سفارش تبلیغ
صبا ویژن

این وبلاگ در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به آدرس www.samandehi.ir ثبت شده است .

نبویان در نشست بررسی آخرین اخبار مذاکرات هسته ای
نظرات ()

در سایت نطنز در دولت قبلی بالغ بر 15 هزار سانترفیوژ نسل یک و 1000 سانترفیزوژ نسل 2 نصب و راه‌اندازی شده بود ولی در توافق ژنو قرار بر توقف نسل 2 و ادامه غنی‌سازی با سانترفیوژ نسل یک شد، متاسفانه در بیانیه لوزان عقب‌نشینی ایران ادامه یافت به نحوی که توافق شده است که بیش از 5 هزار سانترفیوژ باقی نماند و مابقی حتی زیرساخت‌های آنها جمع‌آوری شود و به مدت 10 سال غنی‌سازی بدون داشتن خروجی توسط سانترفیوژها ادامه یابد.
در سایت نطنز در دولت قبلی بالغ بر 15 هزار سانترفیوژ نسل یک و 1000 سانترفیزوژ نسل 2 نصب و راه‌اندازی شده بود ولی در توافق ژنو قرار بر توقف نسل 2 و ادامه غنی‌سازی با سانترفیوژ نسل یک شد، متاسفانه در بیانیه لوزان عقب‌نشینی ایران ادامه یافت به نحوی که توافق شده است که بیش از 5 هزار سانترفیوژ باقی نماند و مابقی حتی زیرساخت‌های آنها جمع‌آوری شود و به مدت 10 سال غنی‌سازی بدون داشتن خروجی توسط سانترفیوژها ادامه یابد.
گروه سیاسی- رجانیوز: حوزه علمیه دار الحکمه باقر العلوم (علیه السلام ) برای بررسی ابعاد مسائل روز کشور و بالاخص مذاکرات هسته ای نشستی را با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود نبویان در روز شنبه 22 فروردین ماه 94 ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات کتابخانه امیر المومنین (علیه السلام) برگزار کرد.
 
به گزارش رجانیوز، حجت‌الاسلام نبویان با بیان اینکه در بیانیه لوزان وعده‌های نقد بدون عمل، کارهای نسیه و امور مبهم و نامشخص بسیار دیده می‌شود، گفت: دشمن در مذاکرات با سیاست و تدبیر کامل عمل می‌کند و در صدد است گام به گام سبد هسته‌ای را از ایران بگیرد.
 
وی با اشاره به فرمایشات رهبری در روز نخست سال 94 از مشهد مقدس مبنی بر اینکه همدلی و همزبانی میان دولت و ملت منافی با انتقادهای سازنده و در چارچوب منطقی است، گفت: اعتماد به دولت و حمایت همه جانبه از دولت وظیفه مردم است و در مقابل خدمتگزاری و پیگیری مطالبات مردم از وظایف دولت جمهوری اسلامی است.
 
نماینده مردم تهران با بیان اینکه بر اساس فرمایشات رهبری، تخریب و تضعیف مسئولان نظام و دولت از سوی مردم نباید رخ دهد، عنوان کرد: این تعبیر به معنای بی‌تفاوتی و عدم نظارت مردم بر حرکت و رفتار و گفتار دولت نیست.
 
وی در پاسخ به اینکه عده‌ای بر ما اشکال می‌گیرند که چرا منابعی پیرامون لوزان 2 قبل از بیان مواضع رهبری بیان می‌کنید و در اصطلاح گامی جلوتر از رهبری بر می‌داریم گفت: بر طبق فرمایش خود رهبری افراد باید بر طبق تقوا و بصیرت خود نسبت به مسائل سیاسی حساس و نظر خود را بیان کنند و هرگز منتظر مواضع رهبری ننشینند.
 
نبویان در ابتدا پیرامون بیانیه مشترک لوزان سوئیس تاکید کرد: عنوان صحیح این بیانیه بر اساس محتوای لاتین منتشر شده برنامه جامع مشترک برای اقدام است.
 
وی تصریح کرد: محتوای بیانیه از دو بخش مقدمه و محتوای اصلی که مبنا و چارچوبی برای متن نهایی است تشکیل شده است.
 
تنها مرکز غنی سازی ایران در بیانیه اخیر نطنز معرفی شده که این خطرناک است
 
نماینده مردم تهران در ادامه تحلیل خود از متن بیانیه مشترک گفت: در مورد سایت هسته‌ای نطنز چند نکته قابل تأمل است، در دولت سابق این سایت مرکز غنی‌سازی بود و در توافق ژنو نیز بر این امر تاکید شده ولی در بیانیه لوزان سایت نطنز عنوان تنها مرکز غنی‌سازی ایران محسوب شده است که این امر خطرناک است.
 
وی توضیح داد: در سایت نطنز در دولت قبلی بالغ بر 15 هزار سانترفیوژ نسل یک و 1000 سانترفیزوژ نسل 2 نصب و راه‌اندازی شده بود ولی در توافق ژنو قرار بر توقف نسل 2 و ادامه غنی‌سازی با سانترفیوژ نسل یک شد، متاسفانه در بیانیه لوزان عقب‌نشینی ایران ادامه یافت به نحوی که توافق شده است که بیش از 5 هزار سانترفیوژ باقی نماند و مابقی حتی زیرساخت‌های آنها جمع‌آوری شود و به مدت 10 سال غنی‌سازی بدون داشتن خروجی توسط سانترفیوژها ادامه یابد.
 
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطر نشان کرد: بر اساس بیانیه مشترک لوزان زیرسازی به طور کل بیش از 3.5 درصد تا 15 سال ممنوع است.
 
وی اذعان کرد: متاسفانه عقب‌نشینی گام به گام تیم مذاکره کننده ایرانی را در بحث سایت هسته‌ای فوردو مشاهده می‌کنیم از جمله آن که در بیانیه لوزان توافق شده است سایت فوردو نباید مرکز غنی‌سازی باشد و باید به مرکزی هسته‌ای، فیزیکی و فناوری تبدیل شود.
 
نبویان افزود: بر اساس بیانیه مشترک لوزان، سایت فوردو به طور کامل غنی‌سازی خود را از دست داده و به تعبیر صحیح‌تر غنی‌سازی در فوردو ممنوع است.
 
وعده نقد بدون عمل، کار نسیه و امور مبهم از ویژگی‌های بیانیه لوزان 2 است
 
این تحلیلگر مسائل سیاسی اضافه داشت: دشمن در مذاکرات هسته‌ای با سیاست و تدبیری بسیار دقیق‌تر از ما حرکت می‌کند چرا که پیشروی گام به گام 1+5 و به‌ویژه آمریکا در گرفتن سبد هسته‌ای بسیار مشهود است.
 
وی تصریح کرد: آب سنگین اراک یکی از خطوط قرمز نظام است چرا که برای ایران بسیار با اهمیت است، خروجی پلوتونیوم آن برای مصارفی چون تأمین برق، تولید رادیو ایزوتوپ برای مصرف پزشکی و بحث آموزشی و تخصصی برای پرورش دانشمندان هسته‌ای تنها بخش کوچکی از دلایل اهمیت آن است.
 
وی ابراز کرد: آب سنگین اراک بر اساس بیانیه مشترک لوزان باید با همکاری بین‌الملل طراحی و بازسازی شود و هرگونه بازفراوری در آن ممنوع بوده و قلب راکتور آب سنگین اراک باید نابود شود.
 
نبویان اظهار کرد: متاسفانه در بیانیه مشترک 2 وعده‌های نقد بدون عمل، کارهای نسیه و امور مبهم و نامشخص بسیار دیده می‌شود.
 
انتشار فک‌شیت ایرانی بهترین پاسخ منطقی و دندان‌شکن به فک‌شیت دروغ آمریکایی است
 
نماینده مردم تهران با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی کشور در صدور فک‌شیت ایرانی کوتاهی کرده است، گفت: ما به تیم مذاکره کننده ایرانی اعتماد و اطمینان داریم ولی صدور و انتشار فک‌شیت ایرانی از سوی دستگاه دیپلماسی با توجه به تاکیدات رهبری بهترین پاسخ منطقی و دندان‌شکن به فک‌شیت دروغ آمریکائیان است.
 
نبویان عنوان کرد: در بحث توافقات، نظارت‌ها مجامع بین‌المللی و نحوه ورود آنها به ایران برای نظارت به سایت‌های هسته‌ای ایران امری حساس و خطرناک است بر همین اساس رهبری در چند روز گذشته در بیان مواضع خود صراحتاً بر نظارت کارشناسان آژانس بر حفظ حالت متعارف و معمول تاکید کردند.
 
وی خاطر نشان کرد: بر طبق گفته کارشناسان آژانس هیچ‌ کشوری چون ایران در معرض نظارت مجامع بین‌المللی در بحث هسته‌ای نیست.
 
دشمن در سایه توافقات هسته‌ای امنیت کشور را هدف قرار داده است
 
نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه یکی از اصرارهای زیاد نمایندگان 1+5 نظارت بر مراکز نظامی ایران است، گفت: اصرار و مصمم بودن دشمن در مذاکرات هسته‌ای برای افزایش نظارت خود بر مراکز نظامی ایران مصداق بارز آن است که دشمن در لوای توافقات هسته‌ای در صدد است امنیت داخل ایران را مورد خدشه قرار دهد.
 
نبویان اضافه داشت: علت عدم اعتماد ما به آمریکا و نمایندگان 1+5 این است که علاوه بر تاریخ و سابقه سیاه آنها نسبت به ملت ایران حتی بعد از گذشت 16 ماه از امضای توافقنامه ژنو، آمریکا و غرب تعهدات مالی و پرداخت‌های لازم را انجام نداده‌اند.
 
نبویان در پایان در تحلیل فصل 7 منشور سازمان ملل اذعان کرد: قرار گرفتن در فصل 7 منشور سازمان ملل به نفع منافع ملی ایران نیست و باید رؤسای دستگاه دیپلماسی نسبت به این امر هوشیارانه برخورد کنند، ما برای ادامه مذاکرات جداً نگران هستیم و این نگرانی ما حاصل از تقلب‌های متعدد صورت گرفته از سوی غرب نسبت به ایران، خنجر زدن از پست صفت آمریکائیان می‌باشد.



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/1/24
زمان : 1:5 عصر
باز هم راهکار همیشگی برای فرار از فشار افکار عمومی/
نظرات ()

بدحجابی و مقابله با بدحجابان، امر به معروف زنان و خوانندگان، ماجرای ورود زنان به ورزشگاه‎ها، حمله شدید و حتی بعضا توهین‎آمیز به منتقدین و مواردی شبیه به این، تیرهایی مشقی است که در زمان انفعال جریان اعتدالی در عرصه سیاسی کشور از ترکش راهبران این جریان رها شده است تا شاید اذهان و افکار را به سمتی دیگر منحرف کرده و ماجرای این انفعال خاتمه یابد.

گروه سیاسی – رجانیوز:  بدحجابی و مقابله با بدحجابان، امر به معروف زنان و خوانندگان، ماجرای ورود زنان به ورزشگاه‎ها، حمله شدید و حتی بعضا توهین‎آمیز به منتقدین و مواردی شبیه به این، تیرهایی مشقی است که در زمان انفعال جریان اعتدالی در عرصه سیاسی کشور از ترکش راهبران این جریان رها شده است تا شاید اذهان و افکار را به سمتی دیگر منحرف کرده و ماجرای این  انفعال خاتمه یابد.

به گزارش رجانیوز اما به نظر می‎‎رسد این جریان در روزهای اخیر به دلیل دو موضوع بسیار مهم به حدی زیر سوال رفته و تحت فشار افکار عمومی است که امروز همه چهره‎های شاخص این جریان به میدان آمدند تا با طرح ملغمه‎ای از همه این موارد، ساعاتی و حتی چند روزی بتوانند افکار مخاطبان خود و افکار عمومی را به سمت و سویی غیر از مذاکرات منفعلانه لوزان و تجاوز شنیع سعودی‎ها به دو نوجوان ایرانی منحرف کنند.

امروز در همایشی که به بهانه بزرگداشت بانوی انقلاب اسلامی خانم خدیجه ثقفی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی انتقادات تندی را به منتقدین وارد کرده و باز هم به بهانه روز زن موضوعات مناقشه برانگیزی چون موضوع امر به معروف، نهی از منکر، حضور زنان در جامعه و مسائلی تکراری از این دست را مورد توجه و اشاره قرار دادند تا به نحوی سوژه‎ای جدید به رسانه‎ها برای فرار از فشار مطالبات مرتبط با مذاکرات لوزان و همچنین سکوت در قبال تخاصم عربستان با ایران بیابند.

این در حالی است که پیش از این نیز سابقه چنین راهبرد رسانه‎ای پس از توافق ژنو و حتی پس از انتقادات گسترده در قبال نحوه توزیع سبد کالا در دستور کار دولت قرار گرفته بود که با حمله شدید به منتقدین، فضای گفتگوها و بحث‎ها به سمتی غیر از موضوع هسته‎ای و یا سبد کالا کشیده شود.

امروز نیز هاشمی رفسنجانی همین رویه را در پیش گرفت و گفت: « اگر بعضی خشکه‌مقدس‌ها یا دلواپس‌ها گاهی اذیت هایی می‌کنند همان‌هایی هستند که قبلا هم امام را اذیت می کردند اما همه به خوبی می دانیم که جامعه این خانواده را قبول دارند.»

هاشمی در بخشی دیگر از سخنانش افزود:‌ البته که توجه به فروع دین جزو واجبات است و حجاب زنان و نوع پوششان در جامعه دارای اهمیت است اما نباید بقیه مسائل از جمله ظلم‌ها، زندان‌های بی‌جا، سرکوب ها و حقوق ضایع شده مردم را فراموش کنیم.

روحانی هم سخنانی شبیه به این را امروز مطرح کرد. وی که درباره امر به معروف و نهی از منکر سخن می‎گفت عنوان داشت: مرد و زن در کنار هم در مسائل اجتماعی، امر به معروف و نهی از منکر هستند. هرچند متأسفانه در جامعه امروز نهی از منکر را فقط و فقط در بعضی از خیابان‌ها آورده‌اند آن هم علیه زنان و بس.

روحانی گفت: امروز بزرگترین منکر ما بیکاری در جامعه است. امروز بزرگترین معروف توسعه کشور است. امروز بزرگترین منکر کم آبی و بی‌آبی است. چطور شد مقام این منکر و معروف این‌قدر پایین آمد؟ چه کسی منکر و معروف را به چند فرع اسلامی تنزل داد؟

به نظر می‎رسد سرنوشت نامشخص مذاکرات لوزان و از سوی دیگر فشار افکار عمومی برای انتشار جزئیات توافق صورت گرفته با 1+5 درکنار مطالبه از دولت برای واکنش جدی به تعرض سعودی‎ها به دو نوجوان ایرانی، فضایی را برای دولت ایجاد کرده که باز هم جریان اعتدال را به سمت باز کردن جبهه‎های جدید رسانه‎ای برای انحراف افکار از این موضوعات اصلی وادار کرده است.

اما نکته مهم آنجاست که اینبار این دو موضوع آنچنان مهم، فراگیر و اجتماعی شده است که امکان فرار را به این جریان سیاسی نخواهد داد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/1/24
زمان : 1:4 عصر
سفر عمره رسما تعلیق شد
نظرات ()

گروه فرهنگی- رجانیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تعلیق و متوقف شدن سفر عمره خبر داد.
 
به گزارش رجانیوز، علی جنتی اعلام کرد پس از مطالعات و بررسی‌های انجام شده امروز - دوشنبه 24 فروردین - به سازمان حج دستور داده شد تا زمانی که این افراد مجرم (متجاوزان به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده) محاکمه بشوند و مورد مجازات قرار بگیرند، فعلا عمره متوقف می‌شود و پروازهای ایران تعلیق خواهد شد.
 
او ادامه داد: با توجه به اتفاقی که افتاده، حیثیت عمومی ملت ایران خدشه‌دار شده است‌ و یک خواست عمومی بین ملت شکل گرفته است و باید واکنشی نشان داده شود.
 
جنتی تاکید کرد: بسیاری از مراجع عظام تقلید ابراز نگرانی کردند، مخصوصا اینکه در گذشته هم برخی برخوردها با زائران و روحانیون کاروان‌ها صورت گرفته بود؛ به همین دلیل با توجه به بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر توقف عمره گرفته شد.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار کرد: درباره حادثه تاسف‌باری که در فرودگاه جده اتفاق افتاده از طریق دیپلماتیک با مقامات سعودی صحبت شده و آنها قول دادند که این افراد دستگیر شده‌ را مجازات کنند. آنها حتی تصریح کردند که آنها را اعدام می‌کنند، اما در عمل هنوز اتفاقی نیفتاده است.
 
او گفت: به این ترتیب خدشه‌دار شدن حیثیت عمومی ملت ایران ما را بر این داشت که تصمیم بگیریم.
 
جنتی درباره اینکه آیا گزارشی را که قرار بود در این‌باره به رئیس جمهور ارائه کنند آماده شده یا خیر؟ گفت: هنوز گزارش ارائه نشده، اما تعلیق پروازها و توقف عمره را ابلاغ کردیم. گزارش هم به رئیس جمهور ارائه خواهد شد.
 
وزیر ارشاد این خبر را در حاشیه برنامه‌ای که امروز به مناسبت روز زن در وزارت ارشاد برگزار می‌شد، اعلام کرد.



نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/1/24
زمان : 1:3 عصر
آیا دولت از آزمون همدلی با مردم سربلند بیرون می آید؟
نظرات ()

نقد لطیف و تذکر رهبر انقلاب در پاسخ به القای دولت و تیم دیپلماسی هسته ای در بدست آوردن یک پیروزی تاریخی در لوزان و البته برگشت ناپذیری و غیر قابل نقد و تفسیری که تایید رهبری بر جزئیات آن خورده است بوده که با این منطق سعی در حذف آراء منتقدین نموده و در پی مصادره به مطلوب شعار راهبردی مقام معظم رهبری در ابتدای سال 94 نموده اند.

گروه سیاسی- رجانیوز: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات خویش در 20 فروردین 94 در دیدار با جمعی از مداحان اهل بیت با تاکید به در جریان قرار دادن مردم از جزئیات هسته ای توسط دولت به عنوان یکی از مصادیق همدلی دولت با ملت؛ برگزاری نشست و هم اندیشی با منتقدین شاخص مذاکرات و بهره گیری از نظرات آنان را توصیه نمودند.

 

ایشان در این زمینه فرمودند: «مسئولان که افراد صادق و علاقمند به منافع ملی هستند باید منتقدین شاخص مذاکرات را دعوت کنند و با آنان صحبت کنند؛ اگر در مطالب آنان، نکته‌ای بود، از آن برای پیشبرد بهتر مذاکرات، استفاده کنند و اگر نکته‌ای هم نبود، آنان را قانع کنند. رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: این مصداق همدلی و یکسان سازی دلها و عمل ها است.»

 

به گزارش رجانیوز، تاکید مقام معظم رهبری بر گوش فرا دادن به صحبت های منتقدین توسط دولت در حالیست که تاکنون رئیس جمهور منتقدین خود را کم‎سواد، دین نشناس، بی شناسنامه، متوهم، دنیا ندیده، افراطی و ...   و منتقدین شیوه مذاکراتی تیم هسته ای را «بزدل سیاسی» خطاب کرده است. 

 

 این اظهارات در حالی بر زبان آقای روحانی جاری شده است که  وی در قبل از ریاست جمهوری گفته بود: «حتی اگر مخالفین راه این دولت یک درصد باشند، آن یک درصد حق دارند حرف بزنند و نقد کنند»


با این حال در  طول عمر نظام جمهوری اسلامی همه موفقیت‌های دولت منوط به همدلی با ملت بوده است. 

 

بگونه ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود از دولت خواسته است، ابتدا در راستای همدلی با ملت، سخنان و نظرات منتقدین را شنیده و پس از آن به دنبال دستیابی به توافق هسته ای باشند: «ممکن است مسئولان بگویند به علت فرصت سه‌ماهه برای رسیدن توافق، زمان زیادی به منظور بحث و شنیدن سخنان منتقدین وجود ندارد که در پاسخ باید گفت این فرصت سه‌ماهه یک موضوع غیرقابل تغییر نیست و اگر این مدت زمان افزایش یابد هیچ اشکالی ندارد همان‌گونه که طرف مقابل در برهه‌ای از مذاکرات، زمان را هفت ماه عقب انداختند.»

 

چرا که اساساً یک ملت، دولت را انتخاب می‌کند تا منافع‌اش را در داخل و خارج از محدوده جغرافیایی پیگیری کند و این منافع زمانی محفوظ خواهد ماند که دولت با ملت همدل و همزبان باشد و با وجود تفرقه فکری هیچگاه منافع نظام تامین نخواهد شد.

 

 با توجه به منویات رهبری معظم انقلاب پایبندی دولت به آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی زمانی رقم خواهد خورد که ابتداً مردم را محرم و خودی بداند و با در جریان قرار دادن آنان از جزئیات مذاکرات گام اول را در مسیر همدلی با ملت برداشته و در گام دوم با برگزاری نشست های هم اندیشی و همفکری با منتقدین شاخص خود از آراء و نظرات آنان استفاده کرده و /به یک وحدت آراء قبل از توافق با طرف های غربی برسد.

 

همکاری جدی و پشتیبانی از دولت از سوی ملت زمانی رخ خواهد داد که دولت در چهارچوب اهداف نظام حرکت کرده و رهرو منویات رهبری باشد.

 

با این حال، تنها  دو ساعت پس از انتشار مشروح بیانات رهبری و الزام ایشان به در جریان قرار دادن مردم از جزئیات مذاکرات هسته ای، معاون وزارت امور خارجه، خبر از عدم برنامه وزارت خارجه برای انتشار برگه تفسیری یا همان فکت شیت داد.

 

یک روز پس از بیانات مقام معظم رهبری نیز اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور در مصاحبه ای بجای حرکت در راستای همدلی و همزبانی با ملت و استقبال از تاکید رهبری به برگزاری نشست با منتقدین و بهره گیری از آراء و نظرات آن ها، به منتقدان حمله کرده است.

 

اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور در گفتگو با یک رسانه جریان دوم خرداد گفت: «آنانی که دم از دست دادن امتیاز و ناکامی در سیاست خارجی به واسطه گفت‌و‌گوهای هسته‌ای می‌زنند که هنوز به سر انجام نرسیده است در ده سال گذشته کجا بودند؟ راه خوردن شان بسته شده است صدایشان را برای مسئله هسته ای بالا برده‌اند!پ بیشتر اظهار نظر‌ها از سوی فعالین سیاسی جناحی، شخصی و برای بدست آوردن امتیاز است. آنانی که دم از دست دادن امتیاز و ناکامی در سیاست خارجی به واسطه گفت‌و‌گوهای هسته‌ای می‌زنند که هنوز به سر انجام نرسیده است در ده سال گذشته کجا بودند و چرا نسبت به سیاست خارجی منفعل و اقتصاد نابود شده کشور اعتراض نکردند. این‌ها ناراحت‌اند که نمی‌توانند سوء استفاده کنند و بخورند. راه خوردن و سوء استفاده‌شان بسته شده است. صدایشان از جای دیگری بلند می‌شود. در مسئله پول‌های کثیف که ما مشخصا صحبت کرده‌ایم. عده‌ای جار و جنجال و هیاهو راه انداختند که دولت دارد اتهام می‌زند. آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است. راه خوردنشان بسته شده است صدایشان را برای مسئله هسته‌ای بالا برده‌اند. هنوز هم مذاکرات ادامه دارد و جای هیچ نگرانی نیست اما یک جریان خاص دارد از بحث هسته‌ای بهره‌برداری سیاسی می‌کند.»

 

این اتهام زنی سیاسی ترکان در حالی صورت گرفته است که تنها 22 روز قبل حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در مهم ترین محورهای سخنرانی خویش اول فروردین 94 در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی تاکید نمودند که «مسئولان منتقدان را تحقیر و اهانت نکنند، تحقیر مخالفان از سوی مسئولان خلاف تدبیر و حکمت است»


با این وصف دولت یازدهم در آزمون بزرگ همدلی و همزبانی با ملت قرار گرفته است. آزمونی که سر بلندی آن موجب همدلی و وحدت میان دولت و ملت و اتحاد در مقابل دشمن شده و سر افکندگی آن موجب سوء استفاده دشمن، ایجاد حس عدم اعتماد به دولت از سوی ملت و در نهایت خلل در مشروعیت دولت خواهد شد چرا که رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای امسال با تاکید بر رویه همیشگی شان از حمایت از دولت ها، اعلام نمودند: «چک سفید امضاء هم به کسی نمی دهم، بلکه با توجه به عملکردها قضاوت و عمل خواهم کرد.»




نویسنده : لبیک
تاریخ : دوشنبه 94/1/24
زمان : 1:3 عصر
بیانیه ایرانی خوب، بیانیه آمریکایی بد!
نظرات ()

اگر متنی که وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده، صحت و وجود خارجی ندارد، وزارت خارجه کشورمان باید بلافاصله با صدور بیانیه‌ای ضمن تکذیب متن آمریکایی، تاکید کند که چنین توافقاتی حاصل نشده و آنچه مورد توافق قرار گرفته، متن ایرانی است.
خبرگزاری فارس: بیانیه ایرانی خوب، بیانیه آمریکایی بد!
  • سید یاسر جبراییلی

 

در دقایق پایانی نشست لوزان و تقریبا در حالی که ظریف و موگرینی در حال قرائت متن کاملا مشترکی درباره رسیدن طرفین به متنی با عنوان «پارامترهای برنامه جامع اقدام مشترک» (Parameters for a Joint Comprehensive Plan of Action) بودند، وزارت امور خارجه کشورمان متنی را با عنوان «خلاصه‌ای از مجموع راه‌حل‌های تفاهم شده برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک» برای رسانه ها ارسال کرد. اما به صورت همزمان، متن دیگری با عنوانی مشابه بدون عبارت «خلاصه» یعنی «پارامترهای برنامه جامع اقدام مشترک» به عنوان بیانیه مطبوعاتی(Media Note) در سایت رسمی وزارت خارجه آمریکا  منتشر شد که با متن ارسالی دوستان وزارت خارجه تفاوت هایی نگران کننده دارد؛ تفاوت هایی که به ترجمه این یا آن کلمه مربوط نشده و بسیار اساسی است.

آنچه که ظریف و موگرینی قرائت کردند، همان چیزی بود که آقای عراقچی پیشتر بدان اشاره کرده بود و می توان آن را بیانیه پیشرفت مذاکرات دانست که نه الزام آور است و نه جنبه حقوقی دارد. متن قرائت شده توسط دکتر ظریف با متن قرائت شده موگرینی نیز کاملا مشابه است، اما متن PJCPOA که دو طرف در سخنان خود به آن اشاره کردند، شامل تعهدات بوده و در حقیقت یک چارچوب برای توافق جامع بوده کاملا مصداق یک توافق است.

نکته مهم تر و نگران کننده اما تفاوت های متن ارسال شده توسط وزارت خارجه با متن قرار گرفته روی خروجی سایت وزارت خارجه آمریکاست که در ادامه تنها و تنها به «مهم ترین موارد» این تفاوت ها اشاره می شود. قبل از ورود به بررسی دو سند ایرانی و آمریکایی، تاکید می شود که سند وزارت خارجه آمریکا که در زیر بررسی می شود، FACT SHEET نیست، بلکه آنچه منتشر شده، خود متن اصلی است. (یادآوری می شود که در ساعات اولیه پس از توافق ژنو، آمریکا متنی با عنوان FACT SHEET علاوه بر متن اصلی منتشر کرد و وجوه عینی توافق ژنو را از نظر خود بیان نمود که طرف ایرانی، این تفسیر را رد کرد، اما هم اکنون هیچ متنی با این عنوان منتشر نشده و آمریکا مدعی است آنچه منتشر کرده PJCPOA یعنی متن توافق اصلی است).

1- در متن PJCPOA وزارت خارجه ایران، آمده است که «مجموعه متضمن این راه حل ها، جنبه حقوقی نداشته و صرفا راهنمای مفهومی تنظیم و نگارش برنامه جامع اقدام مشترک را فراهم خواهد ساخت». در متن وزارت خارجه آمریکا، به هیچ وجه عباراتی چون «این متن جنبه حقوقی ندارد» وجود ندارد، بلکه ساختار آن بر اساس یک توافق بین المللی طراحی شده است. نکته بسیار مهم دیگر اینکه هم آقای ظریف هم خانم موگرینی در متنی که قرائت کردند، بر «دستیابی» به PJCPOA تاکید نمودند. این دستیابی یعنی همان توافق دو مرحله ای که پیشتر خط قرمز ایران اعلام شده بود.
در متن فارسی آمده است: « در چارچوب راه‌حل‌های موجود، هیچ یک از تأسیسات و فعالیت‌های مرتبط هسته‌ای متوقف، تعطیل و یا تعلیق نمی‌شود و فعالیت‌های هسته‌ای ایران در تمامی تأسیسات هسته‌ای از جمله نظنز، فردو، اصفهان و اراک ادامه خواهد یافت.»اما در متن انگلیسی نه تنها چنین چیزی وجود ندارد، بلکه تصریح شده که «ایران موافقت کرد تقریبا دو سوم فعالیت های هسته ای خود را کاهش دهد» و در ادامه این کاهش-بخوانید تعطیلی- دو سومی را توضیح داده است.
2- در متن آمریکایی تصریح شده که «ایران موافقت کرده است برای 15 سال هیچگونه تاسیسات غنی سازی ایجاد نکند». در متن ایرانی این عبارات غایب است.
3- در متن وزارت خارجه آمریکا تصریح شده که «ایران موافقت کرده است برای 15 سال در فردو غنی سازی نکرده و تحقیق و توسعه مرتبط با غنی سازی نیز در این سایت انجام ندهد». این عبارات یعنی سایت غنی سازی فردو رسما تعطیل شود. اما در نسخه وزارت خارجه ایران آمده است: « تأسیسات هسته‌ای فردو به مرکز تحقیقات هسته‌ای و فیزیک پیشرفته تبدیل خواهد شد.» در متن فارسی این جملات زیبا نیز آمده که به هیچ وجه در نسخه انگلیسی وجود ندارد: «نیمی از تأسیسات فردو با همکاری برخی از کشورهای (1+5) به انجام تحقیقات پیشرفته هسته‌ای و تولید ایزوتوپ‌های پایدار که مصارف مهمی در صنعت، کشاورزی و پزشکی دارد، اختصاص پیدا می‌کند».
4- در نسخه وزارت خارجه آمریکا تصریح شده که در نظنز تنها باید 5060 سانتریفیوژ IR-1 فعال باشند. در نسخه ایرانی به این امر یعنی صرفا استفاده از سانتریفوژهای قدیمی نسل اولی اشاره نشده، اما عباراتی گنجانده شده که اثری از آنها در نسخه آمریکایی وجود ندارد: « ماشین‌های اضافه بر این تعداد و زیرساخت‌های مرتبط با آنها جهت جایگزینی با ماشین‌هایی که در طول این زمان آسیب می‌بینند جمع‌آوری و تحت نظارت آژانس نگهداری خواهد شد. همچنین ایران قادر خواهد بود ذخایر موجود مواد غنی‌شده خود را برای تولید مجتمع سوخت هسته‌ای و یا صادرات آنها به بازارهای بین المللی در قبال خرید اورانیوم اختصاص دهد».
5- در نسخه وزارت خارجه آمریکا، آمده است که ایران نباید از سانتریفیوژهای پیشرفته خود استفاده کند و تحقیق و توسعه ایران روی سانتریفیوژهای پیشرفته باید طبق پارامترها و برنامه مورد توافق با 5+1  باشد. اما در نسخه فارسی این قسمت به این شکل منعکس شده: « ایران برنامه تحقیق و توسعه خود را روی ماشین‌های پیشرفته ادامه خواهد داد و مراحل آغاز و تکمیل فرایند تحقیق و توسعه سانتریفیوژهای IR-4 ،IR-5 ،6IR- و IR-8 را در طول دوره زمانی 10ساله برنامه جامع اقدام مشترک ادامه خواهد داد.»
6- در رابطه با رآکتو آب سنگین اراک، در نسخه وزارت خارجه ایران آمده است که راکتور تحقیقاتی اراک آب سنگین باقی می ماند، با انجام باز طراحی ارتقا می یابد و روزآمد می شود و این کار در قالب یک پروژه بین المللی مشترک تحت مدیریت ایران آغاز و پس از آن بلافاصله ساخت آن شروع و در چارچوب یک برنامه زمان بندی تکمیل خواهد شد. اما در نسخه وزارت خارجه آمریکا خبری از این الفاظ نیست و تقریبا ماجرا برعکس است: ایران موافقت کرده است که رآکتور اراک را طبق طرحی که روی آن باید با 5+1 توافق حاصل شود، بازطراجی کند؛ قلب رآکتور نیز تخریب خواهد شد.
7- در سند آمریکایی آمده که ایران یک سری اقدامات را برای رفع نگرانی های آژانس در رابطه با ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای خود، انجام خواهد داد. در متن فارسی وزارت خارجه ایران، اصلا به این موضوع اشاره نشده است.
8- درباره پروتکل الحاقی، در سند ایرانی آمده که ایران «داوطلبانه» این پروتکل را به صورت «موقت» اجرا می کند و «در ادامه فرآیند تصویب این پروتکل طبق یک جدول زمانی در چارچوب اختیارات رئیس‌جمهور و مجلس شورای اسلامی به تصویب خواهد رسید».در سند آمریکایی اساسا خبری از الفاظی چون داوطلبانه و موقت و اختیارات رئیس جمهور و مجلس و... نیست، بلکه تصریح شده که «ایران موافقت کرده است پروتکل الحاقی را اجرا (Implement) کرده و به آژانس اجازه دسترسی های بسیار بیشتری را در رابطه با برنامه هسته ای ایران بدهد، از جمله تاسیسات اعلان شده و اعلان نشده را».
9- در رابطه با تحریم ها، در سند ایرانی آمده است: « پس از اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک، تمامی قطعنامه‌های شورای امنیت لغو خواهد شد و همه تحریم‌های اقتصادی و مالی چندجانبه اروپا و یک‌جانبه آمریکا از جمله تحریم‌های مالی، بانکی، بیمه، سرمایه گذاری و تمامی خدمات مرتبط با آنها در حوزه‌های مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و خودرو سازی فوراً لغو خواهند شد». باز، در سند انگلیسی، به هیچ وجه چنین عباراتی وجود ندارد، بلکه تصریح شده است که اگر ایران به تعهدات خود عمل کند، در تحریم ها تخفیف (Relief) شامل حالش می شود؛ ساختار تحریم های آمریکا باقی می ماند؛ تحریم های شورای امنیت سازمان ملل درباره موضوع هسته ای همزمان با پایان همه مباحث مرتبط با هسته ای از جمله غنی سازی، ابعاد احتمالی نظامی(PMD)، فردو، اراک و شفاف سازی، لغو می شود؛ مجوزهای اصلی در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، با یک قطعنامه‌های جدید شورای امنیت سازمان ملل که برنامه اقدام مشترک جامع را تائید می‌کند، بار دیگر برقرار می‌شوند؛ تحریم های یکجانبه آمریکا و اروپا پس از آنکه آژانس تائید کرد ایران تمام گام های هسته ای مرتبط را برداشت، «تعلیق» می شوند و هر گاه آژانس گفت ایران به تعهداتش عمل نکرده، مجددا اعمال می شوند(یعنی خبری از «لغو» تحریم ها نیست). دقت کنیم که درباره یکی از موضوعات یعنی PMD آژانس مرتب گزارش می دهد که ایران شفاف سازی نکرده و همکاری لازم صورت نگرفنه است، چون تهران اجازه ورود آژانس به تاسیسات نظامی و موشکی کشور را نمی دهد! اگر ورود آژانس به مسئله PMD را طبق این متن پذیرفته باشیم، دیگر نمی توان موضوع را وارد ندانست و مقاومت کرد. ذیل پروتکل الحاقی نیز، از هرجایی که درخواست شد، باید اجازه بازدید داده شود.

پیشتر رسانه های غربی یکی از موارد اختلاف را این امر بیان کرده بودند که آمریکا خواهان انتشار جزئیات چیزی است که مورد توافق قرار گرفته و ایران، خواهان انتشار کلیات این توافق است؛ ظاهرا ایران متن دلخواه خود را به رسانه ها داده و آمریکا نیز متن مورد نظر خود را روی خروجی سایت وزارت خارجه خود گذاشته است.

ماجرا هر چه باشد، اگر متنی که وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده، صحت ندارد و متن وزارت خارجه ایران دقیق است، وزارت خارجه کشورمان باید بلافاصله با صدور بیانیه ای ضمن تکذیب متن آمریکایی، تاکید کند که چنین توافقاتی حاصل نشده و آنچه مورد توافق قرار گرفته، متن ایرانی است. در غیر این صورت، اگر متن آمریکایی جزئیات توافقی باشد که متن ایرانی به صورت کلیات بدان پرداخته، به معنی واقعی کلمه یک فاجعه رخ داده است. برنامه هسته ای ایران برای 15 سال به حال تقریبا تعطیل در آمده و برای بعد از آن نیز شرایط ایران عادی نمی شود و تهران باید باز هم مذاکره کند، ورود 5+1 به حوزه های نظامی ایران تحت عنوان ضرورت روشن شدن مسئله PMD پذیرفته شده، هیچ تحریمی لغو نشده بلکه ضمن زیر پا گذاشتن خط قرمز توافق یک مرحله ای، با شرایطی بسیار سخت و حفظ ساختار تحریم ها، تهران تنها «تخفیف» در برخی تحریم ها و «تعلیق» پر شرط و شروط برخی دیگر را قبول کرده است.

 

قطعا اگر صرفا هدف حصول توافق باشد، می توان هرچه طرف مقابل می گوید را نوشت و امضا کرد و با هم دست داد و به توافق رسید، اما بی شک مذاکره کنندگان محترم کشورمان، ادعاهای مطرح شده در سند آمریکایی را رسما تکذیب کرده و نگرانی به وجود آمده را از دل مردم بیرون خواهند کرد.




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 94/1/16
زمان : 1:3 عصر
بازخوانی نامه تاریخی 68/1/6 امام(ره) به منتظری
نظرات ()

والله قسم، از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم/ تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام

ماجرای عزل حسینعلی منتظری از قائم مقام رهبری از سوی امام خمینی(ره) در سال 68 یکی از حوادث عبرت آموز انقلاب اسلامی است که نشان داد امام برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی مقابل انحرافات می‌ایستاد.

خبرگزاری فارس: والله قسم، از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم/ تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام

 

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در سالروز نامه تاریخی امام راحل به قائم مقام وقت رهبری در 6 فروردین سال 68 آقای منتظری که به دلیل سوابق انقلابیش از سوی مجلس خبرگان به عنوان قائم مقام رهبری منصوب شده بود به دستور امام خمینی(ره) طی پیامی تاریخی عزل شد.

متن کامل پیام حضرت امام در ادامه می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای منتظری

با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمه‌ای برایتان می‌نویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشته‌اید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم می‌دانم؛ خدا را در نظر می‌گیرم و مسائلی را گوشزد می‌کنم. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرال‌ها و از کانال آنها به منافقین می‌سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده‌اید.

شما در اکثر نامه‌ها و صحبت‌ها و موضعگیری‌هایتان نشان دادید که معتقدید لیبرال‌ها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که می‌گفتید دیکته شده منافقین بود که من فایده‌ای برای جواب به آنها نمی‌دیدم. مثلا در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و می‌بینید که چه خدمت ارزنده‌ای به استکبار کرده‌اید. در مساله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدین‌تر می‌دانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام می‌دادید که او را نکشید.

از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمی‌باشید و به طلابی که پول برای شما می‌آورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمد الله از این پس شما مساله مالی هم ندارید. اگر شما نظر من را شرعاً مقدم بر نظر خود می‌دانید -که مسلماً منافقین صلاح نمی‌دانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی می‌شوید که آخرتتان را خراب‌تر می‌کند-، با دلی شکسته و سینه‌ای گداخته از آتش بی‌مهری‌ها با اتکا به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصیحت می‌کنم دیگر خود دانید:

1 - سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرال‌ها نریزد.

2 - از آنجا که ساده‌لوح هستید و سریعاً تحریک می‌شوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.

3 - دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.

4 - نامه‌ها و سخنرانی‌های منافقین که به وسیله شما از رسانه‌های گروهی به مردم می‌رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان -روحی له الفدا- و خون‌های پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند.

و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را ساده‌لوح می‌دانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیل‌کرده که مفید برای حوزه‌های علمیه بودید و اگر این گونه کارهاتان را ادامه دهید مسلما تکلیف دیگری دارم و می‌دانید که از تکلیف خود سرپیچی نمی‌کنم. و الله قسم، من با نخست‌وزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی می‌دانستم. و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنی‌صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.

سخنی از سر درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم: من با خدای خود عهد کردم که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آن نیستم هرگز چشم‌پوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بسته‌ام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمی‌دارم.

من کار به تاریخ و آنچه اتفاق می‌افتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته‌ام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام؛ سعی کنند تحت تاثیر دروغ‌های دیکته شده که این روزها رادیوهای بیگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش می‌کنند نگردند. از خدا می‌خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هر چه هست اوست. و السلام.

یکشنبه 6 / 1 / 68

روح‌الله الموسوی الخمینی

 

انتهای پیام/




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 94/1/6
زمان : 5:23 عصر
هاشمی رفسنجانی: در صورت محکومیت پسرم اعتراض می کنم/ بدون هیچ دلی
نظرات ()

 

اگر جرمی نکرده، این در شأن جمهوری اسلامی نیست که انسانی را که جرم ندارد، به دلیل مسایل سیاسی، متهم یا محکومش کنند. من باید از جمهوری اسلامی دفاع کنم. نظر من این است. بنابراین در دادگاه هیچ دخالتی نکردم. با اینکه قاضی روحانی است، من اصلا ندیده‌ام و نخواسته‌ام ببینم.
ادعای پدر متهم امنیتی : تا به حال دادگاه دلیلی برای جرم مهدی پیدا نکرده !
اگر جرمی نکرده، این در شأن جمهوری اسلامی نیست که انسانی را که جرم ندارد، به دلیل مسایل سیاسی، متهم یا محکومش کنند. من باید از جمهوری اسلامی دفاع کنم. نظر من این است. بنابراین در دادگاه هیچ دخالتی نکردم. با اینکه قاضی روحانی است، من اصلا ندیده‌ام و نخواسته‌ام ببینم.

گروه سیاسی – رجانیوز: روزنامه شرق که یکی از نزدیک ترین رسانه های خبری به اکبر هاشمی رفسنجانی به حساب می آید، امروز و هم زمان با انتخابات ریاست مجلس خبرگان گفتگویی از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر کرد.

به گزارش رجانیوز، محور اصلی این گفتگو درباره انتخاب رئیس مجلس خبرگان بود.

با این حال موضوعات دیگری نیز از جمله دادگاه مهدی هاشمی در این گفتگو مطرح شده است.

اکبر هاشمی رفسنجانی که پس از خروج مهدی هاشمی از کشور در تابستان سال 1388 گفته بود که مهدی به توصیه من و برای انجام فعالیت های مرتبط با دانشگاه آزاد در خارج از کشور به لندن رفته است، در این گفتگو اظهارات جالبی درباره پرونده اتهامی فرزندش به زبان آورده است که رجانیوز بدون هیچ دخل و تصرفی در ادامه این بخش از گفتگوی اکبر هاشمی رفسنجانی را می آورد:

سئوال: می‌خواستیم به پرونده مهدی هاشمی بپردازیم. الان چه در مجلس و چه در رسانه‌های آن‌طرف و این‌طرفی راجع به آن خیلی بحث می‌شود. می‌گویند که با توجه به محکومیت رحیمی، عده‌ای دنبال این هستند که حتما محکومیتی هم برای مهدی هاشمی در نظر گرفته شود تا به گونه‌ای توازن رعایت شده باشد. می‌خواستم نگاه و جمع‌بندی شما را از ماجرا بدانم.

 چون دادگاه علنی نیست، نمی‌توانم حرف‌های آنجا را بزنم. ولی ماحصلی که به من اطلاع داده شده، این است که اینها بدون هیچ دلیلی تعداد زیادی اتهام درست کرده بودند. مثلا همین قضیه استات‌اویل قبلا سه‌بار مطرح شده بود و هر سه‌بار گفتند که هیچ ردی از مهدی هاشمی در آن نیست و هیچ اسمی از مهدی هاشمی در قراردادی که عباس یزدان‌پناه بست، دیده نمی‌شود.

 یک‌بار چندگروه از اینجا فرستادند که برادر آیت‌الله خامنه‌ای هم در جمع آنها بود. مجلسی‌ها و اطلاعاتی‌ها بودند که رفتند و وقتی برگشتند، گفتند: ما چیزی ندیدیم. یک‌بار هم در مجلس تحقیق و تفحص گذاشتند. آنها هم کلی کار کردند و به خارج رفتند. اینها گزارش‌های کتبی دارد و الان موجود است. همه در دادگاه مطرح شد. آنها هم گفتند که ردپایی ندیدیم. یک‌بار دیگر مجلس از آقای زنگنه به عنوان وزیر نفت سوال کرد. آقای زنگنه به مجلس رفت و گزارش داد. آقای اعلمی سوال کرده بود. آقای زنگنه هم گزارشش را داد و بعد از آقای اعلمی پرسیدند که قانع شدید؟ گفته بود که اگر مجلس قانع شده باشد، من هم قانع هستم. فریاد نمایندگان بلند شد که ما قانع شدیم. او هم گفت: من هم قانع هستم. این موضوع سه‌بار اتفاق افتاده بود. وزارت اطلاعات آن‌زمان در گزارشی مهدی را مبرا اعلام کرد.

ولی این را هم در پرونده گذاشته بودند. بقیه هم عین همین‌ها بود. یعنی هیچ چیز نداشتند. تا به حال دادگاه دلیلی برای جرم مهدی پیدا نکرده است. البته هنوز حکم نداده است.

‌ می‌گویند این به انتخابات ریاست خبرگان گره خورده است. تایید می‌کنید؟

ربطی به هم ندارد.

‌ می‌خواهند این را به‌عنوان یک ابزار علیه شما استفاده کنند؟

اگر بخواهند بکنند، در هر صورت می‌کنند.

‌ اینکه شما مثلا برای خبرگان نامزد نشوید.

فرض کنید من رفتم و رییس هم شدم، آنها باز هم کار خود را می‌کنند. اگر رییس نشوم هم کار خودشان را می‌کنند. آنها می‌خواهند این کار را بکنند و همین الان هم می‌کنند. مطلب این است که یک گروه با اهداف تخریبی هرچه دلشان می‌خواهد، می‌گویند. مهدی مجموعه کارهای آنها را جمع کرده که در سایت‌ها، تریبون‌ها و روزنامه‌ها گفته و نوشته‌اند. این فشارها روی قاضی خیلی اثر می‌گذارد. نمایندگان مجلس آن‌گونه حرف می‌زنند. یک نماینده مجلس موضوعی را که سه بار در مجلس رد شده، تکرار می‌کند و دروغ هم می‌گوید. با این وضع قاضی باید خیلی شجاع باشد که در این فضا رای بدهد.

من نمی‌خواهم دخالت کنم. من از اول به رهبری و رییس قوه‌قضاییه و همه گفته‌ام. قاضی را نمی‌شناسم و هیچ وقت ندیده‌ام. به اینها گفتم اگر مهدی جرمی کرده باشد، ترجیح من این است در دنیا جزایش را ببیند و به آخرت نیفتد. چون آخرت خیلی سخت است و اگر جرمی نکرده، این در شأن جمهوری اسلامی نیست که انسانی را که جرم ندارد، به دلیل مسایل سیاسی، متهم یا محکومش کنند. من باید از جمهوری اسلامی دفاع کنم. نظر من این است. بنابراین در دادگاه هیچ دخالتی نکردم. با اینکه قاضی روحانی است، من اصلا ندیده‌ام و نخواسته‌ام ببینم. الان دادگاه تمام شده و مهدی و وکلایش آخرین دفاعشان را به‌صورت لایحه نوشتند که نزدیک دوهزار صفحه و خیلی‌خواندنی است و بعدها می‌تواند یک کتاب شود. ما هم نمی‌خواهیم در کار قوه‌قضاییه دخالت کنیم. حرف من با همه اینها این است که از بالا دستور ندهید و اگر از بالا دستور دادید، خلاف موازین قضایی و شرع است.

‌ ممکن است در صورت محکومیت، سکوتتان را بشکنید؟

اعتراض می‌کنم، دعوا نمی‌کنم. اگر قاضی به حکم برسد، هیچ حرفی ندارم، چون قانون است و اگر قاضی نرسد و دستور بدهند، طبعا هرکس هم باشد، اعتراض می‌کند.




نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 93/12/21
زمان : 11:45 صبح
لیست دانه درشت های تخریب کننده باغات + اسامی
نظرات ()

گروه سیاسی - رجانیوز: جمعی از دانشجویان تهرانی از تشکل‌های مختلف دانشجویی دقایقی پیش در اعتراض به تخریب گسترده باغات و مقوله تراکم‌فروشی در شهرهای بزرگ کشور، مقابل ساختمان دادستانی در مقابل پارک شهر تهران تجمع کردند. 
 
به گزارش "رجانیوز" به نقل از مسیرآنلاین، تجمع‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی نظیر "داشتن هوای پاک حق مردم است" و "آقای دادستان خفه شدیم" و با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضامین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان و فعالان محیط زیست، خواستار برخورد قاطع دادستانی و وزارت دادگستری با مقوله تخریب محیط زیست و فروش باغات و تراکم‌فروشی در شهرهای بزرگ شدند.
 
در این تجمع نامه ای سرگشاده از طرف بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران به رییس دستگاه قضا منتشر و قرائت شد که در آن با نام بردن از دانه درشتهای مخرب باغات و تعیین مصادیق آن، از رییس قوه قضاییه خواسته شده است بنابر فرمایش رهبر انقلاب بشدت با عاملان تخریب برخورد کند.
 
متن نامه مزبور به شرح ذیل است:
 
نامه بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران به رئیس محترم قوه قضاییه، حضرت آیت الله آملی لاریجانی
 
از این پس مردم باید قضاوت کنند که کدام دستگاهها به وظیفه خود برای حفظ محیط زیست عمل می کنند و کدام دستگاهها برای حفظ محیط زیست، تلاش و اقدام لازم را انجام نمی دهند.
مقام معظم رهبری –دیدار با فعالان محیط زیست –17 اسفند 1393
 
حضرت آیت الله صادق لاریجانی
 ریاست محترم قوه قضاییه
 
با سلام، پیرو بیانات صریح و روشن مقام معظم رهبری در دیدار مورخ 17 اسفند 1393 با فعالان محیط زیست و بخشنامه مورخ 18 اسفند جنابعالی به دادگستری های سراسر کشور، درخواست داریم پرونده های زیر که بارها در رسانه ها از سوی بسیج دانشجویی درخواست پیگیری آنها شده است مورد اقدام قاطع قرار گیرند:
 
1- تغییر کاربری غیرقانونی حدود 100 هکتار اراضی کشاورزی واقع در منطقه کلاک لواسان در کنار دریاچه سد لتیان که از منابع آب شرب شهر تهران می باشد برای ساخت و ساز مسکونی در آن.
 
2- تغییر کاربری غیرقانونی 16 هزار متر مربع از اراضی سبز واقع در ارتفاعات 1800 سوهانک تهران برای ساخت دو برج 35 طبقه توسط تعاونی مسکن مجلس شورای اسلامی.
 
3- تخریب و تفکیک غیرقانونی باغ حکمت به مساحت 18 هزار متر مربع در حریم رودخانه تامین آب شرب واقع در منطقه لواسان توسط ستاد اجرای فرمان امام (ره).
 
4- تغییر کاربری غیرقانونی بوستان مادر به مساحت 70 هزار متر مربع واقع در منطقه 5 شهر تهران به مسکونی – تجاری توسط یکی از پیمانکاران شهرداری تهران.
 
5- تخریب کامل باغ گیاهی به مساحت بیش از 10 هزار متر مربع واقع در میدان تجریش تهران و تبدیل آن به مجتمع تجاری توسط صندوق بازنشستگی وزارت اطلاعات.
 
6- تخریب کامل باغ ضرابخانه به مساحت 11 هزار متر مربع واقع در خیابان شریعتی تهران و تبدیل آن به برج 30 طبقه تجاری اداری توسط بنیاد تعاون ناجا.
 
7- شروع به تخریب باغ معنوی به مساحت 22 هزار متر مربع واقع در منطقه جمشیدیه تهران به منظور ساخت برج های مسکونی توسط شرکت ساختمانی بانک ملت با پشتیبانی کمیسیون ماده 5.
 
8- تخریب باغ 70 ساله پسیان به مساحت 2800 متر مربع واقع در خیابان ولیعصر تهران با پشتیبانی کمیسیون ماده 5.
 
9- تخریب و تغییر کاربری 28 قطعه از باغات موقوفه آستان قدس رضوی در شهر مشهد از جمله باغ 78 هزار متر مربعی در چهار راه سجاد شهر مشهد به منظور ساخت مجتمع تجاری «مشهد مال» با مشارکت بانک تات و آستان قدس.
 
10- ساخت پروژه عظیم تجاری اطلس پلازا توسط بانک انصار در اراضی ممنوعه عباس آباد. این اراضی با تاکید مقام معظم رهبری و طبق طرح باید به فضاهای سبز و فرهنگی اختصاص داشته باشد.
 
 
بدیهی است تا زمانی که قوه قضاییه با تخریب کنندگان باغات در تهران و مشهد و اطراف آن که به طور سازمان یافته و با پشتیبانی کمیسیون های ماده 5 و به صورت آشکارصورت می گیرد برخورد قانونی نکند نمی توان انتظار داشت که در استان های دیگر و در نقاط دورافتاده مراتع و جنگل ها مورد حفاظت قرار گیرند.
 
و نهایتا فصل الخطاب امام خامنه ای در دیدار با فعالان محیط زیست :
 
افراد سوء استفاده کننده بی هیچ اغماضی مورد تعقیب قضایی قرارگیرند و اگر در دستگاهها نیز کوتاهی انجام گیرد، باید با عوامل این کوتاهی هم بشدت برخورد شود.
 
امضا کنندگان :
 
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی پردیس فنی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی کوی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده پردیس علوم دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران



نویسنده : لبیک
تاریخ : پنج شنبه 93/12/21
زمان : 11:44 صبح
جرای مو به موی سناریوی ژنو توسط فرانسه و امریکا در گام نهایی
نظرات ()

گروه بین الملل – رجانیوز: در حالی که رسانه های خبری و کارشناسان از توافقات شفاهی ایران و آمریکا برای امضای توافق سیاسی تا پایان ماه مارس خبر می دهند ، وزیر امور خارجه فرانسه همانند توافق ژنو اعلام کردت عهداتی که ایران پذیرفته کافی نیست.

به گزارش رجانیوز، دور جدید مذاکرات هسته ای در حالی قرار است 24 اسفندماه برگزار شود که مقامات ایرانی و آمریکایی حصول توافق اولیه تا پایان ماه مارس را بسیار نزدیک عنوان کرده اند. این در حالی است که طبق یک طراحی اولیه، تیم ایرانی در مدت نزدیک به دو سال، سعی کرده با راهبرد مذاکرات را ادامه دهد که ابتدا طرح اولیه توافق را با امریکا در جلسات متعدد دو جانبه جمع بندی کرده و در نهایت در جمع کشورهای 1+5 به بحث بگذارد تا توافق اولیه ایران و امریکا به توافق نهایی همه طرف ها منجر شود، رویکردی که البته موجبات دلخوری برخی طرف های حاضر در مذاکرات را نیز به دنبال داشته است.

با این حال در دور نهایی مذاکرات مقدماتی که موجب به امضاء توافق ژنو شد، فرانسه در یک تقسیم کار کاملا آشکار در جلسه مشترک 1+5 طرح اولیه مورد توافق ایران و امریکا را نپذیرفت تا بر این اساس امکان دریافت امتیازاتی بیش از آنچه در جلسات مشترک ایران و امریکا به تصویب رسیده بود، برای امریکا و غرب فراهم شود، تاکتیکی که البته جواب داد و موجبات افزایش سطح امتیازات طرف مقابل شد.

در همین حال به نظر می رسد فابیوس در آخرین ماه های باقیمانده به پایان مهلت تمدید توافق، نقش مشابهی را برای خود در نظر گرفته است، چنانکه  وزیر امور خارجه فرانسه امروز نسبت به مذاکرات اخیر ظریف و کری واکنش نشان داد و در این باره گفت: تعهدات ایران (برای توافق جدید) به شش قدرت جهانی کافی نبوده و به کار بیشتری نیاز است.

وزیر خارجه فرانسه با بیان اینکه "ما طرفدار یک توافق قطعی هستیم. اما در حال حاضر مشکلاتی وجود دارد" گفته است: «در مورد تعهداتی که  دولت ایران باید نسبت به حجم و سطح غنی سازی، حوزه نظارت و مدت زمان محدودیت برنامه هسته‌ای بدهد، کمبودهایی وجود دارد که باید مورد بحث قرار گیرند.»

این در حالی است که بر اساس سیاست مذاکراتی دولت و وزیر امور خارجه، طرف ایرانی برای حصول نتیجه در توافق هسته ای ابتدا در فکر بستن با آمریکا است و پس از توافق ایجاد شده میان ایران و آمریکا، متن مورد توافق به سایر کشورهای 1+5 ارائه می شود تا سند نهایی به امضای 7 کشور برسد.

چنین سیاستی در طول مذاکرات هسته ای به ریاست محمد جواد ظریف پیگری شده است و اولین نتیجه آن توافق ژنو در سوم آذر سال گذشته بود. اما دو هفته پیش از امضای توافق ژنو و در حالی که رسانه های خبری از توافق آمریکا و ایران برای دستیابی به توافق هسته ای خبر داده بودند و قرار بود این توافق به امضای وزرای امور خارجه دیگر کشورها برسد، لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه با حضور در محل مذاکرات مخالفت خود را با امضای توافق هسته ای اعلام کرد.

استدلال فابیوس این بود که هیچ اعتمادی به ایران وجود ندارد و ایران برای اینکه حداقل اعتماد ایجاد شود باید گام های بسیار بزرگی بردارد.

این موضع گیری فرانسه سبب شد که امضای توافق ژنو دو هفته به تاخیر بیافتد و طی دو هفته تیم ایرانی مجبور شد این بار نه برای جلب نظر آمریکا بلکه برای جلب رضایت فرانسوی ها امتیازات بیشتری را واگذار کند.

این "بازی دیپلماتیک"، که غربی ها از آن نتیجه گرفتند بار دیگر در آستانه توافق سیاسی (مرحله اول) در حال تکرار است.

در حالی که گفته می شود مقامات آمریکایی با ایجاد محدودیت های بسیار گسترده تر از آنچه که در توافق ژنو علیه برنامه هسته ای ایران اعمال شده، در مرحله اول به دنبال توافق بر روی کلیات هستند و طرف ایرانی برای آنکه این توافق به امضا برسد این محدودیت های را پذیرفته با این حال، لوران فابیوس بار دیگر وارد میدان مذاکرات شده است و از کافی نبودن تعهدات جدید ایران گلایه کرد.

حال اگر تیم هسته ای بخواهد بر مبنای همان سیاست توافق ژنو عمل کند بار دیگر باید برای جلب رضایت فرانسوی ها تعهدات بیشتر از آنچه که در دیدار با طرف آمریکایی پذیرفته، بپذیرد.

ظریف اظهارات اوباما را تایید کرد؟

هر چند فابیوس اعتقاد دارد محدودیت های ایجاد شده برای ایران در نتیجه مفاد توافق مرحله اول کافی نیست، با این حال وزیر امور خارجه ایران به صورت ضمنی اظهارات اوباما مبنی بر اعمال محدودیت های 10 ساله برای برنامه هسته ای ایران را تایید کرد.

محمد جواد ظریف روز پنج شنبه 14 اسفند در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" اظهار داشت که ایران احتمالا پیشنهاد اعمال محدودیت 10 ساله در برخی از جوانب برنامه هسته‌ای خود را بپذیرد. وی از دادن جزئیات بیشتر در این مورد خودداری کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کریستین امانپور خبرنگار سی‌ان‌ان در رابطه با اظهارات چند روز گذشته باراک اوباما مبنی بر لزوم توقف 10 ساله برخی از فعالیت‌های حساس هسته‌ای ایران از آقای ظریف سوال کرد که وزیر خارجه ایران در پاسخ گفت: «بستگی دارد که این موضوع را چگونه تعریف کنید، اگر توافقی صورت بگیرد، ما (ایران) آماده‌ایم که برخی محدودیت‌های مشخص برای یک بازه زمانی معین را قبول کنیم، اما من نمی‌خواهم جزئیات مذاکرات را در رسانه‌ها مطرح کنم».

رییس جمهور آمریکا روز 12 اسفند در مصاحبه با خبرگزاری رویترز گفته بود که حصول توافق نهایی اتمی با ایران مستلزم این است که جمهوری اسلامی دستکم به مدت 10 سال فعالیت‌های هسته‌ای حساس خود را کنار بگذارد و غرب هم بتواند از توقف این فعالیت‌ها مطمئن شود.

 نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بخشی از اظهاراتش در کنگره  درباره جزییات توافق نهایی گفت: امتیاز دوم توافقی که قرار است با ایران به امضا برسد برداشتن تمام محدودیت‌ها از فعالیت هسته‌ای ایران «پس» از 10 سال است.

انگونه که از اظهارات مقامات داخلی و خارجی برمی آید محدودیت هایی که آمریکا علیه ایران در ازای توافق مرحله اول در نظر گرفته بسیار گسترده است و در نظر دارد این محدودیت ها را حداقل برای 10 سال آتی نیز حفظ کند. با این حال  این سئوال وجود دارد وقتی قرار است محدودیت ها برای سالیان طولانی حفظ شود، طرف ایرانی به چه علت محدودیت های بیشتر علیه برنامه هسته ای را میپذیرد؟ ایا صرف مانور تبلیغاتی در داخل کشور آن هم در آستانه انتخابات مچلس دلیل امضای چنین توافقی است و یا آنکه برخلاف اخبار منتشر شده، تعهداتی که آمریکا در نتیجه توافق نهایی می پذیرد سنگین تر از تعهدات ایران است؟




نویسنده : لبیک
تاریخ : یکشنبه 93/12/17
زمان : 7:1 صبح
واکنش شریعتمداری به اظهارات هاشمی
نظرات ()

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در سرمقاله امروز این روزنامه به اظهارات هاشمی رفسنجانی درباره منتقدان سیاست خارجی دولت در زمینه مذاکرات هسته ای، واکنش نشان داد. در بخشی از این یادداشت شریعتمداری نوشته است: با عرض پوزش از آقای هاشمی رفسنجانی باید گفت؛ اظهارنظر ایشان به اندازه‌ای سخیف است که نمی‌توان باور کرد، این اظهارات بی‌پایه و عوامانه مورد قبول خود ایشان نیز باشد.
گروه سیاسی -رجانیوز: حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در سرمقاله امروز این روزنامه به اظهارات هاشمی رفسنجانی درباره منتقدان سیاست خارجی دولت در زمینه مذاکرات هسته ای، واکنش نشان داد. در بخشی از این یادداشت شریعتمداری نوشته است: با عرض پوزش از آقای هاشمی رفسنجانی باید گفت؛ اظهارنظر ایشان به اندازه‌ای سخیف است که نمی‌توان باور کرد، این اظهارات بی‌پایه و عوامانه مورد قبول خود ایشان نیز باشد.
  • متن کامل یادداشت حسین شریعتمداری در ادامه می آید: -1 «برتولت برشت» نمایشنامه‌نویس و شاعر بلندآوازه آلمانی از قول بازیگر نقش اول یکی از نمایشنامه‌های خود می‌گوید: «شرم‌آور است!... چرا هنوز متوجه نشده‌ای که می‌توان به یک نفر برای همیشه دروغ گفت و می‌توان برای یک بار به همه دروغ گفت، اما هرگز نمی‌توان برای همیشه به همه دروغ گفت».
     

در گرماگرم مذاکرات هسته‌ای ایران و 5+1 در ژنو و در حالی که نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به منظور خام کردن تیم هسته‌ای کشورمان و آماده‌سازی آنان برای اعطای امتیازات بیشتر، به آمریکا رفته و قرار بود طی سخنانی در کنگره، نقش مخالف توافق پیش‌روی را بازی کند، آقای هاشمی رفسنجانی در اقدامی عجیب که با توجه به هوش سیاسی ایشان دور از انتظار بود، منتقدان داخلی را به باد اتهام گرفت و گفت؛ «در‌مهمترین پروژه دولت که تیم مذاکره‌کننده است و مورد حمایت مقام‌معظم‌رهبری قرار دارد، خودشان هم تکرار می‌کنند که با برنامه رهبری کار را پیش می‌برند اما این دلواپسان چه بر سرشان می‌آورند و با نتانیاهو همنوا شده‌اند. هاشمی رفسنجانی با اشاره به سفر نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا ادامه داد: او آنجا رفته و اوباما را تحریک می‌کند و اینجا هم دلواپسان می‌گویند که ما اسرار را می‌گوییم؛ نمی‌دانیم این چه سری است؛ آنها هم از شیطان هستند و از آن طرف دارند کار می‌کنند اما در حال حاضر نزدیک به نتیجه رسیده‌ایم. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: زمانی که تیم مذاکره‌کننده باز می‌گردد به جای استقبال از آنها دلواپسان چیزهایی می‌گویند که نباید بگویند. وی با اشاره به انتقادات مجلس از تیم مذاکره‌کننده ادامه داد: تریبون مجلس باز است و هر چه می‌خواهند می‌گویند و برخی هم این دروغها را باور می‌کنند و اینها مزاحمت است»!
-2 با عرض پوزش از آقای هاشمی رفسنجانی باید گفت؛ اظهارنظر ایشان درباره موضوع یادشده به اندازه‌ای سخیف است که نمی‌توان باور کرد، این اظهارات بی‌پایه و عوامانه مورد قبول خود ایشان نیز باشد. یعنی آیت‌الله هاشمی با آن سوابق چند ده ساله و حضور در مسئولیت‌های بلندپایه نظام به این نتیجه رسیده‌اند که آمریکا اصرار دارد در توافق پیش‌روی به ایران امتیازات فراوانی بدهد! ولی نتانیاهو از اینکه آمریکا با ایران از در دوستی درآمده و دشمنی‌ها را کنار گذاشته، عصبانی و ناراحت است؟!... به یقین آقای هاشمی رفسنجانی در دورترین افق‌های ذهن خود نیز بر این باور نیست. پس ماجرا چیست؟! بخوانید!
-3 تأسف‌آور است، ولی قابل انکار نیست که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امروز با رفسنجانی دهه‌های اول انقلاب تفاوت فراوانی دارد. ایشان دیگر به عنوان یکی از استوانه‌های نظام شناخته نمی‌شود، بلکه جایگاه پیشین خود را - به هر علت! - از دست داده است و از سکوی بلند «شخصیت سیاست‌ساز و استوانه نظام» به «عضویت یک گروه سیاسی» تنزل یافته است. این «افول» البته که برای دوستداران انقلاب و نظام تأسف‌آور است و مشاهده ایشان در کنار پادوهای بی‌شخصیت‌ سیاسی که هر روز به رنگی درمی‌آیند و بیشترین دشمنی‌ها را نسبت به وی روا داشته‌اند، سخت و ناگوار است ولی...
اکنون باید توجه داشت که وقتی به اینگونه اظهارات آقای هاشمی از دریچه جایگاه قبلی ایشان نگاه می‌شود، تعجب‌آور به نظر می‌رسد و حال آن که اظهارات مورد اشاره از جایگاه بلند قبلی نیست بلکه - با عرض پوزش- اکنون دیگر اظهارات ایشان به عنوان اظهارنظر یک عضو از اعضای یک حزب سیاسی قابل ارزیابی است.
4- آقای هاشمی‌ رفسنجانی همسو با آقای روحانی، تمامی حیثیت سیاسی خود را به مذاکرات هسته‌ای و نتایج آن گره زده‌اند و حال آن که امروزه اگر از خسارت‌های فراوانی که تحمل کرده‌ایم، امتیازات نقدی که داده‌ایم و تحقیرهایی که تحویل گرفته‌ایم صرفنظر کنیم، تمامی شواهد موجود به وضوح حکایت از آن دارند که تنها دستاورد دور جدید مذاکرات هسته‌ای، اثبات غیرقابل اعتماد بودن آمریکا بوده است، یعنی دقیقا آنچه که آقایان در دولت جدید اصرار بر نفی آن داشتند.
اظهارات اخیر جناب هاشمی، تلاش بی‌فایده‌ای برای تغییر صورت مسئله است. ایشان و در موارد بیشتری آقای روحانی، سعی می‌کنند  برای ناکامی خود در مذاکرات و بر زمین‌ ماندن وعده‌هایی که داده بودند، «علت» و «عواملی» بیرون از حوزه مسئولیتی خود بتراشند و در این راه تا آنجا پیش می‌روند که حتی منتقدان خود را با نتانیاهو، همزبان معرفی می‌کنند!
5- آقای هاشمی و دوستانشان در دولت بیشتر از آن که در پی عمل به وعده‌های خود باشند، سخنرانی و مصاحبه و همایش به مردم تحویل داده‌اند و اکنون که یکسال و چند ماه از عمر دولت یازدهم می‌گذرد، با انبوهی از وعده‌های بر زمین مانده روبرو هستند، و متاسفانه به جای این که از تجربه ناکام گذشته پند بگیرند و مسیر حرکت خود را به سوی منافع ملی و رسیدگی به امور ضروری و حیاتی مردم تغییر دهند، به فرافکنی روی آورده و موانع فرضی می‌تراشند.
6- و اما تهمت بزرگ همنوایی منتقدان با اسرائیل، اگرچه کودکانه و خنده‌دار است ولی به دلیل سوابق همسو با اقدامات وطن‌فروشانه و خیانت‌آمیز اصحاب و سران فتنه 88 باید آن را در چارچوب «ترفند فرار به جلو» ارزیابی کرد. و شاید کسانی که در فتنه یاد شده، آشکارا از سوی مثلث  آمریکا، اسرائیل و انگلیس به کار گرفته شده بودند، در پی تطهیر! خود برآمده باشند!
آقایان فراموش نکرده‌اند که نتانیاهو با صراحت اعلام کرده بود «اصلاح‌طلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند» - که البته منظورش آن دسته از مدعیان اصلاحات بود که در فتنه حضور داشتند - و شیمون پرز، تاکید کرده بود که «جنبش سبز به نمایندگی از اسرائیل با جمهوری اسلامی ایران درگیر است»، به یقین از یاد نبرده‌اند که شعار «نه غزه، نه لبنان» از سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی سر برآورده بود! و به یاد دارند که روز قدس به نفع اسرائیل شعار می‌دادند، روز 13 آبان به حمایت از آمریکا شعار می‌دادند، روز عاشورا به ساحت امام حسین(ع) اهانت کرده بودند و شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» را هم که به خاطر دارند؟ و ...
حالا باید پرسید؛ کدام اقدام اصحاب و سران و همراهان فتنه 88، مستقیما و آشکارا در خدمت به اسرائیل نبوده است؟! و...




نویسنده : لبیک
تاریخ : جمعه 93/12/15
زمان : 7:8 صبح




.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.

Reba.ir

کد بارشی


رفتـــ 25
تحلیل آمار سایت و وبلاگ