلیارد دلار بوده است. در سالهای اخیر، کشورهای توسعه یافته، تسلیحاتی را در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار دادند که مجموع خرید سلاح در سال گذشته را به 61.8 میلیارد دلار رساند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : شنبه 94/10/5
زمان : 9:44 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ